+1 yıl:) Allahualem Diyerek Başlayım ALLah En İyisini Bilendir Ama Nasıl Deyim Spor Hocası Ve Öğrencisi Olamaz Diye Birşey Yok Öyle Şeyler Oluyorki Günümüz Türkiyede Şoklar Kan Dondurmalar Felan Fişman Alıp Başını Gidiyor Lakin Şunu bilip Şunu Söylemeyi İsterim Hz. Mevlana (Ks) ALLAH'ın Ayetini Seslendirerek Şöyle Diyor Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya... Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Seninkide O Hesaba Benziyor Hatta Bütün ALLAH Dışındaki Aşklar Buna Benzer Ve Flörtler Hüzünlü Ayrılıklarla Sonuçlanır Siz Eğer ALLAH'ın Adını Anerken Onu Gördüğünüz Zamanki Kadar Mutlu Huzurlu Sevgi Dolu Olmassan Boşa Yaklaşma Senin İçinde Kötü Olur Onun İçinde :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Büyük bir ihtimalle karşılıksız olacaktır. Bunu kabullen ve başka bir spor salonuna yazıl. Ne onu nede kendini zor duruma sok
https://i.hizliresim.com/j53LGD.jpg1510 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi dersin :(
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Duygusala bağlayınca sosyalist şairlere sığınmak oportünist bir tavır değil mi kefeni ile yola çıkan arkadaşım?
- +1 yıl
Söyle düşün o bir hoca ve sana açılması çok doğru olmaz bir eğitmen öğrencisine açılması hoş karşılamak eğer oda sana ilgi duyuyor sa bunu bu sebepten dile getiremez fakat belli edebilir ima edebilir ne biliyim senden bir çay sözü isteyebilir yemek isteyebilir çok sevimli sin falan der ya da nebilim senle ilgili hoşuna giden bir yönünü sana soler yani anlarsın bir şekilde seni incelediğimizde her şeyin dikkatli bakıp bunları sana dile getirdiği ni neyse çok uzadı bu sebepten öğrencisine o açılamaz sen hissettiren bir ilgi direk acil ya da ima et zarf at iste
11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi bakayim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gönül bu otada konar bokada. Bır bayan olarak iradene sahip çık. Spor hocalardan hoşlanan ilk ya da sonuncu değilsin emin ol, o seni istemiyorsa senin onu istemem boş, kendini küçük düşürme kten başka bır işe yaramaz. Ayrıl ordan başka salona git Bence. Bende antrenörüm birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan bilirim, bugüne kdr ikisininde uzun ömürlü ilişkisini görmedim.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
254Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki yine iyi ben 40 yaşındaki göz doktoruna aşık oldum. Hiç evlenmemiş çok genç gösteriyor kendi kendime ne hoş bayan falan derken aşık olduğumu hissettim. 4 senedir bu doktora gidiyorum gözlerimde sıkıntı olduğu için biraz fazla gidiyorum. İşin garibi kadın bana çocuğum diyerek konuşuyor 19 yaşındayım. Ben bu doktoru annemi sevdiğim gibi temiz duygularla sevmek istemiştim ama platonik aşığım. Bunları niye yazdım bilmiyorum ama sanırım anlatmaya ihtiyacım vardı. Rahatsız olduysan eğer özür dilerim
20 Yorumla
+1 yılGözleri anlamlı geliyor diyorsun, eğer bu anlamlı bakışları sana bakarken tespit ettiysen o da sana karşı birşeyler hissediyor olabilir.
Irak'tan geldiyse tekrar dönmez diye düşünüyorum, Türkiye'yi ve Türk insanlarını da seviyor olmalı ki burada, gidip kalbinden geçenleri anlatmanı tavsiye ederim,
ne hissettiğini kelimelere dök; inceldiği yerden kopsun.. umarım istediğin, beklediğin karşılığı alırsın...45 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki çok utangacim
- +1 yıl
onu kaybedince, utangaçlığın geçecek mi?
Soran+1 yılGecmeyecek ama 1 yil daha bu sehirde kalacagim ve bilemiyorum
Bence seninki aşk değil , hoca olduğu olduğu için sizinle ilğilenmek zorunda ve siz bu ilgiyi yanlış anlamış olabilirsiniz , ya da ilğiye ihtiyacınız olduğu bir dönemdesiniz ve onun işinden dolayı göstermiş olduğu yakınlıgı yanlış anlıyor olabilirsiniz , bence bundan vazgeçin.
22 Yorumla
Soran+1 yılYok benim zaten kendi programım var. Ben onu uyguluyorum hocaya soru sormuyorum
açılsanda hocadan iş çıkmaz benden söylemesi boş yere madara etme kendini çünküüü bak sen taş gibi bir hatun da olabilirsin ama o adamın kanı südü bozuk değilse bakmaz öğrencisine bakamaz ki ırk farkınız var hadi bir şekilde oldu bu iş ailen izin vermez çok zor yani boşver sen Türk mü kalmadı ayol
11 Yorumla- +1 yıl
evlen benimle kız ;)
+1 yılSöylemeyip senin içinde kalmasını bekleyeceğine, itiraf et onun içinde kalsın.
Sevgi bu belki o da ister.
Aşkı talep etmezsen, sevgiyi elde edemezsin.141 Yorumla
Soran+1 yılAma işte çekiniyorum ben
www.bugun.com.tr/m/NewsDetail.aspx?id=218768 link başka bir iş için takma bunu , bak şimdi dostum , bence umudunu yitirme , belki o da sana karsi bisi hissediyordur , ondan hoslandigini belli edebilirsin , konusmaya muhabbet etmeye calisirsin falan belki bu is olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de benzer bir durum yaşadım. Bir yıl boyunca gizli gizli sevdim. Geçen ay karşısına çıkıp sevdiğimi söyledim. Reddedildim tabiki ama ne kadar canım yansa da elimden geleni yaptım o cesareti gösterdim diyorum. Hem belki olacağı vardır bilemezsin. Söylemekle bir şey kaybetmezsin:)
20 Yorumlasevginin olduğu yerde herşey mümkündür canım. sevdiğini belli et oda karşılık verirse demekki onunda gönlü var spor hocası olması mesleği yaşı ırkı hiçbişeyi değiştirmez önemli olan seni mutlu etmesi ve sni mutlu edicek olan şeylerin peşinden koş
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. aranızda ne kadar yaş kültür farkı var bilmiyorum lakin insan kalbindeki hislere güvenmeli sen bunun hangi evresindesin bilemiyorum. her zaman mantığını düşün kalbinin sesini dinle. başka yapabileceğin bir şey yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılKültür darki var evet o da Müslüman ve inançlı ki bu da önemli. 2004 ten beri Türkiye'de yaşıyorlar.
+1 yılBence unut hatta spor salonunu degistir.. en iyisi bu sanırım
51 Yorumla
Soran+1 yılBelki de zaten 15 gün sonra eve gideceğiz okul bitiyor
+1 yılspor hocanın yüz şeklini detaylı bir şekilde anlatırmısın nasıl gözleri var çekik mi yakın mı iri mi dudakları ince mi kalın mı burnu nasıl bana bunları söylersen karakter analizi yapabilir ve sana yardımcı olabilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlatonjk takilma asla ben takildimda noldu iki baktim oda bakti sonra bakmadib bende kaldım öyle bellu et en fazla reddeder amauzaktan bakmak kotu benim arkadasim soyledi erkek reddetti ama kız genede mutlu digeride belli etti konustular şu an sevgili ve mutlular
00 Yorumla
+1 yılDuygularından emin olmadan hareket etme bence. Bu bir hayranlıkta olabilir, en nihayetinde hepimiz mulaka bir öğretmene hayranlık duymuşuzdur. bunu hemen aşk diye nitelendirme. Önc kendi içinde duygularına acıklık getirmelisin.
00 YorumlaBence git konuş çünkü eğer gerçekten biseyler hissediyosan hep pişman olursun keşke soyleseydim diye hep içinde kalır en azından konuş o böyle bişey hissetmiyosa en azından o bana karsi bisey hisetmiyodu olmadı dersin ama bu şekilde hep kafana takılır he belki senin duygularini ogrenince oda seni fark eder ve sana bakis acisi degisir. ;-)
10 YorumlaIrak' tan gelmiş. Ama neresinden. Kerkük mü? Genelde hormonal bozukluk yaşarlar. Tam da yaşında.
İnanmayacaksın ama Amerika' nın deneysel hormon değiştiren bombalarına maruz kaldı çoğu. 25 yaşlarında çok Iraklı tanıyorum ve çoğu yumuşak biraz.10 Yorumla
+1 yılUnutmaya bak hem iraktan gelmis temiz ayakkabi degil boyle hoslantilar olur bende ogretmenime asik olmustum sonra bitti gitti Halbuki adam icin agliyordum falan ama hayranlikmis sadece bosver kendini uzme
03 Yorumla- +1 yıl
macerasıvar hanımcım, ne güzel konuştunuz öyle şiir gibi
- +1 yıl
Siir mi? Benim edebiyatim 1 * :
- +1 yıl
Pardon * yanlis oldu :)
+1 yılSalon içinde bunu belli edecek bir hareket yapma bende bir hocayım hoş karşılık alamazsın face olur dışarda olur otur konuş
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten hic birsey yapmıyorum soru bile sormuyorum
+1 yılgeciyor ya o aşk değil cok büyük bir hoşlantı eğer bu kadar zor durumdaysan spor yaptığın salonu değiştir...
22 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim
+1 yılbnede bir ara ingilizce hocasına ole oluyordum ama bence psikolojık sorun bu :/ yanı kendi kafanda yer ettiğin geccıcı dusunce zamnla olmayacagını anlar yoluna bakarsın
00 YorumlaMüdüre aşık olanı hallettik, patronuna aşık olanı hallettik şimdi sıra spor hocasına geldi :) Adam hem sporcu hem Irak'lı birde üstüne Arap :) Bence uzak dur. Pek tekin birisine benzemiyor.
00 YorumlaAraplar bizi sevmez bunu kafa sok çevremde çook arap var ve hepsinde bize karşı anlam veremediğim bir kıskançlık ve kin var. He iyi anlaşıyomuyuz? Evet. Ama içden pazarlıkçı insanlar ve aşırı nankörler. Bence sen kendi kültüründen birini bul.
07 Yorumla
+1 yılEvet alttan alttan ARAP lafını da sokuşturuyor araya yanlış yorumlar çıksın da Xper kasalım hesabına. Troll sorulara düşen herkese saygılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
Iraktan gelmişse 3 seçenek var, Türkmen, Arap, Kürt. Türkmen öz be öz gardaşımızdır soydaşımızdır kaçırma derim. Diğer ikisi en soysuz yaratıklardır uzak dur derim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikkatini cek. goz goze gelmeye calis. konisurken utansan da yaninda oldugunu hissettir. gorunup kaybolma biryerlere. ama cokta uzerine dusme. sonra sen yalvariyormussun gibi olur. arada kacan kisi olman lazim. kacan kovalanir felsefesine gore yani.
10 Yorumlahazır beleşe getirirsin sporu ne güzel işte :D hastayım sana de at kollarına kendini, bırak seni yoğursun hamur gibi :D :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılIstemez
+1 yılUnut diyeceğim ama imkansız bu kendimden biliyorum. Mümkün olduğunca uzak dur salonu değiştir. Elinden geldiği sürece samimi olma. hımm şimdi farkettim yaşlarınız yakınmış olabilir bence sevgilisi falan var mı yoksa git söyle :)
00 Yorumlaayyy ne kadar guzel eger onunda sevdigi nisanlısı sevgilisi vs yoksa bence sansını bir dene :) evlen kız evlen ne duruyorsun :)
00 YorumlaOnun sana ilgisi var mı? varsa mutlaka anlarsın davranışlarından falan.. Yoksa zorlama platonik acı verir.
00 Yorumla
+1 yılonu hemen aklından çıkarmalısın böyle şeyler düşünme spor hocama filan aşık oldum diye başına kötü şeyler gelir örnek vermeyede çekiniyorum
00 Yorumla
+1 yılBu beden eğitimi hocası ni yoksa spor salonundan mi
01 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonu
seven sevdiğine sevdigini söylesin.
birşey soracağım eşi var mı bekar mı?01 Yorumla
Soran+1 yılBekar sanirim 25 yasinda
+1 yılEvet platonik takılan gerekiyor... o yaşlarda herkes hocanın karsı bir hoşlanır duygusu yaşayabiliyor.. unutursun merak etme
00 YorumlaBekle bakalım belki onunda sana ilgisi vardır. Ona göre karar verirsin ne yapacağına.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben bakmaya bile utanıyorum
Soran+1 yılPeki ama nasil
spor hocanın bir kız arkadaşının olmadığına eminsen açıl derim. En azından ya seni kabul eder ya da reddeder böyle belirsizlik en kötüsü :)
00 Yorumla
+1 yılLisedeyken bende tarih hocama aşık oldum. Halen de onu görsem kalbim yerinden fırfırlayacakmış gibi oluyor, mala bağlıyorum. Seni en iyi ben anlarım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin gibi kaç hatunu götürmüştü bir düşün istersen :D
10 Yorumla
+1 yıloha kızım çok iyi. hem sporla ürersiniz la sizzz zuaaha
10 YorumlaGörmek istemeyen insan, emin ol görmüyor..
Ne yaparsan yap..11 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur.
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Evli falan değilse belli edebilirsin hoslantini. Ha yok evliyse unutmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok evli değil
+1 yılBence önce sevgilisi var mı yok mu ya da evli mi değil mi onu öğren, sonra onu tanımaya çalış, karakterli mi nasıl bir insan, en sonunda da duygularını belli et bence bir şey kaybetmezsin.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de spor hocama kabariyorum bu ara. Seni elleyen bir kaslidan illa hoslanirsin olur oyle.
20 Yorumla
+1 yılArapsa uzak dur sana karşı bir şey hissetmese bile anlarsa sulanmaya başlar madur sen olursun
20 YorumlaBun soru neden günün sorusu? Adminler dikkat etmiyormu?
50 Yorumlaönce onunda senden hoşlanmasını sağla. sonra rahat rahat konuşursun :)
00 Yorumla
+1 yılHiç muhabbetiniz varmı? Ve onun bir kız arkadaşı varmı?
00 YorumlaO yaslarda olur herkesde hocalardan hoslanma falan dogal ama platonik olarak kalir
00 Yorumla
+1 yılKendini göster tatlım 😉
Sende onun gözüne görünmeye başla00 YorumlaSpor işi yaş temas girince işin içine olmaz o aşk değildir.
00 Yorumla
+1 yılOnun sana davranisi nasil diger bayanlara da ayni mi davraniyor
00 Yorumla
+1 yılYalın ne demiş #aşktacesurolankazanır utangaçlığın üstünden gel eğer seviyosan
00 Yorumla
+1 yılla bir git spor hocası dedin ya iş bitti. sen ıslanmışın belli
00 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasın ona göre söylicem ve hocan kaç yaşında
12 Yorumla
Soran+1 yıl22 o da 25
- +1 yıl
olur ya sizin aranızda birşeyler yalnız onun karşısında cilveli ol güzel giyin biraz show yap ilgisini çek
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılsenile sadece seks icin birlikte olur basit yani :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBende duyduğun aşk değil. Hayranlık. Tabi bence. Unutmak istiyorsan arana mesafe koy derim
00 Yorumla
+1 yılHer ögrenci hocasina asik olursa vay halimize, ask sizce buysa kurt yesin askinizi
00 YorumlaSen ne yapsan bos platonik takilmaktan baska caren yok kardesim
00 Yorumla
+1 yılIzliyorsunuz boktan filmleri sonuc boyle oluyor sonra
00 Yorumlabence git söyle söylemezsen kaybedersin ama bence sende sevme çünkü sevenler hep kaybediyor :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSayısız kişi ona aşıktır ve bence vazegç unutmaya çalış en biliyorum zor ama en azından çalışmaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılHim anladım
+1 yılIraklilar iyidir ama Suriye iğrenç ya Suriyeli kadına evlenelim dedim kaç tane karın var dedi bana namussuz:))
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum işte.
- +1 yıl
Hem de bu sitede başıma geldi.
- Devamını Gör (362)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih