Henüz 3 yaşında bir yeğenim var. Oldukça agrasif ve huysuz bir çocuk. Fakat son zamanlarda ilginç tavırlar sergilemeye başladı. Bir gün üzerimde omuz dekoltesi olan bir bluz vardı. Onunla oynarken omuzumdam destek alarak ayağa kalktı sonra bir anda saatlerdir dikkatini çekmeyen omzum dikkatini çekti ve dokunmaya biraz da sanki tanımlamaya çalıştı. İlginç bulmuştur diyerek önemsemedim. Daha sonra kucağıma gelmek istediğini söyledi. Garipsedim. Çünkü kimseye yakınlık göstermeyen bir çocuk. Aradan günler geçti bize geldiler. Yüzüme gülümseyerek bana üstünü çıkarsana dedi şok oldum. Sürekli omzumu açmaya çalışıyo kucağımdayken. Artık işkillenmeye başladım. Çocuğu görmek istemiyorum. Bunun anlamı ne? 3 yaşındaki bir çocukta cinsel dürtü söz konusu olabilir mi? Bu ne manaya geliyo? Görüşleriniz ciddi olsun lütfen. Gırgır için sormuyorum. Önemli bir konu!
Cevabın nedir?
bu çok normal bir davranıştır. bu yaşlarda hatta daha küçük yaşlarda çocuklar kimliklerini kişiliklerini buluyorlar... pek çok bebelkerlerde cinsiyetlerine özgün davranışlar sergilediklerini mutlaka görürsünüz... bu yaşlarda bunu yapmaları çok önemlidir, dediğim gibi kişiliklerini kimlikleirni buluyorlar... yapma etme demek yanlış olur onu yerine dikkatlrini dağıtarak yapmamaları sağlanablir (yaşlarına uygun masturbasyon yaparlar)... ayrıca unutmamalıdır ki kimlik belirsizliğide maalesef bu yaşlarda oluşuyor... yani eşcinsellik maalesef bu yaşlarda meydana gelebliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok endişeliyim gerçekten. Ailesiyle paylaşmaya çekiniyorum
En İyi Cevaplar
Hayır , 3 yaşında bir çocuğun cinsel durtusu olmaz.
Cinsel dürtü için ergenlik ve getirdiği hormonlar gerekli, bu da 11 13 yaşından önce başlayan bir şey değil. Onun hareketleri henüz hafızasında olan göğüs görüntüleri ile sendeki görüntü arasındaki farkı meraktan kaynaklanıyor. İlgisi geçici , bu durumlarda ilgi yönlendirmesi yaparsan - mesela bir oyuncağı gösterip ya da parkta salıncak varmıydı gibi- çok kısa zamanda bu yönelmenin bittiğini ve dikkatinin başka şeye yöneldiğini göreceksindir.53 Yorumla
Soran+1 yılSen de oku canım. Aç oku. Araştır biraz!
Soran+1 yılPardon o cevap sana değildi. Yanlış olmuş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yoktur, benim de kız yeğenim mesela ben giyinirken aa bacaklarin cok guzel falan derdi eskiden ben de kucuktum o zamanda, keşfediyordur daha 3 yasinda birseyleri ogrenmeye calisiyor ve vucudumuzda bazi yerlerimizi gizledigimiz icin yani kapattigimiz icin onlarda ne oldugunu merak ediyorlar, 3 yasidnaki cocuk cinselliği nerden bilebilir?
02 Yorumla
Soran+1 yıloku canım oku. aç oku biraz !
Soran+1 yılkaldı ki cinselliği biliyo demiyoruz bişileri hissettiği açık ama tanımlayamıyo tabiki sadece anlamaya çalışıyo
+1 yılherkes ters yorumlar yapmis ama olabiliyor boyle bir vukuat tanidigim birinjnde basina gelmisti psikologa gittiler ve kucuk erkek cocuklarinda boyle durumlarin olabolecegini soyledi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ben de duydum ama aynı durumla karşı karşıya olup olmadığından emin değilim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. fiziksel yapıya aykırı bir durum. çocuk karşı cinsin bedenini tanımlıyor. ilgisini çekmiştir o da farkındalıktan dolayı ailesinden açık giyinen yoktur belki ya da daha başka bir şey. çocuğun gelişen zekasında ki meraklar farklı bulduğu uyarılardan dolayıdır bu o çocukta his olarak kendisini sana çeken herhangi bir düşünce yapısı ya da bir dürtü olmaz olamaz. çünkü daha kendi bedenini farkında değil. onun ki tamamen bir oyun. tutup bir tarafını ellemesi bile meraktan olabilecek bir şey.
ayrıca biz erkekler doğuştan abaza değiliz o kadar da yargılamayın canım sizde. :)00 Yorumla
+1 yıl3 yaşındaki bir sabi sübyanda nasıl cinsel dürtü olabilir mantın alıyormu bunu? tıbben ve biyolojik en bu çocuk daha blue çağında bile değil pipisinin be olduğunu ne işe yaradığını bile bilmiyordur o. sadece senin omuzunu farklı bir eğlence olarak algılamıştır hepsi bu kadar. sırf bu sebepten 3 yaşındaki bir çocuğa sırt çevirmek çok mantıksızca.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa bu sadece omuza dokunmak istemesiyle alakalı değil, bazen göğsüme de dokunmak istiyo. Sonra kucağımdayken değişik hallere tavırlara giriyo. Sıradışı geliyo biraz
- +1 yıl
bence o kendi çapında bir oyun içinde ve tvlerdende görüyosa kadınların gizledikleri yerlerde ne olduğunuda düşünebilir ama bunun cinsellikle alakası olduğunu düşünmüyorum
+1 yılCinsel dürtü degil de cocuklar bu yaslarda bedenlerini, karsı cinsin bedenlerini merak ederler. Hatta kendi cinslerinin bile. Benim de yegenlerim var ve o yaslardayken birbirlerinin üstünü cıkarıp cıplak cıplak oynamıslardı. Bunlar dogal seyler yani.
10 Yorumla
+1 yılValla bu zamanda veletler nerdeyse 5 yasinda yataga girecek o kadar yani. Tabi ellerine telefon tablet verir gece yarilarina tv seyrettirirsek merak ederler dogal
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru!
- +1 yıl
Buna engel olmaliyiz yoksa 16 da basliycaklar catir catir dogurmaya
Annesinde süt emiyorsa ve annesi ona vermiyorsa ya da aynisi var diye dikkat cekiyordur normal çoğu çocukta olur biliyorum Hele benim yegenim milletin tsortinu assa çekiyor emmek için kadınların birden :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu da bir yaklaşım tabi. Haklı olabilirsin
+1 yılOlabiliyor. hatta o yaştaki çocuklar farkında olmadan koltuğun başına oturup sürtünerek mast bile yapabiliyor. uzmanlar da açıklıyor zaten böyle bir şey olduğunu
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmeyen herkes bana sapık muamelesi yapıyo burada kendi cahilliklerini ört bas etmek için olsa gerek. Diyoruz diyoruz inanmıyolar. bir de sen anlat kardeş
- +1 yıl
Senin yazdığın doğru +1 ama uzmana danışmak yerine burada başalarından akıl alıyor ki bu önemli bir konu
Soran+1 yılKızım sen gerizekalı mısın? (((: Ne amaçla soruyu sorduğumu anlaman için klavuz mu verelim eline? Algında ciddi bir alsaklık varsa önce sen git bir uzmana danış, tedavi ol, sonra gel soruyu ve sorunu tekrar anla öyle cevap ver hadi annem
Cinsiyet tanımlaması yapıyor. oglumda yapardı. doğal. Yapılması gereken şu annesiyle ve babasıyla çıplak olarak banyoya girecek. bu sekilde kadın ve erkej bedenini tanımlayacak. düzeliyor :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ekstrem bir çözüm 😳
Soran+1 yılhadi yaa :/ Bunu anne babasına söyleyemem kii 🙊
Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı. Tabiki olur yakinda fallik döneme girer o zaman ne yapacağını sasirirsin iz pipisini bir tanisinki gör 😂😂😂 memeyi geçmiş yeni şeyler keşfetmeye çalışıyor çapkın 😄😄😄
20 YorumlaValla o yaslarda cok garip belki filim izleyip gorduklerinden ola bilir belki de merak :D
Ben ilk okul 2 3 e kadar ne ise yaradigini bilmiyordum walla :D00 YorumlaOlabiliyo ne kadar sacma gelsede evet. Cocuk farkinda olmadan neyin ne olsugunu bilmeden tatmin bile ediyo kendini..
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmeyenler bana deli muamelesi yapıyo burada şaka gibi yaa (((: Konuş arkadaşım
Soran+1 yılBenzer bir durum işte. Kastettiğim olay bu
+1 yılhe erkekler bebekken 31 çekmeye başlıyor zaten abaza abaza bebeklik dönemleir oluyor bilmiyo muydun. biz erkekler full bazayız meme bacak görünce deli oluyoruz. ben 3 yaşındayken teyzeme tecavüz ettim hatta
06 Yorumla
Soran+1 yılAlgısı dar kesim uzaktan değerlendirirse daha yararlı olabilirler. Konuyu anlamadan lap diye boş boş yorumlar yapmak bana yarar sağlamayacağı gibi seni de alin yapmaz!
- +1 yıl
yok senin gibi erkeklerin her harekitini abazalığa yorumlayan geri beyinlere öfkemi kusmuştum dertlenme bende 5 yaşında ablama seks teklif etmiştim olabilecek şeyler erkeğin ruhunda var bu
Soran+1 yılerkeklerin her hareketini abazalığa yormak ne alaka yaaa? Ben ne diyorum sen ne diyosun! Çocukta bilimsel bir gerçekliğin vuku bulup bulmadığını soruyorum sadece. Kimseyi asıp kesmiyoruz. Kimseye sapık da demedik. Konuyu nerden nerelere taşıdınız. Ne beyinler var burada maşallah!!
- +1 yıl
sen burada mnik bir kızın sapık diye nitelendirildiğini gördün mü. ula senin gibilerin yanında minik kzıları sevsek sübyancı oluyoruz. neyse arkadaşım iyi günler. hani dersiniz ya kadın olmka zor a q erkek olmanın ne olduğunu beyniniz almaz. ciao women sinirli tarafıma denk gedin sen keyfine bak ;)
Soran+1 yılNormal kafayla cevap verdiğini düşünmüyorum zaten.
- +1 yıl
Hea ondan
+1 yılBence bunlar için çok küçük. Bir yerden görmüş duymuş olması gerek. Bir psikoloğa görünmesi iyi olur, ailesiyle paylaş.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa endişelendirmek istemedim
- +1 yıl
Bu konuda profesyonel bir şey söyleyemeyeceğim ama böyle bir şey olsa bende aynı şekilde tedirgin olurdum. Belkide çocukça bir meraktan ibaret olabilir. Ne yapılır bilemedim şimdi.
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılYahu sacma sapan konusma kezbanlıgın bu kadarı henuz daha cocuk degil bebek sayilir o neoldugunun farkinda degil cevresini tanimlamaya calisiyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYaa rica ediyorum biraz araştırıp okuyun. Bilgisi olmayan lap diye alakasız etiketlendirmeler yapıyo ki bu sizi çok gülünç duruma düşürüyo (((: Rica ediyorum bilgisi olan yorum yapsın
- +1 yıl
Sen ne zannediyorsun kendini bayan egoist ben psikoloji okuyorum ve senin bos dedigin adam freud un tum gelisim donemlerini biliyor 3-6 yas arasi fallik donemde kiz ve erkek cocukta cinsel durtu olur fakat ebeveyne karsi yani erkek cocuk kendi annesini cinsel yonden arzular babasini tehdit olarak gorur fakat cocuk buyudukce bu durum bastirilir latent doneme gecerek ve bu durum ergenlige kadar baska bireylere karsi gorulmez yani merak etme o cocuk seninle yatmayi planlamiyor bayan ego illa bu aciklamalari mi istiyorsun cok mu bilgin var sanki?
- +1 yıl
Bunlarin hepsi tanima sureci sonu olusan bisey yani
Soran+1 yılEvet o kadar muazzam bir bilgiye sahipsin ki kaygımı anlayıp bilgin dahilinde izah edicek yerde aptal bir tavırla endişemi "kezban görüşü" gibi absürt bir etiketlendirmeye dayandırıyosun. Net bilgim olmayan bir konuda yardım istememin nesi saçmalık? Kaldı ki senin bu algıyla birilerine faydan olucağını hiç sanmıyorum. Okuduğun da bildiğin de sana kalsın. Senin okuduğunu algılayıp aktarman bununla sınırlıysa ben bu konuyu bildiklerimle değerlendirmeyi tercih ederim !
- +1 yıl
Mantikli birisi olarak sorsaydin ben de en basta o sekilde izah ederdim sen benim ne hastamsin ne de baska birsey. cocugu gormek istemiyorum demen o kadar itici ve yanlis birsey ki normal bir sekilde davranmam mumkun degildi
+1 yılHayır böyle bisey olamaz. Sadece merak vardır. Değişik gelmiştir. Aklına böyle şeyler getirme. Bu yaşta olmaz. Çocuk daha güzeli çirkini bilmiyo cinsel dürtü mü olcak
110 Yorumla
Soran+1 yılPedogoglar öyle söylemiyo. Çocukların cinsel kimliği 3 yaşından itibaren belirmeye başlıyomuş ve farklı şekilde ki genelde bunh tanımlayamadıkları şekilde uyarılabiliyolarmış. Sadece aynı durymla karşı karşıya olup olmadığımı merak ettim
- +1 yıl
Biliyorum çocuk gelişimi okuyorum. Demek istediğim bunu bilinçli yapmamıştır. Cinsel kimlik belirlemek kız erkek ayrımı yapar babasını örnek alır erkek olduğu için. Yani bunun dürtü ile ilgisi yok. Rahat ol ben 4 yaşındaki kuzenimin yanında bazen soyunup üstümü giyiyorum bakmıyo bile
Soran+1 yılZaten bilinçli yapıyo demiyorum. Ona ne olduğunun farkında bile değil muhtemelen
- +1 yıl
Tamam o zaman sorun edip buraya ne gerek vardı?
- +1 yıl
Yazmana
Soran+1 yılSon cümlemi okursan anlarsın
Soran+1 yılSana yazdığım son cümleyi !
- +1 yıl
Farkında olmadığını söylüyorsun ve çocuğu görmek istemediğini söylüyorsun. Cümlelerine bak bir . Sorun etmişsin küçücük çocuk yani
Soran+1 yılBunu bilinçsizce yapmış olması çocuğu alıp koynumda gezdirebiliceğim şekilde bir rahatlık vermiyo tabiki. İster istemez mesafeli olup dikkatini farklı bir tarafa çekmeye çalışıyorum. Sadece bu durumun bilimsel olarak tanımlanmış bir gerçekle aynı olup olmadığını bilgisi olan insanlarla paylaşıp netleşmek istedim.
- +1 yıl
Anladım :)
+1 yılçocuk gelişim okuyorum çocuklarda cinsel gelişim vardır yaşına göre normal bilgi almak istersen mesaj atabilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
cinsel gelişim o anlamda değil bir erkek çocuğun cinsiyetini tanımaya başlaması karşı cins ve kendisi arasındaki farkları öğrenmeye başlaması aslında
Soran+1 yılÇok teşekkürler. Gerçekten bunu bilirkişiyle konuşmak daha mantıklı !
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olabilir. O yaşta vücudunu yeni tanıyor. Ne olduğunu bilmeden mast dahi yapıyor olabilir. Youtube da çocuklarda mast diye yazarsan bir psikoloğun bunu anlattığı videosu da var.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBence sen de sorun var abii çocuğa bakınca kurguluyon delirme dikkat et kendne hakim ol manyak
17 Yorumla
Soran+1 yılHakikaten nerde yaşadığınızı bilmek isterdim. Bu kadar sığ ve dar görüşlü olmayı nasıl becerebiliyosunuz kaldı ki teknoloji çağındayız.. Aç oku sen de canım. Araştır biraz. Çocuklarda cinsel farkındalığın 3 yaş itibariyle vuku bulduğunu bilmiyosan git bence kafanı kuma göm keza bu beyin başka bir alana hizmet edemicek kadar faydasız !!
- +1 yıl
Abi banaa burada kitaptan bilgiden en son bahsedecek kişisin sen ya. Çocuğun böyle hal ve hareketleri var diye ona sırt ceviriyom yazan sizsiniz ben değil (birde 3 yaşındaa daha) bu bana yazdığın haltları bilion madem ozaman niye soruyorsun adam akıllı uygulamaya geçsenee denyo
Soran+1 yıl3 yaşındaki bir çocuğun cinsel hissiyatlarına bağlı olarak sergilediği tavırların manasının bilimsel bir gerçekle ne kadar örtüştüğünü ve bu durumu nasıl değerlendirmem gerektiğini sadece "bilir kişi" ya da "bilgi sahibi olan kişi" lerle paylaşarak net ve doğru bilgi alma çabasındayım. Gelişi güzel, saçma sapan, bilhassa cahil cahil yorumlar ve etiketlendirmeler yapan arkadaşlar! burada 3 yaşındaki bir çocuğun ipini çekmeye çalışmıyoruz. Bildiklerimi yaşadıklarımla kıyaslayarak olayı doğru algılayıp algılamadığını teyid etmeye çalışıyorum. Bu olay bana enteresan geldiği için çocukla ister istemez mesafeli olma gayretindeydim. burada bu soruyla tavrımın ve algımın doğruluğunu sorguluyorum bir anlamda. Sen ve senin gibi içi boş cümlelerle ithamlarda bulunan insanların çocukluğuna inmek lazım sanırım. Çünkü sıkıntı bugünkü çocuklarda değil temelde !!
- +1 yıl
burada telefon da iki yazarak ayak ayağını üst üste atarak bilir kişi aramak kolay tabi
çok önemsesen gidersin bir çocuk psikiyatrını ona danışırsın
Soran+1 yılÇocuğun ebeveynlerini yoktan yere endişelendirmek yerine önce bilgi almak istedim. Ortada bir sorun varsa pedogog önerisini seninkine tercih ederim zaten merak etme :))
- +1 yıl
ailesine söylemedende gidip danışabiliyorsun sizin gibi sözde bilir kişi bunu bilmiyor olamaz
He he ozaman buradaki cevaplara göre hareket edeceksin? Senin kendi aklın yetmiyorsaa ozaman bence bu konuyla ilgilenme hiç o çocuğun yanınada yaklaşmaman en iyisi
Soran+1 yılYaa Allah aşkına cevap vericem diye aptal aptal bişiler yazıp çizmeyi bırak artık. Konu ne? Sorun ne? Ben ne diyorum sen ne diyosuun? Bir b*k anladığın yok. Kaldı ki soruda bilgisi olan konuşsun diye özellikle belirttiğim halde senin gibi bilgisiz + şuursuz insanların konuya müdahil olmasını da anlamış değilim. Şu yazdığının bile bir amacı yok. Sırf bana laf yetiştircen diye konudan konuya atlamışsın ((: Paragrafın altı şişhane üstü tophane :D Hadi canım hadi. Dersine iyi çalış öyle gel. Senin haddin değil benimle aşık atmak.
+1 yılSiz kızlar hepiniz aynısınız ya. 3 yaşındaki çocuğu bile abazan yaptınız helal.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bilinçli yapıyo demiyorum zaten. Muhtemelen ne hissettiğinin bile farkında değil. Sadece bişiler hissettiği çok açık. Çünkü nefea alıp verişi bile değişiyodu kucağımda
- +1 yıl
Tövbe tövbe =/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaştaki çocuk kendini ve cinselliği yeni yeni keşfediyor eğer doğru yaklaşımlar olursa (nasıl davranılacağı konusunda) zor vallaha çocuk büyütmek babası kim acaba sorusu geldi aklıma :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBabası son derece düzgün bir adam babayla alakası yok (:
Cevap sahibi+1 yılanne babanın bu çocuktan çekeceği var na bak buraya yazıyorum 10 yıl sonra kızlarsoruyor'da gizli kullanıca demişti dersiniz :D
+1 yılFreud 'un Cinsellik üzerine adlı kitabında bahsediyodu bundan Şöyle ki
Bebek ilk cinsel kazanımını anneden alır beslenirken vs tabi bunlar bir düşünce
Ben cinsellik değilde farklı bir dürtünün olduğunu düşünüyorum merak etme gibi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. olabilirde ne yaptığının farkında değildir
sen yinede tedbiri elden bırakma00 YorumlaHayır 3 yaşındaki bir çocuk cinsel istek duymaz benim yeğenim de aynı bu şekil idi şu an söylediklerinde utanıyor yani sadece 'Merak' söz konusu :)
00 YorumlaBak simdi o yasta olmaz ama cevresinde gordugu izledigi bir seyi sende yapmaya calisiodur
normal begenmedir
ve birde cevresinde bebek varsa ona ozeniodur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılSigmund Freud'un bir sozunu hatirlatti bana.
"Çocuklar en azili sapiklardir".01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Bence merak ediyor. Küçük çocuklarda vardır bu hep ya da bir yerde görmüştür
10 YorumlaEvet var Freuda göre 3 aylıkken bile çocukta bu dürtü söz konusu.
00 YorumlaYok kardesim çocuk o oyundur o tanımak istiyor vuxudlari. farkli geliyor cinsellik olmas asla
00 YorumlaOha çocuğa bak lan:D üstünü mü çıkar dedi:D korkma bir şey yapamaz merak etmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen küçükken güne gelen kadınların memelerini sıkmıştım annem bir güzel dövmüştü yumuşak yumuşak oynaması hoşuma gidiyordu tabi aklım ermiyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece hep kiyafetli gordugu icin senin biraz oran acilinca farkli geldi ona
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılGordu mu hic goguslerini falan
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Ne mal bir kizsin ya
11 Yorumla
Soran+1 yılMal sensin gerizekalı. Çocuklarda cinsel tanımlamaların 3 yaşında farkındalığa geçtiğini duymayan bir sürü gerizekalı gibi. Bu olayın tam karşılığı bu gerçek olabilir mi diye soruyorum sadece. Neyin ne olduğunu anlamadan lap diye yorum yapmazsanız sevinirim. Ağzı olan değil beyni ve bilgisi olan konuşsun!
+1 yıl:D saçmaladın he hiç bukadar gulmemıstm
02 Yorumla
Soran+1 yılBilgisi olmayan konuşmasın rica ediyorum. Siz daha gülünç duruyosunuz şu an (:
- +1 yıl
metrafor yapma kardeşi 3 yasındakı cocktan bahsedıosn D:
Merak duygusu tamamen.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir 3 yaşında masr yapan var
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen !!
- +1 yıl
Burdakilerin dediklerini boşver 7 8 yaşlarında masta başlayan kızlar bile var hatta bu sitede birinin kızıda 3 yaşında mast yapıyormuş yanlarında bilinç altı olabiliyor yani.
+1 yılGeleceğin Jonny Sins yetişiyo
00 Yorumla
+1 yılMerak ediyor büyük ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsexin yası 3 e mi indi artık
01 Yorumla
Soran+1 yılseks değil farkındalık! o ne olduğunub farkında değil zaten
+1 yılYok artıkk. cidden tuhaf bir durum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Dikkatini çekmiştir cinsel dürtu mümkün degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe yavrum çocuk sana dayamak istiyor malı
00 Yorumla
+1 yılYok artik 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılokuyun tatlım. Cahil cahil smile''lar sizi aklı başında yapmaz
+1 yılSeksisindir
00 Yorumla
+1 yılTuhaf bir durum
00 Yorumla
+1 yılYok ya.
00 Yorumla