Cok sevdigim biri vardi onunla birlikte oldum ve hamile kaldim kendisi bilmiyor bunu o da beni deliler gibi seviyo ama ara da burda demek istemedigim aşılmaz bir sorun vardi buyuzden onun inadina intikam ugruna gidip baskasiyla evlendim daha bikac hafta oldu beni cok seven eski sevgilimle evlendim ama aramizda hicbir sekilde iliski yasanmadi hazir degilim diyip duruyorum. O sevdigimde aci cekiyo ben baskasiylayim diye kimbilir napiyodur bensiz evli oldugumu ogrenince yikilmistir hamile oldugumu bilse kiyameti koparir gene de beni alir her turlu evli oldugum kiside bakireyim saniyo tabi bisey yasamadigimiz icin ben simdi napcamm?
Cevabın nedir?
önce bir otur, ben ne yapıyorum diye bir düşün.
sonra empati yap. kendini evlendiğin adamın yerine koy.
hoşuna gitmedi mi, Allah uzun ömür versin bunu bana nasıl yaparsın, onu seviyorken benimle neden evlendin pislik mı dedin yoksa aferin sen tam bir erkeksin mi dedin?
sen arzularının peşinden giden birisin ve bu seni daha çook çıkmazlara sürükler. çocuktan sevgilin olacak o aşağılık adama bahsetme, evliliğini layıkıyla sürdür, ilişkini bitir. aklını güneyden kuzey bölgesine çekmezsen çok üzer ve çook üzülürsün. karar senin.12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilige devammi diyosun yani
- +1 yıl
evet. intikam için başkasıyla evlendiysen bedelini de ödeyeceksin. hayat sadece oyundan ibaret değil. sen başkasının duygularıyla oynuyorsun, bilmem ne kadar farkındasın. ama evliliğe devam etsen de kocana sadık kalabileceğini sanmıyorum. çok mantıksızca bir iş yapmışsın. iki ucu boklu değnek. kendini sen tanıyorsun. ne yapman gerektiğine sen karar ver. çocuk var işin içinde. bundan sonra aklın kuzeyde kalsın bir iş yapacakken, hem de en kuzeyde.
En İyi Cevaplar
Ben bu yazılanları hayretler içerisinde okuyorum ve aklım almıyor, nasıl beceriyorsunuz böyle karmaşık, tabiri caizse kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan hayatlar yaşamayı? Allah affetsin.
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılHerkese yalan söylemişsin. Herkes yalanlarından nasibini almış. Bence sen bütün gerçekleri ortaya dök, gerisine de ondan sonra bak. Bu vicdan azabı daha şimdiden üstüne çökmüş kaya gibi. Daha uzun ne kadar taşıyabilirsin ki... Yüzleş. Hata sende. Bu kadar bedel de ödeyeceksin.
llcdn.listelist.com/.../bedel-var-bitanesi.jpg00 Yorumla
Oha gerçekten kendimi senin yerine koydum çare yok birşey sorucam sana şimdi Zinadan mı oldu bu çocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef evet. Ben evlendikten sonra hicbir erkekle konusmadim ona ihanet etmedim ondan once oldu yani gene vardi ama ayrilmistik coktan istemiyodum onu intikam icin beni hala istiyomusun ddim ole evlendim hamile oldugumu bilsem asla yapmazdm
- +1 yıl
buradaki kimseyi dinlemeni tavsiye etmem bunun kararını sen verme sadece zor olucak ama hemen yarın bir hocaya git birilerini ara sana fetvah versin ona göre boşan derse boşan demezse zaten kalıcaksın ömür boyu tövbe et bir ömür morelini bozmak istemiyorum gerçekten ama ilk bir büyüğe dini konuda bilgi sahibi olan birine başvurman gerekir ve dediklerini harfi harfine yap gecmiş olsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
42Cevap
Vermeseydin. Şimdi ben olsaydım seni güzelce 1 ay kullanır ve doyardım. Sonra zinaya dayanarak tek celsede boşar ve soy bağının reddi davasıda açardım. Ama genellikle öldürüyorlar ben merhametliyim. Her kes böyle olduğumu söyler zaten. Sizin gibiler yüzünden bizim kızlarla evlenmek istemiyorum. Ruslar bile sizden daha sadık.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay be ne kadarlik hamilesin. ne kadarlik evlisin , cesaretine hayran kaldim ama zor surec seni bekliyor. burada tanistigim bur hatunla bende ayni surecleri yasadim 2 cocugu vardi benden hamile kaldi kilitlendik bosan alacam dedim cocuklari icin orada kaldi benim cocugumu aldirmak zorunda kaldi kolay surec degildi
06 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu ya cidden uzuldum senin icin. Dogdu bebek mutluyu
Cevap sahibi+1 yıldogurdun mu 😨😨 ne zaman ya
Soran+1 yılBu soru sorulali 3 yil olmustir
Cevap sahibi+1 yılvayy be cocuk dogdu o zaman ☺ Şu an kimle evlisin veya evlimisin hayatin nasil
Soran+1 yılCocugumun babasi yani sevdigim insan istedi beni ama ben tek devam etmek istedim mutluyum
Cevap sahibi+1 yılvay be , ben 11 yil cinde kaldim cinli bir tane ortak is yaptigimiz hatun var , oda birisini seviyo adam 7 yil cikiyolar adam bundan habersiz ingiltereye gidiyor orada kaliyo , buda o durumu duyunca bunalima giriyo 3 ay boyunca bisikletle cinde 1000 lerce km yol gidiyor son 10 gunde bir yabanci ile tanisiyor oda maceraci ,3 uncu gunde bunla beraber oluyo ve kadin oluyo adam baska yere gidiyor bu baska yere 2 ay sonra hamile oldugunu anliyo , ailesine durumu anlatiyo kimse kabullenmiyo tek basina hastahanede dogum yapiyo cok zorluklar cekiyo ama Şu an milyon dolarin uzerinde sicak parasi olan 13 yasinda oglu ile geziyir dunyayi 😄 zor tercih ama dik durmussun tebrikler ☺
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılOssbuya sev demişler ben o pozisyonu bilmiom demiş.
50 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sorun ne bilemem ama çocuk var ortada ona gidip yeni bir hayat kurun şimdi ki eşinden de ayrıl bunun dışında yapacak bir şey yok zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha bikac hafta oldu bosanmaz ki benden bunu da diyemem hem o beni cok seviyo ama sonucta gidip baskasiyla evlendim istemezki tabi hamilelik ayri bisey
Soran+1 yılBeni istermi bilmiyorum ama cocugu kesinlikle evet
Soran+1 yılAynen dedigin gibi zaten olur
Madem baskaisni seviyosun ne bokuna evleniyosun canım kardeşim
40 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu durumda düşünmen gereken kendin ya da sevdiğin o çocuk değil karnında ki bebek. onun için en iyisi ne olacaksa ona karar ver
03 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan napardn
- +1 yıl
Eşine anlat durumu kabul ederse beraber büyütün
Soran+1 yılKabullenemez kii hem kabullense kac yazar cocugumu buyuk yalanla buyutemem
+1 yılAyril restart yap doger arkadasa basarilar yeni birini bulsun sjshshjsjz
015 Yorumla
Soran+1 yılBaya gec kaldin yorum icin 3 yil oldu
- +1 yıl
Eee noldu devaminda
Soran+1 yılSencer
Soran+1 yılSencee?
- +1 yıl
dinleyiciye sence diye sorulmaz
Soran+1 yılYoo tahmin yapabilirsin
- +1 yıl
Eskiye dondun dimi?
- +1 yıl
Mesaj at merak ettim
Soran+1 yılHayir donmedim bosandim da
- +1 yıl
İlerde kabul edermi seni biri? ben de etmem kimsede etmez , hayatınin hatasini yaptin. asik et birini kendine yoksa evdesin hanim efendi
Soran+1 yılYanlis anladin. O sevdigim kisi kabul etti ama bidaha kimseyi istemedim yalnizligi sectim istesem var oyle ama cocugumla tek mutlu huzurlu cok iyiyim bambaska sehirde
- +1 yıl
cocuk dogdu da babam nerde diyince ne cevap vericeksin onu merak ediyorum
Soran+1 yılKim oldugunu derim sorun yok
- +1 yıl
beyin yok denedik ve gorduk hadi bb
Soran+1 yılByinsiz cocuk seni ne dememi bekliyordun? Kendinle karistirma beni ben kimseye benzemem muhattabim degilsin kucuck cocuksun zaten cocukla cocuk olcak degilim. Bilmediginiz seylere konusma bos bos hadi by
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılhay ben senin yaptığın işee... ne desem sana bilemedim. breh breh breh!
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de napcam bilmiyorum
- +1 yıl
durumu açıkça anlat eşine. ben bir hata yaptım de. dava açılır, tanık dinlenir, boşanırsınız.
Soran+1 yılOldurur beni
+1 yılBakireligini diktir 2 bin tl ver sonra esinle beraber ol 2 hafta sonra hamileyim galiba de
00 YorumlaSen ne içtin? Nasıl bir hikaye bu? Abicim yaratılış hatasısın sen
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çocuk olduğunda eşi bu çocuk bize benzemiyor diye ölen kadın biliyorum haberlerden... Ayrıca çocuğu falan boş ver da karakterine so**yım
00 Yorumla
+1 yılCok bencil davranmışsın Şu an evli oldugun adama cok uzuldum sen de evli oldugun adam üzülür mu üzülmez mi diye dusunmemissin hic sanırım
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmalısın ilk adımda sonra çocuğun babasına gerçeği söyle derim
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak isterjm ama o istemiyoki daha bikac hafta oldu
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 19,6b cevap paylaştı.
+1 yılbunları söyleyip aşılmaz sorunu söyleyememen de bir garip
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu desem daha cok tepki alirim
Soran+1 yılBunu soylesem daha cok tepki alirim
+1 yılSizin gibilerden utanıyorum sizde insan Mısınız be !!
10 Yorumlabir şey yapmak için çok geç
bırak başkaları yapsın00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 19,2b cevap paylaştı. İnat uğruna evlilik hata. bundan sonrası düzgün gitmez zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen intikam inat agir basti hamile oldugumu bilsem asla evlenmezdm
Soran+1 yılBu durumda kotuymus cidden oda benden ayrilmak istemiyor hamile oldugumu desem oldurur beni onunla yatip cocugu ona kakalayamam cunku ona degil ama cocuguma acirim gercek babasini bilmesini isterim
Soran+1 yılAsla aldirmam bunu kaldiramam sevmedgm birinden bile olsa aldiramazdim sevdigimden asla
- +1 yıl
@kripton94 bu da senin görüşün
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey söyleyim mi sizler gibilerinin yazılarını okudukça gerçekten insan evlenmekten tiksinmeye başladı, karşı cinse hiç bir güven kalmadı şuna bak.
10 Yorumla
+1 yıldoğurup cami avlusuna bırak, veya burda çocuk arayan lezler var onlara sat
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılBence durumu evli olduğun kişiye anlat boşanın bebeğin babası kimse onunla evlen iyice turk filmlerine çevirmişsin olayı
00 Yorumla kocanada sevgilinede yazık olmuş bana böyle kız denk gelse ne yaparım bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilime asil yazik oldu ona acimiyorum sevmedigimi biliyodu zaten ama simdi bosanmiyor bikac hafta oldu
Soran+1 yılHaberi yokki daha iyi oldugunu nerden biliyosun
+1 yılGel banada ver seni bir güzel seveyim , yab aşk-ı memnu ya çevirdin burayı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde hamile karım evi terk eti. Başka bir kadından çocuğumda var. Ne küfür varsa ediyorum dilimin döndüğünce hayata...
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kimi seviyosun
Cevap sahibi+1 yılSevmek boş iş ya. Ben çocuklarıma aşığım ama yoklar.
iyi bok yemişsin yeni evlisin başkasından hamile kalıyorsun oha
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatın yalan olmuş abla senin bir eksik bir fazla farketmez kocana senden hamileyim de
03 Yorumla
Soran+1 yılBu cok buyuk yalan olur kocama degil ama bebegime acirim buyuk yalanla buyutemem eninde sonunda bosancam
Cevap sahibi+1 yılAldır gitsin abla
Soran+1 yılAsla aldirmam hem sen kac yasindasin da abla diyosun bana
knks senin suyun kaynamis rezil insan dedikleri bu olsa gerek...
00 Yorumlasenin gibileri napmak lazım
18 Yorumla
Soran+1 yılIntikamim inadim agir bastii evliyken yapmadim bunu bilseydim hamile oldugumu asla yapmazdm
Soran+1 yılBosanmiyor asla bendn daha bikac hafta oldu
Soran+1 yılKesin hem gebelik hem kan tahlili
Soran+1 yılOldurur beni yaa korkuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir ahlaksızlıktır bu zina yapmışsan neden başka biriyle nikahlanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok merak ediyorum sonuç. ne ne oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılBebegm dogdu mutluyuz
- +1 yıl
Peki ya eşinden ayrıldın mı
Soran+1 yılEvet
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi sıçtın bari gerdekte vereydin bir kere :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAslaaa sevmedigim biriydi sonucta asik olmadan yapamazdm
nasıl bir haysiyetiniz var. anlamış degilm.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılelinin koru yok deve. beter ol.
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,6b cevap paylaştı. o zaman o adama dön veya zaten senden ayrılacak
00 YorumlaDünyanin sonu geldi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılDunyanin sonu geldimi bilmem ama benim geldi kesn
Paşa paşa ayrılacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKabul etse ayrilirim da daha bikac hafta oldu hamileyim desem oldurur beni
+1 yılcep aptallıgının cezasını beter ol
10 YorumlaBoşan düşünüyormusn hala.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok isterim ama o istemiyo daha bikac hafta oldu hamileyim diyemem de
Soran+1 yılOldurur
+1 yılBu nasıl bir karaktersizlik?
23 Yorumla
Soran+1 yılInadim intikamim agir basti hamile oldugumu bilsem asla evlenmezdm
- +1 yıl
Iki seçeneğin var... ya eşinden boşanır seviyorum dediğin erkek ile birlikte olup çocuğunu doğurursun ya da o çocuğu aldırıp esine geçmişte ilişki yaşadığını söyleyip Şu an ki esin ile devam edersin... Seçim senin.
Soran+1 yılSevmedgm birinden olsa bile aldirmam bn bu adami cok seviyorum asla aldirmam ama bosanmiyor da hem o bni cok sevsede evlendm diye istemez geliyo bna ama cocuga kesn sahip cikar
+1 yılönce boşan sonrası gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah ama bosanmiyoki hem daha bikac hafta oldu
- +1 yıl
bir bahane bul.
Soran+1 yılNe bahane ama bulamyorum
+1 yılinsallah ayrilir senden
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah hamile oldugumu bilsem asla hicbisekilde evlenmezdm
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ölmusssun aglayanin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oleee oyle de biyerde yasiyorum ki duyulsa oldum
+1 yılinşallah kocan durumu öğrenir. utanmaz ahlaksız
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlerden ırak senin gibi insanlar
00 Yorumla
+1 yılbiran önce seviş yeni eşten hamileyim dersin
08 Yorumla
Soran+1 yılYillar oldu bunu sorali
- +1 yıl
@Leyla600 cidden ne oldu ben de merak ettim
Soran+1 yılSonuc evlendik
Soran+1 yılBebeğimin babasıyla
Soran+1 yılGüzel çok mutluyum
Irispilikta master yapan bir apla daha😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCehennem ateslerinde yanman dilegiyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuç ?
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuc cocugum ve babasiyla mutluyum
Cevap sahibi+1 yılDoğru yolu buldun yani
+1 yılŞaka gibi
011 Yorumla
Soran+1 yılKeske inan okadar cok isterdim ki
- +1 yıl
Yaşın kaç?
Soran+1 yıl19yasindayim buna da sasirdin biliyorum yasim kucuk ama goruntu olarak buyuk gosteryrm cahillik yptm
- +1 yıl
Hemen bir anda nasıl evlendin? Ailen düğün yaptı mı yoksa kaçtın mı?
Soran+1 yılKactim ailem yoksa vermez 25ten once
- +1 yıl
Bakire olmadığın anlaşılınca napcaksın ben onu düşündüm şu an bir doktora git istersen
Soran+1 yılAnlayamaz ki onla bir iliskim hic olmuyo
- +1 yıl
Elbet ki olacakta anlatsan anlayış gösterir mi
- +1 yıl
@MerveKOYUN ah ahh
- +1 yıl
@geyikolojist Ne yaa :D sen anlayış gösterir miydin bu durumda çok sevdiysen?
Soran+1 yılCok seviyo ama neblm hem cocuk var onu gec asla olmayacak bosancam eninde sonunda
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılTransım de
00 Yorumla
+1 yılSana ne desem az.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerseyin hayirlisi basima geldi eyvallah 😊
allah belanı vermiş
00 Yorumla
+1 yılSıçmış sıvamışsın
10 Yorumla
+1 yılBidaha troll olmcan
00 Yorumla
+1 yılvay abaza kadın mk