Istihare Namazi rüya isaret?

Biriyle birlikteydim 1 yil felan gecmisdi annemler de biliyordu onun aileside ve bu beni aldatdi benim fake hesabim ile onla bulusdum fake hesabimdan ondan sonra bana yazdi lütfen beni affet bilmiyorum neden böyle birsey yapdim felan tabikide aff etmedim ama onu cok seviyordum cok kirginim hergün onu düsünüyorum aklimdan cikmiyor hala kimi takip ediyor felan bakiyorum bana dedi yemin ediyorumki hic birsey yalan degildi ilk kez sadece bu kiz hesap ile yazisdim ve bulusma ayarladim dedi. tabikide seven bir erkek böyle birsey yapmaz ve ben istihare namazini kildim ki bi isaret almak icin ilerde Allah yollarimizi birlestirecekmi hayatimdan cikmasi iyi birseymi diye biliyorum tabikide Allahin sebepleri vardi hayatimdan cikmasi icin öyle birinden Adam olmazdi hayirli birsey olmazdi ama onu cok özlüyorum anilarimizi felan ve rüyamda istihare namazindan sonra 3 gün üst üste onu gördüm bana yaziyordu lütfen beni affet sonra alnimdan öpdü ve konusuyorduk rüyamda isaretmidir lütfen sacma seyler yazmayin. Biliyorum böyle birinden Hayir beklenmez unutmaya calisiyorum ama olmuyor iste bu yüzden de istihareyi kildim
Istihare Namazi rüya isaret?