Kızdan yardım almış fikir konusunda
Sevgilim beni aldatıyor sandım meğersem... ?
Kızdan yardım almış fikir konusunda
Klasik erkek kıvırmaları diycem sen iyice alevlencen ama klasik erkek kıvırmalarıda olabilir ki bence klasik erkek kıvırmaları. Ben susiyim tamam
Hediyesini sinirlenip bana fırlattı eski anılarımızdan Oluşan bir CD güller ve kolye vardı Ayrıca Kızın elini teşekkürler manasıyla tutmuş kız fikir vermiş
Elini tutmadan da teşekkür edebilirdi şimdi bırak bunları deseydin
canım nasıl bır suprızmıs bu kızın elını tutup gulusuyormus... inanma
Hediyesini sinirlenip bana fırlattı eski anılarımızdan Oluşan bir CD güller ve kolye vardı Ayrıca Kızın elini teşekkürler manasıyla tutmuş kız fikir vermiş
walla ne dıyecegımı sasırdım yanlıs zamanda olusan bıseymıs kızla bır konus derım o fıkır veren kızla sonra beraber sevgılının yanına gıder affettırırsın kendını
Kızı tanımıyorum ama okuldanmış bulmaya çalışırım
ilk kızla konus soru ısaretlerı kalmasın kafanda
En iyi yalanı söylemiş ahhh be safım sende inandın mi yani suçluluk duygusu hissettigi icin o an suçu sana atıp kaçmış.
Seni seNin icin aldattim demis sende uzuldun mu buna puhaha
Ee bastan soylesene simdi cocuktan ozur dileyez.
Neyse ayip etmissin ama git soyle sen beni boyle gorsen ne susunurdun de bir insan ne kadar kiskaniyosa o kadar cok seviyodur de
Edebiyati parcala bilmez degilsin
Cevap
11Cevap
Pardonda eski anılarınızla kızın ne alakası var? Aptal bide cd yi üstüne mi fırlattı? Ben olsam o cdyi alır gider kırar sonra onun yanına gidip üstüne fırlatırdım. Ne demek üstüme fırlatmak neden sinirleniyor pardon? Terbiyesiz.
Sende yedin 😁
sevgiline soyle yeni yapim filmler izlesin
Tamam bendr bundan sonra tesekkur ederken adamlari dudagindan opecem
Gecmis olsun haketmissin ama sen sana geri donmez umarim
böyle seyler sadece filmlerde olur dıye bılıyordum :D
Öyle diil işte Hediyesini sinirlenip bana fırlattı eski anılarımızdan Oluşan bir CD güller ve kolye vardı Ayrıca Kızın elini teşekkürler manasıyla tutmuş kız fikir vermiş
erkekler affetmeye mahkumdur. sorun yok
ağ ulan ulan nerde o şans
Kız kimmiş kız ne sürprizi bana inandirici gelmedi bacım
Süpriz i elini tutmadan da yapabilirdi Saf Yureklim :)
Professional çalışıyor desene :):)
Yinede elini tutmamaliydi belki aldatmadi ama o sırada etkilendi.
Of hepiniz morali bozdunuz ama fikirler için teşekkür
canım kardeşim benim moralin bozulacak Tabiiki de dost aci söyle. Ben seni tanımam etmem ama kullanilmani da istemem.
Sen safmisin kizim ya uste cikmis resmen iyi taktik yemissin sende
Hediyesini sinirlenip bana fırlattı eski anılarımızdan Oluşan bir CD güller ve kolye vardı
He o zaman tamam aldatmamis olabilir sen uste cik kizlar daima haklidir sonucta dokunmus kiza sen bir erkekle ayni sekilde yakalansan sevgilin neler yapardi uste cik alttan alma
helalll :D çocuk zekıymıs :D bırde anılarınıza aıt bısıelrde varsa elınde cebınde tam olmustur :D
Aradan bir iki gün geçsin. Yanına gidip özür dilersin hem neden bu kadar abarttıki? Sevdiğinden ağladın sonuçta. Oda aynısını yapmazmıydı sanki?
bana da pek inandırıcı gelmedi ama gerçegi bilmek istiyorsan soyle seni o kızla tanistirsin :)
niye elini tutuyor ki hiç inandırıcı gelmedi bana
Şüpheli bir durum. Hemen inanma.
senin icin mi baskasinin elini tutmus :)
Elini tutması teşekkür ederim manasındaki yazmayı unuttum
aldatıyorsa meğersen ayrıl panpiş :D
bu numaraya kanan kız kaldı mı
el tutma falan hikaye öyle Saçma iş mi olur
sor bakalım sevgiline hazırlayacağın hediyede erkekten yardım akıp elini tutsaydın naparmış
Safım benim
neden elini tutmuş inanmasaydın
dokunması ne derce doğru
Safliga son vermeli
Eee kız kimmiş yani?
Hediyesini sinirlenip bana fırlattı eski anılarımızdan Oluşan bir CD güller ve kolye vardı Ayrıca Kızın elini teşekkürler manasıyla tutmuş kız fikir vermiş Kız okuldan biriymiş aynı okuldayız
Yani nasıl desem eline vuruyorlarya onun gibi anlatamadım
Guzel kandirmis
Sinirlenip ustune firlattiysa suclu ki sinirleniyo hemen. Normal bir sey olsaydi sana sakince anlatirdi hediyrsini oyle guzellikle verirdi
Aferin... :S
neymıs suprızı
hmm gecmıs olsun
Dizilerdeki gibi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar