gidelim 1980 senesine ikisini dövüştürelim evet herkes rengini belli etsin artık.
let the game begin!
let the game begin!
Şimdi en değişik yetenekleri olan adam cüneyt arkın surdan sura uçuyor kılıçlarını havaya dikmiş 5 adamın üzerine zıplıyor hepsi yere düştüğün de ölüyor.. Kadir inanır yakın dövüşebilirse yakınına girebilirse o meşhur tokadını atabilirse cüneyti yere serer diye düşünüyorum ama bunu yapamaz sa kadir abi knockout..
İkisini de döverim :)
Saolasın :)
hakettin panpa tırstım ya la senden :)
=))
kadir inanır genellikle silahla halleder işini, ama cüneyt arkın öyle mi.. atına atlar herkesi kılıçtan geçirir, bilekte cüneyt arkın diyorum.. ayrıca kadir inanır'ı o kadar yükseklere zıplarken gördünüz mü hiiiç :))
İkiside cok sevdiğim aktördür ama bence Cüneyt Arkin Kadir Inaniri rahat döver.İkisinide seviyorum ama Kadir İnanır tokatçı ve Cüney Arkinda yıkılmayan adam :).Cüneyt kesin kazanır.
Cevap
17Cevap
Silahlı ise Kadir inanır, çükü elinden düşürmez filmlerinde ama silah yoksa ortada uzaylıları makas hareketi ile ikiye bölen, bir seferde bir köy kadar insanla cebelleşen Cüneyt Baba ezer geçer.
cüneyt aga koskoca bizansı dağıttı.ona tek rakip polat alemdar
cüneyt arkına oyuncu deyip geçmeyin adam gerçekten karete oynamayı bilyor eğtimini almış
Ramazan The Tatar wins, end of game
cücü the uzay fatihi :D
biri karateci onların la adil olmadı ki bu cüneyt abi ezer geçer
Valla zor soru :) Tarkanı da atalım mı bunların içine :D
cüneyt arkın bi bagırsa kadir inanır inanmaktan vazgeçer be :))
açık bi alana çık derin derin nefes al ya lan sen. oksijen eksilmesi tespit ettim sende...
adam kalp doktoru dağılın.
attım hafızaya bedava niye hamallık yapıyım
Şu sitedeki onlarca dandirik sorunun arasında bunu görünce vallahi direk bastım direk 5 yıldızı.
sağol panpam
Cüneyt Arkın
o kafa ne la gözler şaşı :D
ahahaha beynin hala sağlam ama aferin :)
cüneyt döver uçuyor adam. :))
deplasmanda olan dayağı yer...
başabaş yani
Kadir İnanır başka.
deli kadir mi ? :/
hilal c.beci gibim :/
maydanoz sevmiyosun ozaman.
soba kurulurmuydu küçükken evinizde kömür sobası.?
oyüzden işte..
tarık akan ikisinide döver :))
o anca garıgız kovalıyodu
Cüney Arkın benim oyum ona :))
And the winner isssssss
kazım kartal.
cüneyt abi kadiri döver
cüneyt arkın :)
cücü :)
cuneyt arkin karateci gercekte kimse dovemez onu
ben döverim
beni dövme apla :/