Anneler gunundn 2 hafta once beni terkeden sevgilimin annesine jest amacli cicek yollamam cokmu abes kacar?

17 Aralik 2014 ile 26 Nisan 2015 tarihleri arasinda bir iliski yasadim, bir cogunuzun gozunde aslinda oldukca kisa sureli bir iliski biliyorum, ama gel gelelim kiz arkadasim artik uyumsuzlasmaya basladigimizi onun herseyine laf ettigimi onu anlamadigimi ve bu durumun daha kotu olmasini istemedigi icin benden ayrildi, bu anneler gununde annesine bir jest amacli cicek yollamak istiyorum, sizce bu cokmu abes kacar veya ne bilim kizin kafasinda beni hala unutamamamis annem uzerinden beni etkilemeye calisiyor die bir intiba uyandirip daha cok sogumasina neden olur yoksa vay be ayrilmis olmamiza ragmen anneme deger veriyor, acaba yanlismi yaptim dedittirir. Eski demek istemiyorum fakat ne yazikki eski kiz arkadasim Balik burcu ve ayrildiktan sonra ilk gun haric onunla hic iletisime gecmedim onu sık bogaz etmedim kendi haline biraktim, simdi birden bunu yapmam sizce nasil bir intiba uyandirir, sevgili arkadaslar fikirleriniz benim icin onemli.
Anneler gunundn 2 hafta once beni terkeden sevgilimin annesine jest amacli cicek yollamam cokmu abes kacar?