Hürrem hamam otu yağı ve pcos sendromu

mrh.

dün kadın doktoruna gittim adet düzensizliği kıllanma saç dökülmesigibi şikayetlerim vardı doktor polikistik over sendromu teşhisi koydu doğum kontrok hapı ile adetim düzene gircekmiş ama kıllanmaya kendim bi çözüm bulçakmışım vücudumun her yerinde (sırtımda kollarımda göbeğimde hatta göğüs ve ense bölgemde bile kıllanma oldu. epilasyon için bi merkese gittim en az 10 seansta bitirebilir dedi çünkü ççok ince ve köyü değil dedi birde ben almanyada yaşıyorum yani maliyeti bayaaa bi fazla olcak birde yaptıran arkadslarım memnun değiller pek. bende hürrem otu yağını duydum faydası oluyormu acaba ayni benim durumumda olupta kullananlar lütfen cevap yazsin psikolejim bozuldu iyice ne yapçağımı bilmiyorummm
Güncellemeler
+1 yıl
saolun arkadaslar cevaplar icin. birde beni 1 ay icinde baya bi kilo aldim bu hastaliga bagliymis doktorum oyle dedi. bu kiloyu acilen vermem lazim 36 beden etek giyiyordum simdi eteklerime siiigmiyorum. nasil kurtjlcam.bu kilolardan :-) bu arada spor tavsiye etmeyin zatencok tempolu calisiyorum
Hürrem hamam otu yağı ve pcos sendromu