Sevgilimin tatilde yaptıkları...

uzun zamandır sevgilimle ilişkim devam ediyor. geçen yaz tatil yapalım dedik önce 4 gün, sonra 1 haftalık iki tatile çıktık. gittiğimiz yerler yurt dışında güzel yerlerdi, güzel tatiller yaptık bu tatillerden birinde arkadaşlarımız da bizimleydi.

fakat o kadar hayalini kurduktan sonra beraber uyumak hiç güzel değildi her gece arkasını dönüp uyudu daha rahat oluyomuş. her duş aldığında banyoyu su içinde bıraktı. hatta bir keresinde tuvaletin içinde kakası olduğu gibi duruyodu, ben sinirlenince ne var bunda sifon çalışmıyo dedi, öyle bıraktı. temizlik görevlileri de temizlemeyince ertesi gün kendi temizledi fırçayla.

tatil tabii yakınlık kurmak istiyor insan ama beraber duşa girelim dedim duşta tükürme huyu varmış tükürdü tükürdü sabrettim suyu çok sıcak ayarlamışın rahat edemedim dedi çıktı gitti. geceleyin de hep yorgunum dedi ne olduysa benim zorlamamla oldu.

normalde iyi anlaşırız muhabbetimiz iyi birbirimizi seviyoruz. geleli bir ay oldu bu sürede de bir sıkıntımız olmadı biraz öküz olması hariç. sizce beraber kaldığımız için mi bu taraflarını gördüm yoksa o anlık böyle mi olmuştur? bir erkek kıza neden böyle davranır?
Güncellemeler
+1 yıl
biz tatilden sonra 2 ay daha çıktık bir tatile daha gittik. ikinci tatilde tuvalet eğitimini tamamlamıştı sanırım ama hiç sarılmadan en uzak köşede uyudu yine geceleri. beraberliğimizde bu aralar pek sorun yok beni başından atmak istediğini sanmıyorum sadece zaman zaman çok düşüncesiz davranıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
o tatilde yaptığı pisliklerden bahsettiğimde aman ne olacak temizledim sonuçta hem tuvalet arızalıydı diyor. bu konularda fazla rahat ya konuşurken telefona dayayıp gaz çıkardı geçende. ben romantizm istiyorum dediğimde o arkadaş gibiyiz böylesi de güzel diyor, ayrı kaldığımızda en çok muhabbetimi özlüyormuş. biz bir seneyi aşkın süre ayrıydık o bırakmıştı o arada başkası oldu o başkası da olmasa romantiklikten hiç haberim olmayacaktı.
Sevgilimin tatilde yaptıkları...