Kizlar az evvel bahsetmiş olduğum "Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni" duası büyü müdür? Bana o duayi arkadasimin annesi onermisti sevdiginin fotografina ufleyerek 41 kere oku demisti.. Yaptim ben de.
Bağlama duası diye geçiyor. Sevdiğim kişiyi kendime bağlama duası olarak okudum. Bu dua hakkinda bilgisi olan var mi? "Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni" duası işe yarıyor mu? Taha suresinde eşleri birbirine bağlama ve arada soğukluk giderme için okunuyormuş diye duydum.taha suresi 39. ayet
Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Sayıların anlamı var diye biliyorum bu sebeple ettiğim duaları veya çektiğim tespihleri saymadan okurum sayılardan bağımsız içimden geldiği kadar.. bir yazı okumuştum zamanında bir derviş elinde tesbihi sürekli allahı zikredermiş belli sayılarda ya tesbihler köylü bir kız görüyor eteğinde elmaları olan soruyor kıza ben var eteğinde ne götürüyorsun diye o da sevdiğime elma götürüyorum insan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı demiş Derviş utanmış bu sözden ve tesbihini kırıp atmış ( tam böyle olmasana buna benzer bir hikayeydi)
Bence,"Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni" sözü büyü değildir, duadır. Büyü konusunda genel bilgilerimi paylaşayım seninle; şöyle ki büyülerin genellikle Kur'an ayetlerinin tersten okunarak yapıldığını biliyorum ancak bu söz Taha suresinin 39. ayetinden alınmış. Yani ters değil ve dua niteliği taşıyor.
Taha suresinin 39. ayetinin Arapça ve Türkçe okunuşu ve anlamı
1. Türkçe okunuş: Enıkzifîhi fît tâbûti fakzifîhi fîl yemmi felyulkıhil yemmu bis sâhıli ye’huzhu aduvvun lî ve aduvvun lehu, ve elkaytu aleyke mehabbeten minnî ve li tusnea alâ aynî.
2. Anlamı: Onu sandığa koymasını, sonra onu denize (Nil Nehri’ne) bırakmasını (vahyetmiştik). Böylece deniz, onu sahile atsın, Benim ve onun düşmanı, onu alsın. Ve gözümün önünde (korumam altında) yetiştirilmen için sana, kendimden muhabbet (sevgi) verdim.3. Bu duayı, kalpten inanarak okursan evrene pozitif enerji yollayacaksın ve duanın kabul olma olasılığını artıracaksın. Dualar bana göre aksiyonları tamamlar, eğer birinin seni sevip, bağlanmasını istiyorsan davranışlarınla, sözlerinle onun kalesini fethetmeye çalış ve sonrasında bunu dua ile destekle.
4. Sana son tavsiyem; sadece "Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni" sözünü değil de Taha suresinin 39. ayetinin tamamını okuyarak dua et.
Afedersinizde nasil bu kadar cahil olabiliyorsunuz? Bilmədiyiniz halde insanlara yalniw soylemler söyləməklə kul hakkina giriyorsunuz farkında misiniz? Peyğəmbərin (s. e. s) in zamanında hadisələrdede diyor nazardan və türlü bəlalardan korunmak için duaları kendine okuyup ufluyormuw. .. Budami büyü?
selam Bu duanın tamamı yazılmamıştır. Şartlara ve görgü kurallarına uyulmalıdır. En iyi yol, her türlü duayı bulabileceğiniz Derviş Mehmet uygulamasını kullanın. ya da Sarkitap ( .) com