AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
473Cevap
bunu söylemek haddim değil youtube aydın boysan rakı adabı yazarsan çıkar ya da google a 100 kuralı var
Ezine peyniri. Antep acılı ezme başka gerek yok. özel misafire ancak fazlası hazirlanir4
Rakiyi nasil iciyorsunuz anlamiyorm. Mezeyle bile gitmiyor.
Peynir kavun veya üzüm başka bişey olmazki ne soruyosun?
rakı iceceksen
1- beyaz peynir
2-kavun
aklında olsun
Rakıyı içeceksen Salgam suyuyla içeceksin.
Beyaz peynir kavurma haydari + Muhabbet <3
mesin'liyim ben... aynen de söylediğinden farklı içmem zaten ;)
Pilaki, yaprak sarma, haydari, cacik, fava, Ezine peynir, kavun, deniz borulcesi ve levrek ya da cipura
beyaz peynir kavun pattis kizartma bunu uydurdum :D
bana da uydurdun gibi geldi şu an :D :D
En iyisi peynirdir. Haydari veya yogurt da iyi gider. Eger yalnizsan muzik. Degilsen muhabbet.
alemcisin yani :)
@Muhasip06 yok be :) sevmem raki hic esim bunlari hazirlamami ister ordan biliyorum.
sen kullanmıyosun sanırım :)
Rakınının yanında içecek olarak şalgam çok güzel gider. Çiğköfte'de olmazsa olmaz...
Rakının en güzel mezesi türk sana müziğidir :) biraz haydari ve zeytinyağlıda varsa eğer bir hafta bile gider o masa :D
Peynir, domates, kavun, cig kofte de seviyorum yaninda..
Bide rus salatasi cok iyi gidiyo
ton balığı beyaz peynir haydari kavun ezme fava babagannuş ezme paçanga kalamar aklıma gelenler bunlar daha da gider
Saolasin gardasim
hangisi kafana yatarsa ama mezeyi ne kadar bol tutarsanız o kadar keyifli olur içmesi çiğköfte de olur
Ertesi gün kötü olmamak için mezeyi bol tutcam bide başlamadan zeytin yağı falan iyi olur diyorlar
onu bilmiyorum ama herkes rakı içemez
kavunla beyaz peynir kesin oluyor gerisini bende bilmiyom knk :D
Fava olmadan asla diyorum ama olursa iyidir..
Bide bazı ortamlar vardır ki...
Tek zeytinle büyük biter anlamazsın.. ://
rakı şalgam haydari çiğköfte (bol acı) kavun başka da bişey istemem
sen bu işi biliyosun :D
roka+limon+tuz. boşver gerisini... ama rokalar taze olsun yoksa tadı çıkmıyor.
Sarmısakla haşlanmış domates vardır bol zeytinyağlı ...Ve peynir ya da süzme yogurt...
ÇERKES TAVUĞU, RUS SALATASI, SOMON FÜME, KARİDES SÖĞÜŞ, PATLICAN SALATASI
Biber/patlıcan kızartması ( domates soslu )
yaz aylarının vazgeçilmezi bana göre :9
Benim içtiğim masada en iyi meze muhabbettir. Sonra zaten eksiksiz bir masa kurulmuştur :)
közlenmil patlıcan -kırmızı biber
haydari
rus salatası
Haydari, or..pu mantısı, patlıcan salatası, şakşuka, acılı ezme.
Ben içmiyorum ama bildiğim; haydari, beyaz peynir ve kavun :)
Haydari ve ezme salata.Ayrıca cacıkta iyi gider.Birde mide asitini düzenlemek amacı ile bir kaseye zeytin yağı dökülür ve ekmek bandırılıp yenilir.
Haydari, patlıcan ezmesi, pancar turşusu, peynir, kavun, kırmızı et. Herşeyle güzel gidiyor namussuz. Yanına su yerine de şalgam tabikide... :))
ballı muz, kerevizli yoğurt, sumaklı soğanlı közlenmiş patlıcan..
eklemeyi unuttum.
Rakı tercihide çok önemli...
EFE rakı asla önermem.
Alacağınız en kötü rakı yeni rakı olsun.
tavsiye Sarı Zeybek veya Tekirdağ.
kulup rakısını unutma
kulüp heryerde yok veya ben bulamıyorum :(
yeni rakısı gibi rakımı var kocum ne gördünde ne konusuyosun daha yeni içtim
uA Zevkler ve renkler tartışılmaz biz gece kadar SİYAH rakı-su kadar BEYAZız :)
Al Sarızeybeği ağzına aldığını hisstmesin ama rakının zevkine varırsın ağzına aldığını ayağa kalkınca anlarsın :)
İç bakalım Tekirdağ Boğmayı :) bak bakalım :))
peynir, buz , su hiçbişey olmasa bu üçü yeter bana.
ama haydari, acılı ezme, kavun, kalamar tarzı mezelere de kimse hayır demez herhalde.
35 LİK rakıya meze hazırlamaya değmez. bir elma 2 portakal 2 dilim peynir yeter ona.70 lik alırsa balık pişir salata yap acılı şalgam suyu. güzel bide çay yap arada içer ağzınız tatlanır.
1. et veya balık
2. şalgam
3. meyve tabağı
4. yoğurt, peynir ya da cacık
5. kavun kesinlikle
benim için.. 2 si olsun yeter : beyaz peynir ve kavun
plağımla baş başa çekerım
Rakı-Balık-Roka diyerek giriş yapıyorum ve ardından...
Haydari
Patlıcan salatası
Beyaz peynir
Kavun
Acıka (Acuka)
Ezme
diyerek seriyi devam ettiriyorum
öncelikle şunu söyliyim rakıyla hersey gider. zeytin koy sofraya onunla bile gider. benim vazgecilmezlerim tam yaglı yumusak peynir, haydari, ve en önemlisi yogurt erkegi bayanı farketmez
Haydari, beyaz peynir ve kavun. Rakının yanında efso gider.
Balık falan efsane olur İtalyan salatası falan offf mis
rakı olsun, gerisi teferruat
ama en sevdiklerim: humus, haydari, domates, peynir, babagannuş...
doğum günün kutlu olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim 🌺 bagannuş nasıl bir şey evde yapabilirmiyim bir bakayım İnternetten
közleyebiliyorsan yaparsın :) közle, doğra, karıştır. üzerine zeytinyağı, bitti :D abugannuş olarak da geçer
bir de zeytinli zahter salatası severim aslında :D
Bimden american ve aci ezme al. Migfos varsa yakininda bir dunya meze var orda
Rakımı içiyoruz bebekim ♥
Kavun ve beyaz peynir yeterlidir bana göre.
Rakı tek içilmez deyip moralimi bozuyorlar :/ bişey de şunlara
Rakı en güzel tek içilir.
Kimsenin şerefine değil, kendi şerefine.
Teşekkürler canım
raki sevmesemde karpuz ve peynirsiz gitmez bence...
standart şeyleri sevmem yerine göre değişmeli mezeler ama rakı seven kadın candır can
Tek olacağım için fazla bişey de hazırlamak istemiyorum açıkçası
tamam da ne sanat musikisiz ne mezesiz ne de muhabbetsiz rakı sofrası olmaz ki yaaa neden teksin ki ?
Tek kafam rahat oluyor. Meze de olur müzikte olur. illa biri şart mı
Bu sözü söylediğine göre kafa dengi birileri yok hayatında asıl problem de bu bence sohbeti tatlı bir rakı masası arkadasın olsa inan bir daha asla tek icmek istemezdin
Güzelleştirir tabi hem de çok ☺
Güzelleşelim öyleyse😏😏
Sen zaten hep güzeldin çünkü rakı seviyorsun ama daha da güzelleşmişsindir ☺
Canım çekti bak şimdi ya 😍
Rakı kavun peynir yeter bana 😌
bir de ben 😍 cuma gecesine yedek plan yapıyorum
Uuu 😈😈
En güzel meze dostlarla sohbettir, rakı içen kadının gözlerine bakarak sevdiğini söylemektir.
çigköfte, tonbalıgı, limon, elma, kavun, şalgam, çökelek
rakının ilk mezesi inanki ortamdır. tek başına rakı içilmez mesela bence. cevap; insan'lar..
Haklısın hemde çok
eyvallah
Sulu, buzlu, kavunla birlikte :) sonra benden güzeli yok :)
Rakının yanında Yıldız Tilbe - Vazgeçtim şarkısını meze olarak dinliyorum..
Süper mis ewet güzel
haydari, şakşuka, içli köfte (eser miktarda), yaprak sarması (eser miktarda)
Rakının yanına en iyi sesi güzel bir karııı iyi gider birkaç kadeh içir sonra ver coşkuyu :-D
Şakşuka..Haydari,hertürlü et gider ama balık en iyisidir..soğan salatası...rus salatası.lakerda.
patlıcan salatası, ezme, haydari, meyveler, peynir, balık, kalamar, karides, ceviz, şalgam...
ohhh be keyif e bakk ama ben içki kullanmam ki :)))
Haydari, acılı ezme, beyaz peynir, ekmek... Bir de kavun olursa orası bayram yeridir :)
su ve kuru ekmek o zaman anla varlığın ne demek olduğunu içki haramdır. bunu sen de biliyorsun
Varlığın da yokluğun da ne anlama geldiğini biliyorum. Ben burada kimseyi içki içmeye teşfik etmedim, içen içer, içmeyen içmez, bana ne.
Ayrıca her önünüze geleni müslüman sanıp din dersi vermeye kalkmayın. Ben müslüman değilim, ve benim literatürümde "haram" diye bir kelime yok, içip içip kimseye zarar vermediğim sürece, bal gibi de içerim.
saygı duyarım bizim bir sözümüz vardır" her koyun kendi bacağından asılır" biliyorsundur
Ne alakası var?
Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede doğdum diye otomatikman müslüman olmam gerekmiyor. Ben sorguladım, okudum, öğrendim, Kuran meallerini hatmettim, Kütübi Sitte'yi didik didik ettim ve netice olarak İslamiyet benim aklıma yatmadı, benim iman ettiğim Tanrı, orada anlatılandan çok çok daha yüce, ben onu seviyorum ve onunla arama kimseyi sokmuyorum. Bu kadar basit. Ve sizinle tartşmaya daha fazla devam etmiyorum, kucak dolusu mutluluklar diliyorum...
Yoğurtlu ve hafif sarımsaklı çiğ kereviz salatası... Üstüne tanımam..
Elmalı olan mı, yoksa daha değişik bir tarif mi?
Yok elmalı değil.. Basit bu; Kereviz, Yoğurt ve Sarımsaktan ibaret..
Anladım. Ben yeşil elma da rendelerim içine, yoğurduna da biraz mayonez... Güzel oluyor.
Ege'li misin?
Değilim, ama Akdeniz mezelerinin de, Trakya mezelerinin de, Antep mezelerinin de hastasıyım.
Şalgam et şart
Eti nasıl yiyorsunuz rakı masasında yani bildiğimiz mühürlü et geliyor masanıza değil mi
Mühürlü et derken pişmiş etten bahsediyoruz
peynir kavun Arnavut ciğeri saksuka haydari güzel olur.
ama rakı yanlız içilmez ya biriyle içersin ya da birine icersin😉
Birisine içerim öyleyse :)
Sakın davet etme birlikte içelim deme ne bencil birisin sen yahu 😂😂
Sen hesabını silcen ne davet etcem be 😂😂
Bak son şans iste belki kalmama sebep olur 😂
Bak gidiyorum bir rakı herseyi değiştirebilir 😉
Bütün yollar senin :) yani gidenin
viski mi icsek seninle 😍😍
Tek çeşit haydare ama masa kurucaksan et üzüm dolması peynir bulursan kavun tarzı hatta barbunya pilaki bile gider
Rakinin mezesi muhabbettir.. Sek icilir, yaninda buzlu su yudumlanir.. Son kadehlerle haydari alinmasi iyidir ertesi gun bas agrisini onler.. Atdin Boysal abimizi dinlemekte fayda var..
_____THEGODISNOWHERE_____
He bu arada kavunla raki icilmez.. Kavun seker icerir, ve alkol sekerle birlikte direk kana karisir pek saglikli hareket degildir, dogru bilinen yanlislar arasindadir..
Teşekkürler.
bizde kana karissin diye icioruz ya
Sonra 2 dublede sarhos olup "sen benim kim oldugumu biliyomusun" naralari atip yan masada benim keyfimi kaciriyosunuz.
Zeytinyağlı bişey olursa mideniz rahat eder :). Ayrıca kavun yoğurt peynir, yogurrlu patlıcan vb iyi gider yani :)