19 yasindayim hamile kaldim erkek arkadasimdan simdi kabullenmiyor ne halin varsa gor bana bulastirma diyor cok kalbim kirildi anneme anlatirsam beni evden kovarlar kurtaj param yok annemden para nasil isticem bide 2 aylik hamileyim sizce geçmi acil yardim edin?
Cevabın nedir?
Kardeşim eğer ciddiysen öncelikle sakin ol. Herkes hata yapabilir. İlk işin tövbe etmek olsun yoksa böyle günahlarla kapılar açılmaz.
Burdaki aşağılayıcı yorumlara kulak asma onlar sanırım 5 vakit namazlı müminler.
Sonra kalk ve RABBine c. c. sığınarak annen ile konuş. Gerekirse evlenirsin o inan daha iyi bir çözüme vesile olacaktır İnşaALLAH.
Sakın yanlış düşüncelere kapılma bu dünyayı kaybettiğin gibi ahiretinide kaybedersin.
Dedim ya bu dünyan biraz karışık bir rüya ise sen gerçek hayatın için ilk iş tövbe et ve bir çıkış yolu bul.
Aldirmani elbette tavsiye etmem evlenme imkanın varsa ama bu çocuk zina çocuğu ve evlilik olmasa çok zora duseceksin. Bunun için çok az vaktin kalmış zaten acilen islami ve ailevi boyutlarını düşünerek adım at ama ailen ile en azından annen ablan teyzen her kimse vs ok
Kalk abdest al tövbe et50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak canım seni yargılayacak değilim yargılama gibide bir hakkı yok kimsenin seni. Öncelikle bebeğin şu an 8 haftalık ve 10 haftalık olana kadar süren var. kadın doğum veya devlet hastanesine git. Sigortan karşılar 2 saat içindede evine yürüyerek gigidebilirsin. Sonra git o şerefsizin yüzüne tükütükür. Zor belki yapanlar var ve eminim ki sende güçlüsün dimdik durup çalışarak kimseye muhtaç olmadan o çocuğu büyüte bilirsin ha bide sakın kendini suçlama çünkü hatalar ders almak içindir. Olurda devlet hastanesinde beceremezsen o adiyi ailesine ya da kendi ailene söylemekle tehdit et eminim korkudan masrafları karşılayacaktır pislik bede dik dur sakın sana bağırmasına hakaret etmesine izin verme unutma sen zot güçlüsün ve özelsin o ise aşağılık bir erkek müspetdesi
102 Yorumla
Soran+1 yılAldirmak zorundayim okulum var devletlerde yapiliyor mu emin misin kimisi sadece ozelde diyor kimisi de kurtaj yasak diyor beynim sulandi kurtulmam lazim cocuktan sonra o serefsize yaoicagimi biliorum
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sakin ol, kürtaja kalkışma..!
Bir güvendiğin ve iyi niyetli ve sözü geçen akrabandan bir bayana danış, ve sevgilini mahkemeye vermeyide düşün.. gereğini yapmalı çocuğuna karşı yapmıyorsa kanunen maddi hakkını ve nafakanı al..! o çocuğun can vebalini nasıl ödeyebilirsin mahşerde..!
Psikoloğada danış bu durumu..! kürtaj ağır vebal, bekaretinde gitti buda ağır vebal sevgiline..! kanunen haklarını araştır.
Yoksa sevgilin olacak şerefsiz..! başka kızlarında canını yakar..!50 Yorumla
şimdi o cocuğa küfür edicem yine şerefsizin biri şikayet edicek uyarı gelcek.. cocuğun ailesiyle görüş. kendisinin böyle bir halt yediini sana tecavüz ettiğini söyle bak bakalım ilgilenmiyormu adi kanıbozuk
26 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama once bebekten kurulmam lazim kurtaj nasil oluyor pek bilmiyorum da ozeller mi yapiyor ve ne kadar lazim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
64Cevap
Bu yaşta olup hala korunmanın yollarını algılayamamanız çok dramatık sonuclara gebe işte. sen en ıyısı bunu annene anlat ve bir uzman doktor dahilinde çözüm bulun. zaten sağlıklı karar ıcın yetişkin eli şart. madem ıcıne bosalmasını göze aldın bu tür kazarların farkında veya farkında olmadan sonuclarınıda göze almışsın demektır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenin babanin haberi yok inanmiyorum peki ailen veya akrabalarin boyle biseyin oldugunu duyunca ne yapar cok merak ediyom hmn ailene soyle veya aldir kimsenin haberi olmadan para sıkıntısı yasiyorsanda soyle o adama versn essek gibi vermek zorunda oh be yaparken sorun yok is zora bindinmi kacmak yok oyle birakma pesini o adamin
10 YorumlaAklıma bu geldi dafgh :D Önlemini alsaydın yani napalım..
https://i.hizliresim.com/EYVXRv.jpg41 Yorumlayav bizde istiyoruz ama en büyük günahlardan birisi zina yapmayın abicim Allah Allah sonra böyle yok hamile kaldım yok patladım yok pişmanım nefsinize hakim olun mastürbasyon diye bişey var al takma al relastik manken al çeşitli kameralı sohbet sileleri var oralara gir ama evlenmeden yapma yazık Allah yardım etsin ne diyim git bebeyi şikayet et bak bakıyım ona ne yapıyolar hayatı kararır çocuğun
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sana bir tek Allah yardım eder.
İyi olmuş demek istiyorum ayrıca bizemi sordun 5 dakikalık zevk içine girerken tedbirini alsaydın bizene213 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Nasil bir anlayissizlik bu ya. Ayni durum senin sevgilinin de basina gelse sen de aynisini yapardin eminim
+1 yılSanki hiç ilişkiye girmedinz * kız hadi bu kıza kaşar dediniz siz ne oluuosunuz acaba. Kızı korumuyorum hoş değil kabul ama onun hatası sizi melek yapmıyo.
21 Yorumla- +1 yıl
Sen kendin şeytansın meleği ağzına alma
+1 yılKocakarı ilaçlarına kaldın sanırım :( İnternetten araltır çocuk dusurme yontemlerini. Ayrıca aklın nerdeydi be guzel arkadaşım 2 aylıktan daha önce :( ilk günlerde bir ertesi gun hapıyla halledebilirdin :/
16 Yorumla
Soran+1 yılKesin etkili oluyor mu kurtaj olmuyor mu peki
- +1 yıl
Param yok diyorsun :/
Soran+1 yılHayir para olur zor da olsa alirim ama sadece parayi nereye vericem diye yalan atabilirmiyim dedim ozeller yapiyor galiba ne kadar bilgin var mı googledan arastirdim pek biaey bulamadm da yardm edersnz sevinirim
- +1 yıl
18ini geçmişsin ve reşitsin sonuçta tabikide yapar özeller. Yalan bulmaya çabuk bak yoksa daha kotu olur. 10 haftadan sonra alamazlar. Doktorlardanda utanma yani onların işi bu kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
- +1 yıl
Kıbrısta sorgusuz sualsiz streril olarak yapıyorlar bir araştır bunu. Son çare olarak dedim kocakarı ilaçları diye. Yani onlar bidaha çocuk sahibi olmamana bile sebep olabiliyor tehlikeli yani
- +1 yıl
Canım bana ulaşır mısın sana yardım etmek istiyorum yer bulma konusunda merak etme kimseye söyleyecek değilim bikaç yer buldum
erkek arkadaşın şerefsizin önde gideni. güvendiğin bir arkadaşından borç al işe gir borcunu öde sonra ona. olmadı annenden iste ve 1 hafta içinde hallet bu işi. geç kalmamalısın !!!
00 YorumlaYapan hastane var özelden yaz hastane ismini yazıyım çalıştığım yerdi arayıp ya da gidip net bilgi alabilirsin ücret vs hakkında
04 Yorumla
Soran+1 yılYazarmisin
Soran+1 yılNe alaka burdan yazmak cokmu zor
İstanbul'da isen kadın çocuk sağlık merkezlerine başvur. doğrudan kürtaja onay verilmiyor ama maddi destek alabileceğin yardımseverler ile buluşmanı sağlıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğu doğur. Ailene de bu durumu anlat. Yapabileceğin başka bir şey yok. O çocukta babasız büyür büyük ihtimalle çünkü o adam karaktersiz. O çocuğu doğurdun için büyük ihtimalle evlenemez evde kalırsın. Geçmiş olsun vermeseydin.
00 Yorumla
+1 yılÇek bakalım 2 dk zevk alacağım derken hayatını mahvettin haberin yok bu sana müstahak sana acımıyorum ama doğacak olan çocuğa acıyorum ne baba ne de anası olmayacak dur bakalım ne olacak
00 YorumlaDüşene bir tekmede ben vuramam gözüm ama artık bir yerden bir şekilde bulup isticeksin. anneni bir şekilde ikna et gerçi annen babana söylicektir...
00 Yorumlayorumlara bak ya bu kadar bağnaz bir toplumuz... ilk doktora git kürtaj olur derse çevrenden bulursun bir şekilde para
22 Yorumla
Soran+1 yılSaol canim bilmiyorum bu isleri ondan sordum
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılgit savcılıktan yardım iste. bak seni hamile bırakanı ne yapıyorlar.
20 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah öyle insanlarla karsilastirmasin. Büyük konusmak istemem ama bu tip insanlari nasil buluyosunuz ya
20 Yorumla
+1 yılBaba ararsan yardıma varım çocuğu doğur sıkıntı yok eğer ciddiysen bana yaz gerekirse evlenirim de sıkıntı yaratma film değil vallahi diyorum inan kabulüm sen acı çekme yeter ki
03 Yorumla- +1 yıl
Siiss Tamam mı evlenmeyi düşünüyor musun ciddiysen yaz bana bekar ve ciddiyim. zaar iki can bir araya geldi sevişme niz sakin aldırma ben kabul ederim çocuğuna gel istersen eli zili ooo, ... ol evlenirim senle niye mi ben tam 15 yıldır bir cana Hasretim se her şeyini vermiş işin her şeyin kabulüm senin üzerinde bir kere zıplaması hırsini almışın kabulüm evlenirim seninle Allah şahidim evlenirim seninle
- +1 yıl
Yokluk değil ki o k olan saygım adı o... anılmaya başlaması evlendi boşandı derler elimi sürmem kendi istemese ki zaten hamile
koskoca kızsın hangı erkek kabullenır senı bı cınsellık obje ıcın gormus ıste bunları bastan bılmen gerektı klasık olucak ama 5 dk zevkını bırakıcaktın yaparken dusunucektın
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kabul ederim niye mi sadece insan olduğumu ispatlamak icin
herşey karşılıklıdır hatanın bedelini alırsın
3 Büyük günah Resül söyle buyurmuştu en büyük 3 günah: Şirk Ortak Koşmak
Kürtaj (can almak) Komşu zinası00 YorumlaNeden kabul etmiyor serefsiz ilki degilsin diye falanmi?
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılSana yardım ederek yaptığın zinaya ortak olamam ama senin iyiliğin için dua edebilirim
Allah inşaallah senide hidayete erdirir00 Yorumla
+1 yılyaparken zevki sen aldın, şimdi çilesini çekmek de sana kalmış... bu arada, bir korunsaydınız bari...
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 758 cevap paylaştı. Çok kafana takıp daha fazla uzme kendini. Olan olmuş artık. Dogurmalisin. Kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin. Ailen karşı çıkarsa bir ise girer çalışirsin. Ayrı ev tutarsin. Uzulme
00 Yorumla
+1 yıl10 haftayı geçmeden aldır... devlet hastaneleri alıyor.. doktorla konuşup anlaşabilirsen para almazlar... özelde çok para isterler ve çoğu yer yapmıyor...
00 YorumlaMadem cinsel ilişki yaptınız, sana sahip oldu neden adamın s*k*nin başına kılıf geçirmedin?
00 YorumlaZorla yaptıysa şikayet et, zorla yapmadıysa internetten araştır.
11 Yorumla- +1 yıl
zorla oldu tabi aksini ispatlayana kadar zorla oldu desin korktum ama hamile oldugumu yenı farkettım desin
Kendini rezil etmissin bari gir polise sikayet et beni kandirdi hamile birakdi de oda rezil olsun
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılçocukla konuş git olmadı anasına babasına git kurtaj parasını versinler ama utanma git konuş anasıyla babasıyla yoksa daha kötu olur benden söylemesi
00 Yorumla Daha fazla vakit kaybetmeden halletmen lazim ozelden yazabilirsen nasil yol izliycegini anlatirim
00 Yorumlaben doktorum özelden ulaş bana yardımcı olabilirim aldırabilmen için
00 Yorumlaiyi b*k yaptn cocuk olmasaydi bari ve sevgilin picin o de gideniyms ondan bir . b*k olmaz
00 YorumlaEn ideal kürtaj süresi 8 ila 10 hafta arasıdır geç kalma derim ayrıca o odunda kabullensin ve sahip çıksın
013 Yorumla- +1 yıl
8 haftaliktan buyuk bir bebek alinmaz.
- +1 yıl
Söze hacet bırakmıyan bir analiz ve tasiye teşekkür ederim : indirimdekipantolon hanım, beni engellemiş olsanda haklı veya haksız olman ve olmam önemli değilki Allah biliyor esas gerçeği..! bu konuda kalben sana teşekkür ederim yorumun için, hayırlı geceler.
- +1 yıl
@realsanalvefa
hala dunyanin en temiz insani rollerine devam mi? - +1 yıl
Rica ederim, Mahşerde ortaya çıkacak aramızdaki tek taraflı yanlış anlamanın esas doğrusu..!
Ön yargıda hatalı olunursa? şeytanda aksi sonuç çıkıpta karşıdaki insana iftira ve haksızlık olsun diye düşüncede ısrar adına vesvese oklarını atar.. dünyada anlamazsa insan ve ısrar ederse değişik konularda bu hatasına? mahşerde uyanır gafletinden ama çok geç..!
Seni yanlız baz almıyorum her insan için genel tehlike bu.. inan veya inanma.. vede seni engellemedim ve engellemiyeceğim.
Hayırlı geceler. - +1 yıl
@realsanalvefa
kafan mi iyi? bu kadar sacma cumleleri ayik kafayla kuruyor olamazsin. mumkun degil, sen ayiksan ben degilim. - +1 yıl
Sen kendi adına istediğin açıklamayı yap, ön yargın dünya kadar olsun, aka kara de, beni ve niyetimi Allah biliyor..! bende biliyorum , o zaman sorun yok.
Saçma cümleler :), sana saygımdan tekrar cevap yazdınmı diye geldim bu sayfaya, beni etiketliyemiyorsun çünki engellemişsin..! ama ince düşünceli davranıp saygıdada kusur etmeyip, cevabına kayıtsız ve seni takmayan kabalıkta bulunmayacağım vede cevap vermessem yanlış anlarsın diye cevapta bulunuyorum ve detaylı yazıyorum hak etmesende bu nezaketi..!
Sana sen gibi cevap vermem.. istersen dünya kadar hakaret ve iftirada bulun kendine :) haklıysan hakkını alır, haksızsan hakkımı ödersin mahşerde, var mı ötesi?
Ama hakkımı almanı ve günaha girmeni istemem, insanları kaybetmek kolay kazanmak zordur :( kalp kırmaktansa kırılmak daha eftal.
Şunu idrak et, özüm neyse, sözüm ve yansımam vede niyetim odur. bende günahkarım ve hatalarım var :( ama aksi yönde çabalarımda var...
Hayırlı geceler özü iyi insan. - +1 yıl
Müsadenle :indirimdeki pantolon hanım, uyuyucam, cevap yazamıyacağım için cevap yazarsan kusuruma bakma, nasipse yarın cevaplarım.. cevap yazmasanda sen bilirsin.
Sana nezaketli cümle kurmıyacağım yoksa yine yanlış anlarsın ve kendini övmeye ve duruşunu koruyup alttan alttan laf sokup gösteriş yapıyor sanırsın beni.
İlk paylaşımındaki görüşünü destekliyorum. - +1 yıl
@realsanalvefa
unuttugun bir sey var, allah biliyor diyip duruyorsun ya, ha iste ben de biliyorum :) o yuzden etrafa isik sacmaya calismayi birak. bari bana yapma. burada korumaya calistigin bir cesit ust kimliginle var oluyor olabilirsin ama, altinda ne oldugunu ikimiz de gayet iyi biliyoruz. - +1 yıl
Şunu idrak edememene şaşmamaya başladım, kendince haklılığın var esas doğruyla bağdaşıyormu?
sana sükut edip, Allaha havale edip muhattap olmamak elimde ve cahil bir insanda değilim, nasıl düşünüp davranmayı bilemiyecek..!
Bu kadar açıklama yazmamın sebebi : Gurur, kibir, kendini beyenmişlik , hava atma, egomu şişirme vb. olsa ne kazanıcam..! ama kaybedeceğim şey çok ve 2 cihanlık..!
Bu paylaşımıma bak..!
Buda ışık saçmakmı?
www.kizlarsoruyor.com/.../q2970449-kac-kisi-ister
Sadece hak etmediğim bir söz, veya yanlış anlıyanın ısrarı nedeniyle kendimi savunurum vede o insanın hatasından dönmesini isterim kendi adınada bu gerekli, din kardeşiyiz..!
Bizi kandıran bizden değildir..! s. a. v. efendimiz. buna rağmen aynı görüşteysen?
An itibariyle özür dilerim, rabbimiz 2 cihandada sana selamet versin ve her türlü hatandan dönmeni ve bunu idrak edip aldığın kul hakkı varsa o insanlar adına sadaka ve hayır işleyerek ödemeni nasip eylesin, ve s. a. v. efendimizin cennet komşusu yapsın amin. - +1 yıl
@realsanalvefa oo hosgeldin mehdi, kendini beyenmislik lafindan sonrasini okuyamadim yalniz. zekam yetmedi.
- +1 yıl
indirimdekipantolon hanım bu şahsıma cevabınız olan : ''@realsanalvefa oo hosgeldin mehdi, kendini beyenmislik lafindan sonrasini okuyamadim yalniz. zekam yetmedi''.
Bu sözünüzle özünüzü açmış oldunuz :)) ''mehdi'' demekki size iyi niyetle tüm açıklamalarım ve yanlış anladığınız sözümün esasını açıklamam ve tüm iyi niyet ve nezaketim boşunayımış :)).
En güzel cevap size sükütum olup, ahirette bu benzetme ve iddalarınızı Allah huzurunda hakkımı alarak size iade edeceğim :)) ''Ne derler? Kendi düşen ağlamaz..!''
Maşallah egonuz tavan yapmış, kendi doğrunuz neredeyse peygamber doğrusu gibi siz tarafından benimsenmiş..! ''Kanser'' hastası bir insana tavsiyem ve duayla din kardeşliğimi yapmam bile siz tarafından :
@realsanalvefa
hala dunyanin en temiz insani rollerine devam mi? daha önceki bu zihniyet ve görüşle bağdaştırılmaya devam ediyor :))
şu an itibariyle muhattap olamam sizle sayın : müneccin ve Albert Einstein insan zarrafı ve en zeki insan. - +1 yıl
@realsanalvefa
arada sustugun oluyor mu hic?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvden kovmazlar Bence yardım ederler. Ama kızarlar tabi ayrı konu. 2 aydır neyi bekliyorsun kürtaj için ertesi güne randevu vermiyorlar hemen
00 Yorumla
+1 yılHamile kalmış sanki iki görüştü hamile kaldı her şeyi yap her naneyi ye hamile kaldım
10 YorumlaDava et o çocuğu... tabi seni zorla kullanmadıysa sen de isteyerek yaptıysan birşey diyemem.
00 Yorumlaah bea şapka diye bişey var. taktırsaydın tokmakçına böle olmazdı
00 YorumlaAllah yardımcın olsun ablam işin zor
Sonu ölüm hani? 😉01 YorumlaBöyle bir halt işliyonuz doğur ozaman 19 yaşında hamile kalmak ne la? Bence sen yalan atiyon
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 433 cevap paylaştı. Bu olaylarin sorumlusu ailedir cocuk yetistiremiyor cocuk yapiyorlar al denyo
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 582 cevap paylaştı. ne halin var gör diyemez kanuni olarak çocuğu sıkıştır para konusunu da ikiniz beraber halledin
00 Yorumla
+1 yıliban no gonder ben bıraz yardım ederim ya da hesap no. üzüldüm adına
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhaketmişsin tecavuz değil zorlama yok kendi isteğinle yapmışsın oh olmuş sahsen mutlu oldum
10 Yorumla
+1 yılBirine söyle karnına tekme atsın sağlam bir şekilde. en doğal yöntem bu şu an
04 Yorumla- +1 yıl
Sen niye atlıyosun sazan gibi? @Ayharbimi
- +1 yıl
Sana cekmisim tatlım * git burdan herseye atlama beyinsiz
+1 yılsizi sikip sikip hamile bırakıtırp ortada bırakan adamlar için bizim gibi hamile bıramayan bırakıp gitmeyen sizi üzmeyen adamları üzdünüz ders olsun
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılKanal 7 dizileri gerçekmiş meğer
Allah yardım eder ancak sana00 Yorumla yapmadan düşüneceksiniz bız burdan boşuna boğazımızı patlatıyoruz yapmayın diye işte size sır döndü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyosan soyle erkek arkadasna o ayarlasın kurtaj icin gerekenleri
00 Yorumla
+1 yılDoğur bari o çocuğun günahına girme be... Namus işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevleneceksin kimle yaptıysan sonra çoçuğu doğuracaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünmeden yat sonra cinayet işle ne guzel memleket
10 Yorumlaallah analı babalı büyütsün. almazlar.
10 YorumlaAllah rahmet eylesin toprağın bol olsun
00 Yorumlazina yapmadan önce aklın nerdeydi?
20 Yorumla
+1 yılSevgilinde sana vururken bize mi soruyodun
40 Yorumla
+1 yılne kadar masraf gerekiyor sana?
00 YorumlaYapanla evlen ailesine git olunuz yaptı de
10 Yorumla
+1 yılKorunmadan sevişmeseydin.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,9b cevap paylaştı. Az çok demiyelim kürtaj parası
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun diyecektim vazgeçtim * salak
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,8b cevap paylaştı. Vurdururken bize mi sordun
30 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem