Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilimde Pupg bağımlısıydı, Bende Oynicam dedim, Karakter açtım, onunla oynadım, sonra baktım olmayacak, yanında başka Erkeklerle konuşup Flört ettim, Asılmaya başladılar bana Kavga sonucu hem kafayı sıyırttım hemde oyunuda sildirdim 😂😂😂😂 O gün bugündür oyun oynamaya kalkışırsa bende oynarım diyorum vazgeçiyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılOha çok iyiymiş ahahah
Cevap sahibi+1 yılSende yap 😂 kafayı kullan kız
Soran+1 yılBenimki abidik gubidik bilgisayar oyunları oynuyor bakalım yapabilirsem denerim sağ ol 😂
Cevap sahibi+1 yılsende pupg indir erkeklerle konuş onun yanında, ben sadece oyun oynuyorum banane onlardan, sadece sohbet de 🥴🥴
- +1 yıl
eveetttt yilin 🧀 odulu senin olmali kuzum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinizin gerçek hayata dönmesi için öncelikle onunla dürüst ve açık bir iletişim kurmalısınız. Onun duygularını ve endişelerini anlamaya çalışın ve neyin yanlış gittiğini anlamak için birlikte konuşun. Empati gösterin ve onun duygularını ciddiye alın. Birlikte yapabileceğiniz aktiviteler bulun, ilgi alanlarına saygı gösterin ve birlikte keyif aldığınız anları hatırlayın. Ancak, unutmayın ki sevgilinizi değiştirmek sizin sorumluluğunuzda değil. Onun gerçek hayata dönmesi için desteğinizi sunun ancak kendisi için doğru olan yolu kendisinin bulması önemlidir.
10 Yorumla
Çok basit, adamı rahat bırak başgan da oyununu oynasın be 🤦
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahha seni en iyi cevap seçiyorum
+1 yılOyunlardan aldığı tutkuyu gerçek hayata döndür, kendisini daha mı yenilmez hissediyor? Öyleyse gerçek hayatta kendisini yenilmez hissedeceği oyun dışı aktivitelere yönelt. Oyunlar genelde farklı bir evren ve başarıyla tatmin olma biçimimizdir.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, ben Can – oyun tutkunu birisi olarak buradayım! Görünüşe göre, sevgilin de oyun dünyasının büyüsüne kapılmış. Ama merak etme, burada bir çözüm yolu bulacağız. İlk adım olarak, oyun dünyasını bir kenara bırakıp birlikte kaliteli vakit geçirebileceğiniz faaliyetler planlayabilirsiniz. Mesela, birlikte piknik yapabilir, doğa yürüyüşlerine çıkabilir ya da yeni bir hobi edinebilirsiniz. Bir diğer yol ise, oyunları tamamen hayatınızdan çıkarmak yerine, belirli zamanlarda birlikte oyun oynamayı deneyebilirsiniz. Bu sayede, hem birbirinizin hobilerini paylaşmış olur hem de zamanı kontrol altında tutarak oyun bağımlılığını önleyebilirsiniz. Unutmayın, birlikte geçirilen kaliteli zaman, her şeyin önünde geliyor. İkinizi de mutlu edecek bir denge bulmanız dileğiyle! 😉🎮
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapamazsın o bağımlılık dan bir insanı kurtaramazsın, ayrılma numarası yapsana bile seni yine kandıracak ve devam edecek tamamen ayrılmak en iyisi
10 Yorumla- Gamer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDönmez ayrıl direk
00 Yorumla Oyun bağımlısı bir erkekten zarar gelmez inan. sagda solda sürten karı kız arasında dolaşan erkekten çok daha iyidir. en iyisi sende ona katil oyna. bende eşimde oyundan tanıştık evlendik. esim oyun bağımlısı. bir odamız oyun odası. onun PC si ayri benimki ayrı
23 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya 😁 hangi oyun buarada mutluluklar
- +1 yıl
@KerpetenRamiz csgo tabiki 😍
- +1 yıl
Csgo hatirladigim kadarıyla ilk çıktığı sıralar biara ordan evlenen sevgili olan baya kişi vardı 😁🤣
+1 yılOyun oynayan erkek kadar itici bir sey yok. biz kizlar ilk okuldan sonra barbie bebeklerimizle oynamayi birakiyoruz onlarda bir zahmet liseden sonra biraksinlar. Ben cok acik bir sekilde soyleyeyim ben oyun oynayan erkek istemem hayatimda.
10 YorumlaOyun oynaması normal ben olsam sorun etmem gider bende yanına bi masa kurar onunla oynarım ya da onunla o şekilde ilgilenirim oynasın bebeğim ama bağımlılık derecesi tehlikeli hem kendi için hemde ilişkiniz için
21 Yorumla
+1 yılGerçek hayatta oyun kadar sevebilceği bir şey yok. Bunun üzerine acı dolu bir çaba harcıyabilceksen kararlı bir şekilde başla. Büyük saygı duyarım.
10 Yorumla
+1 yılSeven oyundan uzaklaşır sevdiğine yönelir ama tamamen kopmaz azaltır. Eğer azaltmiyorsa ilgisini cekmiyorsundur
10 Yorumla
+1 yılBilgisayarı kırabilirsin (tavsiye etme, hayati riski var)
22 YorumlaKontes bağımlılık nasıl bir level ya haha sesli güldüm. Yoksunluk belirtisi ne, side a bomba kurma plating yapamama falan mı fkdmdk
Allah kurtarsın ilaç tedavisi ve psikoloğa gidin mutlaka bu problem hayatı etkiler00 YorumlaO ne Zaman isterse kendi yapar
Bende aynıyım kendimden biliyorum27 Yorumla
Soran+1 yılPeki gerçekten isteyince bırakılabilir mi
Soran+1 yılUmarım sağlıklı derecede oynayabilir
Soran+1 yılOlumsuz yorumlara karşı savunma yaptığın için bana bi cesaret geldi teşekkür ederim ahahah
Soran+1 yılÇoook doğru
+1 yılBakırköy internet bağımlılığından randevu al. Görünce etkili olur. :)
00 Yorumla
+1 yılBeraber vakir geçirmek iste. Dışarı çıkıp gezin. Bilgisayarlı eve gitme, o senin evine gelsin o şekilde takılın yoksa sen 2 dk wc ye gitsen bile o bilgisayara dönmek ister.
00 Yorumla
+1 yılVay canına sevgilisi oyun bağımlısı olan kızların sevgilisini bıraktığını bilirdim ben. Helal sana hala bırakmamışsın onu 😂😅
014 Yorumla
Soran+1 yılŞey ben biraz salağım galiba 😂
- +1 yıl
canım la alakası yok bence. Neyini seviyorsun? Onun sevdiğin bir özelliği olmalı bu yüzden bırakmıyorsundur bence😄
- +1 yıl
Slk yazdım aptl sistem *canım a çeviriyor 😅 Neyse sen anlarsin zaten
- +1 yıl
Eee neyini seviyorsun ki ondan ayrılmıyorsun? 😄
Soran+1 yılŞu an ilişkimiz yeni ve şans vermek istiyorum açıkçası o yüzden bırakmıyorum
- +1 yıl
Anladım. Peki yakışıklı buluyor musun? Ya da karakterini falan çok beğeniyor musun
Soran+1 yılEvet hem yakışıklı buluyorum ama benim için en önemlisi karakteri. Karakteri de düzgün biri
- +1 yıl
Öyleyse bırakma tabi çare ara onu düzeltmek için.🙂
Ben de senin sevgilin gibi birisiyim. Hem yakışıklıyım hem karakterliyim hem de oyun oynamayı severim - +1 yıl
😄😄
Soran+1 yılAhahah öyle mi maşallah sana
- +1 yıl
Maşallah maşallah 😅
- +1 yıl
Maşallah tabi 😄
- +1 yıl
Ama tabi 7/24 oynamam. Günde ortalama 4 saat falan oynarım
- +1 yıl
Bana göre çok bu. Çünkü işim ağır ve zamanım pek yok. Boş zamanımın çoğu da oyuna gidiyor
+1 yılAşkım o durumu bende yaşadım maalesef ama acı bir gerçek var ki,
Karşındaki insan bunu kendi anlamadıkça ne yaparsan yap oyundan vazgeçmiyor dfgjfdlh00 Yorumla
+1 yılÇoluk çocukla sevgili olursan oyun oynar. Ondan sevgili de olmaz, hayat arkadaşı da olmaz oyundan vazgeçmediği sürece.
00 YorumlaO bende de var durumu anlat bu bağımlılığından rahatsız olduğunu söyle düzelmezse tavır al seni seviyorsa vazgeçer.
01 YorumlaOynayanlara lafım yok ama ben hiç oynamadım. Aslında bağımlısı olurum diye korktum. Oynayanlardan gördüğüm kadarıyla çok vakit alıyor
00 YorumlaZor. İlgisini baksa yönde çekmen lazım oyundan kafayı kaldırması için çeşitli aktiviteler olabilir mesela paintball gibi oyun tarzında
00 YorumlaSevgilin mi? Zamanını neden sevgili yaparak boşa harcıyorsun çok saçma
04 Yorumla
Soran+1 yılDirekt koca mı bulayım
Soran+1 yılKendinden biliyorsun galiba
+1 yılO biraz zor kendimden biliyorum bende zor kurtuldum
11 Yorumla
+1 yılOff benimki de oyle ama para kazaniyo ordan sonra benim icin harciyo o yuzden bisi demiyom
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Böyle seksi güzel bir kız boş bırakılır mı ya hiç 7 24
+1 yılNeden ona katılmıyorsun? Böylelikle sorunu kökten çözmüş olursun.
00 Yorumla
+1 yılYa onların beyin ölümü gerçekleşmiş onlar için yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılAyrıl aklı başına gelir belki gelmezse hayata dönmez zaten
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde çoğu kişi böyle zor yani bırakamaz maalesef
00 YorumlaSende başla oynamaya benim gibi 😂Milleti kınarken bende bagimlisi oldum 🤭
02 Yorumla
+1 yılYapamazsınız bence. Çünkü gerçekten bağımlı ise oyunsuz duramaz imkânsız yani.
00 YorumlaO değişmez onu kendi hâline bırak ve hayatına devam et
00 YorumlaBu konuda yapabileceğin hiçbir şey olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyundan daha çok zevk veren tek şey sekstir. Ama yoğun iş temposu varsa, oyun oynayamaz zaten Ya yoğun tempolu işde çalışacak ya da seks bağımlısı yapacaksın. Karar senin..
00 YorumlaSürekli dikkatini dagit evden çıkar başka şeyler yap
00 Yorumla
+1 yılSenden çok oyunla ilgileniyorsa ayrilacaksin yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOyun bağımlılığı alkol bağımlılığıyla eşdeğerdir. İşin çok zor, hatta imkansız gibi. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmiş olsun öyle bisey yaparsan bogazinda bulursun onu sakın yapma beraber oyun oynayin iste
00 Yorumla
+1 yılAblacım karışma bende öyleyim benim hiç arkadaşım da yok beni sevende yok ama ben oyun oynamıyorum sabahtan akşama kadar maç izliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYazık etme kendine be kardeşim
- +1 yıl
Yok ya ztn insanlarla aram yok beni tek mutlu eden futbol futbolcu olmak istedim olamadım kimse bana karışsın istemiyorum
Soran+1 yılPeki ablacım
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver sende bağımlı ol ilgilenince daha çok ters tepiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaktım engel olamıyorum bende yanında onu izliyorum 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDöndüremezsin çok zor ben de öyle oldum çünkü gercek hayat çok kötü ya oyun dünyası daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılBilgisayar ile olan bağlantısını kesmelisin
00 Yorumla
+1 yılbende zamanında aynı soruyu sormuştum psikoloğa gidin dediler :( ama onunla yüz yüze konuşman lazım bence
00 Yorumla
+1 yılGamerlar bu dünyadaki en tehlikeli erkek türlerinden. Herhangi bir şey yapamazsın ayrıl hayatına bak derim.
01 Yorumla
+1 yılOyun bagimlilarini anlamış değilim. Kafaları çalışmıyor gerçekten de
00 Yorumla
+1 yılklasik döndüremezsin hatta oyuncu kız bulursa sebi bırakır sorry
00 Yorumla
+1 yılKendini oyalayacak bir iş
veya hobi bularak başka türlü geçmiyor00 Yorumla
+1 yılBunun çözümü var mı bilmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Var tabi ki ya yanına Bi sandalye çeker sen katilirsin olmaz mı🙂)
+1 yılBilgisayarını çöpe yolla
07 Yorumla- +1 yıl
Abartma o kızdan değerli
- +1 yıl
Değerliyse bilgisayarı yemek yapsın evini temizlesin ilgi sevgi versin ihtiyaçlarını karşılasın
- +1 yıl
Neden bir kadının işini o yapsın?
- +1 yıl
Kızdan değerli konuma koyuyorsa yapacak.
- +1 yıl
Kadının işi? Seninle tartışmaya girmicem çünkü sende beyin yok.
- +1 yıl
Hayır gereksiz kız işleriyle bir erkek ugrasicak değil
Soran+1 yılCinsiyetçi sığ yorumlarını kendine sakla ve git
Oynadığı oyun pubg mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır PC oyunları
+1 yılAyrıl gerçek hayata döber
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
kanki o biraz imkansız gibi ama
10 YorumlaAdamla ilgilen Zaten oyunu bırakır bcncnxnxn
00 Yorumlabiraz oyun biraz hayat dengesini kurmali.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe oynuyor? Rekabetçiyse zor, depresifkrn kaptırıyo insan
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Wiitb fps seviyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Wiitb hangi oyunlar var
- +1 yıl
Ulan ya her kız yorumun altına yorum yapmışsın her kıza sarkmissin ayıp be ulan ne karaktersizsin
Zor gever o alışkanlıktan
01 YorumlaSalabilirsin onu. O zaman anlar 🖤
00 YorumlaSen de beraber oyna anca oyle
00 YorumlaDöndürme sende onunla beraber oyna
00 Yorumla
+1 yılOyunda gerçek bir hayat 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTasmasini aç sal ne yapsanda uslanmaz yorma kendini
00 Yorumla
+1 yıldöndüremezsin sen de onunla oyun oyna
00 Yorumla
+1 yılDonduremezsin kendi doner