League of Legends bağımlısıyım. Ve hayatım mahvoluyor, yardım edin?

Arkadaşlar herkeze merhaba. 2 senedir bu illet online oyunu oynuyorum ve belli bir seviyeye geldim. Ama artık bir noktadan sonra hayatımı ele geçirdiğini farkettım. Beykent üniversitesinde uluslar arası tic. okuyorum ve oyun yüzünden okula gitmıyorum. Allaha şükür şeklimiz yerinde hayatıma bir çok kız girip çıkıyor. Bakın giriyorlar ama ben nasıl çıktıklarını bile bilmiyorum düşünün :D 1 saat önce kız arkadaşımdan ayrıldım ranked atıyordum katarina oynuyordum. Kız aradı telefonu omzuma koym derken mınyona atcagım E yi adama attım kule altı ilk kanı verdım. Sonra kıza patladım senin yüzünden kule altı girdim full canlı adama felan diye. Kız ne diyorsun sen iyimisin felan diyor :D Bilmiyor tabi oyun oynadıgımı spordayım diyorm cafedeyim diyorm. Asosyal gözükmek istemıyorum. Abi hayatımın her alanında LOL var ya. Üzülen birini görünce amumu geliyor aklıma. Babam ossuruyor evde ulti atma baba diyorum. Annem kavanozu acamıyor benı cagırıyor bende kendimi jungle sanıp gang atıyorm. Kendimi kötü hissettğim zaman rakip baron keserken kata ile atlayıp penta ve baron çaldıgımı düşlüyorum mutlu ediyor benı :D Bu tarz şeyler. Taşşak geçen yazmasın birader
League of Legends bağımlısıyım. Ve hayatım mahvoluyor, yardım edin?