Evli ve 2 cocugu var esinden ayrilicam soz diyor ben artik dayanamiyorum sizce ne yapmaliyim? Biraz daha bekliyim mi? 5 aydir birlikteyiz. ben 22 o 35 yasinda.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.uzmantv.com/evli-bir-adam-benim-icin-bosanacak-ben-simdi-yuva-yikan-kadin-miyim
Evliyken zina işlemekten dolayı günah kazanılmış ve kul hakkı ihlal edilmiş olunur. Zina eden bir eş, bundan dolayı zaten kul hakkını ihlal etmiş ve günah kazanmış olmaktadır.
Bu fiili işleyen bir kimsenin, bunu eşine söylemesi farz değildir.
Gerçekten samimi tövbe edip halini düzelten ve Allah'ın rızasını tekrar kazanan bir kul, Allah'tan bu konuda yardım umabilir.
BAK!
https://i.hizliresim.com/2gykkN.png00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Afferim buyuk basari bug ! peki hic dusundun mu ya da arastirdin mi yuva bozanin yuvasi oluyormuymus bir bak bakalim etrafina ya esinin yerinde sen olsaydin cocuklarin senin cocugun olup aynisi sana yapilsaydi ne hissederdin nediyim ya seven insan sevdiginin yuvadini yikmaz kalbine gomer ceker gider asla mutlu olanazsin subyenlerin ahini alicaksin bosuna bekleme vazgec allah islah etsin senin gibileri okadar bekar varken birde :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum sizemi kaldi yargilamak allah allah ya
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:):):):) hala böyleleri var mı piyasada. siz 90 larda kalmadınız mı? nedir bu evli patron manyaklığı ya,
neyse sonuca gelelim, adam eşinden boşanmaz, boşancam diyede seni uzuuuun yıllarca kullanır, sende şu an yediğin gibi halen bunu yemeye devam edersin, yaşın 30 olur evde kalırsın, patlamış mısır misali olup çok kullanılmış biri olaraktan kimsede senle o yaştan sora evlenmek istemez, o vakitten sorada evlenmek için bulucan kişi kriterlerrii bayaaa düşük biri olur, bence hakediyosun bu yaşamı.012 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle san hahah karisinin yapmadigi kalmamis adama simdi hepsini anlatmicam ama cocuklari icin katlaniyomus cocuklarinin okulunun bitmesini bekliyor yani yaz i
Cevap sahibi+1 yılovvvvv:):):):) uleen şöle saf birini bir biz bulamadık, her dediğine inanan sorgulamayan:):)
yaşım 33 ve bir erkek olarak şunu sana açıkca söleyim, eğer bu adam senle evlensin taksime çıkar beni s... n yok mu diye bağırırım. seni kullandığı açık neeettt... zaten böyle bir zekaya sahip birinide kullanmıcanda napcan:):):)
Soran+1 yıl:) yaz gelince bosanmazsa zaten ben ondan bosanicam yogun bu aralar insanlarin hayatini bilemezsin neler yasadigini zart diye bosanma olmuyor karisi cirkef zaten
Soran+1 yılBosanicam ddm ayrilicam yani
Cevap sahibi+1 yıl:):):) harbi komiksin, bende düşünürdüm ulen bu evli adamlarla hangi salaklar birlikte oluyo diye, demekki onlardan biri senmişsin. açıık netttt KULLANILIYOSUN..
Cevap sahibi+1 yılo kadarını anlıcak kapasiteye sahibim ok
Soran+1 yılNiye moralimi bozuyosunuz ya
Cevap sahibi+1 yılben herzaman gerçekçiyim, senin gibisini çoook gördüm, evli olan arkadaşlarında yaptığı bir muhabbetten örnek vereyim,:
bir kız var çıtır, ilik gibi kız * ,
-olum sen evli değilmisin ne işin var laa
napim kız süper hacı yaaa
-bu kız senin evli oldunu bilmiyomu
biliyo, bir sürü hikaye yazdım hepsini yedi salak, aptal olmayaydı ben napim olum
-bigün elinde patlar yengede seni sker haberin olsun.
o zamana kadar çoook işimize bakarız biz, hahahahaha
AL SANA EVLİ ARKADAŞLARLA ARAMIZDA OLAN MUHABBET.
Soran+1 yılUf tanimiyosun adami kendiniz gibi sanmayin herkesi.
Cevap sahibi+1 yılöncelikle evli çocuklu olup, hayatına başkasını sokan adam adam değildir, onuda geçtim, yanına işe başlamış evladı yaşındaki bir kıza o gözle bakıp yaklaşıp onu kandırıp hayatına sokan adam da adam değildir, sen neden bahsediyosun? sen önce adam gibi adam bul ondan sora konuş, bence sana ayrılan zamanı hak eden bir zekaya sahip değilsin, senin gibiler her zaman kullanlıp ortada g.. t gibi bırakılmaya mahkumsunuz. senden bişey olmaz. meşgul etme artık beni hadi byyyy
Soran+1 yılKiskanma benim iliskimi :) fesat seni. Benim 2 diplomam var 3 dil biliyorum
Cevap sahibi+1 yılşu kurduğun cümle bile ne kadar saf biri olduğunun bir göstegesi, kişinin bu gibi durumlardaki zeka seviyesi diplomayla ölçülmez, sen hala bunu bile algılayamamışsın. asıl üzülmesi gereken senin ailen, ailen çok üzülcek, çünkü sen kendini bu b. ka soktuğun için ve bunda ısrar ettiğin için sana üzülmeye değmez.
+1 yılEvet hayatımda ilk defa insan kılığına girmiş bir şeytan görmüş oldum. Sen hiç utanmiyor musun iki çocuklu bir aileyi yıkmaya? Yazıklar olsun sana. Şeytanın uşağı. Derhal bu halinden tevbe et. O işten de Ayril. Yoksa senin de o adamın da sonu çok feci olacak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
68Cevap
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler bilmem anlatabildim mi ve eşini seninle aldatıyorsa mutlaka seni de ilerde bir başkasıyla aldatır. O kadına yaşattıklarını sende yaşamadan ölmezsin. Umarım kısa zamanda Allah sana karakter, zeka, utanma, ar, namus, gurur gibi kavramları verir demekten başka birşey gelmiyor elden.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. adamın düşüncesini söyleyimmi sana , ne diye boşancam eşimden akşam yemeğimi hazırlıyor çamaşırımı yıkıyor çocuga bakıyor bu kızıda boşancam vadiyle hallediyorum zaten o zaman böyle devam et.
16 Yorumla
Soran+1 yılKarisiyla mutlu degilmis ki cocuklari icin katlaniyormus
Soran+1 yılKarisinin yapmadigi kalmamis bana herseyi anlatti cocuklarini seviyor ama mesela evlenirsek de onlarla da gorusecegini soyledi zaten siz 3. sahis olarak olaylara bakiyosunuz
Soran+1 yılCocuklarinin okulu tatile girince bosanicak zaten yogun bu aralar o zaman da ayrilmazsa ben ayrilirim ondan
+1 yılne olursa olsunn adam evlı cocugu var yıkma kımsenın yuvasını yazık dusun o ıkı cocuk ne halde olur unutma ama senın ıcın o kadını terk eden adam gun gelır bır baska kadın ıcın senı terk eder ve o zaman anlarsın o yuıvasını yıktıgın kadın ve cocgun halını keske dedıgınde cok gecmıs olur kardesım yasın cok genc vzgec bu ısten
10 YorumlaAllah seni bildiği gibi yapsın ne işin var evlı adamla sence ayrılır mı bıde cocugu var barı onlara acı yazık degıl mı o yavrulara nıye gunahlarına giriyorsun ne dıyeyım yuva yıkanın yuvası olmaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılBosanicak zaten karisiyla kari koca gibi degillermis
+1 yılçevremde senin gibilerden çok var (örnek olarak)
inanma seviyorum, boşanacağım yalanlarına.
yazık etme kendine. bozarsın psikolojini
illa evlenmek istiyorsan yaşına yakın ve çocuğu olmayan bir bekar bul00 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmazmış derler. Bilmem bilir misin. İşte sizin gibiler yüzünden insan kimseye güvenemiyor. Adam eşini çalıştıramıyor birine aşık olur diye. ! Geber a*ına koyim umarım evlenemezsin de herkes öğrenir bu durumu...
32 Yorumla
Soran+1 yılYa sanane?
+1 yılsenin icin eşini ve 2 cocugunu birakmaz bir erkek, sen sadece şu an onun icin gönul eglencesisin adam seni oyaliyor. yuva yikaninda yuvasi olmaz ayip valla
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo ayrilicak
- +1 yıl
gorursun bak sonunda sen uzuluceksin
+1 yılAnladığım kadarıyla patronun ikili oynamayı seven birisi eğer boşanıcak olsaydı çoktan boşanırdı. Sadece her iki tarafı da oyalamayı seviyor. Sana burdan bir şey çıkmaz bence daha fazla uzatmadan bitirmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yıl%90 ihtimal seni kullanıyor ve oyalıyor.
hadi %10 ihtimalle seni kullanmıyor diyelim. yuva yıkanın yuvası olmazmış. yazık değil mi o 2 çocuğa onların annesine?02 Yorumla
Soran+1 yılKadinin yapmadigi kalmamis bir bilsen
- +1 yıl
yanlış yapıyorsun. ayrılmalısın. ayrılmazsan o yuvanın yıkılmasının sebebi sen olsanda olmasanda, seni gösterirler bu vicdan azabıyla yaşayabilir misin acaba?
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılşu öteki kadın olmak hallerinizi anlamlandıramıyorum
tabiki de karısından ayrılmayacak
sen biraz sıkıntı çıkarınca da aranızda hiç duymak istemeyeceğin diyaloglar geçecek ve bu durumunu suratına balyoz gibi vuracak00 Yorumla Çok iyi devam edin
i.ytimg.com/vi/FtUy-xJHP4s/maxresdefault.jpg40 Yorumla
+1 yılYazıkk yazık çok yazıkk..! Senden saadece 5 dakika empati kurmanı istiyorum, kendini o kadının yerine veya o çocukların yerine koy.. Aynı şekil de senin de başına gelse ne yapardın bir düşün olur mu? Doğru cevabı bulacaksın zaten, emin ol.
00 YorumlaYakında tekmeyi basar merak etme geçiştirmek için he he diyordur sonra ağlarsın burada
14 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum. Cocuklari icin katlaniyormus karisina
Soran+1 yılKarisiyla mutlu degilki
+1 yılSacmalama lütfen cocuklarını ve onların psikolojisini düşün lütfen! Cocuklarına cok olumsuz dönbebilirr!!
00 Yorumlayuva yıkanın yuvası olmaz... senin için başkasını bırakan yarın başkası içinde seni bırakır...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya beni seviyor bende onu
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu dünyada yuva yıkanın iki cihandada yakası bir araya gelmez..
Ama gt gibi kalcaksın ortada gör bak..00 Yorumlaheh işte Benimde aradığım bu 30'lu yaşlarıma geleyim metres tutucam ya aksiyonu bol oh mis gibi hangisine istersem ona çakarım. Ne kadar tutkulu bir hayat :D
00 Yorumla
+1 yılYuva yikanin yuvasi olmaz diye bir soz var hicmi duymadin !
10 Yorumlabekle canim daha cook beklersin sonrada avcuu yalarsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Avucunu değilde başka bişey yalatmiş ona patronu :)
Aptal kız seni (kadın) Seni sadece kullanıyor. Birgün son bir kez daha pompalayıp bırakacak seni.
11 Yorumla
Soran+1 yılTerbiye yoksunlari
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evli biriyle iliski kurmussun her türlü rezilliği hakediyosun boşanmazsa ortada kalirsın dımdızlak ona yasattiğin hoş saatler yanina kâr kalir adamin
00 YorumlaEvli erkekle beraber olacağına yaşıtından 1 veyq 4 yaş büyük birine aşık olsana ne kızsın ya ;)) Allah bilir bekaretinide vermişsindir sen bu adama ;))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Namus önem lıdır bu devirde namuslu hanım bulmak zor
21 YorumlaNe şu soruyu sor benden de güzeli var mı var
Bir gün beni de bırakır00 Yorumla
+1 yılAyrilir koskoca sirketin patronu nafakasi neyse verir :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılyuh ya baban yaşında adam hadi yaşı geçtim adam evli ve cocugu var yazık değil mi o günahsızlara
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuklarini seviyor
- +1 yıl
karısından ayrılınca cocukların yaşayacağı piskolojiyi yaşamayan bilmez..
+1 yılayrılmaz. senı de kullanır atar. o zaten adam değil karısını geçtım 2 çocuğunun annesının hatırı yok. barı sen yuva yıkma. aldatmasına vesıle olma.
00 Yorumla
+1 yılAyril baska sirjette ise gir kendine yasitin birisini bul hayatini kur o ne oyle elalemin artiklariyla ugrascan milletin yuvasini yikican
00 Yorumla
+1 yılHiç mi film izlemedin? Sonunda mutlu olabileceğini düşünüyormusun? Seni kullanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Bende patronum ama bu dediğin imkansız bekar olmama rağmen asla ama asla çalışanımla işim olmaz.
00 Yorumlabende senin ananla... biktirdiniz artik baydiniz yeter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanmis kizim 2 cocuklu evli adam ayrilir mi karisindan 22 yasinda siktigi bir kiz icin?
15 Yorumla
Soran+1 yılOnce duzgun konus , ikincisi karisiyla mutlu degilmis zaten cocuklari icin katlaniyormus
- +1 yıl
iliskiye giriyo musunz yoksa sadece opusup ellesmek mi bekaretini aldi mi yani?
Soran+1 yılNormal sevgiliyiz iste
- +1 yıl
Ztn gizli kullanicisin utanma sole. D
Soran+1 yılYa olduk birlikte
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye vurduracak başka erkek bulmuyorsun da gittin evliyi buldun :)
04 Yorumla
Soran+1 yılVurdurmak ne ya
Cevap sahibi+1 yılSen Bu vurdurmanin ne oldugunu ogrenene kadar sana Bu bos vaatlerle cok vuran olur :)
Soran+1 yılHayir anlamini biliyorum da cok terbiyesizce bir kelime
Cevap sahibi+1 yılBence dogal bir kelime :)
+1 yılİnsallah baba dediğin adamda başka kadınla evlenir de görürsün :)
00 Yorumla
+1 yılBiz çok duyduk bu hikayeleri. Adam 35 yaşında be. Seni kullanmaya bakıyor.
00 Yorumla
+1 yılbunlar gerçek olamaz mk nasıl bir duygusuz manyaksın ya
00 YorumlaTroll Power :DD Al hadi verdik cevap XP'in artsın hadi :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmz dayımdan biliorm. adam evli ama 5 senelik sevgilisi var
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bir degil ben 1 yil beklemem
Cevap sahibi+1 yılgurur yokki sende 10 yılda beklersn
- +1 yıl
Hellaaall ;)
Utanmadan soruyosun bide. Umarım başına gelir aynısı!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. saçmalama.. yuva mı yıkacaksın. ayrıl ve bidaha görüşme..
00 YorumlaBence sen bir yuva kuruyorsun evlenirseniz sizin yuvanızda bozulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için Başkasını bırakan başkası içinde seni bırakır
00 Yorumla ayrılma ayrıca yuva yıkmak ne kadar yanlış ve günah birşey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılbu yeni nesile neler oluyor ya çok üzcü bir djrum
00 Yorumla
+1 yılKullanılmak çok keyifli olsa gerek.. Yaptıklarının aynısını sende çok geçmeden yaşayacaksın !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSalaklaşma kurulu düzeni bozarsan seninde düzenini bozan çıkar...
00 Yorumla
+1 yılHahahahahahaha :-) üzülme çocuğum zebaniler seni bekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnis yapiyorsun günaha giriyon bide cocuklari var
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz hoşçakal... !!!
10 Yorumla
+1 yılSeksten sonra ne dedin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni zukmek için yalan söylüyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılSekreter fantezisi iyidir...
00 Yorumla Yuva yikanin yuvasi olmazmis trollcüm;(
00 YorumlaSeni keklemis uza sen oradan
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo beni seviyor karisiyla zaten birlikte olmuyormus sirf cocuklari var diye katlaniyomus
Soran+1 yılBen anlattigim icin?
Soran+1 yılYoo kadinin yapmadigi sey kalmamis bana herseyi anlatti ama cocuklarini seviyor 5 aydir bilikteyiz ne yasadigimizi sen bilemezsin cocuklarinin okulu tatile girmesini bekliyo hemde isleri yogun zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun diyeyim bari... :S
YAZIK...00 Yorumla
+1 yılSen çok dizi izliyorsun heralde kanka
10 YorumlaNeden bosanmamis hala sular mi kesikmis ¿
00 YorumlaYok ebeyin ammmıı ne abazansınız a q ya
00 Yorumlabekle biraz daha ayrılır o
00 YorumlaBirlikte oluyormusun onla?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar merak ettiniz ya ozelimden sizene.
- +1 yıl
l*n zaten ozelini a'dan z'ye anlattin... daha ne sizene diyorsun...
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt