Kısıtlanmak istemiyorum :(

2 yıldır süren bi ilişkim var. birbirimizi çok seviyorum eskisi gibi heycanlanmasak da (aşkın bittiğini düşünüyorum) seviyoruz birbirimizi.ama ilk sene beni çok kısıtladığı için şimdi bana söylediği herşey batıyo. aşırı kısıtlayıcı değil ama ben özgür yetiştim ve özgürlüğün bi insan için en değerli en önemli şey olduğunu düşünüyorum. asıl konuya geleyim. benim arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman kızması. kızlarla değil erkeklerle. ben aslında eskiden hiç kızmazdım ona takmazdım ama o beni kısıtladığı için ben de kısıtlıyorum. misilleme yani. neyse ben bu kısıtlamadan kurtulmak istiyorum. onun için bi çok erkek arkadaşımı hayatımdan sildim ama bu böyle devam edemez. bi de biraz sıkıcı olduğunu düşünüyorum ilişkimizin ve beni çok yıprattı. herşeye ağlıyorum üzüntüden değil sınırden. bi örnek veriyim. ev arkadaşımın kuzenleri gelcek biri kız biri erkek. kalçaklar. tanıştım ikiside çok tatlı iyi insanlar. dışarı çıkçaklar akşam beni de çağırdılar. erkek arkadaşımın fikrini almak için aradım tamam dedi ama binbir tavır. aslında düşününce haklı ama ben farklı insanlarla da takılmak istiyorum her insan ister bunu. ve bu tavrı için de acayip sınır oldum of bilmiyorum ben napiçam görünürde pek bise yok gibi ama ben sanırım özgürlüğüme fazla düşkünüm sırf bu yüzden ayrılmak bile istiorum ama çok seviyorum ya da bağımlıyım. yardım edin bana lütfen
Kısıtlanmak istemiyorum :(