AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
Yapta göreyim.Ama sen yapamazsan sıra bende derim :) Erkeksizlik başına vurmuş tarihinin diye düşünürüm
Küfretmek normaldir , dilin ve kültürün parçasıdır karşı tarafı aşağılamak için kullanılmadıkça ve uygunsuz yerde edilmedikçe sakıncası yoktur kadın da küfreder erkek de ama aşırı küfür kullanmak hiçkimseye yakışmaz
Küfürün hertürlüsü ağıza yakışmıyor.
Küfürsüz bir dünya için el ele mk :d
Küfür değilde yerinde olarak nadiren Argo kelimeler kullanıyorsa hoşuma gider :D
Kendisi ile ciddi düşünmem imkansız. Hatta fuckbuddy bile olsa rahatsız olurum.
fuckbuddy ne?
97 doğumlu olduğuna inandığım için bunun cevabını bilmene gerek yok boşver :)
Küfür rahatlatıyor ama benediyorum ara sıra ama evde öyle dışarda etmiyorum
kaliteye bak be derim tebrik ederim heralde,
Gözümden tepeyaklat aşiağa gider valla
İğrenç ötesi :) Çok basit, itici, sevimsiz oluyor hepsi. Dünyayı ben yarattım edasındalar
bazı insanın ağzına yakışır ama kızlardan nadiren çıkar öyle insanlar genelde iticidir
Sadakatiszliği garanti diye tecrübe ettim uyuzlar ama sexy lerde
İstedikleri kadar küfür etsinler hayatın onlara ettiği küfürü geçemeyeceklerdir... :)
Küfur eden kızlar çok itici geliyo bana aslında ama belli etmiyorum .Neden ,çünkü onları çekmek için itilmek şart.
bence kızların o güzel ses tonuna küfür ve argo hiç yakışmıyor. bence küfür etmemeye dikkat etmeli kızlar :)
erkektede kadındada iğrenç birşey seviyesizliğin en öndedir hele hele bayanda berbat ve itici duruyor
evde artık ana avrat düz gideriz evlenince, cocuklara falan da küfrü basarız... havada uçuşur dötler hamlar.
yerine göre maçlarda edebilir kendisine asılana etsin hatta yağ çeken oğlanlara...gerisi olması ağzı pis olmasın biz erkekler gibi..
haha samimi gelir bana ya sanki normal zamanda etmiyormu yada hangimiz etmiyoruz herkes çok terbiyeli ve küfür bilmezmi ;)
Kimse durduk yere küfretmez,çok üstüne giderseniz birinin,çok fazla irite ederseniz,küfreder tabii,bunun erkeği kadını yok.
etkileyici :) o kızla herşeyi serbestçe konuşabilirsin freee...sonrası bide bakmışsın uçuyorsunuz hobaaaa...
nedense bazı kızların agzına kufur yakısıyor tabı etmese daha ıyı ama bı kız arkadasım bana sınırlenınce kufur edıodu komık oluyodu neyle yapıcan lan dıyodum.D
hiç sevmiyorum, gayet de itici zaten ağızlarına da yakışmıyor. ha sövsün hadi gel yap desem ne yapacak? biz de o uzuv var ki sövüyoruz
Benim eski sevgili bana bolca hakaret ve küfürlü ithamda bulundu. Ben sevgimden karşılık veremedim. Ama maalesef ki var böyle kişiler ve daha çok erkek arkadaş çevresi vardır böyle kişilerin.
Kibar kibar konuşmak varken neden küfür etme ihtiyacı duyarki insan
ben karşımdaki insanda seviye ararım muhattabım olmazlar
Erkeklerden duymadım küfür çeşitlerini birçok bayandan duydum ben küçük dilimi yuttum
kanka,aga,oğlm diyen kızlar kadar iticidir, taş bir bünyeye sahip dahi olsa soğurum
ıgrenc ıgrenc ıgrenc
1 kufur eden kızlar
2 kendı aralarında hacı, adas, kanka, abı dıye hıtap eden kızlar
aynen çok itici geliyor sifonu çekesim geliyor üstlerine. genelde küfür eden kızlar zaten kişiliği oturmamış veya olmayan ya da başkalarına kendini göstermeye çalışan liseli kızlardır.
valla bende her ortamda küfürlü konuştuğum için bana çok samimi geliolar hem küfürlü konuşmuyosa bile benimle biraz zaman geçirince küfür etmeye başlyolar:))
şekilci bir toplumda bunlar gayet normal küfürü boşver küfür yine affedilir cinsten bir vakka bir erkek için kavga eden saç başa girişen kızlara ne demeli?
bir bıyıklı kız nasılsa bir küfür eden kızda benim için öyledir :((((
küfür çok çirkin bişey erkeklere hiç yakışmazken kızlara nasıl yakışsın.
bence de itici..ama ender de olsa ufak küfürler şirin gösterebilir...
küfür zaten iğrenç bişi bide kızlar kullanınca dahada iğrenç
basit olduklarını küfür ederek dikkat çektiklerini sanıyolar
cinsel içerikli küfür edeni duydum ben utandım.
yapamayacağını bari söylemez insan.
etmem edenlere de çok kötü gözle bakarım kızda erkekte farketmez
Küfretmek kimseye yakışmıyor.Erkeklere de kızlara da.
Sevgilimse baş başayken etsin :D Diğer kızlara karışamayacağım ...
Hiç iyi bulmam. Küfürü erkekler yakıştırmam kızlara ise hiç yakıştırmam.
çok çirkin ve itici görünür bence dışardan.bana lanlı lunlu konuşan kızlar bile bir garip geliyor
Yapamayacakları şeyleri söylemekten ne zevk alırlar anlamam :D Hani dediklerini yapacak organları yok :)
küfür etmek ahlaksızlıktır. ama sana edene de armut toplayamacaksın sayacaksın.
bir kadına yatakta(eşine,sevgilisine) söylediği argo kelimeler dışında küfür hiç yakışmaz...
kız dediğin hanımhanımcık olacak ne öyle ağzında küfür karşıma çıkmasın öleleri
hanımhanımcığı açıklayabilirmisin?
yani sigara küfür olmuycak hiç hoşlanmam
itici.(not : bıktım kısa cevap uyarısından belki kısa ve öz konuşmak istiyorum?)
çekici gizemli vahşi yırtıcı seksi...bazen hepsi bi arada.bana ole oluyo wala
bende çok küfürettiğim içn sıkıntı yok edebilir .. ama oyle pek denk gelmedim ağzı bozuk kıza
çok itici, iğrenç. Ağızlarına kürekle vurasım geliyor.
yeri ve zamanında edilmişse cuk oturuyorsa hoşuma bile gider
amk diyor olmayan şeyiyle neyin davasını yapıyor anlamıyorum
sürekli ise ben yanında durmam, arada bir ve dozunda ise normal görüyorum
bana cok itici geliyo erkek gibi kaba saba konuşan kızlar argo neysede bazıları anaavrat sövüyo erkekten beterler
erkeklere bile yakışmayan bişey bayanlarda çok çirkin duruyo
kız - erkek diye ayırmamak lazım.. hangi olaya hangi duruma etmiş o önemli...
Küfür etmek kaba bir iş olarak bilindiği için ve kızların doğası gereği narin olduğu iddiaları olduğuna göre çelişki oluşuyor. Bir kıza küfür yakışmıyor.
kız veya erkek farketmez seviyesizliktir
bu arada çok hoşsunuz
Bence küfür kimseye yakişmaazz ,heleki kizlara hiÇÇÇ
Bazılarına çok yakışıyor ama bazılarına çok eğreti duruyor. Sürekli sövmezse sevinirim.
Kaşarlık belirtisinde nbaşka bişey değildir