Eskiden KS yokken insanlar aşklarını gizli yaşadıkları için papatyalara sorarmış.
Şaka bir yana şöyle bir hikaye belirdi gözlerimin önünde...
Bir genç var, aşık... Seviyor deli gibi ama çok masumca... Kimselerle paylaşmayacak kadar değerli... O da gidiyor kendini kırlara vuruyor ve papatyalara soruyor belki. Aşk bu işte umut (belki evet çıkar) ve umutsuzluk (papatyaya soracak kadar çaresiz) bir arada :)
bir kere ünidyken birindn platonik şeyler hissedyordum onun icin üni bahcesindki tüm papatyaları koparıp, seviyor sevmiyor yapıyodum :)) isin tuhaf tarafı hep sevmiyor cıkıyordu:)))
Üni sonunda itiraf yazıyorlar ya hani anı olsun diye senin icin papatyalarn tümünü ben kopardm yazdm, o papatyalar mühim degil de benim papatyam elimden gitti yazmstı of ne günlerdi ya :::::))
Doğayı koruyalım çiçekleri dalında sevelim kötü örnek olma p-lo :( :(
Sevip sevmediğini merak ettiğim birisi yok , hiç papatya falını denemedim :( Zaten sevip sevmediğini merak ettiğim birisi olsa , direk gider sorarım , fal bakmaya gerek yok 💘💝💞💘💝💞💘💝💞💘💝💞💘💝💞
bir ara eski sevgilim için bahçeyi dalıp koparmıştım, o da çok seviyor diye. Bu kadın milletinin bu papatyayı neden bu kadar seviyor anlamış değilim. Neyse seviyor-sevmiyor gibi..
ee tabisi ne sandın :D ben senin gibi vefasız değilim arkadaşımın doğum gününü kutlarım gerçi sen benim doğum günümü kutlamadın ama neyse.. karşılıksız olanı güzel bazı şeylerin..
beni merak etmeni istediğim falan yok sadece espri yapıyorum hem daha doğum günüm gelmedi espri bile kaldıramayacak kadar kıısıtlısın demek. biraz geniş ol sanal burası çoğu dalga makara ciddiye alma yani boşkoy @etipufkokusu
En İyi Cevaplar