Merhaba arkadaşlar, büyüye inanır mısınız ve bildiğiniz kesin sonuç veren bir aşk büyüsü var mı :)
Cevabın nedir?
+1 yılBÜYÜCÜ ASAGIDA BELIRTILEN FIILLERI YAPMAK SURETI ILE SEYTANIN YARDIMINI ALABILIR ;
•) Kur-an ayetlerini ayaklarinin altina yazmak.
•) Kur-an ayetlerini pislikle yazmak.
•) Kur-an i ayak altina alip sikica baglayarak tuvalete gitmek.
•) Besmele çekmeden seytan için kurban kesmek ve kesilen hayvani seytanin belirttigi yere birakmak.
•) Atesle konusmak, ona secde etmek veya tapinmak.
•) Annesi veya kizi yahut kizkardesi ile yatmak.
Anlasilacagi gibi cinler ancak bir bedel karsiliginda büyücüye hizmet ederler. Büyücünün küfrü ne kadar fazla olursa seytanin itatide o derece fazlalasir. Ancak, büyücü ihtilafa düsüp yerine getirmesi gereken hususlarda kusur islerse seytan da ona yardim etmekten vazgeçer.
•) Seyh Hafiz Bin Ahmed Hikemi der ki: … Büyücü seytanin telkin ettigi sekilde büyü yaparsa “BAKARA SURESINDE BELIRTILEN HÜKME GÖRE KAFIRDIR”.
Ayet su sekildedir “ … Halbuki onlar biz salt fitneyiz, sakin küfre girmeyin demeden kimseye bir sey ögretmiyorlardi (Bakara 102).00 Yorumla
En İyi Cevaplar
La inanmayın böyle şeylere. :)
107 Yorumla
Soran+1 yılinanmaya çalışıyom kanka :D
Soran+1 yıl@JusTiMe la olum sanki çok huzurum var
altında medyum bilmem ne diye not düşülmesine rağmen ben içinde geçen Allah ve Hz Muhammet kelimeleri nedeniyle büyü olmadığını düşündüğüm etkili bir dua bulmuştum. yine de zararlı olacağını düşündüğüm için paylaşmaktan çekiniyorum onun dışında 4444 duası var hayırlıysa edeceğin dua çok etkilidir tabii çok dikkatli okumak şartıyla.
00 Yorumla
Var fakat kullanman çok yanlış eğer müminşen. Mümin olmaşan dahi. Şen ona karşı birşeyler hişşediyoşun ve bunu farkettiremiyoşan şenin şuçun. eger farketmiş ve ona rağmen devam ediyoşa şana karşı ilgişizliği beyninle kalbine şöz geçir. şeni iştemeyen bir kimşei şen ne kadar işterşin ki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
175
Cevap
114Cevap
+1 yılBüyü vardır. Kur'an'da da geçer. Hatta Hz. Peygamber'e de sağlıkla ilgili büyü yapıldığı, Peygamber'in birkaç gün yatak döşek yattığı, daha sonra Cebrail (A. S)'la gelen bilgi üzerine büyü olarak yapılan kendine ait düğümlenmiş saç tellerini buldurduğu, bunlara doğru Felâk ve Nâs surelerini okuduğu, her ayette bir düğümün çözüldüğü, bittiğinde ise tüm düğümlerin çözüldüğü ve Peygamber'in iyileştiği de bilinir. Dolayısıyla aşkla ilgili de büyü yapılabilir. Ancak Allah izin vermediği sürece etki etmez tabii...
10 Yorumla
+1 yılVar tabi Büyü denen şey gerçek birşeydir arkadaşlar belli tılsımların belli duaların gezegenlerin hareketleri kişinin belli uvuzları ve peşpeşe okunan sözlerin bir kod oluşturması zaten büyünün etkisi beyindeki frekansların bozulması oynanmasıyla başlar. Mesela kişi kendine büyü yapıldıgını hiç çakmıyor farkına bile varmıyor . Zaten büyünün varlıgına inanmıyan kafirdir kurandada geçer eski babilde çok meşhurdur .
22 Yorumla
Soran+1 yılpeki aşk büyüsünü nasıl yapıcam dostum
- +1 yıl
Sen yapamıyorsun zaten bilsende yapma bunu yapan kişiler şeytana adak adıyor kendisinin pislik içinde olan bir ibadet odası vardır orda şeytani zikirlerini yapar kendisine yardım eden şeytani cinleri ifritleri vardır.
+1 yılya ciddiyetsiz yorumları dikkate alma bu işler şakaya gelen işler değil kesinlikle. ben kendim yaşadım oradan biliyorum doğru düzgün bir hoca bulmasam çok başım ağrıyacaktı bu konuda.
medyum ali gürses beyi öneririm. benim üstümde büyü olduğunu söylemişti ve evimde resmen arasam bulamayacağım noktalara bakmamı söyledi kemik parçaları vs. bulmuştum çok korktum sonra o evden taşındım zaten büyüyü bu hoca sayesinde çözdüm medyumali. com sitesinde bilgileri yazıyor numarası vs. güncel bende kayıtlı olanla aynı. tavsiye ederim.
00 YorumlaMüslüman için yoktur demek inkardır. Küfürdür. Bildiğim büyüler var. Amcam yapmıstı yengeme. İkna büyüsü. Böylece evlenmeyi kabul etmişti. Onun sayesinde almanya ya gitti. Dedemin kitabı vardı. Bela bir kitap. Gömdü bizimkiler. Ben biliyorum ama anlatmam. Görüp yapmayı deneyenler olur. O vebali alamam.
00 Yorumla
+1 yılBüyü ile gelen Aşkın sonu gözyaşıdır.
Doğal ve çalışkan ol, mutlaka aşkı bulursun
https://www.kralcaps.com/media/created/nfxg4m.jpg01 Yorumla
+1 yılbuyu iç derinligini ogren senin niyetin bile yanlış oldugunu ogrenirsin neceşit buyu yaptırırsan yaptır çinlerle olacak iş o asık sende carpılırsın yapan kişide sonrasında seni kendine cekme calışır cinlerle anlaşma yapılmaz buyu cini cagırır aman kardeş canlar yakma kendinede yakma senın olmayan şey senın degildir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 tane melek insan oğluna büyü ilmini öğretmesi için indirildiği kuranda geçer; lakin şu an ehli var mıdır bilmem ben bu işten anlıyorum diyenlerin %99,9 u sahtekardır onu bilirim... dayım hafızdır; valide korunmamız için muska yaptırmıştı 10 yaşlarındayız; dayım açtı okumak için adam karalamış sadece.. dayım tuvalete atım üzerine sifonu çektiydi :D
00 Yorumlabüyü vardır arkadaşlar peygamberimize bile yapılmış ve günlerce hastalanmış yataklardan kalkamamıştır ve Allah bunun üzerine bir ayet indirmiştir büyüyü yapanlarda yaptıranlarda hem bu dünyada hem diğer tarafta ateştedir.
72 Yorumla- +1 yıl
arti 1
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanormal varliklar var. Buyu yapdin diyelim sonra baskasi kalkip ayni kisiye de buyu yapsin. Sonra hic sevmedigin bir kizda sana yapsin. Eeee dallas gibi :D o yuzden kicinida yirtsan kaderini deyistiremezsin. Oyle ya da boyle direk ya da indirek herzaman kaderini yasarsin ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ama büyü yapanin, yaptiranin, buna vesile olanin islamda yeri yoktur. Kelimeleri susleyip guzel veya hayirlara vesile olacak isler icin yapiyorum gibi gosterilemez. Oturup dua etsen ve hayırlısıni istesen senin ve karsindaki kisi icin daha iyi olur. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKara büyü için enochian diliyle yazılmış bir metin yollamıştı arkadaşım. onun içerisinde de böyle aşk konuları vardı. tabi işin ilginç yanı pekte iyi niyetli olmayan varlıkla iletişim üzerinden gerçekleştirilmesiydi. zaten bu yüzden adı kara. bu arada büyüye inanırım.
05 Yorumla
Soran+1 yılözelden yazsam detaylı bilgi verebilir misin
Cevap sahibi+1 yılingilizce biliyormusun
Soran+1 yılmalesef
Cevap sahibi+1 yılingilizce bilmiyorsan olmaz. çünkü enochian dilinin açıklamaları ve nasıl olacağı ingilizce yazıyor. kolay yapılan bir şey olmadığı için orada yazan detayları anlayamazsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBen büyüye inanırım ama bence yapmamalısın büyü falan :) yani uyduruk bişey bile olsa yapma çünkü yapana da yaptırana da yapılana da musallat olurlar. Hatta belki yıllarca farkedemessin yavaş yavaş hayatın kötüye gitmeye başlar. Ama istersen dene :P bir bakalım nolcak. Gece ışıkları kapatıp tek başına durup mum yak bir tane. Aynanın karşısına geç. Ey cin senden bir isteğim var gel filan de bence kesin gelir :D İnanmıyosan zaten sorun yok yapmaktan korkmassın
00 Yorumla
+1 yılVar tabi ki imanı olan kişi inanır kuranı kerimde geçiyor,''büyü''. Bitti!
121 Yorumla- +1 yıl
Büyü boş iş değil, vardır, yasaktır. Biçoğu şarlatanlıktır.
yapma o kız seni sevmez sadece etkin altına girer ama öteki tarafını sonsuza kadar cehennem ateşiyle garantilemiş olursun. Kimsenin iradesi dışında zorla sahip olunmamalı. Bu hoş değil ayrıca onurlu değil
10 Yorumlabüyü günahtır zira 3 harfliler musalat olabilme riski çok yüksektir bunu her hocaya sor bunu derler öyle bir duruma düşersin ki aşk büyüsünü unutup kendi derdine çare aramaya bakarsın dogal yolardan aşık et
10 YorumlaHerkesin bir vakti bir kısmeti vardır elbet otur onu bekle bence ;) bu tarz şeylerle uğraşma , ayrıca bu tarz buyulerin içine adet kadını karıştiriliyor nerden bulcan bunu ve yine bu büyüyü genelde kadınlar erkekler için yapıyor ;)
00 Yorumla
+1 yılEl açıp Allah tan istemek varken neden günaha girerler ki. yaptırdığın kişinin iradesi dışında onu elde edince buna nasıl aşk diyeceksiniz ki? büyük günah ve suçtur ve evet inanıyor büyüye. yapan ve yaptıran insanların şerrinden de Allah a sığınırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılBüyü var fakat yapanda yapanda lanetlidir.
Ayrıca bencillik etmiş olursun. Seni seviyorsa seviyordur. Sevmiyorsa kendine baglamanin anlami yok.. büyü nasıl yapiliyorsa bozulabilirde. Peki o zaman ne yaparsin birde bu tarafindan düşün.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılo büyü yapanların hem bu dünyada, hem ahirette yerleri yok ! Allah onları ıslah etsin !!
evet büyü vardır... ama çok çok günahtır. hem yapan hem yaptıran için...
büyüye bulaşmayın !20 Yorumla
+1 yılOoo olmaz mı ya. Hemen söyliyim sana,2 kilo kenevir,1 kilo yavşan otu,35 derece kaynat, içine biraz limon sık, aşık etmek istediğin kişinin bir tutam saçını koy ve sabah akşam 3 posta iç. Sonra geber git ak
22 Yorumla
Soran+1 yılvay ulan beyinsizde ki beyine bak
- +1 yıl
Sazanavi
inancın ne bilmiyorum ama ben bir müslüman olarak büyüye inanıyorum ama sonucu hüsran olur büyü Kuran'da geçiyor ve cinlerle anlaşmalar sonucunda yapılıyor buda biraz kaş yaparken göz çıkarma işine benzer bin cinle anlaşma yapmak ne kadar mantıklı olabilirki?
00 Yorumlainanırım fakat tehlikelidir. ayrıca aşk büyüsü yapmakta saçmalık varsa bile. bir insan seni seviyosa sever aşık oluyosa olur. zoraki sevgi eminim senide tatmin etmez
00 Yorumla
+1 yılsorunu şikayet etmekten geri alamadım kendimi. böyle pis şeyleri insanların aklının ucundan dahi geçirtmeni istemiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılzalımsın yar :( bulursam sana yapıcam vazgeçtim ondan bundan :p
- +1 yıl
tövbe estağfurullah. şakası bile hoş değil inan
Soran+1 yıltamamda neden şikayet ediyon o zaman :(
- +1 yıl
Senle mesajim durdugu halde neden mesaj atamiyorum sana?
Büyü zaten dinimizde olduğu gibi her dinde var. İnanıyorum ve kendi yaptığım büyü vardı tabii pişman oldum sonunda o ayrı
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yaptın peki sonucunda neler oldu :)
Soran+1 yılsana şimdi özelden yazıcam detaylı bilgi için?
+1 yılbüyü tabiki var emin olabilirsin.. inanmayan dinden çıkar zaten.. büyüye maruz kalmayan bilemez güler geçer tabi umarım bir gün büyünün varlığını tecrübe yoluyla öğrenmezsin
00 YorumlaMüslümanım diyen her kişi büyünün olduğu bilir ve inanır ama yapıpta kafir olmaz büyü ilmi allah tarafından en ince detayı ile hz süleyman a verildi
20 YorumlaBakara Suresi:Büyü yapan ve yaptıran nasıl bir ziyana uğradıklarını bilmezler... Ahir hayatları ebediyen yanar.. Keşke anlasalardı !
10 YorumlaBüyüye inanıyorum çünkü varlığını biliyorum. Ayrıca aşk büyüsü yapmak dinde hiç bir şekilde yeri yoktur. Bunu yaptıktan sonra geri dönüşü olmaz. Büyü yapan kişileri bulmak basit değildir.
10 YorumlaYapmayın bunları arkadaşlar allah korusun hem kendi hemde karşındakinin kaderiyle uğraşmayın yazık yazık
20 Yorumla
+1 yılen fazla 2 gün bilemedin 1 hafta :D o büyü dediğin aşık olduğunda kusurlarını görmezden geldiğin zamanlar işte :D
01 Yorumla
+1 yılBüyüye inanırım ama büyü yaptırmak haramdır. Büyü yaptıran ve fal bakan ve baktıranların cennetten nasipleri olmayacaktır çünkü onlar şeytan işi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTersi tutar yapma böyle şey sakın sadece dua et karşılıklı sevecek insan karşına çıksın diye. hayırlısı için. Dualar büyüden kat kat etkilidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. islam da büyünün yeri vardır kuranda geçer ki hz muhammed sav e bile büyü yapılmıştır. aş büyüsüde var ama iradeyle oynadığın için günahtır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyü diye bir şey var aşk için bağlama büyüsü yapılıyor olduğunu da biliyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasıl yaptırabilirim veya yapabilirim
- +1 yıl
Yapamazsın. Bu işi bilen birine gitmen lazım.
Soran+1 yıltanıdığın birisi var mı
- +1 yıl
Sus artık.
Şahsen inanmıyorum ve günah ta zaten
Sonuçta birinin kaderiyle oynuyorsun bu Allah'a karşı çıkmadır00 Yorumla
+1 yılBağlama büyüsü var yani kırmızı büyü ya da kara büyü ama büyü işleri riskli bu devirde büyü yapanların çoğuda dolandırıcı 😊
00 Yorumla
+1 yılAşk zaten başlı başına büyü acıkcası..
Onu görmek büyülenmektir..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. büyüye inanırımda kanka sakat yaa öbür tarafda bitiyorsun bu dünyadada sana musallat olma ihtimalleri var :D
00 Yorumla
+1 yılbırak bu işleri karşılıklı aşk zaten büyüler insanı :) içten gelmedikten sonra aşkından geberse neye yarar gebersen neye yarar
00 Yorumla
+1 yılBenim dinimde büyüye inanmak diye bir şey yok. Büyü yapan da yaptıran da lanetlenmiştir yaratan tarafından.
10 Yorumla
+1 yılGünah günah bırakın yapmayı inanmayın bile. En etkili büyü dua etmekk
10 Yorumlabuyu var ve bu kesin bisi -,- ama zarar veriyo yapilana da yaptiranada
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama nereden nasıl yaptırabilirim :)
Buyu kuranda da gecer inanirim ama affi yokyur bilesin tovbe gecersiz yani
24 Yorumla
Soran+1 yılolsun , gözüm kara :v biliyor musun bana yardımcı olabilecek birisi :)
Soran+1 yılsaygısızlık yapmaa
Gerçekten aşık olduğun zaman, gözün hiçbir şey görmüyor :)
Demek ki böyle bir büyü var :)10 YorumlaVala aşık oldun mu zaten sen kendine buyu yapmış oluyon
10 Yorumla
+1 yılBüyüyle aşık edeceğine, Allah'tan hayırlısını dile ve sabret. Allah en iyisini koyar soluna.
30 YorumlaAsk bir buyuyse büyünün etkisi geçince aşkta bitiyor maleseff
12 Yorumla- +1 yıl
Her büyünün etkisi geçici değildir.
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılbir insan evladı kendisini kendi iradesi ile sevmemiş bir insanı neden bu şekil bir şeyle bağlamak ister anlayamıyorum
00 Yorumla
+1 yılbüyülere inanırım ama aşk büyüsü aşırı saçma kalıyor :)
00 Yorumla
+1 yılçarpılacan gidecen oolum yürü git işine yaa tövbe tövbeee
00 Yorumla
+1 yılAman öyle bir şey düşünüyorsan yapma. Var diye biliyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnanıyorum var öyle şeyler. Yaşamayan bilmez.
Ama kimseyi aşık etmekle uğraşamam :D00 Yorumla
+1 yılHer şey bilimsel. Biraz beyin çalıştırmaya büyü dersek --- Evet var.
00 Yorumla
+1 yılCok gunah. Asikcoldugun insan sana asik drgilse vardir bir hayir Allaha sirk kosma
00 Yorumla
+1 yılBuyu yapan her kimse cennette bulacak kendini. dusunme boyle seyleri allahtan kork yahu.
00 Yorumla
+1 yılsadece vefk yaptir o sana yeter ama tam adamini bulacaksin, biliyorum ama isim burada olmaz
00 YorumlaAdet kanını içirmek❤️
Ama senden olduğunu sanmıyom☺️05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani daha detaylı bilgi için özelden yazabilir miyim :/
Soran+1 yılnasıl yapıcam bunu bana bunu açıklaman lazım :/
Soran+1 yılçok araştırdım ama düzgün bir şey bulamadım o yüzden buraya paylaştım :D
inanmıyorum büyüye ve size şok edici 1 şey söyleyeyim büyü diye 1 şey kesinlikle var çok ciddiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle bende onu soruşturuyorum
Soran+1 yılo adresi verir misin
Korku filmlerine yapılıyor ama sonu feci bitiyor yine de sen dene şansını istersen :D
01 Yorumla- +1 yıl
wasted
Büyü yaptıdanda yapanda lanetlenmiştir bir insanı büyüyle kendine baglayip vicdani nasil rahat eder insanin?
10 Yorumla- Devamını Gör (229)
Devamını Gör(274)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem