Evlenme kararını alabilmek için ne kadar süre sevgili veya nişanlı kalmalı?

Ben kendime en az 1.5 sene veririm... Yani sonuç olarak insanlar değişiyor... Misal kuzenim mükemmel bir ilişkisi vardı... 6 ay nişanlı kaldılar... evlendiler... 2 ay sonra boşanma kararı aldılar... Bende bu duruma "What the fuck?" dedim.
evlilik kararının süresimi olurmuş ya? adamın bir tarafı yiyorsa, adamsa evlilk teklif eder tutar saçından nikah masasına oturtur buakdar basit.
Ikiskide iki yil bir beraberlik olmali sonra iyice düşünüp nisanlanmali ve 1 yil nisanli kalinmali bence toplam 3 yil sonra evlenilmeli yani
Nişan 6. Ayda iyi. düğünde 3 ay sonra falan.1 sene maksimum. yoksa sıkıntı çıkıyor. kavgalar oluyor
Cevap
18Cevap
Arayı fazla uzatmayın bence ara uzadıkça nedense olur olmaz tartışmalar sebepsiz kavgalar çıkıyor ister istemez
insanın keriterleri olmalı
kriterlere uyduğunu anladığın vakit allahın emri
yoksa o karar uzaaar uzaaarr gider
Sevgili için o sana kalmış ama nişan için 1 sene fazlası iyi olmuyor uzadıkça sıkıntı oluyor
Çok fazla uzatmaya gerek yok. Zaten evlenecek olgunluğa gelen bir insan ne istediğini bilir.
Flört etmekle aynı evi paylaşmak arasında muazzam farklılıklar var..
*Tanımalı sadece, ne kadar sürerse..
Sevgiliği bilemem ama nişanlılıkta bir sene iyidir, uzatırsanda olmuyor kısa olursada olmuyor.
nışanlı olarak sanırım en az bir yıl.. idealdir bence..
Zamanı yok ne zaman kesin olarak bu adamla/kadınla yaşlanırım dersen
bişan atılmalarının en buyuk sebeplerinden bırı nişanlılık zamanının cok uzun olması !!!
Çiftler ne zaman evliliğe kendilerini hazır hissederse.
Bence evlilik boş ama illa istiyosan 2-3 ay yeter gerisini sonra tanı
Bunun bir süresi olduğuna inanmıyorum. Nasıl olsa eninde sonunda kalbinin sesini dinleyeceksin. :)
hayatının insanını buldun mu evleneceksin...
beklemek çok yanlış problemler yaşanıyor...
6 ay icinde niyetini belli etmesi lazım ki ona göre hayal kuralım. Soyu sopu belirsiz iliski istemem
Şu an genel ihtibarıyle nişan öncesi flört te her şeyi yaşıyorlar zamanna gerek yok evlenmeli hemen
3 aydan az 1 yıldan fazla olmamalı bence
Kişiden kişiye değişir ama en az 1-2 yıl diyeyim.
En uygun ne zaman
Görüyosanız o zaman yazamadm mobilden 😊 şartlandırma olmaz
bence1 yıl civarı flört, 3-4 ay nişan
Bir yıl
2 yılda anlaşalım
Skim sonik sorular sormayın.
En az 2 yıl
2-3 ay
hiç :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar