AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Tabikide sarilir uyurum kudurmadik o kadar hskimim kendime :)
Evet sevgilim olmayan birisinle sarılıp uyumuslugum vardır.
zorla güzellik olmaz. ama aşağıda söz dinlemeyip hafif değebilir. okadar :D
tabiki bunu nerden çıkardın bunun ayrıntılarını anlatmayı çok isterdim sana prensesimmm
bir erkek sadece sarılıp uyuyabilirde erkekliği çok sisnsidir o gece neler yapar neler :D
icinde sevgi varsa eger sadece sarilp uyuyablmdk pahabicilemez
irade meselesi iradesi sağlamsa evet ama özünde iradeden tek bir zerre yoksa sulanır
evet uyuyabilir her an seks yapılmıyor merak etme.
Seven erkek zaten bunu evlenmeden yapmaz aynı yatakta uyumak evleneceğin adama özel bişey olmalı evleneceğin insana.
Aslinda sarildigim zaman biseyler kalkar ama kiz istemiyorsa tabiki sadece sarilip uyurum bunu cok yaptim
Sen her çifin her gece seks yaptığını mı düşünüyosun
Ya anlatamiyor muyum acaba? Hic seks yapilmamissa hic cinsel temasta bulunulmamissa. Kizin istememesinin nedeni de bakire olmasi.
bekaret korumaya çalışan kızlardan tiskindiğim için bişey diyemicem.
Yav he tamam ok
Bana bilmiş muhabbeti yapma. bir gün kız arkadaşlarımdan biri "aşkım arkadan yapsan olmaz mı" diyince bu şekil düşünüyorum. benle başka yerden yapıcak ama evlenceği adama bakireyim dicek. iğrenç değil mi sence? ya yap ya yapma kimi neyle kandırıcaksın.
bakire kalayım diye sürtünen yalatan başka yerden yapan insanları hoş görüyosan o senin iğrençliğin. Gönül verdiysen yap efendi gibi ne yapıyosan temiz olan o dur bakire olanı değil.
Hayir hayir tabii ki de bu konuda dibine kadar haklisin. Ben bakirelige kendi adima onem veririm ama o ozel kisi olduguna inandigim kisiyi buldugumda da evliligi beklemem sahsen. Ve dedigin seyi ben kesinlikle dusnmedim aklima bile gelmemisti yani senin genel olarak bakirelerden falan nefret ettigini ddusunmustum :D
Yok yok yanlış anlamışsın :) özür dilerim biraz kaba konuşmuşum baştan okuyunca farkettim. Aklıma geldi sadece o günler. İlerde birini seversem o günlerin hesabını ben sevdiğim kadına nasıl vereceğim onu düşüyorum. Benle cinsel birşeyler yaşamak için yanında da gönlünü rahat tutmak için "sevgili" sıfatının arkasına saklanması. Gelde insanlara karşı inancın kalsın.
Hic onemli degil ben de yanlis anlamisim :D sen dediginde tamamen haklisin.
Ben böyle hiç bişey yapmadan uyuyunca sen beni artık sevmiyon istemiyon oluyo :)
Bağzılarını anlamıyorum ama bu benim için normal bir şey yatak demek seks demek değildir
ben takıntılıyım ya , beceremiyorum... yalnız uyumak gibisi var mı
Anca sevistikten sonra. O da çok sansliysa yoksa yataktan sonra yüzüne bakmaz
Ayrildigim sevgilimi, kacırmıştım akşam yanyana yatdık kafasını omuzuma koyup uyumuştu tüm gece saclarini koklamiştim onu izlemiştim babasi sonunda ayirdi ve kizi zorla biriyle evlendirdi 👇
tabiki de uyunur ve sevdiğinle uyumak kadar huzur verici birşey daha yok
öyle bir görüşe sahip olanı bulsam tutup evlencem :D
olur niye olmasın. her şeyde o olucak diye bişey yok.
Ben bakmaya utaniyorum sen diyon ki sarilcan bir de uyucan oyle kendimden kiskanirim :)
bu kadar saçmalık olmaz ama. yatağa gireceksin eee sarılıp uyuyacaksın, yok yaaaa
Evet olabilir. O kadarda öküz olmadıklarını düşünüyorum
Kız vermeyince napcan mecbur uyuyacan :)) biraz kurcalarsın kızı azdıramazsan yapacak bişi yok... tabi %90 boynundan öpülen okşanan kız yapma etme derken azıp olaya dahil olur
Uyuyamaz sarilip uyurum diyenler de hic inandirici degil illa bir sey olur yani 😁😁😁
evet? istemiyorsa tecavüzmü edilcek illa?
müthişti...
İnsanların bunu artılaması ne garip. Tecavüz söz konusu bile değil. Zaten bunu yapmaman olması gereken. Bunu yazdı diye neden artılanmış anlamadım.
@balmumsuz bacım anlayamamıssın sen anlatacak halimde yok
Tecavüz etmeyi seçmedin diye takdiri haketmiyorsun :)
Uykum olup olmadığına bağlı biraz öyle zorla sarılıp uyumak pek yürümez ben de diye düşünüyorum.
bir kaç kere uyumaya gitmişliğim oldu ama kapıyı açar açmaz öpüşmeye başlıoduk. gerisini siz düşünün :DD hahah
Soru çok komik zaten bir kızla neden yatarsın yapmak için dimi kimse öylesine yatmaz bir erkekle ya da kızla zaten o yatağa girerken onu göz önüne alıyorsunuz !
sarılmam, öyle uyulmuyor, kolu uyuşuyor insanın. Gecen denedik bir hayranımla olmuyor yani
Belki 'erkek' uyuyamaz lakin 'adam' uyur..
Eig bence bu
evet uyur uyumalı da. çünkü çok huzur veriyor insana :)
ben uyudum çok da güzel. d
Bence sadece sarilip uyumak ne bilim kim derse inanmam
Yorganmı sandın erkekleri siz isterseniz erkek istemese kocam beni aldatıyo dersiniz
Neden olmasim? herşey cinsellik değil
Ata eşşeğe kaza tecavüz edilen bir ülkeden bahsediyoruz arkadaşlar yapmayın lütfen...
su uyur düşman uyumaz o uyusa ufaklık uyumaz vurup vurup kaçar :D dikkatl, olmak lazım :D
kaldırın şu soruyır amk"""
Yani muhtemelen öyle birşey yapmadan uyursa sabaha evde garıyı bulamaz d
erkek uyurda piiiipi uyumaz
o nasıl yorumdu çay içiyordum güldüm neredeyse ölüyordum :D
ay dilini yakmadın inşallah :D @deliican
yok ya dilim yanmadı da boğazıma ters kaçtı :D
ger iki tarafın istemesi lazim aksine iliski degil tecavuz derim ben
olgun ve doymuş bir erkekse uyur
Olgun ve doymuş erkek ne ya besili dana sanki
Olmaz.. İllaki bir yerini eller okşarım sirnasirim dayarim
ateş ile barut yan yana durmaz
Evet benm sevgilim uyuyo oylee :)
gerçekten seviyorsa tabiki.
Aşk sadece seksten ibaret değildir..!
Evet uyuyabilir niyetler onemli olan.
elbette dedigin mumkun
her erkek uyuyamaz. Adam olan bunu başarabilir.
Erkek değilde ADAM olan uyur.
Ben dursam da miki durmaz..
Sağlam irade gerektirir. Her iki taraf için de...
Karşısındakine bagli birazda..
Evet ne var ki bunda?
Sarılmadan da uyuyabilir :)
Uyuyabilir hepsi abaza değil :)
Evet olur herşey cinsellik değil
boşaldıktan sonra olur
Bilmem. Galiba. Sanırım uyur.
Erkekler için zor çok zor..
kadında hormon yok mu? Uyarılınca ne yaptığınızı şaşırıyorsunuz...
Uyunur tabi niye uyunmasın
Aşık bir erkeğin hayali zaten budur...