İlk buluşmada neler yapılması yeterli olacaktır ?
Evet herkesden bir fikir bekliyorum:)
-
-
Evet herkesden bir fikir bekliyorum:)
-
-
Birbirinizi tanımak için uzun bir sohbet yapın baktın tıkanıyor, sinema gibi sus pus oturacağınız bir yeri tercih etmeyin, eğlenip gülebileceğiniz aynı zamanda yaşam şekillerinizi fark edebileceğiniz bir tercih yapın lunapark gibi mesela yada panayır, resim sergisi gibi
Önemli olan olabildiğince konuşabileceğiniz ve düşünce paylaşabileceğiniz bir ortam olması... Bence sinema gibi etkinlikler ileri derece sevgililik zamanlarında vakit geçirmek için yapılır. Sevgilimle buluşup sinemaya gitmek saçma geliyor.
Gün bittiğinde o kadar dolu geçmesi gerekiyor ki kıvılcım daha yeni alevlenmişken sıkıntının esintisiyle sönmesin.
haklısın hocam sinema için çok erken, ama fazla konuşmak konusundada ben biraz utangacım sanırım en fazla ben tıkanacağım, konuşurken çok saçmalıyorum heyecanlanıyorum buna bir çare yok mu
İyi olduğun konularda etkinlik göstermeye çalış o zaman...
mesela iyi bowling oynuyorsan oraya gidin yada bilardo yada resim sergisi işte iyi olduğun konu ne ise. Böylece onun bilgisi olsa da olmasa da bol bol konuşmuş olacaksın... Kendini anlatma sakın mal gibi daha zevkli konulardan bahset ve o konuşurken onu çok iyi dinle... Kadınlar söyledikleri şeylerin dinlenilmesini ve hatırlanmasını isterler. Kızın güzelliğine dalıp gitme her lafını anlamaya çalış anlamazsan he he deyip geçme.
Teşekkürler hocam:)
Birbirinizi tanımaya çalışın karşılıklı çok özele girmeden sorular sorun sohbet edin.. Tıkandığı yerde sinema ya da eglenebileceğiniz aktiviteye dahil olun. Bayanlar alışverişe bayılır genelde alışveriş yapacaksa sıkılmadan yanında dolaşırsan bonusu kesin kazanırsın bol şans
Cevap
3Cevap
Sevgiliyle nasıl ilk buluşma ? Duygularını açıkladın kabul etti sonra ki buluşma mı ?
Aynen öyle paşam
teşekkürler
baştan kararlaştırıp öyle mi gidiyoruz. haydi sevgili olalım. lay lay lom. haydi ilk kez bululaşım. hey ya hey
Kusura bakma paşamda her insanın kendine göre heyecanı çekingenliği vardır ve tecrübesi eksik ne yapacağı konusunda fazla bilgisi olmayan insanlar vardır dalga geçmek yerine bir iki birşey söyleseydin daha yardımcı olmuş olurdun ;)
tamam bakmadım kusura. içinden geldiği gibi takıl kasma bro. sonuçta kendini farklı gösterme bence sağlıklı ilişkinin temeli doğallıkta yatar
Eyvallah:)
ilk buluşmadan önce sevgili nasil olunuyor? mantik hatasi var sanki :(8
yok yok :D İlk buluşma olacak işte Sevgili olduktan sonra ilk biryerde buluşarak birşeyler yapacaksın ? bunu kastettim
gidin sevişin
Sevişmek mi ? Sevmeye kıyamazken :)
ben de oyleyim aslinda çaktırmıyorum :(
İlk buluşmamızda yaptığımız şeyi yazmam sana ağır gelir biraz.
hiç bilmiyorum ama ne yapmıycağımı biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar