senin yüzüne sürekli dokunmaya çalışmasındaki anlam? nedir makas alması yüzünü okşaması yanaklarını sıkması saçlarını çekmesi dudağına dokunması ellerini tutması ne anlam ifade eder
Cevabın nedir?
+1 yıluğraşıyosa seninle el hareketleri mıncıklama ,ve bunları yaparken tebessüm ediyosa seni çok benımsemistir ve sevgisini bu tarz şeylerle gösterip mutlu oluyodur
225 Yorumla
Soran+1 yılgülümsüyor .. gülümsemiyosa nolur ?
- +1 yıl
gülümsemese ,uğraşırken başkasını hayal ederk dokunuyo olabilir yada aklı başka şeylerle mesguldur
Soran+1 yılvalla gülümsüyo dedm ama yüzüne bakmadım ki hiç o da var
- +1 yıl
o uğraşırken sen kendi iç aleminde geziyosun yani ,heyecandasın anladım :)))
Soran+1 yılevet öyle sen baya bi bilgilisin bakıyorumda çözdün işi :) işte o bakımdan yüzüne bakamıyorum bazen gülüyo bazen gülmüyo sanırım
- +1 yıl
bende uğraşırdımm ,hoşuma giderdi onunla uğraşmak . Keyif alırdım ama kıymet bilmeyene 40 takla atsan da nafileeee
Soran+1 yılbi soru daha sorıyım dedim ya tecrübeli birisini buldum hazır :) uğraşması sevmesi anlamına mı gelir aşk olarakta olsa farklı bi anlamdada olsa seviyo anlamına mı gelir sence
- +1 yıl
seviyosa uğraşır , aşıksa daha çok uğraşır :)) . yani her ikiside , sevmiyosam elini zor tutarım içten gelenin fazlasını yapmak istiyodur da ,senden çekiniyodur belkıde
Soran+1 yılhım.. sevmeyen uğraşmaz ama dimi
- +1 yıl
uğraşmaz tabi , sen sevmediğinle uğraşırmısın , burununu yananı mıncıklarmısın , ama şuda var belkı tenin iyi geliyodur ona ,hani derler ya kadife tenli diye , ondanda olabilirr :)) aklın karışmasın buda bir ihtimal yani , burnun akarken dene bakalım yapacakmı aynısını :))))
Soran+1 yılyapcağını sanmam seven insan da yapmaz çünkü burnunun aktığı görürse seni sevme olasılığı da kalmaz iyi güldüm ya :D :D :D tenim yumuşak çok tenimde huzur buluyodur yani ama yine seviyo anlamına gelir ki (:
- +1 yıl
seven tiksinmez , ben burnunu bile sildim ama yaranamadım :))) tenini seviyoda olabilir gerçekten sevdiği için yapıyoda olabilir .
Soran+1 yılayrılınca tenime dokunma ihtimalide kalmaz tenime muhtaç kalsın ohh :D
- +1 yıl
ne fenasın ya , teninlemi tutuyodun adamı yanında :d:d
Soran+1 yılneyimle tutucam başka :D ?
- +1 yıl
dilinle , sevginle , özverinle .
Soran+1 yılona değer verilmez valla bi tarafı kalkar
- +1 yıl
tenle olursa ,maddeden farkın kalmaz , o zmanda kolay gelirsin gözüne
Soran+1 yılben nasıl sevgisinin artmasını sağlarımki bağlanmasını yani sanki tam sevdğine inanmıyorum seviyo ama nebiliyim beni inandıramıyo napmam gerk
- +1 yıl
detayları bilmiyorum bilsem tanısam daha çok şey söyleyebilirdim . Sevgisini zorla artıramazsın , dilinle sevginle özverinle derken bu hareketlerinden dolayı , onun seni daha çok sevmesine kendi hisleriyle senin davranışlara bakarak ,anlayabilmesini sağlamaktır . daha ne diyemmmm :))))
Soran+1 yılama hiç sevmiyoki sadece dokunuyo işte dediğim gibi ben çok seviyorum ama çok sıkıyorum onu rahat bırakmıyorum o hayatına karışılmasından hoşlanmaz kurallar koyulmasından hoslanmaz ciddi bi ilişki yaşamak ister hep sahiplenir ve çok kıskanctır arkadaşını bile kıskanabilir eğer çok sevdiğimi belli edersem hemen egosu tavan yapar ilgi verir ve bianda ilgi çeker beni kendine bağlar ilgi vermezsem daha fazla üstüme düşer baya zaman geçipte hala ilgi vermezsem soğur ve yüzüme bakmaz 2 gün sonra...
Soran+1 yılyine üstüme düşer ne kadar kötü bi hata yapsamda herşeye rağmen affeder bana geri döner eğer unutulduğunu fark ederse deliye döner arkadaş olarakta olsa hep irtibatta kalmak ister kmsenin onun icin ağlamasına dayanamaz
Soran+1 yılhep sevilmesini hep değer verilmesini ister seni sevmez senin ona olan sevgini ister eğer sevmiyosa ve sen onu kıskandırırsan kıskanır ama o seni seviyosa ve sen onu kıskandırırsan daha fazla soğur daha saymama gerek yok sanırım
- +1 yıl
teraziyi dengede tutmalısın , egosu tavan yapmıcak biriyse ki bunu en çok sen iyi bilirsin varsın tavan yapsın sen kalkındır ilişkiyi sonrasını ona bırakırsın bir müddet, böyle yürür ilişki .İlgi görmediğinde yüzüne bakmayacak değil neyin var ne oldu demeli . Biraz sen ödün biraz o ödün verecek . Elde tutmak için planla ve sonrası bu şekilde bana geri dönecek varsayımı ve ön yargıyla yıpranırsın ,akışına bırak yaşa yaşayabildiğin kadar illişkiyi
Soran+1 yılDenerim :(
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTarzı böyledir. Çocukken yanaklarını çok sıkmışlardır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Sevgi göstergesı .. sana dokanmak istoyr biıey yok bunda yanı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn gıcık olduğum durum. Normal bir insana bir tahammül edemem bu durumda
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilinse ?
Cevap sahibi+1 yılSevgilimin yapması halinde de aynı bu durum
Soran+1 yılhım.. neden gıcık olursun
Cevap sahibi+1 yılYani birisinin suratıma kafama filan dokunması , ne bilim çok saçma . iyi birşeyler hissetmiyorum bu konu hakkında
+1 yılEn güzeli yüzünü seviyor işte.
00 YorumlaOnu hissetmek işte başka bir şey değil
10 Yorumla
+1 yıltensel temas kurmak istiyor ama izin verme.
00 YorumlaSevgilin olduğunu ifade eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni arzuluyor dokunmak istiyor kim istemez ki
10 Yorumla
+1 yılAşıktır Vücüdünü öğreniyordur.
00 Yorumla
+1 yılAcemiliktir.
00 Yorumlaöpmek istiyordur
00 Yorumlasevgi gösterisidir.
10 Yorumla
+1 yılsaçınımı çekiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılevet ?
- +1 yıl
neden böyle birşeye izin veriyorsun
Soran+1 yılsevgilim olduğu için olabilir mi ?
Soran+1 yılayrıca izin alarak yapmıyo zaten izin alıncak bişey değil ki saçını cekebilirmiymmi dicek
- +1 yıl
bundan zevk duyuyorsun yani
Soran+1 yılzevk derken cinsel anlamda zevk duyucak değilim saçlarıma dokunulmasından azmıyorum :D saçımı çekme desem dokunmasını istemediğim anlamına gelir buda sevmiyorum anlamına gelir = ayrılık ama bunu neden yapar benim sorum bu.
- +1 yıl
ilginçsin
Soran+1 yılbilmem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam