Sözlüyüm ve sözlümü çok kıskanıyorum?
Bana yardım edin kıskanmamak için ne yapmalıyım?
Bana yardım edin kıskanmamak için ne yapmalıyım?
aslında bu her kadının hoşuna gider. Yani kıskanılan kadın kendini daha bir önemseniyormuş, beğeniliyormuş ve sahipleniliyormuş duygusuna kapılır. Bu bir yere kadar iyidir. Hiç sevmem diyen bir kadın bile mutlaka kıskanılmak isteniyordur, aksini iddia eden ise samimi gelmez bana. Ben bazen bunu mahsus yaparım. Yanı onu kıskanıyormuşum gibi yaparım, o da havalara uçar. Çünkü dediğim gibi özellikle ilk yıllarda bu kadınların çok hoşuna gider ve bunu görmeyince şikayetçi bile olurlar. Peki kıskanmak mantıklı bir davranış mı ya da kaynağı nedir diye soracak olursan; öncelikle, kesinlikle mantıklı bir davranış değildir. Çünkü aşık olan bir kadının başkasını gözü görmez, yani kadınlar biz erkekler gibi değildir. Aksi durumda ise sen ne yaparsan yap eğer kadın seni aldatacak ya da terk edecekse bunu her şekilde yapar zaten. Bunun önüne geçemezsin, aksine bu seni daha küçük düşürür ve olayı hızlandırır. Peki kıskançlığın kaynağı ya da kökeni nedir. KORKU. Kişi sevdiğini kaybedeceğinden korkar. Buda kendinde birtakım kusur ve eksikler olup olmadığına ve sürekli olarak olumsuzluklar bulup özgüven eksikliği çekmesine ve böylece daha da çok kaybetme ya da beğenilmeme etkisini artırmaktadır. Yani kısacası koy g*tüne gitsin. Senle olacak zaten senindir, gideni ise bağlasan durmaz.
Bu normal bir sey ama bu senin kiz degisik hosuna gidiyor demek ki bunlari yapmak dedigin gibi fazlasi iyi degildir iliskiyi zedeler sende ona aynisini yap onu kiskandirmaya bak sonra duzelir bir daha yapmaz belki bu kizlar cok yaramaz
Bitti zaten aileler araya girdi.
Biz kadınlar sevildiğimiz erkeğin bizi kıskanmasından çok mutlu bile olabiliriz. Çok abartı boyutta değil ama. . sizi sevdiğinden sizin ilginizden hoşlandığından belkide hep sevginizden emin olmak istediğinden yapıyordur sma abartmasın tabii.
Arkadaşa katılıyorum aldatacak olsa sinsi olur ama dikkat çekmeye çalışıyormu başkaları tarafından?
Onu tam kavrayamadım.
hiç bişey yapamazsın ben de kıskancım..
Fazlası abartı ama. Birde bazen kendiside beni kıskandırmaya çalışıyor.
Ne yapayım bu durumda?
Mesele örneğin sözlün seninle gülüşürken sana diyor ki şu sarışın kızda bana baktı ya.
Ama valla kıskandırmıyorum seni diyor.
Zaten bitti dedim aileler araya girdi.
Ya düşünsene dün minibüsteyiz.
Ortada konu yokken diyor ki baak benim yüzüğüm var ona göre dikkatli ol.
Acaba başka kişilere mi anlatmaya çalışıyor? Yani bak bana bakıyorlar beni beğeniyorlar demek mi istiyor beni mi kıskandırmak istiyor sence?
Neden aldatma ihtimali az sence?
Peki niye beni kıskandırmaya çalışıyor sence?
Evet. Harikasın. SAğ ol. O kadar ihtiyacım vardı ki bu sözlere. :(
Cevap
3Cevap
Bendede ayni sorun var gerektigi yerde kizacaksin ama genel olarak umursamiyomus gibi yapiyorum kiskancliktan cildirdigim halde
Kıskançlıktan çıldırsamda umursamayayım mı?
BEN ÇARESİNİ SÖYLİYİM. Onun sana ait olduğunu bil ve ona güven, emin ol için rahat olur...
Ama kıskandırmaya çalışıyor ve vallahi kıskandırmıyorum seni diyor.
İŞte bu hareketleri güvensizlik oluşturdu.
Çaresini bulursam bnada sole:(
Ne yapayım bu durumda?
Seven kişi kıskanır arkadaş işte o kadar ;)
Ne yapayım bu durumda?
Umursamayayım değil mi?
Seven adam kıskanır dostum..
Ne yapayım bu durumda?
Kıskanmanın bir dozu olmalı
seven kıskanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar