yüzme bilmiyorum dedim ben öğretirim dedi.
hastayım galiba müsait değilim dedim bikaç güne biter o zaman diyor.
napıcamı şaşırdım.
regliyim de ama nereye kadar on gerçek açıkca anlat sevmediğini güneşte brozlaşmayıp kızaıyorum ve burum benim sinirimi bozuyo de
Deniz icin straplezler var onlari giyebilirsin. Sortta giyersin altina o da kapali giyiniyp ne guzel diye dusunur :D
bu senin düşüncen. bu durumu ne zamana kadar saklayacaksın. bence kendinle barışık ol. seni seven her halinle seni kabul eder.
beni beğenmeyeceğinden ve bunu yüzüme vuracağından eminim
zamanında kendinize özen göstermiyosunuz sonra böyle dertlerle uğraşıyosunuz kız dediğin bakımlı olmalı her şekilde
sana ne yazıkki katılıyorum. zamanında kendime bakmadığıma çoook pişmanım
Cevap
13Cevap
Yahu sanki nereye kadar kacabiliceksin illaki bir gun gorecek onlari sacmaliyosun cocugunda kalbini kirma git eglen denizine gir abartma bu kadar
O senınle zaman gecırmek ıstıyor bence transparan mayolar var hafid uzun onlardan alabilirsin ya da tüzme bilmediğini söyle
Onu ewe götür tahrik et bişeyler olsun aranızda bya yor işini gör yorulur gitmezsnz cilve falan yap :)
Bisey olmak giy bikinini gir denize zaten o senin kalcalarina goguslerine bakmaktan catlaklarini gormez bile
kalçamda derin büyük çatlaklar var zaten nasıl görmez. görmemek için kör olmak lazım.
Yaa sacmalama seni seviyosa neden tiksinsin soyle ona anlat durumu
Vücudunun neresinde çatlaklar?
bacaklarımda belimde. çok hafif göğüs kısmında da var
Cok mu belli oluyor belki sen abartıyorsundur?
hayır çok fazla belli ve derin. doktor da bunlar asla geçmez çok derin dedi.
O zaman sevgiline açıkla bundan utanarak yasayamazsin gercekten seviyorsa bunu sorun etmez
bilmiyorum. ama kaybetmekten korktuğum için söyleyemiyorum da
Sürekli bahane bulamazsın bence sorun etmez
Utanma ne olacak ki ¿
beni beğenmeyecek. ve böyle nasıl duruyorsun utanmıyor musun diyecek.3gün sonra da yüzüme dahi bakmayacak
Eğer o kadar salaksa şimdi öğrensen daha iyi olma mı ¿
kahretsin ki çok seviyorum kaybetmekten korkuyorum
ben denize karşı fobim var de
Peki sevisirken gormuyomu
çok yanlış düşünüyorsun
hayır çoook değru düşünüyorum. beni beğenmeyecek. ve böyle nasıl duruyorsun utanmıyor musun diyecek. üç gün sonra da yüzüme dahi bakmayacak.
peki bunu ona nasıl söylerim ki? nasıll?
sevıyosa her halınle sevmelı
Allah başka dert vermesin ! ...
amin
beni deniz tutuyor de
hiç sevişmiyo musunuz?
Bunu onu söyle acikca
Yapcak bisey yok
Hasemayla gir:)
gıt nolcak ya
Çarşafla gir denize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar