Onuz gibi 'Akrep erkekleri' nasil bu kizlara asik olur?
bir kadin onu nasil etkile bilir?
Ve akrep erkekleri mi byle suskunlar?
Biraz bilgi verin lfen
bir kadin onu nasil etkile bilir?
Ve akrep erkekleri mi byle suskunlar?
Biraz bilgi verin lfen
Kesinlikle uyumlu , uzun soluklu keyifli bir ilişkiyi yaşamak isterler. Akrep erkekleri sevgilisine, sevdiklerinin üzerine titrer. Ani ve sert bir cevap verme hareketleri olsa da; çok duygusal, düşünceli, nazik ve içtendirler. Ani parlamalar ve sinirli halleri görülebilir. Asla yalan söylemez. Doğruluk ve sadakattan hiç ayrılmaz. Yapılan iyiliği unutmaz; kötülüğü de. En sonunda mutlaka yüzleşir. Verilen işi sonuna kadar en iyi şekilde yerine getirir. Bayanlara karşı ince düşünceli, nazik, nerede ve de nasıl davranacağını bilir. Bildiği ve emin olduğu konularda diretebilir. Yapılmak istediğinin takipçisi olurlar. Yalancılık, sadakatsizlik, dürüstlük en hassas oldukları konudur. Akreplerin sezileri yüksektir. Doğal ve dürüst davranan bayanlara aşık olurlar. Onu etkilemek için özel bir şey yapmasına gerek yoktur. İyi stratejistlerdir. Suskun gibidir. Ama zamanı geldiğinde devreye girerler. Çok konuşmazlar. Uygun zamanı kollarlar.
Yazdiklarin tam beni anlatiyor bende yengec burcuyum.. Ama kendisi cok sessiz.. Whatsapta ) daha yeni taniyorum kucuk bir tartismadan sonra beni 10 x aradi, 5 x mesaj atti, yalan soylemez dedin ama onu bir siteden tanidim, ismini yalan soyledi, gerci bana kendisi soyledi.. Cunku kendi isminin anlami agir diyee orda kullanmak istemedi, ama bana guvendi diye soyleedi.. bende biraz uzuldum. Ben durustum cunku.. Bende dedimki aramizda illah biseey olmasina gerek yok.. Oda dediki ama ben seninlen ciddi bisey istiyorum.. Huyun cok guzel bide gozlerin adami deli eder dedi.. Ama suskun biraz, bende konusmak istemiyor sanirim diyip geri cekiliyom ve moralim bozuluyor ve soguk oluyom.. Bana gulum felan diyor, cok guzelsin diyor ama icraat yok... Ona en son iliskin nezamandi sordum cevap: baska konu konusalim, bu soruyu iyi bilirim ( daha gecen bir tartisma yaptim ve onu engeledim) iste oda diyor bosver bu konuyu kavga cikar, kaybetmek istemiyorum seni..
Vallahi ne diyebilirimki. Kendimde Akrep burcu olduğum için ve de arkadaşlarımda burcumu yansıttıklarını söyledikleri için kendi görüşlerimi yazdım. Şaşırdım arkadaşınıza. Çok ilginç.
Sizdemi suskunsunuz? Hoslandigin kiza nasil davranirsiniz?
Hiç suskun değilim. Tam tersine kızlarla ve tüm insanlarla kolay iletişim kurarım. İnsanlara beklenti olmadan yaklaşırım. Hoşlandığım sevgilime gayet nazik, süprizler yapan, onunla sürekli diyalog halinde, empati yapan, sahiplenen, kibar davranırım. Onun hayatında olmamdan mutlu olduğunu söyler.
Ben vazgectim, net degil.. Boyle suskunluk olurmu ya, hic birsey sormuyor benle ilgili?
Seviyorsan bu çocuğu sarıl, kendisini çzömeye çalış. Bıktırıyorsa ve istemiyorsanız da vazgeçin. Ama size ilgisi var ve mutlu edecek ise biraz daha gayret edin. Zor ve sıkıntılı süreç çok haklısın. Sorunuz olur ise buradan lütfen sorabilirsiniz.
Peki siz bir kizdan hoslaniyorsaniz nasil davranirsiniz
Ben hayatımın doğru insanını çok zor buldum. Hayatımdaki kadın, benim varlığım ile mutlu. Biran yalnız kaldığımızda, çalışırken, dışarıda iken birbirimiz ile devamlı konuşmaya çalışıyoruz. Ben onun sesini duymadan, o da benim sesimi duymadan yapamayız. Ona süprizler yapıyorum. Seyahate çıkıyoruz kısa süreli. Ya da onun sevdiği arkadaş grubu ile biraraya gelip organizasyonlar yapıyoruz. Çok sevdiği bir şey olur ise alıyorum. Beklemediği bir anda masasında çiçek oluyor. Ya da ofisten çıkamadığı bir zaman yemek getirip , kısa süreli bir yemek yeriz. Onun hayatımda çok önemli bir yeri olduğunu her koşulda hissettiriyorum kendisine. Gözüne sokarak yapmıyorum; öyle olur ise anlamı olmaz. Onun canı sıkıldığında ya da onu üzgün hissettiğimde sorununu öğreniyorum. Beraber çözüm yolları buluyoruz. En son onu İzmir"deki Kitap Fuarına götürdüm. Konser izledik beraber, Bisiklete bindik. Aşktır, içten bir sevgidir, güzel bir dayanışmadır, empatidir bir ilişki. Seviyorsan gönülden herşey oluyor. İstesin
Hoşlandığım kadın hayatımın aşkıdır zaten. Başımın üzerinde taşıyorum. Benim için çok değerli. Her koşulda hayatımda ne kadar önemli olduğunu hissettiriyorum kendisine. Varlığı benim için çok özel. Öyle bir kadın ki hayatımda ki bayan, gerçekten ayaklarının altı öpülecek bir kadın. Çünkü, benimle empati yapıyor. Ne zaman, nerede olmamızı hissediyor. Değil sessiz kalmak, onu nasıl mutlu edebilirimin alternatiflerini planlıyorum.
Waw, super. Keske oda senin gibi olsa ama daha yeni tanisiyoz.. Bana dun dediki : seni sevdim. Bende dedimki neyimi sevdin sana biraz sogukum.. Bende dedim istee ben ilk baslarda oyleyim felan.. Oda dediki baskalarina oyle ol ama bana olma..
Sizin adınıza küçük bir adım bile olsa arkadaşınızın adım atmış olmasına çok sevindim. Herkes farklı. Bunun bilincinde olarak empati ve diyalog ile yavaş yavaş gelişen ama kalıcı olarak yürüyecek bir ilişkinin temelini atıyorsunuz. Ben öyle hissediyorum. Herşey başlangiç ve biraz da biribirinize tahammül ederek, hoşgörülü ile yaklaşarak daha mutlu günlere doğru yol alıyorsunuz. İlişkinin temelinizde rehber olarak, içten sevginiz, hoşgörünüz, empatiniz, diyaloğunuz mutlaka olsun.
Bilmiyorum artik, kendimi yormucam.. isteyen ister.. Istemeyen istemez.. Ben kendimi kucuk dusurtmem erkege karsi.. Sevdigim kisiysse, ona canimi veririm ama sadece bir erkege kucuk dusurmem kendimi... Ben yengec burcuyum.. Hashas, alingan, kirilgan, kiskanc sahiplenici, supheci, durust, iyi niyetli, yardim sever, hosgorlu, tatli dili. Herneyse :D
Elbette arkadaşınız biraz daha girişken olmalı, haklısınız tepkilerinizde. İlişkilerde karşımızdakini kendimiz gibi görürsek, iletişim kurulması mümkün değil. Her iki tarafta özveri göstererek, kaprisleri bırakarak biribirine yaklaşmalı. Seviyorsanız, üzerine gidin. İstemiyorsanız bir yere kadar. Tek taraflı çaba yeterli olmaz, bıktırır. Ama biraz sizi de çok tahammüllü olmadığınızı görüyorum. Çok ısınamadınız o zaman. Kendiniz için iyi olan ne ise tüm güzelliklerin ikiniz için olmasını diliyorum. Herhangi bir sorunuz olur ise lütfen çekinmeden paylaşmak isterseniz, size görüşlerimle faydalı olmaya çalışırım.
Ben ondan adim bekliyorum.. Ne tuaf bir insan yaw anlamadim cok sinirliyim.. Engelesim geldi cocugu.. Bana sorduki : calisiyonmu? Evet dedim, simdi eve geldim.. Sonra bakti. Hic birsey yazmadi bende yazmadim... Aksam 5ten bu saate kadar konusmadik.. Ne bicim salak insan.. Hem kendisi diyor ben. Senlen biseyler istiyorum, hemde boyle patavatsiz davraniyor..
Sizi çok iyi anlıyorum. Delirtiyor sizi. Ne istediğini bilmiyor. Sabırlarınızı zorluyor. Erkek arkadaşınızın sizin gibi sevgilisi var. Kıymetini bilemiyor. Anladığım kadarı ile bayan ruhuna hitap etmesini bilmiyor. Takla atması lazım nasıl bir süpriz yapmalıyım diye? Vallahi biraz daha bekleyin, olmuyorsa sinir hastası olmanıza gerek yok. Sizin değerinizi bilen doğru insan mutlaka vardır.
Gözümün içine bakacak böyle bir kız arkadaşım ( erkek arkadaşınız için söylüyorum) sırtımda taşırım vallahi. Ellerini, ayaklarının altını öperim benim gibi böyle garip bir kişi için uğraşacak kız arkadaşım. Çok sabırlısınız, sabrınıza hayran kaldım.
Gelisme 2. Erkek arkadasim henuz degil. Birbirmizi yeni yeni tanidik.. Ben son yazdiydim ya whatsaptan. Ama geri yazmamistim. Bugun ona kizmistim.. Dedimki, ne tuaf insansin sen.. Baya kizdim.. Sonra engeledim. O gene aradi beni. Bende actim.. Oda dediki: bana sormadan gunahimi aliyon. Ben sana duun calisiyonmu diye sordum 4-5 saat sonra cevap verdin onda.. Sonra iste dediki ben seni sevmek istiyorum, izin ver.. Beni begenmiyorsan soyle.. Gibi.. Sonra boyle sakasinda dedimki kahve yaptim buyur, oda dedi adresini ver.. Gercekten gelmeke isstiyor.. Ama bana boylee seyler ters,, diyorki guzel gozlerine bakmak icin sirf gelirim. Simdi) anlamadim yahni
Gelişme 2"ye görüş: Erkek arkadaşınıza biraz sert davranıyorsunuz. Size yakınlaşmak istiyor; iletişim kurmak ve de tanımak için. Fakat, sizin kalın duvarlarınız var. Çocuğu biraz üzüyorsunuz. Siz izin vermek istemiyorsunuz; ona şans vermediğinizi düşünüyorum. Bırakın size kendini ifade etmesi için. Siz şakadan söylüyorsunuz kahve içmek için; hali ile sizin nerede olduğunuzu soruyor ve de adres istiyor görmek için. Sonra bunlar ters diyorsunuz. Peki o zaman ters ise , çocuk ile dışarıda buluşun? bir kahve için karşılıklı. Nasıl tanışacaksınız siz izin vermez iseniz? Gelmek istiyor, ne güzel sizi tanımak istiyor. Nerede ise ayaklarına kapanacak çocuk? Daha fazla üzme , bir kez konuşmaktan ne çıkar? Ters olacak bir durum yok ki gayet medenice? Çocuk, yalnız giderek ümitsizliğe kapılıyor. Öyle bir ruh hali sezinledim."Beğenmiyorsun galiba" diye bir kelime yazmış size. "Gözlerine bakmak için gelirim" demesinden kastı çocuğun iyi niyetli bir yaklaşım içerisinde olduğunu anlarım.
Boyle tur seye alisik olmadigim icin ondandir.. Bilmiyorum aslinda? Sizce oylemi... Yahni hoslandimi sence
Bence hoşlanıyor, ama sizden umudunu kesiyor gibi. Çünkü, sert duvarlarınız var, kötü davranıyorsunuz. Birisini tanımayı istiyor musunuz gerçekten? Belki bu kişi sizin kıymetini bilecek. İlişkilerde dominant olmak yani baskınlık karşı tarafı ürkütebilir. Biraz duvarları inceltin en azından arkadaşınız ile dışarıda kahve için. Bir şans verin. Olmaz ise olmaz. En azından "acaba nasıl biridir" sorusu kalmaz kafanızda.
Bilmiyorum ama, beni cok tanimak istedigini soyluyor, beni hani sevmis huyumu. Yahni kani isindi sonra, ama bilmiyorum iste nasil davranmam lazim. O akrep ben yengec aslinda cok seeyimiz uyumlu gibi, ama o daha kapali kutuu.. Nasil davranmam lazim? Nasil kadinlardan akrepler asik olur? Sizede cok tesekur ederim gercekteen Allah seni sevdiggine bagislasin.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kendiniz gibi davranın, birbirinize hoşgörü ve iyi niyet ile davranın. İkinizde biribinize birşeyler hissediyorsunuz. Sabırlı olun. Akrep erkekleri, doğallıktan, dürüstlükten, yapmacıksız olan bayanlarla iletişim kurmaktan hoşlanır. Akrep erkekleri sevgilisine, sevdiklerinin üzerine titrer. Ani ve sert bir cevap verme hareketleri olsa da; çok duygusal, düşünceli, nazik ve içtendirler. Ani parlamalar ve sinirli halleri görülebilir. Asla yalan söylemez. Doğruluk ve sadakattan hiç ayrılmaz. Yapılan iyiliği unutmaz; kötülüğü de. En sonunda mutlaka yüzleşir. Verilen işi sonuna kadar en iyi şekilde yerine getirir. Bayanlara karşı ince düşünceli, nazik, nerede ve de nasıl davranacağını bilir. Bildiği ve emin olduğu konularda diretebilir. Yapılmak istediğinin takipçisi olurlar. Yalancılık, sadakatsizlik, dürüstlük en hassas oldukları konudur. Akreplerin sezileri yüksektir. Doğal ve dürüst davranan bayanlara aşık olurlar.
Ustume titremiyor ve kiskanmiyor ama
Üstünüze titrer ve de kıskanır. Sanırım, anlattıklarınızdan yola çıkarak sizden çekiniyor olabilir. İletişim kurmaktan korkuyor olabilir Biraz daha kendisine daha yumuşak davranırsanız herşeyin ikiniz içinde daha iyi gideceğine inanıyorum. İlişkiler tek taraflı yaşanmıyor. Karşılıklı yaşanıyor. Empati yaparak durumun nedenini diyalog yolu ile çözebilirsiniz.
Gercekten bilmiyorum, dun hastanedeydim (dayim hastanede) ziyaret etmeye gittikk iste, fakat kalabalikti bende kantin'de oturdum "yanlizim" dedim, bana dediki yanina gelimi, aglama gozyaslarini ben sileyim" diye cumle kurdu.. Ama bilmiyorum, degisken ruhlu sanki. Yahni kiskanmiyor, sahiplenmiyor.. Bana ilk sordu tabi: baska erkekler var mı listende " hayir" dedim. Sevindi buna cok.. Ama bilmiyorum iste, yahni whatsapa girmedim merakta etmiyor, niye yoksun diye" ben sordugumda, seni dusunuyordum. Ehee niye sormuyon ya, bilmem kizarsin belki, ya da birkeren aradiginda once sordu, dedimki ssormadanda araya bilirsin belki kizarssin, seni kaybetmek istemiyom, cunku gecenki tartismada engeledim ja.. Ben ilgi bekliyom, ki bende acilim.. Ama ondada pek icraat yok gibi, o kendini acsinki bende kolay aciliyim ona karsi.. Ama dogruya dogru onu hic aramadim..
Anlattıklarınızı çok iyi okudum. Bu arkadaşınıza fazla eziyet ediyorsunuz, ve sabır ediyor. Daha ne yapsın ki? Sizi aramış geleyim, göz yaşınızı sileyim demiş siz hayır diyorsunuz. Daha nasıl sahiplensin? bence çok iyi niyetli siz görmek istemiyorsunuz. Çocuk ilgi göstermek istiyor, siz buna izin vermiyorsunuz. Bence kıskanıyor 100 %. Çocuk daha öncede yazdığım gibi korkuyor. Siz de sert bir duvar var.
Bilmiyom o konusmatinca bende konusmuyorum heb illk adim ondan bekliyorum ama sanki bir gariplik var bilemiyom pekk da hennuz kiskanilcak bisey sergilemedi
Biraz hoşgörü ve sabır. Bence çocuk iyi niyetli siz çocuğa haksızlık ediyorsunuz.
Bende cok iyi niyetliyim.. Burcum yengec.. Ama ne biliyim iste.. Bende ondan adim bekliyorum iste bana mesaj atssin ilk, arassin ki istedigini goriyim.. Oda bana diyorki; sen galiba beeni istemiyorsun.. Demin mesaj cekktim, 2 dk sonra hemen geri mesaj aatti (internetti kapali) normal mesaj atti yahni.. akrep ve yengec cok iyi olur derler ama ikimizda duvariz sanki :p bilmiyorum, ben isterimki surekli benimlen iletisim kursun, merak etsin, arasin.. Cocuk bide yakisikli ama.. Azcik capkinlik olabilir sanirim
Zaman güzel bayan zaman herşeyin ilacı. Biraz sabırlı olun. Biraz daha hoşgörülü olun. Ben naçizane görüşlerimi ifade ettim. Yazdıklarınızdan yola çıkarak sizi yanıtlamaya çalışıyorum.
Umarim, ben biraz ilgiciyim surekli ilgi beklerim.. Mesela ne gibi suprizlerden hoslanirsiniz, nelerden hoslanirsin.. Kisacasi sizi ne mutlu eder supriz olarak, goze gire bilmek icin?
Spontan, doğal yapılan, içten olan her davranış beni mutlu eder. Özel bir çaba içerisinde süpriz olunmasını istemem. Kendimi laboratuvarda deney aşamasındaymışım gibi hissediyorum :-( Niye bu kadar göze girmek istiyorsun? Doğal ol, biraz savunma duvarlarındaki direnci indir. Gergin bir yapınız var.
Peki ozur dilerim birsey sormam daha
Espri ile karışık bir cevap verdim ve bu sizi test içindi. Sert olup olmadığınızın testini saptamak için idi. Özür dilenecek birşey yok. Sorunuzu sormazsanız çok ama çok üzülürüm :-(
tamam
Aramiz kotu.. Bundan 2 gun once : konusuyorduk benim dayim hastanedee kendisidee biliyordu, sonra dedi gene iste istersen yanina gelim.. Bendee hayir dedim.. dedimki birazda tanisam ozaman olur :D sonra whatsapta aglayan seyi gonderdi. bende aglama sumuklu dedim sakasinda.. Oda sumuklumu? Dedi kizgin ifade seyi gonderdi, Buna kizdi gerci sakami yapti bilmiyom.. Yk Istemez dedi.. bende dedimki ; kizma sana daha pilav ve kuru fasluye yapicam cok severmis bunu.. Yok istemez dedi.. Bendee tamam nasil isteersen dedim.. Oda bir baska smiley gondeerdi onu nasil anlatcam bilmiyom.. Bende geri sinirli smiley gonderdim.. Dahada konusmadik.. Ama whatsapa durumunu > bu uzgun ssmileyi koydu :(, sonra degstirdi, sonra geene degstirdi yazdiki busefer : elimi tutucak birisi yoksa, bende cebime sokup gezerim" ve dun tum gun simdiye kadar whatsapa girmedim konusmadi bile benimlen dusunun dayim hastanede sormadi bile nasil oldu insan merak eder arar bu kiz niye whatsapa girmedi diye yook yook• Anlamiyom
Kusura bakmayınız fakat, siz de yakınlaşmasına izin vermiyorsunuz. Hastaneye geleyim diyor, hayır demişsiniz. Çocuğa sırf sorun çıkarmayın. Vallahi işler iyice karışmaya başladı. Mazeretlerle birbirleriniz ile münakaşa ediyorsunuz. Yardımcı olmak, siz kesin bir sert duvar ile itiyorsunuz.
Hhayir o oyle oldugu icin bende oyleyim ben once yakkinlasmak isttedim ama malesef
Bence çocuk ile inatlaşmasanız daha kolay iletişim kuruyorsunuz. Biraz baskın olmaya çalışıyorsunuz, sert davranıyorsunuz. Öyle geçinemezsiniz. Biraz yapıcı olun.
Ne diyim artik caba gorseydim baksana insan merak edip aramazmi boyle dusuncesiz insanla nasil iletisim kurulur ben gonlunu almak istedim yanasmadiydi bende sesimii kestim
Hayırlısı olsun ikiniz içinde. En iyi kararı siz vereceksiniz.
Uuzgunum aslinda gercekten :(
Merhaba Akrep burcu olan abi siz o kadar sayğılı şekilde cevap verdinizki bende izninizile bir soru sormak istiyorum sizden, sizi yorucam ama bu sorunun cevabı benim için çok önemli, biri var oda akrep burcu ben burçların özelliklerine çok inanan biriyim, demek bi defa ben instagramda Vatan, fakirler, hayat hakkında uzunca yorumlar yazmıştım oda benim yorumlarını beğenmiş her kese açık kısımda karşılıklı savaşlardan, vatandan konuştuk kendisi savaş gazisi (hala bazı yerlerde yaraları var) bana seninle konuşmak çok hoş oldu helal olsun sana dedi ve 1,2 dakika sonra dm e, merhaba nasılsınız yazdı bende tabiiki karşılık vermeden sildim, bide ondan önceki yorumda sohbet sonunda 2 tane kırmızı kalpte göndererek cansınız yazmıştı, her kese kaba ama bana sayğılı, hoş yazıyor, neyse benimde instagramda şehit sayfam var onu tanıtıyorum her gün hikayelerime bakardı bi gün tamı tamına 65 story koydum hepsine aralıksız baktı her gün bakıyor zaten, bi de ben onun sayfası açık olduğundan fotograf ve videolardan gördum cok beğendim ama o benim psikolog olmam dışında hiç bir şey bilmiyor, fotoğraf ve videomu flanda görmedi, sonra canlı açtı canlısına girince çok mutlu oldu ve bana el salladı, şimdi bi akrep olarak sizce benden ciddi anlamda hoşlandı mı yine yazar mı yoksa geçici bi şey etkilendi ve bitti mi?
kıskançtırlar (en azından ben öyleyim ) onu etkilemek istersen en yakın arkadaşlarından neleri sevdiğini öğren ona tatlı süprizler yap doğal ol onu etkilemeye çalıştını anlamasın suskundurlar zamanı gelince konuşurlar kin beslerler ( yine ben böyleyim ) ama seni severse tadından yenmez :))
Aslinda onun beni etkilemesini isterim
Herkes öyle ister ilgi duyduğu insanın da kendine ilgi duymasını ister ama ben senim yerinde olsam çok seviyorsan hobilerini hobim sevdiklerini sevdiklerim yapmaya çalışırdım özet geçersek ne gerekiyorsa yap olmadı git direk söyle "öküz uzun zamandır senin ilgini çekmeye çalışıyorum anlamadım de " en son kız arkadaşım bana böyle demişti sonunun bizim gibi olmaz inşallah :))
Daha yeni tanistik, ve o israrla numarami istedi cunku bana diyorki cok seylerimiz uyuyor vs vs.. Sen mesela hosladigin kiza nasil davranirsin? şu an whatsaplasiyoz hani... Neler hosuna gider, nasil asik olursun? Ben yengec burcuyum
Numaranı istediğse var birşeyler kesinlikle umutsuzluğa kapılma Her akrep burcunun ortak özekleri vardır ama her insan değilşiktir ben mesla fazla sıkıya gelemem örneğin whatsapta çevrim içi olmuşsun bana neden yazmadın deme şimdilik "ipini tut ama çekme " sonra yola gelir, geldim :)) sonra sevdiğini söylemez ama hissettirir sen sevdiğini söyle söylemesini bekleme insanlar kıskanılmaktan hoşlanır kıskandırma ve bunun altınını çiziyorum aldatma kesinlikle burçlara dönersek tekrar sende yengeç burcuymuşsun su grubuymuşsun uyumunuz güzel olur diye düşünüyorum birlikte vakit geçirmeye çalışın eski aşklarınızı karıştırmayın akrepler kıskançtır sadece ben değil
721 karakter ile whatsapp alemi dahil soysal ortamlardaki en uzun yazışmamı/konuşmamı sana yardımcı olmak için yaptım inşllah iyi olur ilişkiniz :)))
Ben vazgectim, cocuk net degil. Surekli bende birseyler bekliyor, nasil odun biri ya? Hem cok guzelsin, gulum falan diyor.. Ama icraat yok napim boyle erkegi, surekli benmi konusmaliyim? Sonra niye konusmuyon dedim dun : seni dusunuyorum.. Bende dedimki dusunen biri yazar.. Oda dediki : belki musait felan degilsin.. Ne sacma? bir cozemedim gitti.. Bende pes ettim, yazmicam. Yazsada soguk olucam.
sen bilirsin :)
Ama mantiksiz degilmi
sonuna kadar haklısında keşke çocuğun sana ısımasına fırsat verseydin neyse kısmet değilmiş diyelim '' bir gülün peşinden koşarken ayağının altında ezdiğin kır çiçeklerinin farkına var '' o zaman sende yeni aşklara yelken aç :))
Ben bir siteden bir erkeknen tanistim. Fakat kendi resmimi koymamistim sadece gozlerimi, dini. Seyleri yazmistim.. Oda bana mesaj olarak yazdi. Kendisi (akrep burcu) ben (yengec burcuyum) Herneyse iste biraz soguktu, cunku bende agirbasliyim. Ama tanimak istiyordu, israrda ediyordu. Ama ben Oyle hemen DANK diye cilveli olmam ve numarami vermeem.. Sonra biraz tartismistik bir konu uzerinde, ama kendimi hic anlatmamistim. Dedimki yanlis tanidin, ben aslinda oyle sogukkanli degilim ssonra huyumu anlatti sasirdi, dediki cok uyuyor, numarasini verdi. Resim gosterdim, cok guzelsin dedi.. Ama sonra whatsaptan konustuk. Sabaha kadar gulduk felan. Sonra ertesi gunu gene konusuyorduk.. Baktim, obur sitede halen aktif, bende biraz garip buldum hani hem numarami istedin ama haleen burdasin. Sonra kendisini savundu vs vs.. Bende biraz trip yaptim, dedimki :Numarami sil, ve engeledim. O surekli o siteden mesaj atti ve beni 10 aradi tel kapaliydi bide 5 mesaj atti. Herneyse baristik, gulustuk gene
Bunlar ne kadar sürede oldu peki yani diğer değidim siteden mesajlamadan numaramı sil dediğin ana kadar
2 gun?
O zaman boşver hiç takılma güzelce önüne bak her 2 günlük tanıştığınada numaranı verme
Vermiyomki cokk zorladi diye verdim• Ama. Uzulmeedim desem yalan olur
Cevap
10Cevap
Akrep erkegıyım ve karsındakı kız nekadar sırın olursa nekadar ustune duserse ve nekadar onu mutlu ederse oyle asık olur. 3 senelık ılıskımı oyle yurttum
Ben yengecim, ama ben onda bekliyom ilk adim daha 2 gun oldu tanisiyali
Halen devami ediyor yoksa bittimi iliskiniz? He bende bekliyorum iste.. Ben biraz daha konuskanim, ama o oyle degil.. Onun acilmasi lazim..
Sende suskunmusun?
Cook sirin oda suskun surekli ben konusmak zorunda kaliyorum amaci ne bilmiyorum nasil yaklasam nasil davransam bende o suskun oldugu icin kendimi geri cekiyom soguk oluyom az ,
burc yorum sitelerine baksana arkdaas yaa.. biri bişey moda ediyo soru sormada herkes ona yöneliyo..
Akrep erkekleri hic bir kiza asik olmazlar cunku asik olma istikakini boga erkeklere vermisler :O
Boga kadar s erefsiz biri tanimadim
akrep erkeği=nefes alsın yeter. akrep erkeği kendini sever ve kmsye körü körüne bağlanmaz.. çabuk unutr.
yardım sever.. fizik yüz güzel olursa.. sempatik bir kızdan etkilenebilir.. gayet normal..
Dış görünüş çok önemli.
yaz özelden konuşalım
tipiyle etkiler
sevdiği
Gizlilere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar