Bir ablanın kız kardeşini depresyondan çıkarmasına yardım edebilir misiniz lütfen?

gençler kardeşim buaralar depresyonda resmen hatta benide düşman gibi görüyor kendine nedenide vücudundaki istemediği tüyleri ve göbeği ben kendimi bildim bileli fiziğim hep iyi olmuştur v hiç kıl tüy sorunum olmadı ama kardeşim baba tarafımıza çekmiş hep göbeği ve tüy sorunu vardı ben şuan kendi paramı kazanıyorum kardeşimle beraber yaşıyoruz ona lazer epilasyon uygulatmak istiyorum ve birde spora yazdırmyı düşünüyorum çünkü gerçekten kötü durumda çirkin bir kızda değil ama bunalrı çok taktı kafasına lazer epilasyonun riski varmı ve bütün vücut için fiyatları ne kadar biliyormusunuz yaptıranlar bakabilirmi tekrar tüylenme oluyor mu kardeşimin tüyleri çok değil tahminen kaç seans sürer sizce kesin kararlıyım onun kendini iyi hissetmesi için yapıcam bunu artık bana düşman gibi davranıyor ve birde spora yazdırırsam sizce kaç ayda tamamen düz bir göbeğe sahip olabilir bu arada bende onu yalnız bırakmıcam onunla beraber gidicem ki yanında olduğumu anlasın
Bir ablanın kız kardeşini depresyondan çıkarmasına yardım edebilir misiniz lütfen?