Israrla o kız benim öz kardeşim gibi diyen ama konuşmalarında aşkım sevgilim diye hitap eden sevgiliye ne demeli nasıl laf sokmalı yardım edin lütfen?

Herkese iyi akşamlar ilk olayı anlatıyım sevgilim hesabının şifresini verdi silmemişde mesajları nedense, bir baktım kızla birbirlerine aşkım sevgilim bebeğim diyolar hadi onu kabul ederdim ama sen benimsin demiş sevgilim, gerçi artık eski sevgilim. Büyük tartıştık. Kıza benden daha fazla ilgilendiğin biri olmasın falan demiş, birbirlerine güzelsin yakışıklısın demişler.. Aşığım la sana bile demiş kardeşim falan çok nadiren. İçki içerken yazmış sen benim mezemsin diye.. Günlerce ağladım ama özlemimden ölsem affetmiycem onu, beni kazanmak için çok uğraştı bakınız kızla konuşturdu beni kız aramızda abi kardeşlik var sadece kardeşim sizi önemsiyor yoksa bana bu mesajı attırmazdı falan dedi, ama kız tam bir ruhospu afedersiniz bunu kinimden söylemiyorum asla, bana sizli bizli sevgilime aşkımlı bebeğimli konuştu hatta şort giydiğini eve gelen işcilerin ona baktığını söylemiş sevgilimde (eski) uzun bişey giy g. tüne demiş. Hatta bana en çok dokunanı, bana söylediği o güzel sözlerin aynısını söylemiş, aynısını.. Benden çok aflar diledi düşünemedim dedi beni kazanmak için kızla iletişimini kesti kızda umrunda değilmişim diyip gitmeyi seçti hatta onun için umrumdasın bile demedi uğraşmadı ama yinede affedemem. ona sokabileceğim laflar istiyorum arkadaşlar lütfen yazın son sözlerim olacak onlar..
Israrla o kız benim öz kardeşim gibi diyen ama konuşmalarında aşkım sevgilim diye hitap eden sevgiliye ne demeli nasıl laf sokmalı yardım edin lütfen?