Hoşlandıgım çocuk evine çağırdı sizce nedir?

3 senedir tanisiyoruz bir donem bana ilgi duydu gibi sonra degisik seyler oldu biz 6 7 ay oncesinde konuşmaya basladik hoslanmaya basladim bulusmak istedi falan snra ben bunu bir kizla gordum 2 3 hafta sonra biriyle cikmaya basladim bu duyunca benim yuzume bakmadi konusmadi bakisi nefret ediyomus gibiydi sonradan konusmaya basladi dershanede falan ikimizde mezunuz neyse bu bana yazdi bir gun sasirdim konustuk 1 hafta falan oylesine sinavlar hakkinda falan bulusalim dedi bende bakariz dedim uzatmadan faceyi kapattim ygsden sonraki gun mesaj atmis nasil gecti diye bende cevap attım 2 3 mesaj sonra cevap atmadim faceyi kapattım o sira sevgilimle devam ediyoduk konusmak istemedim sonra dershanede bir gun yanıma geldi nasilsin nasil gecti diye konustuk numaram var mi sende ac bakiyim dedi telden bakti mesaj at dedi o gun benimle konustugu gun sevgilim benden ayrildi benden sıkılmış eskiden hoslandigim cocuk surekli yazmaya basladi bulusalim dedi bulustuk yemek yedik ama ben pek konusmadim eski sevgilime ihanet ediyomusum gibi hissettim eski sevgilime normal sekilde yazdigimda yazma bana diye agir konustu ve tamamen bittik bu hoslandigim cocuk cidden cok iyi biri hani ne hissettiginide bilmiyorum kiskaniyo herkesten tavır aliyo git onlarla konus dedigi bile oldu bir gun ben dershanede yanina gittim gelmedi sonra mesaj atti selam diye konusmuyorum seninle dedim yemek yapiyim sana dedi bende inanmadim yalan soyleme falan dedm cidden yapicam ne zaman istersin dedi eve cagircagini tahmin ettim bir sey demedim konuyu kapatmaya calistim bugun yemegi soyledi ve film izleyelim bilgisayarrini getirde dedi nerde izlicez dedim bizde dedi gelmem size dedim tamam gelme dedi sonra yemegi yapip getirceksin unutmam dedim o da bakariz dedi eve demesi bunlar falan ne demek sizce napiyo ne hissediyo ya da hissetmiyo mu ben acikca gidip eskiden senden hoslaniyodum desem mi biraz karışık ve uzun ama yardim edin
Hoşlandıgım çocuk evine çağırdı sizce nedir?