Kızlara güvenmiyorum abi!

elin tüm parmakları bir değil bunu biliyoruz da çevreye zamanın ilişkilere bakıyoruz aldatan taraf çoğu kez kızlar oluyor tabii tüm kızlar ahlaksızdır demiyorum hasaa elbette karakteri sağlam kızlarda var ama sandıkta çürük dometeslerden bir tanesi size denk gelse tüm sandığı harcamak zorunda kalıyorsunuz hangi kıza yakınlaşsanız acaba bu da onlardan mı sorusu akla gelmiyor değil bu da ilişkide ufakta olsa bir kürt düşürüyor o kürt büyüyor herşeyi zehirliyor güven meselesi nasıl aşılır yada ben nasıl güvenebilirim?

büyük bir sadakatla bağlı olduğun kızı başka biriyle konuştuğunu görmek bile herşeyi bitiryor benim gözümde

peki öylelerine ne demeli link
Güncellemeler
+1 yıl
sadece aldatan kizlari hedef almayin burdaki konu onlara bakarak diger kizlara olan guvensizlik yani kiz temizde olsa baska bir erkekle ufak bir muhabbet gorsem olay bitiyor buda onlardan mi sorusu geliyr
Güncellemeler
+1 yıl
hey Allahim ya arkadaslar ihanete ugramadim aldatmadim aldatilmadim hatta asik bile olmadim sadece gunumuz iliskileri irdeledim oyle birine denk gelme ihtimalini yazdim hatta bu yuzden iliskilerden cekiniyorum diyorum hala aldatilmissin sen bosver hepsi bir degil diyorsunhz
Kızlara güvenmiyorum abi!