Sevgili değildik, hiç çıkmadık ama hep sevdiğini söylüyodu. Hatta başkasıyla olursan ikinizi de öldürürüm diyodu. Düğününü basarım, kocanı öldürürüm dul kalırsın sonra biz evleniriz diyodu. Kendisi madde kullanıyodu bende kullanmamasını söylüyodum. Söz vermişti kullanmayacağına. Ayrı şehirdeydik. Defalarca buluşmak istedi ama kabul etmedim. bir gün benimle konuşurken de içtiğini söyledi o günden beri bidaha konuşmadım onunla. Beni değil onu seçtin demiştim. Aradı, msjlar attı ama hiç cevap vermedim. Aslında konuşmak istiyorum ama aylardır yazmıyorum, mesaj atıp da ne diyebilirim ki.. Sizce seviyo mudur? mesaj atmalı mıyım ya da aramalı mıyım ?
Sevmeyen biri bu kadar mesaj atar mı ( Resimli ) ?
Olsun deger versen bile yapma cunki uzum uzume baka baka kararir diye bosuna dememisler senide ceker bu illetin icine bak cok arkadasim oldu herturlu maddeyi kullanan senide cekmek istiyorlar ama farkina varana kadar bagimlisi oluyorsun he ben boyle seyleri hicbir zaman kullanmadim ama bir kere der sonunu bulamazsin he kullanicaksin demiyorum ama o yolda olan bir insanla ayni yola dusersin
halkalida itfaiye sahasinda calisirken arkadasim madde kullqndi sonra marketten yemek icin cip kola falan alaim dedi arabayla gidecekti bnde tek birakmamak istedim yol gidis gelisli karsidan gelen tirin altinda kaliyorduk direksiyonu cevirmesem ornek hersey olabilir illa yapmadi diye temelli yapmiyacak ablamina gelmez bu
Tamam bırak. Madde kullanıyo diyosun. Sen temizsen. Kendine kendin gibisini bul. Çok uzer. bir olur ki sevgi gider madde kalır. Seni kullanır. aklını kullan
Haklısın belki de :( babasının bir böbreği iflas etmişti, kardeşinin beyninde tümör olma riski varmış. bir ara aradı beni açmadım mesaj attı ( bu msjlardan önce ) sana en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda yoktun demişti. Babasıyla kardeşinin olayını anlattı.
Kusura bakma ama düşünürken biraz acımasız olacaksın hele de kendi hayatinsa. Ya öyle değilse. ya sadece senin vicdanını kullanmak içinse. Biz kadınlar sevdiğimiz adama ufak tefek yalanlar soyleriz ilgileri artsın diye ya öyleyse. Lütfen yanlısı görüp yurume. Elinden tutan olmaz bile bile yaptı olur.
Kötü alışkanlığı geçitimde. Adam akıllı biri değil gibi. Yani öyle olsa öncelikle Israr etmez. Ve yaşını bilmiyorum ama msjlara bakınca pek olgun biri değil sanki. Ne bileyim ben şahsen sevmem bu tür insanları. Karar senin yinede
Canım sen böyle düşünüyosun, gerçekte seninle Nasılsa sensizde öyle. Yanlış anlama ama kendini fazla önemsiyosun onun hayatındaki yerin konusunda. Hem alışmıştır senin olmayışına, daha fazla msjda atmıyormuş. Bence sırf üzüldüğün için, ki bence üzülecek birşey yok ama sırf bu yüzdem mesaj felan atma çünkü ona iyilik yapmış olmazsın böyle yaparak ve kendinede. Yine sen bilirsin, benim diyeceğim bu kadar. Iyi geceler
Madem seviyor gelir konuşur mesajla olcak iş değil bu ve gerçekten seven vazgeçmez. Düğününü basacak adam bakmış yüz vermiyorsun vazgeçmiş.. Bu kadar basit bu olay iyi geceler.. Sevgi ayak altlarına düştü çok yazıkk...
yazdıklarını şimdi okudum yorumum değişti boşuna dememişler kız aklı kaz aklı die ulan adam ayaklı bela sen de tutmuşsun sevgili olmmı dion deget ne halt edersen et
Kavga ederiz bak :D en azından maddenin içine herşey giriyo ama uyuşturucu diyince benim aklıma direk damardan alınanlar ya da hap geliyo :) eroin kokain :D
l*n ozaman kolada bir madde degilmi maddenin sıvı hali :Dd bende madde kullaniyom ozaman :) onlarin genel adi uyusuturucu iste hap kokain damardan alinan geliyomus aklina baska ne kaldi a. k kabul et iste :D
Bildigin pusuya yatmis bir kizin guzel soz duymasi, ilgi alakaya sidetle maruz kalmasi onu kandirmaktir bu taktigi m. ö 200 de erkekus kabilesi bulmus bu taktik ozellikle genc yastaki kizlari ele gecirmek avlamak icin kullanilir hadi gecmis olsun
En İyi Cevaplar