Haziranda mezuniyet var ve hoslandigim bir kiz var sıniftan onu tavlamak icin nelere dikkat etmeliyim? Yardimlarinizi bekliyorum :D
Cevabın nedir?
+1 yılşık ol. rüküş olma yani bakim filan yap yuzune gereksiz sivilce akne siyah nokta turu seylerden arindir. tabiiki en önemli sey koku dur. adrodizyak etkisi olan parfüm olsa daha faydasi olur tabi. boynuna saclarina kulak arkasina bileklerine ve avuclarina parfum sık. yani genel olarak bakimli ol şık ol. ikincisi mezuniyet gün boyu gözün onun ustunde olsun ve tabiiki guzel sonuc elde etmen icin risk alman lazim yani dansa kaldir diyorum. dansa kaldircaksin iste dans ederken gözlerinin icine bak filan yani biraz etkilemeye calis kizi. icecek biseyler ikram et ve agzin laf yapiyosa zaten her turlu yaparsin bu isi, kizi sikmicak bir konu bul ve konus iste. eger kiz da sana yaklasiyorsa gece sonunda kizi öp iste beklemedigi anda dudaklarina yapis o zaman ya damatliigini giyersin ya da tokadi yersin. risk alcan aga yapcak bisey yok zaten o gunu iyi degerlendiremezsen bidaha gorusemezsin muhtemelen ya da gorusmek istesen reddeder
hadi aslanim goreyim seni 😂17 Yorumla- +1 yıl
tamam kanki yardimci olurum 😂 eig secsen hoş olurdu gerci..
En İyi Cevaplar
Kızla arandaki samimiyet ne derece bilmiyom orta derece diyelim.. kızı dansa kaldır yor biraz onu sonracığıma götür soğuk bir şey içir dinlenin biraz muhabbeti kurman lazım burada dikkatli ol ve o saatten sonra kızın yanında takıl daha çok gece bitince büyük ihtimal grub grub barlara felan gidersiniz zati bir grub arkadaşınla iyi bir yere gidin sabaha kadar için ooooh orda kafa güzelken muhabbeti kur kötü şeyler yapma ama. d sonrası sana kalmış mesaj atarsın bir gün çağırırsın gezmeye takılmaya öyle öyle :))
00 Yorumla
Arkadaşlarınla şımarık hareketlerden ve saçma sapan geyiklerden kaçın. Üç beş ergen bir araya gelince çevredeki insanların dikkatini çekecek şekilde saçma sapan gülüşmeler, konuşmalar yapar. Öyle gruplardan uzak dur mümkünse. Uzun eşek oynayacakmışta bir arada toplanmışsınız hareketlerinizi kastediyorum. Şık ve bakımlı giyin. Cool görüneceğim diyede kasılma etrafta yapmacık yapmacık dolanma. Mümkünse cool ol. Yanına gidip biraz sohbet etmeyi dene sohbetine karşılık verirse ilerleyen saatlerde dansa kaldırırsın. Kızı konuşmaya ya da dans etmeye zorlama. Balo sonrasıda kıza yapışma. Cool olmayı elden bırakma. İyi eğlenceler dile kendisinden önce baloyu terkedecek olursan. Aynı zmnda balo bitimine kadar kalıcak olursanızda iyi geceler görüşürüz de. Bir kaç gün sonra mesaj atar muhabbeti sürdürürsün.
40 Yorumla
+1 yılŞık bir takım elbise, fit biriyseniz italyan kesim çok güzel oluyor, uygun kravat ve ayakkabılar, hoş hatta belki biraz baştan çıkarıcı parfüm... Size ne yakışıyor bilmem ama bazı erkekler takım giydik diye sakallarını keser, eğer sakal yakışıyor bana diyorsanız sakalınızı ve saçları güzelce şekillendirip herkesin orada olduğu saatte orada olun. Görüntü elbet önemli ama kişilik daha da önemli. Kibarlıktır misal benim tercihim ama herkes ayrı düşünür tabi. Siz en iyisi kendiniz olun, üç yıl önce erkek arkadaşım da beni mezuniyet günümüzde böyle tavlamıştı :D İyi şanslar şimdiden :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
70Cevap
içme demiyorum bokunu çıkarma
oynama demiyorum ama her şarkıdada sahneye zıplama
bunu söylemekten nefret ediyorum ama takımını iyi seç
kızı dansa kaldırmadan 10-15 dk önce elinde bir içkiyle git ve biraz konuş
dansı abartma
fotolarda kendine hakim ol
OLURDA
kızı eve bırakıcak olursan;
Taksiyi ya da arabayı belirli bir mesafede durdur biraz yürüyün
ceketin mutlaka yanında olsun havalar bu aralar esiyo
kızı kapıda çok oyalayıp öpücük alcam die uğraşma
eve girene kadar da kapının önünden ayrılma12 Yorumla
+1 yılbenim bir arkadaşım vardı aynı senin dutumundaydı kızı taciz ederek sevgili oldular inanır mısın ama sen sakın onu taciz etme sevdiği şeylerden al sevdiği şeylerden bahset ve kesinlikle ona hediye al
haa bide kız eğer o r o s p u gibi bişeyse birazda
olsa onu öp hedi kilot al felan yanii02 Yorumla- +1 yıl
Onun bişeyi mi var öyleyse öyledir :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. mezuniyet deyince ortaokulun son günü hep aklıma gelir.
fırlama bir arkadaşım vardı, bir daha görüşemeyeceğiz diye salya sümük ağlayan bütün kızların yanına gidip tek tek sarıldı, ağlıyormuş gibi yaptı milletin orasını burasını mıncıkladı, kıçlarını elledi. hatunlar anlamadı tabi durumu. arkadaş ise her gün bunun hayalini kurmuştu o gün fırsatını buldu ve gerçekleştirdi.
sözün özü nelere dikkat etmeliyim diyorsan kıçını kolla derim hacı.10 Yorumla
+1 yılEğer Takım elbise giymeyi düşünüyorsan dar kesim olmalı şık olmalısın ayakkabıların kundura olmasın saç kesimin güzel olsun sonra sakın cıvık olma duruşun dik olsun espri yap ama abartıya kaçma hiç bir kıza öküz gibi bakma baktığını belli etme ve bakştığın biri olursa nazik ol yanına git diksiyonuna dikkat et kendinden bahsetme sürekli ben ben ben deme sorarsa seni cevapla onunla ilgilendiğini belli et dans etme zamanı geldiğinde dansa kaldır danstayiken onun kulağına onu öv bu kadar :) Kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılKoku cok onemli. paraya kiyip imzan olacak bir parfum edin. dans etmeyi bilmiyorsan internetten birkac figur ogren. Kibar ol. Cok icme, icirme de. ona sahip ciktigini hissedecektir. Dans ederken gozlerine bak. Tutkuyla degil! Ask ve duyguyla bak. O da senin gozlerine bakarsa ona kucuk iltifatlar yap. Ama olculu olsun vicik vicik olmasin : D benden bu kadar. Iyi sanslar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalonun en yakisikli erkegi ol bir kirmizi gul tak cdketinin yakasina kiza basbasa kalcaginiz sakin bir yerde yakala ver gulu bu son gorusumiz olmasin bir gule beraber kalbimi sana veriyorum kabul edermsn diyerek bak gozlerinin icine iltifatlar et kiza kesin kizin hosuna gidecektir
21 Yorumla- +1 yıl
Off bee ne guzel anlattin kesin bunu yap bence
+1 yılMezuniyeti ne zannettin dostum sen, bekarlığa veda gibi birşey mi?
2-4-5-6 sene beraber değil miydin sen o kızla, açılmadın da bir gecede ne bekliyorsun
tek gecelik bir ilişki mi amacın senin yoksa camooonn?11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılkızlara dikkat etmeli. çünkü mezuniyette bir ayrı oluyorlar.
11 Yorumla Yıl boyu hanzoluk yaptıysa mezuniyet gecesi 40 gecede olsa sen o 40 gece kibar davransanda kız sana bakmaz... Sınıfta nasıl davrandığın önemliydi
21 YorumlaMütevazi ol çocuksu bir ruhun varsa bile bu güzel ruhunu kıza mal yavşak. Gibi gösterme çekindiğini belli etmeden muhabbet kur özgüveni yükselt ve sanki kız normal bir arkadaşınmış güzel gelmiyomuşcasına konuş.
00 Yorumlaişte sende kestirirsin güzel temiz giy ondan sonra kıza güzelce yaklaş hoş bir sohbet başlat ama amacını hemen belli etme hani kıza hissettime hani kadınlar hisseder hesabı önceden hatta bir arkadaşınla ilk git tek gitme sonrada ikiniz konuşun
00 Yorumlakeşke mezuniyeti beklemeseydin kızın en güzel gününde en duygusal anını yakalayabilirsin. Böylede bir avantajın var. Ama seni o gün üzerse unutamassın onu
00 Yorumla
+1 yılTavlamak için bir şeye uğraşmak ucuzluğundan vazgeç yeter, bakışların zaten aşkla doluysa sezinlemiştir o dişi mahluk. Partiden al ve sessiz bir sahile götür filan işte
01 Yorumlakravatı gece sonunda oynamaktan kafana bağlamada gerisi mühim değil :D az beyefendi ol orda ;)
11 Yorumla
+1 yıltavlamak için heee. ama sen en başında kaybediyorsun gibi
20 Yorumla
+1 yılahahah işin mezuniyete kaldıysa unutmanı tavsiye ederim..4 sene birşey olmadıysa 1 günde bir şeylerin değişmesini bekleyemezsin dost tavsiyesi ;)
00 YorumlaÜstüne başına dikkat et :) Göz teması kur sonra bir dans müziğinde teklif et kaldır ve çiftetelli oynayin :)
00 Yorumlabende ne yacamı bilmiyorumki ne diyeyim kız tavlamak C++ orenmekten zor
00 YorumlaDans'a kaldır bu sayede hem yakın olursunhz hemde senin kendin emin olduğunu duşunur
00 Yorumla
+1 yılağzınla iç yoksa leş gibi kokarsın dansta kız tiksinebilir
01 Yorumla
+1 yılgitmeden önce tüm derslerden başarılı olmuş musun ona bak gerisi hikaye :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok plan çok hüsran.
Kendin ol olursa olur olmazsa sitrink.00 Yorumla
+1 yıltüm sene açılmayıp mezuniyete attıysan bu olayı, çok bir şey bekleme.
00 Yorumla
+1 yılValla cok üstüne düşme cokta ilgili görünme
Biraz mesafe iyidir
göz ucunla süz bakalım nolcak :)00 Yorumla
+1 yılMezuniet gununu asla boyle amaclar ile gecirme. Sadece eglen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılOna içirt içirt sonra hiç bişey yapmadan eve bırak :D etkilenir kesin :D
00 Yorumla O kadar yıl yapamadığını bı gunde nasıl yapcan be kaardeşim
11 Yorumla
+1 yılDikkatli son gün seni bir mendil gibi kullanıp atabilir kendini kullandırtma
01 Yorumlateneffüslerde yanına git. derste gülümseyerek ona bak. arkadaşların yanında onu tarif et (ismini verme) bizim okulda böyle bir kız bulursanız onu bana ayarlayın de gülerek. cidden işe yarıyor. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılMezuniyete Honda Vtecle git janti bir takım hoşlandığın kızı dansa kaldır dansta illaki konuşursunuz kulağına seni seviyorum de özgüven yerinde olsun ama ;)
00 Yorumla
+1 yılÖnce tip, sonra dansa kaldır ve o sırada dök icindekileri
00 Yorumla4 sene yattın mezun olurken mi yazıcan kıza :D yazık la asana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek açıl zaten 3-4 yıl bekledin ayrıca göz ucuyla bakmalar, ilgilenmiyomuş gibi yapmalar falan anca soğutur ben yaşadım. Demedi deme
00 Yorumlatavlamaya çalışma direk benimle mezuniyete gelirmisin de kabul ederse eder etmezse başka bir kızla git
00 Yorumla
+1 yılSade giyin fazla renkli giyinme spor giyinme derim ben takım elbise iyidir
00 Yorumlamezuniyete arkadası ıle gelebılır bu ısı mezunıyete bırakma senle gelmesı ıcın davet et
00 Yorumla
+1 yılyahu bro aynı sınıfta 4 yıl geçirmişsin bir nane yok son güne mi sakladın herşeyi :D
00 YorumlaCesur ol git konuş eğer kabul ederse ne güzel etmezse de konuşmadığına pişman olmazsın keşke demezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl eline tavlayı, kızın yanına git tavla atalımmı 2 el de
Çatmam derse gerisi gelir haayır derse yaryağı yedin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunca zamandır bir halt yapamadın son güne mi bıraktın erkekliğin yüz karası
00 Yorumla
+1 yılParfümü güzel seç ayakkabın ve üstündeki güzel bişey olsun yeterli
Yaşadım biliyorum :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla içme giyimine hal hareketine dikkat et kızlara karşı centilmen ol
00 YorumlaMezuniyete kadar bekledin yani..
02 Yorumla
+1 yılsona kalan dona kalır kardeş.))
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızlara bakmaya
01 Yorumla
+1 yılAdam akilli giyin kaldir dansa erkek gibi
00 Yorumlahalay müziği çalarsa yardıırrrr
20 YorumlaGüzel görün kıyafet seçimini iyi yap
00 YorumlaKızı davet et ve başka kıza bakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılE bisi yapma artik :D
00 Yorumla Tarzına duruşuna konuşmana dansına falan
00 YorumlaKaç senedir son günü niye bekledin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün giyinebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavlasan tavlardın şimdiye kadar
11 Yorumla
+1 yılGüzel koksunnn şöyle kaliteli bir parfünm sıksın
00 Yorumlabu saatten sonra bir bk olmaz
10 Yorumla
+1 yılDans etmeyi öğren ☺😄😄
00 YorumlaKızın babasına dikkat et:)))
01 YorumlaCok sik goz alici cool ve centilmen olmalisin☺☺☺
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Keyfine bak :)
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt