sizce hangisi? detayyyyyyygaghajqisjzbsusiaiaokqknanbsbshsjaiakmsbzhahqjksjj
Cevabın nedir?
+1 yılBu her iki cinsin düşünce yapısıyla alakalı birşeydir.
Erkek var evlenmeden sevdiğime dokunmam, helalim olsun öyle dokunurum ben ölürsem ne olur o kızın hali der.
Erkek var ben sevdiğime dokunmayacaksam kime dokuncam der..
Erkek var sevip gibi gözükeyimde alacağımı alıp tüyeyim der.
Şimdi sevip sevmemesinnden ziyade, böyle birşeyi senin isteyip istememen önemli bir etken.
Eğer istemiyorsan ki bu soruyu sorduğuna göre aklına şüphe var; sevdiğini anlaman için 'hayır ben istemiyorum' diyeceksin evlenene kadar sabret yoksa bay bay diyeceksin rest çekeceksin.
Eğer düşüncelerine saygı duyup tamam sabretcem diyebilirse ve bunu uygularsa, ısrar etmezse seviyodur.
Ama değişmeye başladığını hissettiysen ya da tamam git ayrılalım vs. gibisine lafı geveliyorsa sevmiyodur net.
Beraber olmak isteyen erkeğin sevgisi tartışılır ama hayır cevabını aldıktan sonra değişen erkek sevmiyodur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kiymak değil aslında adam tecavüz ederse kiymis olur. Tecavüz edende sevmiyor demektir zaten. Ama şu var ki sevdiği insani 1 degil 2 kez düşünmeli. Ona bişey olursa kiz ne yapar en ileri safhaya gidilirse bunu düşünmeli. Kizda yapalım diye tutturmadikca yapmamali bence. Alan razi veren raziysa oda bir kumar oynamak olur. Giderde kalirda belli olmaz hiç. Zaten bence bazi şeyler merakla güzel olur sabir gerektiren şeyler daha hoş olur. Ama şu da bir gerçek ki onlardan önce biz kendi kendimizi düşünmeliyiz. Ne demiş Cemal Süreya
''Sevişti bir bakir ile bakire. erkeğe milli dediler, kadına fahişe"40 Yorumla
Öncelik le merhaba :D bu soruya çok geç cevap veriyorum ama kendi açımdan bakarak cevap verecegim.
Ben olsam sevdigim kızı öperim severim sarılırım aynı yatakda bile yatarım ama asla cinsellik olmaz :D çogu kişi yatakda yatmayı seks sakso ve benzeri fanteziyle düşünürler. onlarada biz kısacası abaza ya da şerezsiz die sınıflandırıyoruz eger bir erkek evlenmeden sakso olsun anal oral felan fetiş gibi cinsellikleri istiyorsa niyetini sikdigim ne evlenmeye niyeti nede sevmeye gönlü vardır amacı oldukca hızlı bişekilde seni geçmekdir senle kalmak ya da seni düşünmek degil ben basim sonra ne olursa skimden aşşa düşüncesindedir seven erkek sevdigine kıyamaz. ve bunun kalkmıyorla felan alakası yokdur. sadece o kalkınmayı gerdekde yapmak vardır. Ama uyarım eger seni çok seven biri varsa gerdekde çok dikkat li ol onca yılın hırsını alacak çünkü :D30 Yorumla
gerçekten seven kendinden emin olan erkek bu dediklerinin hepsini de ister. öpmek, sarılmak, sevişmek, el ele yürümek, onunla olduktan sonra aklına gelebilecek her şeyi ister. bunlar benim için geçerli tabiki. ama benim favorim sarılmak. doyasıya böle :)
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
112Cevap
+1 yılGercekten seven erkek klasiklesti ama Kucuk iskender'in dedigi gibi ciplak beden karsisinda gözlere bakar. Ama tabi seven erkek birlikte de olmak isteyebilir. Ha sevmeyen erkek ilgi göstermez, ruhunu kalbini ortaya koymaz sadece birliktelik ister. Kadinlar icinde gecerli bu durum :')
01 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kardeşim.
+1 yılSakirt olmayan her erkek sevdiginle sevismek ister. Normali de budur.
Anlamiyorum bu insanlar seksi ne saniyor? Harbiden ne saniyorsunuz? Bakiyorum yorumlara da, yok masumiyet gider, yok seks kakadir, yok seven erkek kiyamaz.
Sizin libidolarinizi bir imza mi belirliyor? Ne istiyorsunuz gerdek gecesi belinizin kirilmasini mi?
@Aydınlı009 cok dogru soylemis. Amcamizin oglunla mi sevisicez mk20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. gerçekten seven insan sadık kararlarla hareket etmek ister sadece kendi arzusu için değil iki tarafın mutluluğunu yaşamak yaşatmak ister. herkes çıkar gözünden sadece o kişi ile yaşamak istersin o mutluluğu hayalinde düşüncende o olur. tabi bu gerçekten seven için geçerli severken bütün herşeyi sevdiğinle ölçülü yaşadığın sürece ona daha bir bağlanırsın. lakin kıymak daha ayrı bir mesele.
02 Yorumla
+1 yılerkeğin bakış açısına bağlı bir durum. kimi öpmeyi sarılmayı birlikte olmayı karşındakini kirletmek olarak görür bu yüzden sevdiği kızdan uzak durur kimi bunu aşkın bir ifadesi olarak görür ve sevdiğiyle yaşamak ister.
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenmeden once sadece ask olmali (evlenme garantisi yok)
acele etmeye gerek yok zaten evlendikten sonra cinsellik doyasiya yasanir
ozellikle kizlara sesleniyorum, amaci sadece bedeninizden faydanlanmak olan erkeklere istediklerini vermeyin yani kendinizi kullandirmayin. zaten o erkegin niyeti ciddiyse seve seve evlenmeyi bekler10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne kadar saçma kıyamaz nedir ya gidip başkasıyla mı yaşasın ha ben buna kıyamıyorum gidip kendimi başka biriyle boşaltıyım mı desin.. İlişki ilk başladığında bir çekingenlik olur birbinize yanaşmassınız anlarım da belli bir zaman geçtikten sonra herşeyi yaşarsın sırılsıklam aşık olup evlenenler var ya ben karıma kıyamam diyip gidip başkasıyla mı yatıyolar.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek işte bu sorular yüzünden veya bu düşünceler yüzünden ilk anda istemez sizin o delikanlı deyiminizle altına almaya kıyamaz işte ama bir defa seviştiler mi duygularla birleştiği zaman o öpmek sarılmak dokunmak... o zaman bir daha asla sevmediği biriyle yapmayı istemez işte aşkla sevgiyle sevişmek başkadır öylesine abazalıkla sevişmek başkadır he hangisi daha iyi bence her zaman aşk dolu olandır :) senin burdan anlayacağın sevgiyle sevişmek başkadır yatakta olmak bambaşkadır :)
00 YorumlaŞimdiki çoğu sevgi yalan menfaat için gerçekten ve kalbiyle seven sevdiğine asla kıyamaz çünkü zaten onunla bir ömür bereber olacaktır evlenmedende asla düşünmez adam olan erkek yapmaz düzgün kızda yapmaz cinsellik düşünen zaten niyeti bellidir bırakıp gidecektir.
00 Yorumlasize şöyle bir cevap vereyim hepimizin bir ailesi var bazılarını saymazsak geneli severek evlenmiş ve dediğin kıyamama işini de bir güzel kıyıp yapmışlar ki biz olmuşuz şimdi ben sana sorayım sence kıyabiliyorlar mıymış?
10 Yorumla
+1 yılÖper ama yanağından ya da alnından sevdiğini altına almaz, sarılmakta normal bir durum zaten.
171 Yorumla- +1 yıl
Haklisin bay Montana.
+1 yılGerçekten seven erkek
Helali olana kadar dokunmaz.61 YorumlaSende, bende baskalarida...
Babamiz annemizi optu diye dogmadik. Kuru kuruYa arkadasimi severim, komsumu severim. Bir kizin bir erkegi ask tabanli sevmesi her haliyle onu arzulamasidir. Kari kiza marjinal, orjinal gorunecem diye sallamayalim lutfen beyler.
Ilk gordugum anda iste bu dersin. Sonra hayallerini siralarsin. Cok seviyorum. bir bebegimiz olsun istiyorum diyosun, ama opmeye kiyamiyorum diyosun. La leylek mi getirecek bu cocugu?))00 YorumlaAnnem hep : Kızım senin elini tutmaya çalışan öpmeye çalışan erkegin niyeti ciddi değildir seven erkek gözlerine bakmakla yetinir. Seven erkek seni kendinden bile sakınır evlenmedeb sana elini sürmez.
Diyo hep hakli bnce ^-^00 YorumlaGerçekten seven biri sarılır öper onla birlikte olmak ister egosunu tatmın etmek istiyende afedersin sadece bel altını düşünür. seven biri hiç sevdiğinin bedenine kıyarmı.
00 Yorumlaherkes sevdigine karsi bu saydiklarinin hepsini ister. sadece görüşlerine, inanclarina gore dogru zamani ya da kızın kendini hazir hissettigi zamani bekler
00 Yorumla
+1 yılher erkek il fırsatta yatağa atmayı bekler
atmam diyen külliyen yalan
sadece bazıları bulunduğu ortam gerekçesiyle ve karşısındaki kadının olgunluğuyla duruş sergiler hepsi bundan ibaret00 Yorumlaygaghajqisjzbsusiaiaokqknanbsbshsjaiakmsbzhahqjksjj
kıyılmak nedir?
sevişmek sevmekten gelir.
karşınızdaki erkeğe güvenmiyorsanız zaten beraberliğin de hiç bir anlamı yok.00 Yorumlaerkek nefsi ister ona çare yok sadece kızın isteklerini göz önünden bulundurur seven erkek kız istemiyorsa yapmaz
10 YorumlaÖperde severde sarılırda birliktede olur , Yoksa ne anlamı kaldı?
Sevgi paylaştıkça çoğalır :)50 Yorumla
+1 yılGercekten seven erkek dokunmaz sadece eglenmek isteyen erkekler eller dokunur öpmeye çalışır kiz da olumsuz olursa erkek birakip gider kural budur benim kendimce hem erkek karsi cins oldugu icin bize mahrem eger severse evlenince öper
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğine dokunmak ister öpmek ister ama bunun yatmakla bir ilgisi yok ilişki nasıl olması gerekiyorsa öyle olur bence insan bazen ne yapacgnı da bilemiyor sevdiği insan karsısında sadece ona ait hissediyor
00 Yorumla seven erkek elbette yakınlaşmak, öpmek, sarılmak ve hatta birlikte olmak ister
ancak sınırlarını ve duracağı yeri bilir gerçekten seviyorsa anlık zevkler için kontrol kaybı yaşamaz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki herkes bunu düşünür ama seven bir erkek için bu bir zorunluluk değildir. Olmasada olur düşüncesindedir. Daha çok karşı tarafın yaklaşma şekline göre davranır.
10 Yorumla
+1 yılBence hissedersin seni zorlamaz ve alindan öper bence surekli yanak veya dudak diye tutturmaz ve hareketlerinden anlarsin ya sana yaklasmasindan falan
00 YorumlaSeven erkek öpmekten fazlasını yapmaz. Sevdiği kızı bir et parçası olarak görmez çünkü. Maneviyat önemlidir onun için.
00 Yorumla
+1 yılBakir ve gercktn seviyorsa aynen onlari ister bakir degilse gercekten seviyorsa bunlarin tam zittini tercih eder bu bir gerçek :D
00 Yorumla
+1 yılBen ilk bir ay elini bile tutamaştım. Ama sarılmak ister öpmek istememiştim ama gerçekten sarılmak istemiştim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖpmek, emmek, gömmek ister seven erkek. İstemeyenin pipisi yoktur. :):
21 Yorumla- +1 yıl
Gömmek hahaha yürü be :D
Seven erkek bunlara kalkismaz seni helali olarak goruosa vaktini bekler. Sen inanma burada yazan erkeklere seven erkek opermis de dokunurmusta falanmis filanmış kullanip atilirsin sonra burada dert yanma
00 Yorumlabirlikte yemek, içmek, gezmek, eğlenmek ister diğer şeyler hiç akla gelmez sevende özellikle '''yengeç''' burç'ları böyle düşünmekte
02 YorumlaSeven erkek sevdiğine altına alıp yapmaz.
Seven erkek ne bilim öper yanağından, anlından ne bilim sarılır.
Ama altına almaz, saklar evlenene kadar, gizli hazine yapar onu..00 Yorumla
+1 yılSeven erkek herseyi yapar seviyo işte mantigiyla yapilan hatalar sonucu etrafta bakire kiz bulmak bu kadar zor. Ha pardon gerçi sizin icin pekde önemi yoktu dimi, unutmuşum
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok sever ki dışardan gelen zararı ve kötülügü geçtim kendi bişekilde zarar verir diye kendinden bile sakınır. Güzelligine zarar gelir diye bakmaya bile kıyamaz..
22 Yorumla- +1 yıl
En azından bana göre sevgi budur..
+1 yılÖpmek Sarılmakda Sevmenin Parçası Ama Seven Erkek yani gelecek isteyen erkek Sınıf Atlamaya Gayret etmez yavaş yavaş ağır ağır onunda zamanı gelir der bu benim sevme anlayışım :)
00 Yorumla
+1 yılSeven öpmez eight öper..
Şaka bi' yana, seven insan sevdiği insanı arzular ve öpüp sarılır, sarılmalı..10 YorumlaBazen dudağa bırakılan bir öpücük, yanağa kondurulan bir öpücükten daha fazla aşk içerebiliyor. Öpen kişinin karakterine bağlı.
00 Yorumla
+1 yılÖpsün koklasın yeter birlikte olmak için daha yıllar var.
00 YorumlaKiyamaz bence yani kiymamali amac bu olmamali kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılEvet ister. Insan sevdiğini ister ne var bunda? Kıyamamak nedir imzayı atınca z*ikiyorlar mesela.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin insan seni ateşe layık görüyor ise o insan seni zaten sevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılÖpmek ister elini tutmak ister gayet normal bunlar olmazsa sıkıntı hatta birlikte olmak ister normal yani sadece birlikte olma kısmında kendine hakim olmalı
00 Yorumla
+1 yılGerçekten severse. Sımsıkı sarılır
Bırakmak, elllerinden uçup gitmesini istemez
Öpmek sevgili için doğal birşeydir
Bunda sorun yok
Gerçekten sevdiyse kıymayi bırak
Saçının teline zarar gelmesine izin vermez00 Yorumla
+1 yılHah sürekli çeliştiğim konu bence olmaz karşı taraf için hep olur.. Yalnız ölücem :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. ben gerçekten sevdiğim insana sarılmak öpmek isterim. Sevmediğime hiç birşey yapasım gelmiyor sadece yatıyorum yanında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten seven erkek bunları istese bile sevdiği kişiyi düşünür ve onu zor durumda bırakacak hiçbir işe girismez.
00 Yorumla
+1 yılYa bir kerede biriniz şunu anlasa bu dediğin evlenince olmalı diye desin dişimi kıracam, seven sevdiğine helal olunca olur o dediğin
00 YorumlaSeven dokunmak ister, hissetmek ister.
Dokunmaktan kastim, masum dokunuslar.
Eger cinsellik varsa, o iliski masumiyetini kaybetmis demektir.00 Yorumla
+1 yılBence öpmek ve sarılmak sevgi göstergesi. tabi ileri gitmeden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişene kadar aşka inanıyorum. Ondan sonrası hep bir sıradanlık , hep bir yavşaklık. Bazen insanın dokunmaya kıyamaması gerekiyor. Sadece bakarak sevmeyi öğrenmek lazım. Bazen saatlerce bakmak..
10 Yorumla
+1 yılseven erkek ilk başta dokunmaya kıyamayabilir bunun nedeni kesinlikle utanma duygusu, çekingenlik ve çekimin gücüdür. Fakat bir süre sonra karşısında çok sevdiği bir insan varsa arzulamaya başlar haliyle. Esasında bu konu erkekten erkeğe değişir.
00 Yorumla
+1 yılkıyamaz ki :) öper sarılır ama evlenmeden birlikte olmaz bence :)
00 YorumlaAdamına göre değerlendir bence yorumlara göre değil
00 YorumlaBen sevdiğime kıyamıyorum telli duvaklı gelinim olsun istiyorum. Onun dışındakilerse umrumda değil kaşınan kız olursa kaşırım :D
00 Yorumla
+1 yılIlk baslardyamaz ama baskalarina bakmaktansa seni tercih etmesi seninle gercekten ciddi dusundugunun bir gostergesidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz geleceğinizi garanti altına almak istiyorsunuz başka bişi değil... İnsanların fikirleri değişir. Sevgi başka birşey...
00 Yorumla
+1 yılÖpmek, Sarılmak, Birlikte Olmak Gizli olması şartıyla olabilir. Ama Her Ortamda Gösteriş Gibi Öpen Erkekten Hayır beklemeyin
00 Yorumlahakikaten seven insan sevmeye bile kıyamaz ya sarılmaya kıyamaz biyerine bir şey yapıcam diye üstüne titrer sevdiğinin
00 YorumlaHer şeyin vaktinde olacagını bilerek hareketlerine dikkat eden karşı tarafı düşünerek sadık davranan bir erkek sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben şimdi ki gençliği bilmem de sevdiğim olsa. o kadar ileri gider miyim bilmiyorum. tek istediğim benle sohbet etmesi bana bakması yani.
00 Yorumla
+1 yılKiyamaz ama opmeye degil, oper yani o kadarda degil *
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekten seven erkek öpmek, sarılmak, birlikte olmak mı ister yoksa kıyamaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım