Yada bu tür kızlar kendilerine nasıl yaklaşilmasini ve açililmasini isterler?
Muhtemelen vardir aranizda bu tur kizlardan.
Muhtemelen vardir aranizda bu tur kizlardan.
Tutuculuğu bilmem ama ben gerçek hayatımda baya utangaç biriyim onun için kendimden örnek verebilirim.Misal bu sitede utangaç değilim :) çünki emniyetteyim ve kendimi güvende hissediyorum cunki çok uzun zamandır buradayım.Bu hissi bu kişiye (hoşlandığın kişiye) belli edersen ve verirsen onu kendine çekebilirsin.Misal ben kendim merkezde olmayi sevmiyorum.Çok fazla ilgiyi veya itifatı sevmiyorum ve bana çok itifatta bulunan olunca ondan kacmak icin delik arıyorum.Kendime guvensizlikten degildir bu kacis.Bir cok insan öyle dusunebilir ama benim merkezde olma ve itiyfat almam bana bir sey vermiyor.Bazi insanlar bundan guc alir.Egolari yuksekte olur ve itifat ve merkezde durduklarinda guclenirler.Yavaş yaklaşmalısınn ve güvence sağlamalısın bu kişiyi tanimak için zaman ayırmalısın.Misal ben arkadaşlarımın yanında çok farklı bir insanım.Papatya gibi açılırım.Şaka şamata matraklık ne varsa bende olur ama hiç bir zaman dışarıdan bir insan bunu bende göremez.Soğuk , duvar, otoriter sanırlar ama tanıkça içindekiler ortaya çıkar.Sandık gibiler utangaç insanlar :).Anahtarını bulabilirsen içinden çok güzellikler çıkar.İnşallah başarırışın.Bol şanslar.
Cok tesekkurler kendinden ornek verdigin icin
Rica ederim.Kendimden örnek vermek en samimisi olur diye düsünüyorum.Ben tesekkur ederim
arkadasca korkutmadan birde anlayislii cooook anlayisli. (ve sabir :D) .
Anlayisliyimdir ama bunu ona hissettirmem lazim degilmi?
tabiki.. senin onun u durumundan sikilmadigini sitem etmedigini ve bu durumunu anladigini gosterdiginde ; cok anlayisli biri olursun gozunde..
dostum yapıcagan tek şey ilk önce çok şık bir araba ardından güzel bir mekanda yemek.
ardından eve dönunce kızı bırakıcanya kapının onunde herseyi söylemek birde romantık bi ortam yaptınmı kız senındir dostum inan bana.
Hangi kiz durup dururken benimle yemege cikar soylediklerine kendin inaniyormusun gectim utangacini normal kiz bile gelmez buna
davet ediceksın kamil zaten sen bu kafayla bi baltaya sap olamazsın
sen sağ elinle devam et kardeşim bitek onunla anlaşırsın
Ne alaka?
Cevap
2Cevap
hoşlandığını abartmadan belli edip tepkisini ölç ama hoşlandığını anladığın vakit çek kenara konuş derim
aslında içlerinde çok eğlenceli ve iyi insanlar onlar selam verirsen devamı gelir diye düşünüyorum
Simdi durup dururken selamda verilmezki kimsin sen demezmi adama
Once internetten yada telefondan bulassam kiza etkili olurmu?
Konusmazlarmis ama
bir tavşan sessizliği ve ceylan çabukluğuyla yaklaşmalısın
İşin çok zor.
Kendimden biliyorum.
Ne gibi mesela?
Ben erkeklerle asla konuşamam.
Kem küm ederim.
Hele bir de yakışıklıysa,yüzüne bakamam bir kere,hiç bir türlüsüne bakamam ya;neyse.
Böyle olunca da kendini beğenmiş sanıyorlar hep.
Yani iş sana bakıyor,kızla bayağı bir muhabbet aç,senle konuşmaya alışsın.Yoksa sen konuşmaya başlamadan onun seninle konuşmasını bekleme,dedim ya;ben olsam seni tanısam bile konuşamazdım.
İşin zor yani.
Ama burada konusuyorsun benimle
Tamam ben buldum bu kizin adini soyadini ogrenip faceden konusmaya baslamak en iyisi sanirim sonra alisinca bulusmak nasil sence
Burdan konuşabiliyorum,çünkü seni görmüyorum,tanımıyorum.
Sen de beni görmüyorsun,tanımıyorsun.
Ses duyma da yok.
Dolayısıyla rahatım şu an.
Sanki canlı biriyle değil de yapay zekayla konuşuyormuşum gibi oluyor,böyle olunca da utanmadan rahat bir şekilde konuşabiliyorum.
Bilmiyorum,en azından ben böyleyim.
Dediğin olabilir,kız senle konuşabilir.
Kız seni tanıyor mu?
Ben tanımadıklarımın isteğini kabul etmiyorum,belki kabul edebilir ama kişilik meselesi tabii.
Taniyabilirde tanimayabilirde
Su anda kizin hakkinda bilgi toplama asamasindayim herseyi bilmem lazim onun hakkinda ne yer ne icer nelerden hoslanir sonra beni az cok tanimasini saglayip sonrada yaklasacagim olmazsada rahat birakirim donerse zaten benimdir donmezse hic benim olmamistir zaten
yaklasmamalı... adamı yorar..
Yaklaşma, taşlayabilirler.
Yaparlarmi dersin?
konuşarak, tanıyarak trip atmadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar