Gönlüm kalbim böyle hissediyorsa bu benim mantiken degistire bilecegim birsey degil..
Yillarin kararsizliginida yasamiyorum.
Bu durumdan kurtulmak icin akil danidiyorum farkindaysaniz sevgili coook bilmisler ve hakarete basvuran sahislar
sütünü iç yat sende mılletın duygularıyla oynamayın ayrıl ozaman eğer sevgılıne aşık olsan diğerini sevmezsın. aşk farklı sevgı farklı sen sevgılınle geçirdiğin vakıtten keyıf alıyosundur ıyı bı ınsandır onu sevıyosundur dost olarak ama bu çocuğa aşıksın. mılletın duygularıyla oynamayın vıcdanın nasıl rahat ediyor ıhanet ılla bedenen değil kalbende olur sende bunu yapıyorsun yazık
Kisaveoz olmus :)
Bana da olmuştu aynısı. seni çok iyi anlıyorum sevgilimi bırakmıştım cünkü ona bu haksızlığı yapmak istemedim ama bazen yapamıosun ben de ayrılırken cok zorlanmıstım o baskaydı diğeriydi başkaydı cünkü.. Değişik zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın ya:(
Gercekten cok zor bir durum :(((
duygularin ilk once hangisinin kalbine yuva kurduysa orada kalmalisin ve digerinden ayrilmalisin yani dogru olan bu (empati kur)
eger bunu yapamiyorsan o zaman cabuk kararini verip kalbinin goturdugu yere git yani kimden ayrilacaksan elini cabuk tut. gun gectikce ayrilik acisi hem senin icin hem de onlar icin daha feci olur
Hoşlandığın biri de varsa üçünü topla okeye dönün. :):
www.halkinhabercisi.com/images/news/editor/3_8.jpg
Cevap
38Cevap
Bir kalpte iki kişiye yer yoktur aldatmadım demişsin ama aldatman için illa diğer kızla görüşmen gerekmiyor ikisinden birinden vazgeçmelisin olmaz böyle birini seviyorum diğerine aşığım diyerek kendini kandırıyosun
https://i.hizliresim.com/Qgk3kA.png
Şimdi ki ilişkiler hep bu şekil nedense :s
Çok acayip insanlarsınız ya, ben akıl sır erdiremiyorum düşüncelerinize.
bir gönülde iki sevda olmaz eğer ikincisi olabiliyorsa birinciyi sevmediğinden oluyor, sen sadece onunla geçirdiğin vakitte de mutlu olduğun için sevdiğini zannediyorsun ve ona ihanet edeceğini düşünüyorsun sevgilini sevmediğini söylersen ona ihanet etmiş olacaksın çünkü, bu yüzden ikisine diyorsun.
İkisine karşı duyguların yok Birinde olan eksikliği yani sevgilinde olan eksikliği diğerinde bulmuşsun sadece
Benden daha iyimi bileceksin ne ve nasil hissetigimi?
İnsan iki kişiyi sevemez Birini sever Ama sevdiğinde istediği şeyler eksiktir Mesala ilgi veya Daha çok sevgi göstermesi Sever ama sevgisini göstermez Diğerinde bunu görmüş olabilirsin veya eksik olan neyse onu Senden daha iyim bilirim veya bilmem durumu yok Konuyu açtınız bende yorum yaptım
Bende diyorumki ikisine karsia eksiksiz duygularim var. Sen öyle düsüne bilirsin.. Ama ben hissetdiklerimi ve yogunlugunu son noktasina kadar biliyorum.. Buda benim icin iki insan ayni anda sevilmez düsüncesini dogru kilmiyor.. Ki saten sordugum sorunun cevap bu degildi...
Sevgilin iyi insandır sevmen o yüzdendir (: arkas veya dostca bir sevgidir.. ask veya tutku farklidir ama.. zaten seçim belli 3 harf 5 harfi döver (:
Hmmmmm
Seni çok iyi anlıyorum aynısını bende yaşadım ama kendi duygularımı bir kenara bırakıp hangisi bana kıymet verşyorsa bende onu seçtim
Sevgilinden ayrıl , yazık çocuğa. Empati kur biraz.
TEK KELİMEYLE SALAKSINN KIZIM. istersen sikayet et umrumda degil naparsan yap bu dengesiz oldugun gercegini yok etmicek.
Zaten ask 6 ay sonra felan biter sonra sevgi baslar iliski duzene girer ama sen baska birine asik olduysan 6 ay sonra o da biter ve sen sevgilini zihinen aldatiyosun sunuda belirtiyim keske sevgiline hem zihnen hemde bedenen seni aldatsa ozaman anlarsin o durumu
Seninkisi ne aşk ne sevgi tanimlarini dahi bilmiyorsun bence. Sana tavsiyem en yakin zamanda kalp cerrahina gozukmen
Dedigin gibi sence...
Bu kadar da hayran gönüllü , maymun iştahlı, şip sevdi , olmayın erkekten betersiniz bu zamanda yemin ediyorum.
Yok artik! bir insan kalbine 2 kisiyi nasil sigdirabilir?
Bir gün denk gelirde yasarsan bu durumu ozaman anlarsin
Ki dilemem..
Gelecegini sanmiyorum... Asik olduguna eminmisin, belki sadece hayranlik duyuyorsun.
Bir insan önceden sevdiğini nasıl unutur ki? unutuyorsa zaten hiç sevmemiş demektir.. insan kalbi çok büyük.. oraya çok kişi sığabilir önemli olan o sevgilerin yerini bilip ona göre davranmaktır
l*n hep sizin gibiler yuzunden yalnis anlasiliyoruz
İlk olarak aldatmadigimi soyledim zaten.
Daha sorumu anlamis olsaydin durumdan mutlu olmadigimi anlamis olurdun...
Ha duygulari bu sonucta istemsiz disi hareket ediyo. Aldirmanin yolunu biliyosan söylede bilelim.
İkinci olanı seç, çünkü ilkini çok sevseydin ikincisi olmazdı jaskhdjkashdkjashdasjkhda
O nasıl oluyo bir kalpte ikişiyi taşimak zor olsa gerek
bir kere onunla birlikte iken gönlün başkasına kaymışşsa ne dersen de ona ihanet etmişsin. ondan ayrıl sonra ne yapıyosan yap
Aşık oldugun sevmeye başladıgın kişide seni seviyodur o ilişkini bitirt oda senı beklıyor.
https://i.hizliresim.com/qY9P5W.jpg
bunu mu yaparsın
Bence bu özellik daha cok hayvanlarda görülür iradeleri yok çünkü .
denge kolun mu kırık senin ikisini de bırak güneye yerleş
Düşünüyorum...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Yok valla ne tür bir or. zpusun anlayamadımda çözemedimde.
bir ipte iki cambaz oynamaz kızım midene sokayım keşke baban tam boşalıcagı zaman çekseydi pipisini
ikisinden de uzaklaşarak bu karmaşayı bitirebilirsin
Bence sendeki kalp değil b*k çukuru.. Böyle birşey nasıl olabiliyor. Birisini sevmiyorsun. İnsan kalbine 2 kişiyi aynı anda sığdıramaz.
Ayran gönüllüler sizin gibileri sevgili yapanın ben aklına tükürim
sevdiğin insan senin için hayatında bir seçenek olamaz . kendini kandırma.. sevgin bitmiş. ya bu sevdadan vazgeç ya da ondan ayrıl
Diger cocuga anlat olayi ve git, yeniden ayrilamazsin daha belli olmus
Sevgilinle nasıl tanıştın
Ne alaka
Sevgilini sevmiyorsun..
Seviyorum
Muz yiyorum ama çilek tadi gelsin.
bir kalpte iki insan nasıl yaşar
Hürmüz senmisin yoksa şarkılar yazılan
Ben de bakireyim ama hamileyim
Allahını seven üzerime beton döksün.
Öncelikle merhaba..
Ben bundan 12 yıl önce birine aşık oldum.. ama öyle böyle değil .. köpekler gibi sevdim.. hayatımı ona adadım.. ama olmadı.. gel zaman git zaman ben 5 yıl önce biriyle tanıştım ve sevdim.. hala beraberiz sözlendik ve nasip olursa seneye evlencez.. ama o aşkı kalbimde yok edemedim.. hala ona karşı değişik duyhulaer hissediyorum.. bazen şarkılarda onu hissediyorum.. ama sözlümü de aşırı derecede sewiorm.. çok rahatsız oluyordum başta , sözlümü aldatıyormuş gibi hissediyordum.. sonradan farkettim ki insan kalbi çok büyük.. gerçekten sevdiğini asla unutamıyor ve herkesin yeri farklı.. önemli olan yanındaki aevdiğin kişiye olan sevgine ihanet etmemek.. onu aldatacak veya o aşkı ona hissettirecek şeyler yapmamakmış.. benim sözlümün bu olayın böyle devam ettiğinden haberi yok.. hissettirmiyorm ona.. ama şunu çok iyi biliyorum ki o aşk ölmeyecek.. ha sevgilime olan sevgim aşkım da ölmücek.. şu an çıksa karşıma ilk sevdiğim hayır derim ve sözlüme ihanet etmem.. ve bunda en ufak tereddüt etmem..
Senin de yapman gerekn bu..
Gercekten zor bir durum ve yasiysan nedemek oldugunu anliya bilir.. kimseyi kirmak ya da kisiyle oynama incitmek niyetinde degilimde zaten...
Ben seni anlıyorum hem de çok iyi.. kalbimiz çok büyğk herkesin sevgisi girebilir.. önemli olan gururuna ve asaletine yakışanı yapman yeterli.. yani şöyle düşün sen anneni unutabilir misin? unutamazsın.. kalbine gerçekten giren kimseyi unutamazsın..
Cok dogru... Tsk ederim
Rica ederm
İyi geceler
Bu arada burada yorum yapanların çoğu da gerçek sevgiyi tatmamış insanlar.. aldırma boşver.. bir insan birçok sevgiyi aynı anda taşıyabilir ama aralarında sadece bir tanesi yanındadır ve dierleri kalbinde kalır.. sen sevgiline sevgine yakışır şekilde davranmaya devam et.. diğer kişilerle muhatap olma.. keşke yanımda o olsaydı gibi düşüncelere kapılma yeterli.. sen kendi içinde vicdan muhasebesi yap.. yanlışı ve doğruyu bulursun.. geri kim ne derse desin problem olmaz..
O olayin kahramanlarindan biri benim degilmi? :'(
Hayatı tespih yapmış sallıyorsun.
bunlar hep dizilerden...
Kesinlikle aşk degildir 3 ay bekle gecer
Sevgilini sevmiyorsun.
şu karmaşa işte çok kötü :((
Sevgilini seviyosan ikinci olmazdı
o nasıl oluyor l. n o O
Öyle iste
inan suanda senin duygularını yasamak ısterdım nasıl bır dunyanın ıcerısındesın dıye algılamak ısterdım
ruhuna bişeyler olmuş o tabiri kullanmıyım şimdi
grup seviyorsun demekki ergen seni
Birine resmi nikah, ötekine imam nikahı kıy:)
al birini vur ötekine...
Ancak grup yani grupta konus
İkisini de al. 7 ye kadar yolu var
Bence ondan ayril onu bosuna umitlendirme
Kaç oda kaç salon?
Oldu o zaman
O nasıl ya?
Allah ıslah etsin
Kaç yasındasın
Aşkına tükürim senin
sec bırını
ilginc