Sevgilim zaman ayırmıyor? Yardım?

Erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ve 3aydır süren ilişkimizde hep görüşememe sorunu yaşıyoruz. Kendisi taksici gece yarılarına kadar çalışıyor sabah uyuyor 2haftada izin belki yapıyor belki yapmıyor. Bende çalışıyorum pazar günleri izinliyim. Genelde geceleri gelir gün aşırı ve bir-iki saat görürüm onu gider. Uykusuz işe gidiyorum bu sebepten. Üstünde borç ve ağır bir yük olduğundan bahsediyor, eminim bundan çünkü heran konuşuyoruz müşterilerin sesini duyuyorum eminim çalıştığından. Ve en son görüşüp bişeyler yapalı 2hafta olmuşken ki benim 3günlük iznim varken bunu değerlendirmek için gece dışarı çıkmak için plan yaptık diğer günde birlikte olacaktık. Çoğu kez yaptığı gibi nereye gidip ne giyeceğimize kadar karar vermiştik. Fakat Gidemeyeceğimizi taksiyi boş bırakırsa babasının kızacağını söyledi. Bunu çok kez yaptı hep sabrediyorum ama umudumun sürekli kırılması ve izin günlerimin boşa gitmesi beni delirtiyor. Arkadaşlarımla çıkmamada izin vermiyor evde yatarak geçiriyorum. evde sıkılıyorsan ablana veya teyzene git diyor. Oysa onunla olmayı öyle çok istiyorum ki. O da çok özlediğini ama babasının sorun olduğunu ve taksinin sürekli çalışıyor olması gerektiğini ve de anlayış göstermemi istiyor. Malum durağıda taksimde ve en yoğun olduğu zamanlar haftasonu. Haftaiçide benim izinim yok oda kullanamıyor sürekli izin deliricem. Bu nedir ne yapmalıyım zaten sonu olmayan bir ilişki ama alıştım ayrılmak kaybetmek istemiyorum hayatımda ilk defa olan duyguları tattım onda 😔 yardımcı olur musunuz bana 😔
Sevgilim zaman ayırmıyor? Yardım?