Gizli Üye(36-45)+1 yılbayanlar hemcinslerine eleştiri getirilidiğinde hemen kendilerini korumak için savunmaya geçiyorlar.şu bir gerçek toplumun ahlak seviyesini yükseltecek olan da düşürecek olan da kadındır.bu kadının gücüdür aslında.ama bu güç artık ahlaksızlık için kullanılıyor. bir kadın olarak inanın kadınlardan tiksiniyorum. nefret etmiyorum tiksiniyorum çünkü en açığı en kapalısı en eğitimlisi ve en cahili de ayrı ayrı ahlaksızlıkların başrolü. ben başındaki örtüyü açmadan ama herşeyi ortada zina yapan kadın biliyoruım neymiş başındaki örtüyü açamazmış yahu şeyin ortada ne örtüsü diyorsun bu ne cehalet. diğer kadın modernlik adına batılılık ilke ve inkılapları adına donuna kadar soyunur adı modernlik olur erkeklerin anatomisini değiştirmeye güçleri yokken erkekler de bakmasın gibi saçmalarlar. sadece ülkeize ait bir durum değil şu an dünyanın düzenini bozan en büyük etken kadınların ahlaksızlığı modernlik özürlük sanmaları ve aklımıza dahi gelemeyecek en büyük edepsizlikleri hiç utanmadan Allah korkusu ve insana karşı utanma duygusu olmadan yapmalarıdır. Şu da bir gerçekçi erkeklerin yaratılışı bazı şeylere daha yatkın olsa da yaratıcının onlara veridği iradeyi gözardı ederek herşeyi kadınların üzerine atamazlar.fakat önceden erkekler kadınların şeytanıydı şimdi kadınlar erkeklerin şeytanı olmuş durumda. ister hoşunuza gitsin ister gitmesin gerçek budur hanımlar.hoşunuza gitmiyorsa yaranız vardır ki bu da bahsettiğimiz sosyal düzeni bozan ahlaksız kadınlar grubuna girdiğinizi gösterir. hamdolsun biz özelimizde saygıyı ve ahlaki esas esinmiş insanlarız bu da olgunluktan geçer.
75 Yorumla
Soran+1 yılbu yazdiklarini yadirgayacak embesil var mi yuzde 10000 haklisin niye gizleniyorsunki utanilcak seyler demedin utandiracak seyler dedin
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim gizlenmemin ayrı bir sebebi yok. selam ile...
- +1 yıl
HELAL
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Biz kızların erkeklere karsı sürekli yaşadıgı korkuları son dönemde erkeklerde yaşamaya başladı.Evet haklsıın kızlarda aldatma denilen saygısızlıgı karsısındaki insana yapıyorlar yani artık aslında cinsiyetle sorgulanacak bir şey değil bu İNSAN denilen canlıya yakışmayacak birşey...
erkek ya da kız farketmez ikisi de insan' ve ikisi de bu saygısızlıgı yapmaya neyazıkki okadar meyilli ki artık..Tükütmenin okadar çok oldugu bir dönemde insanların sevgilerine ihanet ederek güvenmenin'' gücünü okadar tüketiyorlar ki...
Oyüzden seçmek lazım...dikkatlice seçmek..diyeceksin pazardan karpuz mu seçiyoruz diye?Ama ilerde yıpranmamak için hayal kırıklıgına ugramamak için binbir kere düşünmek lazım artık...313 Yorumla
Soran+1 yıliste sorunda orda tamam budur diyorsun yapmaz diyorsun belki yapmiyorda ama ufak bisey gorsem baskasiyla en ufak biseyde tamam buda onlardan diyorum ve bitiyor artik omru billah guvenemiyorum
- +1 yıl
kadın erkek ayrımı yapmadan " insan " olgusuna değinilmesini seviyorum...
- +1 yıl
Sen bir kere aldatılarak yaşamıssındır bu olayı yada kotu bır olay yasayarak.Kızların geneli ise yola başlarken böyle düşünüyor ilk aşkını' yaşarken bile bunu yaşıyor...
Güven duygusunu tam olarak yaşatan bir insan çıkınca karsına gerekırse o kişiyi bir ordu erkegın arasında bırakırsın gözun arkada kalmaz.Güven duygusu hopp diye olmuyor zaten beklemek gerekiyor...
Soran+1 yılhayir aldatilmadim aldatmadim hatta asik olmadim ve iliskim olmadi ama ilk iliskimde oyle bisey yasarsam deprem yasarim bir dahada dogrulamam yani duyduklarim okuduklarim yasamama engel oluyor
Soran+1 yıl26 niyeki
Soran+1 yıltamam cikiyor guveniyorum bu kiz yapmaz karakteri saglam diyorum sonra nette olsun baska bir yerde olsun biriyle ufak bir muhabbetini gorsem is bitiyor o kadar cok sey duyduk gordukki haa bununda yapmayacagi ne malum dusuncesi olmuyormu
- +1 yıl
ozaman sokaga cıkmayalım ne malum yolda yururken ayagımıza bır tas takılıpta yere dusmeyecegımız , karsıdan karsıya gecerken araba carpmayacagı ne malum?
ya öyleyselerle gecmez ki hayat bu sadece ikili ilişkilerde değil dostluklarda arkadaslıklarda da aynı şeydir...Yasanmadan tecrube edınmeden kime güvenıp kime güvenilmeyecegı belli olmaz..
Soran+1 yılo da var tabi ama bu benle alakali bisey nasil yenerim bilmiyorum ama karsi cinsle icli disli bir kizla birlikte olamayacagim da kesin
- +1 yıl
Hayatında var olan sana deger veren ve seven bır ınsan zaten arada kı o cızgıyı bılır.Karsında kı ınsanın senın sununla gorus sununla gorusme demene bıle gerek kalmaz zaten unutma kıı herkes bır birey...ve herkes kendıne yakısanı yapar.Kimse kimseyi kafese koyamaz sen dıyemezsın erkek arkadasın hıc olmayacak erkeklerle gorusemezsın bu yobazlıktır...ama karsında kı ınsan zaten ters bır hareket gordugunde yada hıssettıgınde normal bır erkek arkadasıyla bagını koparır olması gerekenler bunlar...
Soran+1 yılbu son yazdiklarini begendim
şimdi şöyle bir şey herkesin çevresi herkesin ortamı herkesin gördüğü herkesin yaşadığı farklıdır... sen böyle algılıyorsun böyle yorumluyorsun fakat ben erkeklerin daha çok aldattığını düşünüyorum vede görüyorum... onun için hani birşey iddaa ederken sadece kendi pencerenden gördüğüne göre değilde herkesin algılayabileceği pencereden sorarsan konu tartışma konusu olmaz.. Allah herkese (kadın-erkek) doğru yolu nasip etsin inş..
00 Yorumla
+1 yılbu tip bir hatuna aşık olup kazık yedikten sonra normal böyle şeyler
zamanla insanın kafasında yanlış bir düşünce oluşuyor, bir kızın aldatmaması için kimse ile konusmaması hiç bişi yapmaması lazı mgibi bişi oluyor :)
öyle bir kızın olmadığı, olsa bile ancak bizle anlaşamayacak derecede ot bir kız olacağı gerçeğinin kabulleenene kadar böyle devam ediyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılBirine güveniyorsun onun samimiyetine inanıp konuşuyorsun ama ilişki sırasında aldatılma terkedilme vs. şeyler yaşanınca güven bitiyor.Aradan biraz zaman geçiyor bir kişiye şans veriliyor ama yine samimiyet, ciddiyet bir yere kadar sürüyor.
Gün gelir güven kazandıracak biri çıkar diyorum ben, çünkü güvensizliği veren karşı taraf aynı zamanda tekrar o güveni aşılayacak taraftır.
Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına…02 Yorumla
Soran+1 yılben aldatanlara degil temiz olupta erkeklerle samimi olanlari kastettim artik onlarada suphe duyuyorum yani yapmasalar bile icimde bir sey oluyor haa erkeklerle bu kaar hasir nesir olan kiz aldatirda dusuncesi geliyor ve bitiyor
- +1 yıl
güvenin kırılmış iyice dediğim tekrar kazandıracak biri lazım
+1 yılher kızla yatıp kalkıp sonra ben bakire kızla evlenmek istiyorum diyen bir erkek topluluğu var...aldatanın çoğu zaman kızlar olduğunu hangi istatistiksel verilere göre bize sunuyorsun? cinsellik olmadığı zaman ilişkide gidip ben bir ihtiyacımı gidereyim diyen adam aldatmamış da ilişkisine sahip mi çıkmış oluyor..geçelim oraları geçelim...kadın erkek değil insan gözüyle olaylara bakalım...
22 Yorumla
Soran+1 yılo erkeklerin her kizla yatip kalktigi yada aldatan erkeklerin aldattigi kizlarda senin hemcinslerin kiz kuyruk sallamadiktan sonra o asagilik herifler bi b*k yiyemez kiz kuyruk sallar digerleride atlar veren %60 alan %40
- +1 yıl
evet aldattıgı kızlarda bızım hemcınsımız..ama bız bır ılıskıye baslarken karsımızda kı erkege guvenıyoruz.Diğer kızlar bizi ilgilendirmiyor biz erkege guvenırız gerı kalan bınlerce kız istedıgı kadar kuyruk sallasın atlamamak erkeklerin elinde.Biz demiyoruz kız arkadası olan bır erkegı yoldan cıkarmayacak kızlar yok dıye evet var ama bız ADAMA guvenırız o tür kızları yok sayacak ADAMA güveniriz...
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan kızlardır çoğunlukla demen çok komik böyle bir şey bir kere. Senin çevrende böyle bir gerçek varsa en azından herkesin çevresine genelleyemezsin. Bunun dışında güvenmiyorsan güvenmiyorsun burda yazarak bir çözüme ulaşamazsın tutup birden güvenç kazanacağın bir durum yok. Ama şu bir gerçek ki ortada bir aldatma varsa bundan iki taraf da sorumludur sen de ihmal etmişsindir falan mesela biraz da insan kendine dönüp bakmalı yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuyu nerden anliyorsunuz onu anlamiyorum ya neyse
- +1 yıl
Senin anlaman gereken yerden anlatıyorum sadece sorun bende değil yani.
keşke evlenmeseymiş böyle durumda zorlayanlarda da suç ar dört kere nişan atmış istemiyor belli ısrarcı olmak iyi değildir her zaman ..bırakıcaksın ne hali varsa görsün sanki zorla evlendirince düzgünce evde mi oturacak. evlendirmeyin bari de başkalarının başı yanmasın
01 Yorumla
Soran+1 yıloff burdaki konu o kiz degil guncellemeyi oku
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi arkadaşımın ailesiye olan sorunlarını çözmek için bu sitedeydim ve soruna rastladım . daha önce yaşadığın olay yüzünden o kıza güvenini kaybetmişsin ama bununla beraber kendinede güvenmiyorsun. bi eksiklik duygusu oluşmuş sende. açığa vurmasanda bu eksikliğin (yetersiz olduğunu düşünmen) yüzünden kızların seni aldatıcağını düşünüyosun.aslında hiç bir eksiğin yok ama bunu sana yapan kız yüzünden kendini küçümüş eksilmiş yetersiz hissediyosun. bence ilerde doğru insanı bulunca geçicek sen rahat ol kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlis anlamissin ablacim
tevekkül edeceksin,Allah şaşırttı mı yapmaz diye emin oldukların bile yapar
gözünün önünde olan,huyunu suyunu az çok anlayabileceğin birini seçebilirsin;şaşırma olasılığın daha az olur yani
abi demişin ama ben de yorum yapmak istedim:))010 Yorumla
Soran+1 yılneye denk gelecegini bilemezsin
Soran+1 yıltamam da guncellemede dedigim gibi hemen soguyorum biiyor ufak bisey olsa nakavat
Soran+1 yıliste onu anlayan kiz kaldimi facede nette orda burda reelde kari koca gibi oldu artik sosyallik adi altinda yasananlardan igreniyorum
Soran+1 yıleger gercekten oyleysen ne mutlu sanada ailenede seninle olacak adamada..ama milyonda bir tane iki tane kalmis iste ona denk gelme ihtimalimizde milyonda bir veya iki
Soran+1 yıldusuncelrini begendim
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tam tersi de düşünülebilir o zaman.Bir çürük domates(erkek) yüzünden üzülmüş bir kız tüm erkekleri aynı şekilde görebilir.Bireysel olarak algılamak lazım her şeyi.O yaptı ya da yapmış,hepsi değil.
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam oylede dusunebilirsin ben erkek oldugum icin kendi penceremden baktim kendi sorunuma bir cozum bulmak istedim sonucta ufak biseyden koca iliski cope gidebilir o kiz temizde olsa karsi cinsle ufak bir yakinlasma gorsem olay bitiyor
Soran+1 yılbak sana asagidaki uyenin yazdiklarini kopyalyacam..
""Hayatında var olan sana deger veren ve seven bır ınsan zaten arada kı o cızgıyı bılır.Karsında kı ınsanın senın sununla gorus sununla gorusme demene bıle gerek kalmaz zaten unutma kıı herkes bır birey...ve herkes kendıne yakısanı yapar."""
demekki is ilimli olmakta degil duzzgun insan olmakta ilimli ola ola bi bakmissin kizi baskasinin kucaginda gorsen konusmaz hale gelirsin en iyisi herkes kendine yakisani yapacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısı bende de var başka bir kızla en ufak bir muhabbetini göreyim soğuyorum hemen.
148 Yorumla
Soran+1 yılbenim kiz versiyonumsun desene isimiz zor
Cevap sahibi+1 yıltanımadığın kız hakkında nasıl bu kadar hızlı hüküm verebiliyorsun?muhabbet var muhabbet varr
Soran+1 yılanlamadim o kiz kim ? senin hakkinda mi
Cevap sahibi+1 yılhayır tabiki ne münasabet..gördüğün kızlar içindi o soru.
Soran+1 yıltanimadigim kiz icin demedimki hoslandigim konustugum kiz olunca vs bu tur hareketlerini gorunce bitiyor yanii illa aldatmasina gerek yok ufak bir muhabbetini yakalasam nokta soguyorum
Cevap sahibi+1 yılbu durum kötü cidden aynısı bende de var ordan biliyorum.
bundan soğuduğuna göre sende kızlarla çok mesafelisin o zaman.
Soran+1 yılcok kotu haklisin bu yuzden baslamadan bitiyor bir turlu devam edemiyorum bu zamanda oyle karsi cinse mesafeli kizlar yokki selam verseler agzi acik hayran budalasi gibi atliyorlar gelde guven
Cevap sahibi+1 yılinsanları kolay tanımanın zararları işte.
kimseye güvenemiyorsun sonra..onları bu hale getirenlerde erkekler yada ailesi ve cevresi.
Soran+1 yılsen niye gizlisin tanisiyormuyuz
Cevap sahibi+1 yılbaşkasıyla karıştırıyor olmalısın..yeni üyeyim ben.
Soran+1 yılne karistirmasi ya niye gizlisin o zaman gizlenecek ne var devlet sirrimi verdin
Cevap sahibi+1 yılkeyfim öyle istiyor.
Soran+1 yılaferin keyfine
Cevap sahibi+1 yılşurda iki çift laf ediyoz.kalkmışın sen kimsin diyorsun garip adamsın vesselam.
Soran+1 yılkiminle laf ettigimi bilmeye hakkim yokmu yahu
Cevap sahibi+1 yılgizlilere hak verdiğine göre yok yahu:)
Soran+1 yılen iyi cvb olanda gizli :) belki itiraf filan gelir demistim
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevabı haketmiş ama acıklamısını harfiyen destekliyorum eline sağlık arkadaşın.
Soran+1 yılkiz dokturmus ondan gizli senin ne icin gizlendin
Cevap sahibi+1 yılkeyfim için gizlendim dedim ya:O
Soran+1 yılbende aferin dedim ya
Cevap sahibi+1 yılaşağıda yorum yapan iki gizli pembe kullanıcıya böyle bir soru sormamışın neden?
Soran+1 yılonlar bana benzemiyordu senle ayni seyleri hissediyoruz
Cevap sahibi+1 yılempati kuruyorum soran ondan sana öyle gelmiştir..gerçekten bu sebepten soğuyorsan sende kızlarla pek konuşan biri olmaman lazım değil mi.
Soran+1 yılher onume gelenin ustune atlamiyorum tabi gizli hanim ama senle yuzde 9999 tanisiyoruz yoksa gizlilikten cikardin
Cevap sahibi+1 yılne meraklı bişi çıktın sen yahu..kaç yaşındasın?bu söylediklerin tecrübe mi yoksa gözlem mi?
Soran+1 yılustte yasim yazmiyormu ? senin yasin kac liselimisn yoksa
Cevap sahibi+1 yıl25-29 arası diyor.
tam olarak ne diye kastetdik.
Soran+1 yıl26 efenim oldumu sen
Cevap sahibi+1 yıloldu sağol.
Soran+1 yılbisey degil
Cevap sahibi+1 yıliyi
akşamlar
Soran+1 yılmasallah nezakete bak sanda iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılteşekkür
Soran+1 yılyasin kac senin
Cevap sahibi+1 yıl30
Soran+1 yıloww bende seni 21 filan saniyordum :)
Cevap sahibi+1 yılablan olurum ben senin.p
Soran+1 yılsayilir :)
Cevap sahibi+1 yıl20 gösteriyorsun derler.p
Soran+1 yılgormem lazim :)
Cevap sahibi+1 yılgizliyim
Soran+1 yılacil o zaman
Cevap sahibi+1 yılacillik bişem yok:p
Soran+1 yılacil degil ac yani gizliligi kaldir :)
Cevap sahibi+1 yılnolmaz..kusuruma bakma:/ sorundan sapmış bulunmaktayız ..sinyal geldi:p
Soran+1 yılfazla uzadi zaten iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılaynen..iyiakşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılherkesi bir tutmak ne kadar doğru herkesin karakteri kişiliği birmi, baştan zaten böyle düşünerek kaybedersin, tanımadan sakın ön yargılı davranma.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.ci guncellemyi okur musn
- +1 yıl
kimse 4+4lük değil.
Soran+1 yıledepli olmak 4*4 luk olmayi gerektirmez
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Bu yazıdaki 'kız' ifadelerini 'erkek' ifadeleri ile değiştirin veee işte benim durumum... Bu arada haber de fenaymış :D
00 Yorumla
+1 yılHaklısın abi ya. Haber her şeyi açıkça ortaya sermiş. Baksana, kızın birlikte olduğu erkek, evli ve çocuğu olmasına rağmen eşini aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu olaylara takılırsak gerçi takılmayacak gibi değil adamı paranoyak yapar bu yüzden akışına bırak ALLAH islah etsin öyle kızları...
03 Yorumla
Soran+1 yılen dogrsunu soyledin hocam salih insan salih insanla evlenir
- +1 yıl
sen kalbini temiz ttutuğun sürece rabim kalbine göre bir insan verecektir rahat ol
Soran+1 yılinsallah sagolasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılInanilmaz bir olay ya, valla bende iyice sogudum kiz olaraktan, ama unutmayinki kiz bunu yalniz yapmiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılkiz yapmasa erkek hicbisey yapamaz yuzde 90i kizin sucu
Cevap sahibi+1 yılYanildigini düsünüyorum, yapan kizlari savunmak degil amaçimki, bazi seylerin evlilik öncesi yapilmasina karsiyim ama bir erkek, hele-ki kizin asik oldugu biriyse o kisinin üstünde çok etkisi olur. Erkek kizdan böyle birsey istemese kiz hadi gel diyemez ya. Yani demek istedigim p$ç'lerde var *ruspularda.
Soran+1 yılikisininde cani cehenneme ama bunlari gordukce evlilikten soguyor insan
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katiliyorum, ben degil evlilik iliskilerden bile soguyorum
Soran+1 yılbu yuzden iliski yasamaya bile cekiniyoruz iste nasil evlenelim ki
+1 yılKIZLAR KEDİ GİBİ... KİMDEN İLGİ GÖRÜRSE O TARAFA AKIYORLAR..
örnek askerde ayrılır cogu kız cunku ilgisiz kalır00 Yorumla
+1 yılTebrık edıyorum bunu yazan arkadası yenı asklara yelken acııcam ama bu sorun benımde kafamda temız kız arıyorum
00 YorumlaErkek bulalım sana o zaman...
02 Yorumla
Soran+1 yıldogru konus lan
bende öyle zaman bunu gerektiriyor
00 Yorumlabenim haberi almışın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkeske okumasaydim tumden sogudum kizlardan :(
kesinlikle katılıyorum sana
00 Yorumla
+1 yılBende güvenemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbendensin usta