Eşinizin daha önce nişanlılık dönemi...

Arkadaşlar; bundan 6 ay önce evlendim. Birbirimizi çok sevdik. Belkide ben çok sevdim. Evlendik. Eşime daha önce ne olduysa oldu her şeye kabulüm dedim. Ancak bana asla yalan söylemeyeceksin dedim. Uzun bir nişanlılık dönemi olmuş 4,5 yıl herhangi bir şey aranızda geçti mi diye defalarca sordum. O da bana hayır asla öyle bir şey olmadığını söylemişti. Evlendiğimiz ilk günde bana halasının oğlu tarafından tacize uğradığını bakireliğini kaybedip kaybetmediğini bilmiyorum diye bir şeyler söyledi. Psikolojim bozuldu. Hemen nişanlısı aklıma geldi. Onla bir şey olmuş olacağını düşündüm. Küçükken 6-7 yaşlarında tecavüze uğradığını söyledi. Neyse şu anda yeni bir şey öğrendim. Eşimin eski nişanlısının kimsesi yokmuş babası vefat edince de annesi başka biriyle evlenmiş. Eşimin nişanlısını eşimin ailesi 1,5 yıl boyunca evde tutmuşlar. Hangi akla hizmet Allah Aşkına komşular ne deyip ne demez diye hiç düşünmemişler mi? Ateşle barut bir arada durur mu hiç? Ben tecavüz kelimesi biraz daha masum kaldığından dolayı eşimin bana yalan söylediğini düşünmekteyim. Eşim şimdi hamile aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Ama neden bana yalan söylüyor. Halasının oğlu tarafından tecavüze uğradığını, nişanlısıyla eşimin ailesiyle birlikte tam 1.5 yıl kaldığını bana neden söylemedi. Size soruyorum bu tecavüze doğru olabilir mi? ve ailesiyle birlikte nişanlısıyla 1,5 yıl aynı evde kalan iki sevgili bir şey yapmaz mı? bu tecavüz değil biraz daha masum olduğundan dolayı tecavüze uğradığını söylüyor. Nişanlısıyla olan bir birliktelikte bundan dolayı mı bana söyleyemiyor.
Eşinizin daha önce nişanlılık dönemi...