cevap verecek arkadaslar once bu konuyu bir okursa :(
elimde degil.
yardımınızı bekliyorumm :(
Gururuna tukureyim arkadas askta gururmu olur ida seviyor gurur yapuyorsa birinin buna son vermesi gerekli cesaret lazim biraz erkek adamsin sen son vereceksin biraz cesaret sadece bence yapa bilirsin.
6 7 aydır böyleyiz sürekli kavgalar, ve araya giren 3kişiler :( olmuyor.
Ara boşver hayat gururla uğraşamayacak kadar kısa en azından şansın varken, ona sarılabilme ihtimalin varken dene.
ararsam 5 dk ıcınde kavga edicez, yıne hoscakallar, bı daha aramalar baslıcak. tekrar üzülücez :(
Böyle olmandan iyidir en azından keşke arasaydım demezsin.
Hayatını, gururuna mı yedireceksin? Bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya unutma. Eğer pişman olacaksan, yaptığın şeyden ol çünkü onun pişmanlığı daha az olur bana göre.
haklısın kardesim ama çok denedim sürekli kavga ettik, sürekli başa döndük. artık yoruldum :(
anlatmıyorum zaten. ne kelimeler ne cümleler anlatmıyor bunu.
5 senelik bir ilişki. gecmişim, gelecegim yokmuş gibi hissediyorum.
Cevap
0Cevap
Eger kız seni seviyorsa brak gururu, aşkta sevgide gurur olmaz
Durumlar boyle yabanci... Sendeki dertse al benden de ayni...
benim eski sevgilimde beni özlüyormudur acaba her yerden engellediö
seviyorsa özlüyordur.
gururuna sarılır uyursun mutsuzluğunda
elimden baska birşey gelmıyor :(
hatalısın madem seviosn seviodn sevdiğin insanın huzurunu sağlamak zorundaydn şimdi git o kızlarla takıl madem onu bu sebepten üzdün başka insanlar için
of deme böyle :( ben onu canımdan cok sevdim. ama insanız hepimiz bir şekilde hata yapiyorsun. :(
hata mı sürekli yapılan şeyler hata değil seni umursamıyorumdur, madem hayatında biri var onun rahatsız olduğu şeylere dikkat etmek zorundasn;malesef erkekler kaybetmeden elindekini bilmiyor;bişey daha evlenince snn ailen onun ailesi ev derken en samimi arkadaşlarınla bile yılda bir görüşecekken elalemin kızları için değdi mi
haklısın. kaybetmeden anlamıyoruz :( ama kaybettik ve ölüyoruz.
5 senelik bir iliski bu kadar basit bitmeli mi?
bitmemeli, düzelt kendini adam gibi özrünü dile hatalarını düzelt;gurur sana bişey kandırmaz sevenin gururu olmaz gurur varsa sevgide de sorun vardır
neler yaptım. ama ıstemıyorum diyor. ama sürekli beni takip ediyor sosyalmedyadan.
konustugumuz zamanlarda sürekli gorusmek istiyordu. ama arkadasız diyordu.. sevgili olalım dedıgımde ıstemıyorum diyordu. offff :(
yapman gereken ona güven vermek o zaten davranışlarındaki değişimi görecektir barılaşalım filan deme önce ona güven sağla
ama zaten suanda konusmuyoruz 1 aydır. barısalım dedıgm ıcın tartıstık. ve koptuk ben daha mesaj atmadım. benım kadar oda caba göstermeli cünkü. seviyorsa adım atması lazım degil mi?
haddinden fazla kırdıysan ve artık çözülemeyeceğini düşünüyorsa atmaz heleki sen hatalıyken, yan çizme seviyorsan adam gibi sahip çık 5 yıl az değil; seni seviyorum ve kaybetmek istemiyorum rahatsız olduğun şeyleri değiştirmeye çalışacağım diye çiçek gönder ya da sevdiği bişeyi al bu notu ekle
hadi gel barışalımla olmaz öyle sana önce güven diyorum anlamıosn galiba, ara ara mesaj atacaksn sabırla karşılık beklemeden ansızın özledim diyeceksin ya da şunu yapıyordum aklıma sen geldin beraber yaptığınız yediğiniz bişeyi yerken foto atıp keşke snde olsaydn yazacaksn önce inandıracaksn arkadaş yok öyle kuru kuru seviyorumlar
haklısn ama önce gururumu yenmem gerekiyor :(
yanlıs anlamazsan özelde vs konusabilir miyiz? söylediklerin iyi geldi :/
hayır özele karşıyım, hala gurur diosn otur gururunla mutlu ol😏😏😉
mutlu olsaydım suanda mutlu olurdum sanırım. bilmıyorum ama ınsan hata yapsa bile kendi gururu herşeye engel oluyor. tek taraflı adım atmaktan yoruldum aylardır
doğru adımı atamamışsn dediğim gibi önce kırılan güven ve inanç
of sanırım :(
o kadar tavsiye verdm hala of bilmiyorum deme yapacakların belli😏
ama mesaj atacak o cesareti bulamıyorum kendımde :/
msjı yaz ve gönder tuşuna bas
www.kizlarsoruyor.com/.../q3133828-sonunda-basardim-mesaj-attim-simdi-ne-yapacagim
sonunda oldu :( peki simdi ne yapacagım?
Aşkta gurur olmaz
Olursa aşk olmaz ☝🏻️
her şekilde üzülüyorsun. gurur yapsanda yapmasanda :(
Gurur aşkı ziyan eder..
Seviyosan bırakma.
deli gibi seviyorum. ama olmuyor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar