Sevgilinizin sosyal medyadaki fotoğraflarına karışır mısınız? Sosyal medyada fotoğraf sorunsalıı ah ne sinir bozucu. bir yardım edin bana?

Sevgilim facedeki fotoğraflarımı gizlememi istedi. İsteyen her erkeğin fotoğraflarıma bakmasını istemediğinden. Haklı buldum gizledim hepsini. Bir tek içine girilmemek üzere profil fotoğrafım kaldı. Onu da değiştirmemi istedi kendi fotoğrafım olmasınmış. Bende kim olduğum belli olsun o kadarı da dursun başka absürt bir fotoğrafın olmasını istemiyorum dedim. ne gerek var çok mu önemli filan dedi değiştirmeyincede tamam bişey demedim nasıl istiyosan öyle yap karışmıcam dedi bozuldu. Aramız limoni şimdi sırf bundan. Abartmamış mı sizcede? Ne düşünüyorsunuz? Ne yapim? Canımı sıktı durduk yere
Güncellemeler
+1 yıl
gün boyu konuşmadık az önce aramış duymadım şimdi ben aradım en sonunda meşgule attı ne yapmaya çalışıyo arkadaşlar bunaldım yeminle ya
Sevgilinizin sosyal medyadaki fotoğraflarına karışır mısınız? Sosyal medyada fotoğraf sorunsalıı ah ne sinir bozucu. bir yardım edin bana?