bir talibim var doktor kendisi ve çok zengin annesi babasida emekli doktor. yaşi 30 . ben 18 yaşinda ünv 1 e gidiyorum maliye okuyorum. annem yabanci rus babam türk bende sarişin beyaz tenli uzun boylu biriyim. gozlerim bozuktu biraz sorun yaşiyordum bir tanidigim tanidigi doktora goturdu o gittigim günden beri o doktor sahis beni çok begenmiş 3 aydan beri bana ulaşmaya benimle konuşmaya çalişiyor ama ne bilim benim içim de birşey olmadi o yuzden konuşmadim hiç . annem çok begendi tanişmami istiyor. herşeyi uygun yani yakişikli degil ama sempatik tatli birisi. çok kararsizim bundan iyi kismet bir daha gelmez diye düşünüyorum sizce tanimaya çalişmalimiyim. yoksa yaşi biraz büyük mü . lütfen yardimci olun kardeşiniz gibi grun beni anneme ve cevreme gre bu bildigimiz biri bir serseriye gonul vermendense bunu tani seversin iş gücü yerinde efendi diyorlar ama bn yaşini sorun yapiyorum minyon biri ama
Cevabın nedir?
Kişiliği namına pek bir şey göremedim, aradaki yaş farkı biraz fazla kimse kusura bakmasın ama ben zengin kocayla evlenip hayatını kurtaracağını düşünen bayanları hayat kadınlarına benzetiyorum, ha umumhane de çalışıp para kazanmış ha mutsuz gözü dışarı da zengin bir koca ile evlenmiş, sen yatacaksın, kocan altına araba, cebine para verecek hem dışarıda ki kadınlarla yatacak hem gelip seninle aynı yatağı paylaşacak bence iğrenç bir şey... Ne olursa olsun kadın kendi ayakları üstünde durabilmeli ve yaşı yakın ve karakteristik özellikleri oturmuş bir erkek ile evlenmeli parasıyla mutlu olabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun sadece sana maddi şeyleri elde edebilmen için yardımcı olur ve her kavgada, tartışmada olmasa bile çoğunda seni parasıyla ezmeye çalışacaktır. Yaşın daha çok küçük bence ileride fiziğin ve karakterin oturunca yaşına uygun daha iyilerini bulacağına inanıyorum...
126 Yorumla
Soran+1 yılsagool güzel yorumun için bn evlenmek için degil tanimak için sevgili olmak vs için
Soran+1 yıldogru ee napim bir serseriyle mi sevgili olim hayatimi ziyan edim
- +1 yıl
Maddi geliri doktordan az olanlar serseri mi? Daha 18 yaşındasın ya ne kullanıyorsun 18 yaşında bu teklifi alabilmişken ileride dediğim gibi fiziğin ve karakterin oturduğunda daha iyisinin gelmeyeceğini ya da daha mutlu edebilecek ortalama geliri olan birinin gelmeyeceğini ne biliyorsun başkalarıyla yatıp uyumak için senle aynı yatağı paylaşan birinin mi olmasını istiyorsun hayatında?
Soran+1 yılher doktor boylemi ee napalim zengin almayalim mi orta düzeydekilerde aldatiyr bunu yapiyor
Soran+1 yılanladim saol
Soran+1 yılevet yaşi nedeniye le oyle ve sevmekten koruyorum eger seversem evlenirim gbi snra yaşim büyüyünce olgunlaşinca sogumaktan korkuyorum. ve düşünüyrum bn güzelim die bu kadar bana isindi gerçekten güzel bir kizim annem rus rus tipi ozellikleri mevcut bnde ya gsteriş içinde istiyor olabilir zaman birakacam tanimamak en iyisi
Soran+1 yılevet haklsin zaten bn düşünmüyorum evlilik sadece kalbi güzel olsun kiymet bilsin ama hiç oyle olan gormedim ztn ondan tanimadim onca zamandir yalnizligi seviyorum sonra aci cekmek istemiyorum
- +1 yıl
Çünkü herkes dışını merak etmediği bir kişinin içini merak etmiyor da o yüzden bende kamu personeliyim hastanedeki mevkim den gayette memnunum bir erkek olmama rağmen bir sürü teklif geliyor ama ben reddediyorum çünkü onlar bana yakışıklı, zengin, devlet memuru sırtı yere gelmez gözüyle bakıyor ben onlara kendim belirlediğim liste doğrultusunda bakıyorum...
Soran+1 yılhastanedeki doktorlar nasil zengin oluyor ya anlamiyorum 4 5 bin almiyorlar mi herkes para doktorda diyor onu anlamiyorum
Soran+1 yılondan yani anladim bu kadar abartiliyor benim anladigim sadece şu hepsi güzellige bakiyor açikcasi genelde doktor doktorla evleniyr sirf para için mantik için evlenmeyenlerde eger kiz baya güzelse tercih ediyor garip doktorlara işte bu yüzden içim isinmiyor
Soran+1 yılaçikti zaten hastanede oyle dimi doktorlar çirkinde olsa mutlaka doktorla evleniyor degil mi sen bilirsin
- +1 yıl
Bak şöyle düşünüyorlar genelde; gelir düzeyi yüksek ve bilgili, kültürlü bir aile oluşturup kaliteli aileler oluşturmaya çalışıyorlar ama bazılarını tenzih ederek söylüyorum gerçekten dürüst ve eşine sadık olanları var ama geneli eşini aldatıyor ve bunu biliyorlar ve ona rağmen yaşayan çok fazlalar ama gerçekten düzgün bir hayatı olanlar da var onları da karalayamayız. Bir de böyle güzel genç kız takıntısı olanlar var onlar evde kalmış modeller, genelde evlenecek birisini bulamadıklarında ya da paramla ben onu mutlu ederim, isteklerini karşılarım oda belli bir yaşa kadar benim isteklerimi karşılar sonra çoluk çocuk meselesi olur onlarla uğraşır güzel bir ailem olur hayalcisidir genelde onlar...
Soran+1 yılşimdi daha iyi anliyorum beni istemesini saol bahsettigim kişi 30 yaşinda tatli birisi ama bn doktorlari mantikçi buldugum için sirf çirkinde olsa doktorla evlendiklerini bildigim için dikkatimi çekmedi. ama bn onun çekmişim gerçekten ovmuyoorum kendimi ama annem rus yabanci bnde rus ozelliklerindeyim uzun boy beyaz ten iyi fizik çok açik sari saç güzel surat. adam da zaten bni tanimadan çarpilmiş nu anlamadim işte güzelligime onu biliyrum sadece belki bn kotu bir kizim dimi ama işte. güzellige onem vermeyen biriyim hiç bir erkege sans vermedim çnkü genelde hepsi sahtekar ve bu allahin verdigi güzelligi kiymet bilmeyen birinde harcamak istemiyorum yaşimda buyuk duruyorum boyumun uzunlugundan ve saç rengimden dlayi 22 flan gosterdigimi soylerler nereye gitsem tekli alirim ve benim midem bulaniyr bunlara hepsi güzellik bekçisi olmuş bnde doktora evet dersem para bekcisi oolacagim saol bni aydinlattigin için
- +1 yıl
Rica ederim, güzel olabilirsin, verimli bir melez de olabilirsin bunlar seni belli noktaya kadar taşıyacaktır insanlar her zaman uzak olanı ister, elde edene kadardır mutluluk oysa maneviyatını duygularını, kişiliğini sevdiğin biri ömrünün sonuna kadar seni sürprizler ile doyuracaktır dolu dolu yaşayacaksındır hayatı...
Soran+1 yılsaol bnde herşeye uzak olmayi seçtim ama vicdanim çok iyi her seferinde bu aşk degil başka şeyler içinde olsa hep mütevazi taraf bn oluyorum alttan alan iyi davranan bna taş atana gül atiyorum ve bu yüzden kaybediyorum ama oyle yapmassam allah bni ne kadar sever ki onu da düşünüyorum ne bilim nasil davranacagimi şaşirdim
Soran+1 yılvar ama kotuluk yapana bile iyilikle ceva veriyorum bu seefer seni saf yerine koyuyorlar ya
Soran+1 yılgaliba
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 10 yaş bişey değil..
Ayrıca "içinde kıpırtılar oluşturan" yakışıklı bir serseriyle çıksan emin ol o da iki gün sonra içindeki kıpırtıyı nefrete dönüştürecek hatalar yapacaktır..
Bence o doktoru tanımaya çalış.. Bir fırsat ver.. Mesafeli durarak çeşitli testler yap.. İyi biri çıkarsa o zaman mesafeyi aradan kaldırabilirsin..02 Yorumla
Soranbende bunu anlatmaya çalişiyorum ama insanlar para vs gbi şeylr soyluyor sagol kalbi güzel insan
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmasınlar da 18 yaşında ergenlikten yeni çıkmış bir kız ile 30 yaşında bir adam olmaz , o-la-maz.
Eğer yaşın 20'den büyük olsaydı belki derdim ancak 18 yaş evliliğin de böyle bir ilişkinin de yürümesi için gerçekten küçük.
Aileden de eğer doktor değil başka bir meslekten olsaydı aynı düşünecekti.
Evet belki böyle kısmet çıkmayacak ama sen de bir doktorun "okumayan" karısı olacaksın. Sana değil eşinin mesleğine göre değer verilecek. Okurum falan deme hiç boşuna aynı durum bir tanıdığımın da başına geldi. O da okuyacaktı sözde. Tabi bu benim şahsi fikrim. Ben genel olarak konuşuyorum istisnalar da mevcuttur. Senin hayatın , senin kararların. İyice ölçüp biçmeden karar verme.00 Yorumla
ama şöyle de bişey var o mesleğini almış yakın çevresi akrabaları hepsi ona göredir. kendi doktor arkadaşları olacak konuştukları konular ilgi alanları çok farklı olabilir ayak uydurabilcek misin? sen belki kendi arkadaşlarınla gezeceksin gece vakitleri normal konuştuğun erkekler olacak o buna müsade edecek mi? mutlaka çatlamalar olacak. ayrıca gelmiş 30una evlendikten hemen sonra çocuk isticek bence çok zor 12 yaş az da değil. sen daha hayatı tanımamışsın o yanında olunca sürekli kollama çabasında olacak sen de ayrı olmak isticeksin
01 Yorumla
Soranişte bende bana boyle akil vermenizi istedim hata yapmamak saol güzel dostum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı hatayı ben yaptım, tavsiye etmem.
Yine aynı şekilde hastaneye gidip gelirken doktorun biri beğenmiş, bende o ay rahat 15 kez gittim farklı farklı testler tetkikler için. Neyse en son öğle arasında çay içmek istedi, e uzun zamandır kimse yoktu hayatımda hem genel cerrah hem kibar hem zengin daha nolsun dedim.
İlişkimiz başladı tabi, 1 ay boyunca iyiydik aşık asla değildim hatta hiç hiç tipim değildi sempatikti evet ama doktor olmasa yüzüne bakmazdım valla. Evlenme teklifi etti ailesi geliyodu tanışmaya ondan sonra bana dank etti ben bu adamı sevmiyorum ne evliliği dedim.
Soğumaya, tiksinerek bakmaya başladım iyice. Midem bile bulanıyodu görünce artık. Yere batsın parası doktorluğu ben adamı görünce içim kıpır kıpır olmıcaksa parasını pulunu napıcam.
Onun yerine 1000 tl maaş alan deli gibi aşık olduğum biriyle zorluk altına girmeyi tercih ederim..
Çook iyi düşün, değerlendirebilirsin ama aşık değilsen boşver mesleğini parasını.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılbundan iyi kısmet gelmez deme, neleri var dünyada. yaşın daha küçük. doktor olması demek hele zengin olması demek iyi bir insan olması demek değil. onu tanıyıp karar vermelisin. ama yaş farkınız çok. kuşak çatışması olma ihtimali yüksek, sen hoplayıp zıplamak istersin ama o yaşından dolayı daha hareketsiz olur. ama olmayacak diye bir kural yok. dayımın kızınıda kuyumcuya verdiler zengin esnaf falan diye sonu hüsran çıktı. ince ele sık doku derim. allah hakkında hayırlısını versin.
01 Yorumla
Soranbende oyle düşünüyorum işte ya o yuzden sordum para ile alakali degil
Bu durum benim başımada geldi. hastaneye gittim doktora beni görüp beğenince kendine yönlendirdi numaramı bulmuş aradı mesaj attı.. gerçekten yakışıklı ve inanılmaz derecede özgüvenli havalı bir doktorduda.. doktor ya adam sandık bizde görüştük ama adamın niyeti sonra farklıymş ve bikaç kişiyi idare ediyomuş... temkinli ol derim..
00 Yorumlaadam ciddiyse ve gerçekten sevecekse bir daha emin ol seni bir doktor istemez..
zaten arada yaş farkı 3-5 olsa zengin adamın senle ne işi olurdu red edersen 10 sene sonra kafanı duvarlara vurursun diyim sana00 Yorumla
+1 yılFiziksel ozelliklere gore kiz begenenden korkacaksin.
Yasin kucuk tamam da aptal olma.22 Yorumla
Soran+1 yılaslinda sagol güzel yorumun için
- +1 yıl
Meslege falan aldanma. Karakter yoksa omur billah mictin demektir. En guzel donemlerini sacmalikla harcadigina yanarsin...
Hadi sen cocuksun hevesleniyorsunda, annen yanlis yapiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Parayla aynı yatakta uyumayacaksın. Zenginliğini geç. Karakterine bak. Yaş da biraz sıkıntılı gibi ama tanımadan bilemezsin.
210 Yorumla
Soraniyi birisi centilmen
Soranne gibi kotu ruh halim olacak canim
Soransevgilin tip mi okuyor vayy canim güzel ya sizin yaşlar yakindir sen ne okuyorsun. benm oyle bir kaygim olmaz abartmiyorum güzel bir kizim rus geni taşiyorum zaten oda demiş tam hayalimdeki gbi güzel huri gbi buna baktikça insanin ruhu açilir demiş yani o sorun olmaz bn ondan kat kat güzelim
Sorankaç yaşindasin kaç dogumlusun ben 96
Soranhmm sevgilin kaçyaşinda
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkendisi çok zengin e kadar okudum :D bas nikahı hemen :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhahahh allahim ya
- +1 yıl
:D :D
Meslegine durumuna filan hic aldanma kimsenin. Ayrica annenin de adamin durumuna bakip öyle yorum yapmasi cok yanlis. İyice tanı. Ayni cati altina girince cok degisiyor hersey..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hiç kacırmazdım :D ama sende okumana devam etmelisin ilerde karın ne işde mesgul dediklerinde ev hanımı demek istemez bir doktor. bence tanış karakterini ögrenmis olursun iyice tanırsın ondan sonra evlenmeyi düsünürsün bence tanışş
00 Yorumla
+1 yılYaş sorununa pek takılma derim bir tanı konuş zaten ısınamazsan evlenmezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek degil tanişma olacak
- +1 yıl
Tanışmaktan bir zarar gelmez diye düşünüyorum bir iki hafta konuşun ondan sonda karar verirsin
Soran+1 yılgaliba ama işte
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı diyelim artk
Soran+1 yılaynen
bence varma. ilerdeki esine beni doktorlar istedide gitmedim dersin :D
01 Yorumla
Soranhahahhaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasida olmus 30 karakteri tam oturmustur senin degerinide bilir senden baskasna bakmaz. Bence evlen amaaa icinde yoksa sakkin evlenme kendini evlilikten sogutursun acele etme iyi dusun
04 Yorumla
Soranevlenme degil canim beni çok begnmiş tanimak istiyor tam hayalimdeki güzellikte ki kiz demiş huri gbi flan demiş
değer bilme olayı başka, para varsa ve en önemlisi içinde varsa aldatır. bkz adrina lima. kimide söz dinletmek için küçük yaşta bir kız ister ve aynı zamanda güzel olsun ister. ama güzelliğe fazla güvenmemek lazım.
Soranevet sagol güzel yorumun için
Cevap sahibi@kahraman70 haklisiniz erkek oldugun icin erkekleri cok daha iyi bilirsiniz. Iyice tanimasi lazim karar vermeden once
+1 yılZengin ise gitsin demeyeceğim:)
Şaka bir yana da;
Yaşını dert etme.
Fikir uyumu var mi?
Kültür uyumu var mı?
Aileler denk mi kültürel yönden?
İnanç kavramın var ise, bunlar uyar mi?
Bu sorulara cevap ara. ..
Ve mutlu ol. ...00 Yorumla
+1 yılsorun yapma saçma salak serserinin birine düşeceğine ona bir şans ver...
02 Yorumla
Soran+1 yılonuda düşünüyorum
- +1 yıl
düşünme biraz yaş farkı var evet ama belki sende seversin yaşı önemseme.
+1 yılbu fırsat kaçmaz güzelim ileride paraların malların yarısını alır boşanırsın :)
016 Yorumla
Sorandegil mi bunuda düşünüyorum bir daha gelmez boyle sans
çocuk yapma yeter 2-3 sene evli kalırsın üni biterken boşanır hayatını yaşarsın. ama belli de olmaz belki de seversin.
Soranyok ya boşanmak istemiyorum adamin gideri var çirkin degil
tamam üni bitene kadar çocuk yapmazsın eğer seversen devam edersin sevmezsen paranı alır yoluna bakarsın.
Soranşu an evlenmek degil tanişmak tanimak amaç
o iş hikaye tanışsan ne olacak sanki evleneceksen evlen evlenmeyeceksen de meşgul etme adamı
Soranoda var ya bunun yaşi almiş 30 olmuş
30 çok değil ki gayet normal.
Soranevet bende 18 ama bende küçük durmuyorum boyum 1.75 sarişinda oldugum için biraz bbüyük duruyorum
o normal de sen küçüksün :D
Soranevet ama hemen evlenecem diye bir şey yok ztn tanirsam iyi biriyse 2 yil flan beklesin
hemen evlen hemen beklemeye gerek yok valla bak boşuna bekleme bir an önce evlen en azından seks problemin olmaz üni bitince de ayrılacaksan ayrılırsın ayrılmayacaksan çocuk yapar devam edersin.
Soranseks ne konuda problemim olmaz. şu boşanmayi nie surekli diyorsun herkes iyi ve centilmen biri oldugunu soyluyor ve çirkin bir adamda degil nie ayrilacam evlenir cocukda yaparim okulada devam ederim diplomam olmazsa olmaz
ben san ne diyorum? evlenirsin eğer anlaşırsanız ve seversen devam edersin zaten ayrılmak boşanmak iyi bir şey değil ki ama anlaşamazsanız da boşanırsınız çok büyük problem değil diyorum.
Soranevet seks problemim nie olmaz anlamadim
evlenmeden 2 sene beklersen ne onunla ne de başka birisiyle seks yapamazsın 2 senen boşa gider demek istedim evlenmeyeceksen de evlenmeyecem dersin kendi hayatına bakarsın ama tanışıp 2 sene beklemek anlamsız.
+1 yıloku evlenip ne yapcan bir yıl sonra çocuğun olacak sonra hayatın on a bakarak geçecek bir bakmışsın gençliğin gitmiş bu yaşta evlenme hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılyakısıklı olmasa parası var parası olmasa yakısıklı parası olunca sempatik olur anne damadaını bulmuş 18 de olsa kızını verir
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum yazalim lutfen
- +1 yıl
güzel derken duymak istediklerinmi? gercekleri yazınca neden zorunuza gidiyoki
+1 yılPara ve rahat yaşam istiyorsan evlen.
Fakat aşk başka bir şey. Hayat senin , Seçim senin.01 Yorumla
Soran+1 yılsaol
Tepme ver bir şans ama sen gelcen 30 yaşına o gelcek 42 yaşına bide böyle düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılevet düşünüyoruum işte
Bence bu tip şeyler için daha büyümen gerek küçüğüm.
01 Yorumla
Soransagol
Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Olmus bu iş zaten parası var ya dah. Ne istion mk paranın köpekleri olmussunz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada yas farki cok var iler sıkıntı olabilir. Belliki o sahistan hoslanmamissin fakat ilerde duzgun bir hayatim olur diye kendini dusunmen normal ama asik degilsen pek de mutu olabilecrgini sanmiyorum yine de karar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpara ile satın alınamayacak kız yoktur diye boşuna söylememişler.
01 Yorumlaimza
Değerlendirilmeli. . Hatta var gitsin
16 Yorumla
Soranhhahahha ya kzilar boyle diyor erkekler farkli
Soranadam akli oylegitmiş kibana bn ders çaliştirir onu ozel ünv tipda bile okuturum onu demiş
Soransagol canim bir serseriye ziyan olmaktansa dimi
Soranyani karakteride oturmuştur artk adam beni izlemek istiyormuş evlenince bu bni gonulden degil gozden seviyor heralde
+1 yıl12 yas bu devirde cokk fazlaa uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ya
+1 yılYaşı biraz büyükmüş bence yine de sen bilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılsabah ta sormamış mıydın?
03 Yorumla
Soranevet aklim hala karişik dost
yaşın daha ufak kardeş, 30 senin için fazla. sen 30 olsan o 42 olur ama sen 18 o 30 biraz zor.
Soranevet ya bnde düşünüyorum onu sagol
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz bence adamın niyeti iyi olmayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Bir sebzeyi kisi sanıp o kim diye sordum
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim
Seviyorsan git konuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
hayatını yaşa takıl evlen nasılsa boşanacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılneden bşanayim
aşk mı rahatlık ve para mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum kiymet bilen aslinda
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılsana mühendis yakışır
01 Yorumla
Soran+1 yılmaliye die mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 12 yaş çok değmez para için
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz çok
+1 yıldaha yasin 18 dur durdugun yerde
03 Yorumla
Soran+1 yılya evlenmicem tanicam sevgili olmak amaç anlaşirsak okul bitince
- +1 yıl
anlasirsanda okul bitince diyosun bu yasta niye kafana evlenmeyi oturtuyosun diyorum bende sana
Soran+1 yılhaklisin
+1 yılkuşak farkı var aranızda
016 Yorumla
Soran+1 yılne anlamda
- +1 yıl
hayata bakış açılarınız bile farklıdır şu anda. sen daha on sekizsin o adam 30lu yaşlarda
Soran+1 yılo anlamda diyorsan evet o olgun bn eglenceli
- +1 yıl
ilerde çocuklarınız olucak mesela. onda da problemler baş gösterir
Soran+1 yılbide düşünüyorum bu adam bni gosteriş için mi istiyor
- +1 yıl
seni böyle düşündüren sebep ne
Soran+1 yılne bilim beni hayalindeki gbi güzel oldugumu huriye benzedigimi flan soylemiş
- +1 yıl
hahaha bir sn ya huriye kim
Soran+1 yılhuri var ya güzel kadinlara huri derler oyle işte
- +1 yıl
ha pardon ya ben özel isim olarak anladım :) başını döndürmüşsün adamın normal böyle düşünmesi
Soran+1 yılgaliba oyle olmuş ya ama ovmuyorum güzel bir kizim rus ozellikleri mevcut bnde annem rus zaten. uzun boy beyaz ten sari saç
- +1 yıl
sen, sadece fiziğin için mi seninle evlenmek istediğini düşünüyosun
Soran+1 yılbegenmiş begenmeside nemli tabi seni sürekli güzel bulmasi hayran olmasi senden başkasina olmamasi adam çarpilmiş bni gorunce
- +1 yıl
çarpılmak yetmiyor ama sonuçta bir ömürü birlitke geçireceksin. çok önemli bir karar
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
bence normal bir ilişki değil bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHala karar veremedin mi buna..1hafta oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla hi yok ya ne bilim şimdi tanicam snra ne bilim pişman olmaktan krkuyorum valla
- +1 yıl
Yaş farkı fazla bu bir , içine zaten sinmemiş Buda iki
Soran+1 yılsinmekte anlam begenmek ya ne bilim o gozle bakmadim normaldoktor gzu ile baktim
Seni de göreydik keşke
04 Yorumla
Soran+1 yıladam begenmiş ya
Soran+1 yılamaç para degil bn aslinda yanliş insana aşik olmaktan krkuyorum msla bir serseriye kiymet bilmeyen ltfen güzel yoruz yazin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında birinin ettiği lakırtılara bak...
01 Yorumla
Soranheee oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonra türkiye neden gelişmiyor
01 Yorumla
Soransagol o senin goruşun
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Doktor diye küçük kıza göz koymasımı gerekiyor...
02 Yorumla
Soranben küçük degilim yaşim küçük yoksa tipim iri biraz
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. dininiz imanınız para olmuş yazık
06 Yorumla
Soranoyleyse oda ben güzelim die peşimde beni çok begenmiş siz erkeklerinde güzellik olmuş
Sorankess ya
Soranben sordum amacim para olsaydi en başta evet derdim ona daha hiç konuşmadim bile
Soransempatik tatli dedim. ve zamanla olur aşk ben tanisam mi die sordum ayy yorum yazma lütfen cidden rica ediyorumherneyse o senin goruşun saygi duyarim
+1 yılkızlar paraya önem vermezlermiş !!
pehh01 Yorumla
Soransagol o senin goruşun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende tıpçıyım doktor arıyorsan :P
03 Yorumla
Soran+1 yılbn kiymet bilen ariyorum
Cevap sahibi+1 yılçok beklersin o zaman :P
Soran+1 yılaynen ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam ısıne bakmamıs sana bakmıs abaza doktor :)
00 Yorumla
+1 yılEvlen sen bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Kaçırma derim.
01 Yorumla
Soranhmmm
Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. Bence tanı
01 Yorumla
Soransagol canim
Allah mesut etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKacirma doktoru.
01 Yorumla
Soranbilmiyorum ya
takıl kafana göre
01 Yorumla
Soranhmm
Yaş 30 bence büyük
01 Yorumla
Soransagol canim
+1 yılBiraz mı?
05 Yorumla
Sorancok degil mi
çok fazlaa bence
sokayım parasına ya mutluluk olmadıktan sonra istemediğin biri olduktan sonra para ne işe yarar?
Soransagol o senin goruşun ve dogru soyluyorsun
Teşekkürler
Al gitsin
01 Yorumla
Soransagol canim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok uzun yazmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
+1 yılhayırlısı.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
doktorsa evlenn