Hepiniz okuyacaksiniz, para kazanacaksiniz. Peki sizler para kazanmaya basladiginizda degisir misiniz ?
Sevgilim ise başlarsa değişir mi?
Hepiniz okuyacaksiniz, para kazanacaksiniz. Peki sizler para kazanmaya basladiginizda degisir misiniz ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer içinde varsa senin gözünün önünde bile yapar ruhun duymaz, yoksa da 50 tane taş gibi kadının arasında kalsın dönüp bakmaz, değişmez. Hem o erkek canım tabiki de parasını kazanacak, sana bakacak değil mi ama :) İçini ferah tut aklını yorma böyle şeylerle. Her erkek o midesiz karaktersiz kadınlara alet olacak değil ya? Hele ki uzun soluklu bir ilişkideyseniz sevdiğine güven derim. Bir tavsiyem daha olacak; iş yerine gidip, habersiz küçük baskınlar (tabi sürpriz adı altında) falan yap. Hem kendini göstermiş olursun ordaki kişilere hemde kontrol:)
başkasının sevgilisini ayartmaya çalışan, kendine ve başkasına saygısı olmayan yavşaklar her yerde var-sadece iş yerlerinde değil ki-dört duvara kapasan internetten bir yavşak gelir yine yavşar (aynısı senin de başına gelebilir). eşinize güvenmekten başka yol yok. aksi takdirde kendinizi zincirle birbirinize mi bağlayacaksınız?
Arasıra uğra yanına, iş arkadaşları ile tanış. Nasıl insanlar anlarsın zaten. Sevgilin düzgün bir insansa zaten öyle birşey olmaz. Aklına gelen kötü şeyler başına gelirse de, o insandan sevgili olmaz.
Baska ildeyim
Bişey olacağı varsa başka yerde de olur. Bu kadar bu konuya takıp sevgiline hissettirirsen, sevgilin ben böyle bir insanmıyım diye düşünür. Bilinç altına yerleşir, sebebi sen olursun.
Bence 5-0 geridesin. Kızın aklını çelmeye çalışan tilkiler olacak elbet. Sonuçta günün en az 8 saati birlikte olacaklar. Kakara kikrili muhabbetler falan. Sen ölmüşsün kardeş. Allah yardımcın olsun.
Kafama sıkar giderim
Cevap
2Cevap
kesinlikle değişir.. bizzat kendi kız arkadaşım 2 yıllık sevgilisinden ayrıldı çalışmaya başlayınca.. üstelik çocuk çok da anlayışlı ve kıza çok güveniyordu.. gitti iş yerinden bi çocukla çıkmaya başladı.. bana böyle şeyler çok ters ya..sinirlendim yine
Ayrildiktan sonra mi o cocukla cikmaya basladi. Ben de ondan endise ediyorum. Ne kadar guvenirsen guven. Beni ayda 1 gun goruyor. Is yerindekileri ise haftada 5 gun gorecek. Is yemekleri, gezileri vsvs. Surekli ayni ortamda. Hepsi yeni girmis ise. Ayni parayi aliyorlar. Acaba kendime mi guvenim yok
ya bu çocukla sürekli mesajlaşıyorlarmış zaten ama sevgilisi de biliodu istemiodu mesajlaşmalarını bu da kıza ayrılma bahanesi olmuş oldu.. ayrıldıklarından kısa bir süre sonra çıkmaya başladılar..üstelik ayrılmadan önce aileler bile tanışıyordu bunların düşün artık kızdaki yüzsüzlüğü
Bu isler zor isler ya. Annem demisti ''Kizlar, erkegin basina bela olmaktan baska bir ise yaramazlar'' diye. Ya dayak yersin, ya kafayi yersin, ya ask acisi cekersin, ya da ickiye kumara baslarsin. Mulakata gittiginde cocugun teki hemen tanismis bununla. Hangi okuldasin demis falan filan. Ben bu yavsaklari sevmiyorum iste adami katil ederler.
güven diyorlar ama zaman en terbiyelisini bile deiştiriyor.
seven insana konuşamama mesaj atamama koyar
sevgilin işten çıknca is yorgunluguda olcak yemek yiyim dus alim bi söyle uzanm derken uyku saati gelcek ve senin papucun dama atılcak
hasretin özlemin çogalcak .
engel olsan calısma desen bu sefer aranz bozulcak
ne yapmalı peki ? dediklerine katılıyorumda.
Calisma der miyim yahu calisacak tabi cift maasli gelir her zaman daha iyi. Ama su an cok vasifsiz gibiyim. Dedigin gibi hic konusamicaz. Bir laf soylesem zit gidecek tartismalar kavgalar ve hoop
ozaman sen o çalışcak hem sana zamn ayıramiycak hem sen çalışmadıgn icin eziklik duycaksn bunu kafana takıyosun. sevgilin sen hala okudugun icin bunu sorun yapacagını sanmıyorm bu piskolojiyi at kafandan . ve evet fazla sana zaman ayıramycak bunu onun izin gunlerinde telafi edebilirsin. umarım o yavşayan insanlar aklını karştrmaz sen her seferinde sevdigini belli et ki kimseye taviz vermesin bi kız sevdiginden ilgi görmezse başkalarına şans verir sevginiz kuvvetliyse korkma hiç :)
öncelikle sevgiline güvenmelisin. aşk abdest gibidir süpheye düşerse bozulur.. güven önemli. ayrıca sevgilinin işte olması ve sık sık konuşamamanız bi bakımdan iyi olabilir şöyle düşün, birbirinizle konuşmak için saatleri sayacaksınız iş yerinde verdiği araalar kıymetli olacak ve ilişkiniz monotonlaşmayacak. para kazanmasıyla övünmelisin para kazanmaya baslayınca degişecegini sanmıyorum sonuçta onunda kendine göre giderleri vardır onları karşılar. yani uzun lafın kısası tasalanma :):)
o bahsettiğin insanlar her yerde var. yarın sen işe başladığında senin ortamında da olacaklar. o nedenle esas olan güvendir. mesai saatlerine de bir süre sonra adapte olursunuz
illa ki değişir zaman ilerler insanlar değişir. öğrencilik bittiğine göre öğrenci psikolojisinden çıkacak zamanla. işe başlayınca ilk başta zorlansa da para kazanma sorumluluğunu öğrenecek. sonra bunu öğrenmişken işsiz kalınca daha farklı sorunlar yaşayacak. ve bunların hepsi olurken o değişecek, hepimiz gibi. senin de değişeceğin gibi. ama bir insanın karakteri kolay değişmez sadakatine güvenin varsa diğer değişimlere farkında olmadan sen de alışacaksın
Okulu bitireli 2 yil oldu.
bence daha ıyı olur onunda bı duzenı olur ozler senı , merak eder .. çalışan ınsanın hali başka olur beeee .. benımkı ben calısırken daha cok uzerıme dusuyorr :)
aklına kötü şeyler getirme dostum.. dedğin gibi o kişilerden her ortamda var :/ umarım sevdiğin sadık biridir..
Oyle de kizlar saf olur bilirsin. Lavugun teki buna yavsasa anlamaz bile niyetini.
dedğin gibi kanka ayağına yaklaşıyolar kızlara kızlarda saf tabi hemen kanka moduna giriolar :// bilmiyolar ki bi' kızla bi' erkek kanka olamaz diye ://
Aynen yilardir hicbir sevgilime anlatamadim bunu. Ulan ben bir erkegim, sen kiz aklinla benden daha mi iyi bileceksin erkegin dusuncelerini.
hemfikiriz dostum bu konuda..
kardeşim eğer kız sana güveniyo ve seviyosa her halinle sorun yok devam edin
Saol cevabin icin. Kizlar yine gotnden anlayip mal mal cevaplar vermeye baslamis bakar misin. Sanki ben calismasin diyorum
sen rahat ol herkezin sözüne bakılsaydın ohooo
Eğer gerçektende sevip sana bağlıysa aklından bile geçirmen ona karşı yaptıgın büyük bir hata. Bence sorun olmaz.
he, sen bunları düsüneceksin diye ise girmesin o zaman.
Tekrar oku kizim hadi ugrasirma beni
İçinde varsa değişir yoksa yoktur yani hiçbirşey olmaz ona.
aslında alakasız ama değişim var olan bir şey
büyük ihtimalle.
Ne gibi ?
yani hayatınız paralel ilerlemicek bi süre. sen işe başlayana kadar. bu sorun yaratacaktır.
Kesinlikle. 9-18 saatleri iptal. Off off
senin okul ne zaman bitiyo?
Seneye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar