Boğa burcu erkekleri neden sizi anlamak zor?

arkadaşlar benim sevdiğim kişi ile 4 yıl önce ayrıldık yani bir boğa burcu kendisi boğa burçları kendisini çok seveni ister bilirim sadıkdır ama nedense ayrılınca biRAZ İNAT ETTİ sürünceksin pişman etcem diye bende peki dedim ama ben haklıydım ve ayrıldı onca kızla çıktı falan ama ben çıktığı kız içinde uyardım ama o dinlemedi sonrada kız onu aldattı ve yıllar geçti bana geri geldi haklıydın vs diye ama yine inanmadım çunku nedense pişman oluyor ama içimdeki ses güvenmedi ve gidip geldi sürekli sonra yıllar sonra ilk kez görüşmek istedi baana unutmadım eskiler aklıma geldi dedi bende yıllar sonra görmek nasıl diye gerçekten merak ettim ve nedense hayatımın şokunu yaşattı sevgilim var dedi i resmen gülüyordu inandırıcıda gelmedi ortak arkadaşımızda ilişki durumuda yok yazıyor sonra bana öyle deyince bende iyi dedim hayat senin ustune mi kurulu dedim hoşçakal dedim ve maf oldum resmen 20 gun sonra aradı sen bana trip yapdn dedi napayım dedim sevgilin var dedim sonra seni unutmadım aklımdasın ama dedi nedense sen hiç bana eskisi gibi aşkla bakmıyosun dedi bende ciddi ilişki düşünüyorum hem senin sevgilin var dedim. Ben ŞU AN hazır değilim ciddi aşka dedi. iyi ozaman dedim böyle devam et dedim gittim.. ve gerçekten çok tuhaf gelmesi gitmesi anlamıyorum.. siz bu duruma ne diyorsunuz buda ilk aşkınızsa..
Güncellemeler
+1 yıl
boğa burçlarını neden anlamak zor?
Boğa burcu erkekleri neden sizi anlamak zor?