çoğunlukla görücü usulüdür
Değişik olanı EIG seçeceğim :D
Değişik olanı EIG seçeceğim :D
Ozamanlar Babam Yurt dışına Seyahat ediyordu Babam Tır Şöförü idi , Annemler ve Babası kardeşleri yunanistandan geliyorlarmış onları yolda görmüş ve sormuş Babam ;
Nereye gidiyorsunuz?
Dedem demiş ki , Evladım Türkiye'ye geçeceğiz fakat otobüs bulamadık. Yıl 1981..
Babam gelin sizi ben götüreyim , Türkiye'ye geçiyorum diyince sevinip atlamışlar Tıra ailecek.. Dedem çok mutlu olduğundan dolayı Babamın bu iyiliği karşılıksız bırakmak istememiş :)
Evli olmadığını öğrendikten sonra kızımı sana vericem sen çok iyi bir insansın madem Bekarsın senin gibi bir evladım olsun isterim demiş Dedem, Babama.
Annem de Yakışıklı Babamı görünce hoşlanmış haliyle tabi :)
Türkiye'ye geldiklerinde Babam onlara ev olsun yer olsun çeşitli yardımlarda bulunup rahat ettirmiş. Ve sonunda Annem ile evlenmişler. Yıl 1987 ben Dünyaya gelmişim işte :D
İs yerinde tanismislar babam annemi sevgili adayi annem ise babami kardes gibi arkadas gozuyla bakiyomus. biraz takilmislar hatta annem babama kiz bulmaya calismis 😂 iste bir gun sahilde babam evlenme teklifi etmis annem kahkaha atmis seninle mi evlencem be diye gulmus. sonra babam biraz daha pesinde kosunca annemi almis evlenmisler iste
Yagmurlu bir günde yolda yururken carpısmıslar oyle baslamis bıde yol bizim evin karsısı koskocaaa yol o yolda nasıl carpıstılarsa bence bir kasıt var :D
Tabiki bu ılk görme sonra babam annemi düğünde göbecık atatken görüyor annemın yanındaki kızlardan birine bir karton sigara teklif ediyor tanıstırması için tabi annem hiç oralı olmuyor aradan bir iki ay geciyor annem babama ulasmak icin mahhalledeki bakkalı arıyor iş numarasını bırakıyor babamda arıyor tanısıyorlar :)
Bunlar lisedeyken carpismislar.
Sonra iste babam anneme carpmis.
Annem yere düsmüs, babam onu kaldirmis.
SAKA l*n SAKA GORUCU USULU :D
Cevap
18Cevap
Facebook'ta tanışmışlar..
Annem babamı yanlışlıkla dürtmüş, o sırada babam çay içiyormuş. Dürtmenin etkisi ile çayı babaannemin yeni aldığı halının üstüne dökmüş. sonra kimse babamın çay halıya çay döktüğünü anlamasın diye üstüne kahve dökmüş ve kimse babamın halıya çay döktüğünü anlamamış.
Babamda bu olayı anama anlatmış ve orada başlamış aşkları =///
Ya shhxhzhzhz
Babam fatsali annem samsunlu.1980 olaylari yuzunden babam hapse girmemek icin samsuna halamin yanina gidiyor. karsi komsu annem tabii. bes kere istemeye gitmisler o zamanlar fatsali deyince adi cikmis herkesub tabii. dedem babamk iyice taniyinc vermis sonunda. ihtilal sayesinde dunyaya geldik
Annem babam öğretmen annem üniye başladığı zaman mezun olcakmış annemi ikna edememiş tanışmak için bir sürü arkadasını yollamış kendi konuşmuş olmamış bırakıp da gidememiş bn bu kızı almadan bu okuldan gitmem demiş dönemi uzatmış :D
Babam 20 yasindayken Annem de 18 yasindaymis ama ikisi de yolda farkli arabadalar bakismislar sonra babam isiga gelene kadar kagida oturdugu yerin adresini ve bulusmak istedigi yeri yazmis cama yapistirmis annem de gitmis oraya sonrasi malum iste
babam annemi görmeden onu rüyasında görmüş. annemi gördüğünde tamam işte bu demiş ve istemişler. görücü usulü ama biraz değişik.
Okulda tanışmışlar babam annemin önüne çiçekle çıkmış annem de kovmuş babamda baktı olmayacak gelmiş istemiş
Hiç tanımıyormuş ki annem babam tanışmadan çiçek getirmiş :)
işte görmüşler birbirlerini hoşlanmışlar evlenmeye karar verip evlenmişler sonra da
Babamla dayım arkadaşmis dayım annemle tanistirmis konusmuslar en son saklambac oynarken babam anneme çıkma teklif etmiş
Valla babam gencken memlekette harfıyat kamyon soförüymus annem tarladan gelirken yolda tanısmıslar :DD
alyazmalı mısalı
Babam annemi kacirmis kamyon tutmus zamaninda atlamis kacnislar ole aman
onlar flort ederken ben daha vitamin olma yolundaydim :) iş ciddiye binince şiringalandim :))
kaçarak evlendiler xD
Beatles afyon konserinde tanışmışlar :P
ciddimisin 😱 afyona beatles nasil gelir yaa 😂
annam babamı kaçırmış D:
evet öyle olmuş :)
Arkadaşları tanıştırmıs
Nikah masasında birbirlerini görmüş
Ne bileyim tanistigini
çeşme başında
Görücü usülü
Orda deniz yok annaaa :D
konserde