Arkadaşlar ben artık evlenmek istiyorum ya.. Artık kendi yuvamı kurmak istiyorum,evet 21 yaşındayım,evet bazısı için çok erken ama ben hazır olduğumu düşünüyorum. Ayrıca bıktım beklemekten! 4 yıldır bi ilişkim var. Baskı yapmaktanda bıktım. Niye herkes evleniyorda ben evlenemiyorum. Ya benim ne eksiğim var :(( of of çok dertliyim bilemezsiniz. Aranızda benim gibi düşünen varmıı
Cevabın nedir?
evlilik zooor zanaat. kolay iş değil yani. artık millet çift maaşlı evlilikler diyip geziyor. kızın veya erkeğin huyu suyu nedir? asaletli midir? soran yok. varsa yoksa para falan fistan. ayrıca tanıdığım bazı kızların illaki yedeği olmuştur. lisede olsun ve üniversitede olsun marko paşa gibiydim. derdi olan kız/erkek gelip beni bulurdu. yani kimin ne mal olduğunu az çok anlar oldum. kısacası evlilik istemekle olmuyor, güvenle oluyor güvenle. şimdiki kızlar hiiiiç güven vermiyor. ben de evli değilim. zamana bıraktım gidiyor işte hayat.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsen kendini hazır hissettikten sonra mesele yok...bunu sevgiline söylesene ..? 4 yıldır ilişkiniz devam ediyor madem evlenmiyoruz desen? oda bununcevabını verir... :)
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenecekmisiz ama seneye :) insallah bu sefer sözünde durur :(
- +1 yıl
sıkıştır kız... de "beni istemeye geliyorlar haberin olsun" de... ödü patlar... :)
Soran+1 yılyok ya :D öyle biri degil,öyle desem sen ne demek istiyorsun,o zaman git onlarla evlen der :D yani senin bildigin gibi biri degil,cok zor biri acikcasi...
Evlende gör babanın şarap çanağını diyorum başkada bişey demıyorum. Bir gelinlik bir damatlıkla bıtmıyor evlılık malesf sorumluluk çok fazla.
41 Yorumla
Soran+1 yılolsun ben o sorumlulugu tasimaya hazirim :) evlilik gibi var mi ya..
+1 yılBende evlenmek istiyorum ama ortada ne bir insan var nede şartlar uygun değil ben ne yapayım?
16 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi adamlar yerine zibidilere gönül verirsen böyle olur
- +1 yıl
@vedatasker sizene?
- +1 yıl
O zmn adam gibi adam lazım diye ortalıkta yakınmayacaksınız
- +1 yıl
@vedatasker hayırdır sizin bir yaranız mı var gereksiz yere gocunuyorsunuz da
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
48Cevap
bende 21 ım ama uzun bı sure daha evlılık dusunmuyorum ya butun hayatınıı aynı kadınla gecırmek oyle bı kız vardı onuda terkettım ondan sonrada ıflah olmadım zaten oylesınıde daha arasmda bulamam benım evlılık ısı cok zor ya
14 Yorumla
Soran+1 yıltabi erkeklerde biraz farkli :) kadinlar daha cabuk olgunlasiyor erkeklere nazaran..senin daha zamanin var :D
Soran+1 yılmühim olan insanlik.. dis görünüsleriyle insanlaari yargilamam :)
+1 yılSakin ha acele etmeyin sonna mahkemeler dosya ile dolu heleki iyice tanimadan cocuk me yapayim hic demeyin esekten dusenin halini esekten dusene bir sorun oyle karar verin sonrasi cok aci olabilir ama tamam bu diyosaniz yanilmiyosaniz tam gaz devam herkeze hayirlisi
00 YorumlaBuradayım yenibosna da 22 yaşındayım. Olmayınca olmuyor lise bitince hemen evlenip çocuk sahibi olmayı istiyordum hala bekar hala bekar
03 Yorumla- +1 yıl
Yenibosna konyada degil mi?
- +1 yıl
Amin
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılSeneye evleneceğiz dediyse zaten aileler tanissin soz Nisan düğün derken 1 seneyi bulur geçebilir bile yem at bakalim ne diyecek
00 Yorumla bende evlenmek istiyorum ama korkuyorum kardeşim bi ömür sonuçta beraber yaşayacaksın bunun geçimi var ilerde çocuğu var. evlenmek kolay sonrasını düşününce insanın tadı bile kaçıyor bu devirde.
00 Yorumlahııı evlen evlen..
evlenipte memnun olan bir kişi görmedim ben sen nerede yaşıyorsun :S04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki ya,bende evlenipte cok mutlu olan insanlari biliyorum :) yurtdisinda yasiyorum ben :) neden sordun?
- +1 yıl
Milleti korkutmayin nasil evli olup mutlu olan olmaz siz denk gelmemissiniz
+1 yılcok acelecısın yaa. ama ılla evlencem dıyosan 4 aydır ılıskın oldugu kısıyı sılahzzoruyla kacııırrr..
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yildir... 4 ay degil ;)
- +1 yıl
pardonyaa... 4 yıl sa eger bıçak zoru ıle otturt masaya ya .. sen fazlası ıle ısteklısın zaten. onuıkna etmenın yolarına bak
+1 yılevlenmek istiyorsun da tanımadan evlenme başın ağrır dikkat et onun içinde zaman lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben de senin gibi düşünüyorum ikinci baharımı yaşamak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılevlilik bence güzel birşey ama zor tabi senin paran benim param olayı var..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. ne evlencem yaaa...manyak mıyım...asdasdsadasd vakti gelince...asdsadsad
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de istiyorum ama kendime göre birini bulamadım en son akrabalardan birine vericek ailem diye korkuyorum
10 Yorumla
+1 yıl4 senedir evlilik teklifi gelmediyse, ilişkini bir sorgulamalısın..
10 YorumlaSanırım sen burada taliplerini arıyorsun.Yok ben almayayım.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D 4 yillik bi iliskim var diyorum,okuma özürün var sanirim
Soran+1 yılhayir evlenelim demekten biktim,baski yapip duruyorum,hadi evlenelim diye :) ben onunla evlenmek istiyorum her hangi biriyle degil ;)
+1 yılkız evlenmeyi kafasına koymuş dağılın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahhahah
Kendi yuvam deyince bir titreme geldi.. Nasıl desem sıtma gibi.. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah niye ki :D
+1 yılEvlenmek istiyorum 34 yaşında dul bir insanım yanlız yaşıyorum ilim öğreniyorum islami bilgisi olan Çarşaflı veya tesettür lu bir bayanla hayatımı birleştirmek istiyorum ahiretlik birini arıyorum
00 Yorumla
+1 yılevlenilecek kişi var eylenilecek ikisinide yerinde ve zamanında kullan yaşında gelmiş artık evlen
00 Yorumlaevet çocuk yapmak istiyorum anası emzirsin sonra gidebilir.
10 Yorumladüğünsüz pulsuz evlenicek direk kadına varırım moruq varsa öyle hatun direk basarım nikahı evlenirimm
02 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kalbi temiz yüreği temiz bir bayan arıyorum evlenmek istiyorum öyle biri varsa
01 Yorumla- +1 yıl
Kismetimiz vardir insallah
Evlilik düşünüyoruz ama hayırlı bir kısmetimiz mutlaka vardır be hacı
00 Yorumla
+1 yılBende bende benim sevgilim yok ama olsaydı evlenirdim bende kesin
00 Yorumla
+1 yıldemekki sevgilin evlilige hazır değil. bukadar baskı yaparsanda hazır olacağını sanmıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 28 yaşındayım hala hazır hissetmiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
beyinin öyle söylüyor ama hormonların nasıl hareket ediyor
Bilmem nerde? Bulmadım ben.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılvalla ben de evliliğe hazır yalnızlardanım...
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Ne kadar samimi veya ciddi olduğunu bilmiyorum tabi ama ön yargılı da değilim... Dilersen tanışabiliriz...
+1 yılŞu işim olursa evleneceğim hayırlısıyla.
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah :)
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılbenimle evlen mademki evlenmek istiyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılolay her hangi biriyle evlenmek degil. ben sevdigim insanla evlenmek istiyorum. yoksa bende evliligi düsünmezdim...
- +1 yıl
demekki sen daha evliliğe hazır değilsin hormonların öyle söylüyor demekki sevgilinde hazır değil oda ne olacagını biliyor hadi benden sana açık çek evlilik için hazırım diyorsunya o olmazsa başkası olur illaki o olacak değil ya hazır olan biri diğer kişilerlede hazır olur öyle evlenmek isitiyorum demekle olmuyor demi
Soran+1 yılyoo hic alakasi yok bence...evet evlilige hazirim,ama ondan baskasiylada evlenmeyi düsünmüyorum. Evet hakli olabilirsin bu isler nasip kismet meselesi ama onunla evlenmezsem uzun süre evlenmem..
- +1 yıl
bak demekki sen hazır değilsin ve bu işe duygularınla hareket ediyorsun beynini yani aklın evlenme diyor ama sen hormonal ve aşkın verdiği cesaretle evliliğe hazırım diyorsun daha karşındaki flörtün daha eviliği düşünmezken sen düşünüyorsun duygularına hakim ol aksi takdirde hata yaparsın abisi bak benim yaşım 28 ben bile düşünmiyorum en az daha 2 sene var diyorum ki daha sen işin başındasın bir hayatı gör bir yaşa bak sana tavsiyem git ilindeki adliyeye oradaki boşanmalara bak neler göreceksin
- +1 yıl
ileride pişman olacagın bir işe kalkma oku okulunu bitir eline bir meslek al kendi ayaklarını üzerinde dur bir adım at bak neler göreceksin şimdi aklını toparla ve kendine hakim ol unutma mahvolacak olan senin hayatın annenin yada babanın değil hayatın botunca sıkıntı eza dert cefa cekecek olan sen olacaksın bunuda unutma ben bile korkuyorum geçenlerde yiyenim hastalndı acile götürdük dayanamadım aglmasına ki bu yiyen cocugun oldugnu düşün mahvolsursun bu yaşta
Soran+1 yılyaa ama insan biraz optimist olmali bence,böyle hep olumsuz düsünürsek, hepimizin hayati berbat olur :) ben Allahin izniyle herseyin iyi olmacagini düsünüyorum :) Belkide hersey cok güzel olacak,cok mutlu olacagim,kim bilir... degilmi?! ayrica okulumu bitirdim,meslek sorun degil... Olumsuz düsünürsek hersey olumsuz olur..
- +1 yıl
optimist olacaksında abicim hayat optimist değilki bak görüyorsun yakın tarihi münevver cinayeti kadın tecavüzleri kadın cinayetleri dayakcı koca cinnetleri bunlar hayatın gerçekleri bunlar neden oluyor tuttarsız evlilikler yanlış birliktelikler kadının sosyal statütüsünde maddi durmumunun ele alaması vs bs o yüzden iyi düşünderi polyanna clık artık eskiden kaldı keşki hayat senin dediğin gibi olsa aibis ama değil inan
Soran+1 yılevet görüyoruz ve cok korkuyorum zaten :S ama karsimdakine güveniyorum... Bana asla zarar vermeyecegini biliyorum :) Umarim yanilmam
- +1 yıl
onlarda bir zamanalr öyle diyordu sen gibi onlarda eşlerine senin gibi güveniyorlardı ama olmadı daha yaşın genç bekle daha neler cıkacak karşına o yüzden çabuk karar verme abisi sıkıntı yaşamanı istemem yada kimsenin sıkıntı yaşamasını istemem
Soran+1 yıl:) bende iste karsima birilerinin cikmasini istemiyorum.. ilk askimla evlenmek istiyorum.. bu laflarida hic sevmem zaten.. ne biliyim hayatima gereksiz insanlar girmesini istemiyorum. bosu bosuna kalbimi onlar icinde yormak istemiyorum zaten... Ilk ve son olsun...gereksiz telaslara girmenin bi anlami yok.. bakalim herseyi Allah bilir tabi ki,biz bosuna konusuyoruz burda! Umarim hayirlisi olur :) bikmadan usanmadanda yorum yaptigin icinde tesekkür ederim :))
- +1 yıl
önemli değil ama bak beni dinle abi tavsiyesi
Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. toplaşıp evlenelim mi ^^
19 Yorumla
Soran+1 yılbence sen tam bi gerizekalisin. ;) mal mal yorum yapip durma
Soran+1 yılaynen öyle canim,nerden bildin?! bi kelimenden anladim gerizekali oldugunu ;) senin gibi mallar cok oldugundan anlamak zor olmuyor...
Yurt disinda nerde yasiyorsun?
00 YorumlaAllahim animiza hayirlisini yaz amin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Zamani gelince olur..
Acele edip hata etme..00 Yorumla
+1 yılevlenmek istiyorum artık
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
bu saatte sorulmaz bekarlara bu.. :)
Bende evlenmek istiyorum
10 YorumlaEvlenmeden de sevişebiliyorsun artık, kasma.
317 Yorumla
Soran+1 yılyok ya sevismek degil olay :D
Soran+1 yıldüzenli bi hayatim olmasini istiyorum,ayrica evlenmeden olmaz :D
Soran+1 yılahahah cok komik :S senin gibi kasarlar oldukca kimse evlenemeyecek...
- +1 yıl
Selam tatlım yazsana bana görüşelim
- +1 yıl
Mesele sevişmek değil şimdiki neslin kafası hep bel altında
+1 yılUmarım hayırlısı olur hakkında.
00 Yorumla
+1 yılnerden biliyosun hazir oldugunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. başa vurunca de hiç çekilmez oluyor bu meret.
00 YorumlaKim soktu körpe beynine bunları senin?
20 Yorumla24 yaşında hallettik o sorunu çok şükür
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Evlenmeden önce iki düşün :)
10 Yorumlaevlenin bakalım...son pişmanlık fayda etmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Selam siz evlimisiniz
+1 yılbenimle evlenecek birisi varmı buralarda ?
01 Yorumla
+1 yıldur daha erken reyiz daa askere gitmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğe şu an hazır değilim.
01 Yorumla
+1 yılBen ben ben
00 Yorumla
+1 yılBenimle evlenir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkaları evleniyor diye evleneceksen hiç evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yıllık ayyaşım böle kafa görmedim :(
00 YorumlaErken daha..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek şart ama zor iş karar bence
00 Yorumlamutluluklar dilerim
01 Yorumla
+1 yılgör anyayı konyayı:D
10 YorumlaNe bu acelen...
02 Yorumla
Soran+1 yılacele olan ne anlamiyorum..okulumu bitirdim hersey tamam anlayacagin.. 21 yas bence erken degil.. tam zamaninda bi kiz icin...
+1 yılçocuksun la daha
00 Yorumlagel benle
00 Yorumla
+1 yılevlenmek istiyorum
10 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!