Aylarca dua edip sınanmaktan korktuğum şeyle imtihan ediliyorum..Nedir bunun anlamı?

Geçen yılki okulların kapanış tarihinden yaz dönemine kadar olan süreçte dine aşırı bir ilgi duymaya, ibadetleri vs. çok önemsemeye, bazı şeyleri araştırmaya başladım. Ve özellikle bu yaz döneminde başıma çok ilginç olaylar geldi Allah tarafından, çok güzel ve asla unutamayacağım mucizeler yaşadım ve bunlar iyice dinime bağladı beni. Arada sırada da olsa namaz kılmaya başladım, her gece hergün sabah akşam dua etmeye herşey şükretmeye başladım. Ama bütün yaz boyunca çok kötü olaylar da yaşadım, çok insan kaybettim hayatımda, çok şey değişti..Bu 3 ay boyunca ettiğim tek bir dua vardı, yalnız kalmamak ve yalnızlıkla sınanmamakla ilgili..Bütün yaz birtek bunu istedim ve bunun için dua ettim, çünkü çok sevdiğim kişileri kaybetmiştim ve hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyordum. Ama yine de O'na güveniyor ve sürekli dua ediyordum..Okullar açıldıktan sonra, tam olarak dua ettiğim şeyin tersi bir durumla karşı karşıya kaldım..Nerede beni anlamayan insanlar varsa onların arasına düştüm, yalnızlıktan kafayı yedim ve eski şikayet ettiğim günleri bile mumla arar oldum şuan. Ama beni en çok üzen de bu kadar duama rağmen tam tersi bir durumun olmasıydı. Şimdi de kurtulmak için dua ediyorum, hergün, her gece ağlıyorum ama hiçbir değişiklik yok hayatımda, herşey aksine daha da kötüye gidiyor..Çözemedim bu durumu, bu yaşadıklarımı. Neden böyle oluyor acaba, dinle ilgilenen böyle şeyleri bilen arkadaşlardan fikirlerini almak istedim..Teşekkürler şimdiden.
Aylarca dua edip sınanmaktan korktuğum şeyle imtihan ediliyorum..Nedir bunun anlamı?