Kime ne hissettiğimi bilmiyorum.

Sorum biraz uzun. Benim 1 senelik bi iliskim var. 1 hafta ayri kaldik ve 3 gün önce baristik. Ayrilirken kötü ayrilmistik. Ben hakliydim. O beni kaybetmeyi secmisti. Ve yeni bir hayata baslamayi düsündüm. O bir haftalik süre icinde okulumdan bir erkek mesaj atti. Beğendiğim bir cocuktu. Tanismak istedi falan ve konusmaya basladik. Ama eski sevgilimi unutamiyordum hala. Geceleri yatarken aklima geliyordu, aci cekiyordum. Ama konustuğum cocuktan da hoslaniyordum cünkü hem yakisikli hen de cok iyi bi insandi. Ama benim eski sevgilim biraz kabaydi bana. Biraz değil hatta.. Neyse eski sevgilim bu yeni cocukla beni her gün görüyordu ve her gün yalvariyordu. Bu beni eski sevgilime döndürdü. Cünkü ona gercekten asiktim. O yeni cocuğa da sana bunu yaptiğim icin beni affet nolur ben böyle bir insan değilim falan dedim. Uzun bir mesaj attim. Bu cocuk bana sen benim duygularimdan ne istedin ben o attiğin mesajdan sonra 5-10 dk kendime gelemedim falan dedi. O kadar canim aciyor ki şu an. Ve o cocuğu özlüyorum. Hangisine ne hissettiğimi bilmiyorum. O cocuğu sürekli görmek istiyorum ama kizlarla gördüğümde kiskanmiyorum mesela. Ama sevgilimi de yanimda istiyorum ve onu bir kizla tek kelime ederken görsem cildiririm. Ben kime ne hissediyorum yardim edin?
Kime ne hissettiğimi bilmiyorum.