Sizden 5 dakikalık ayrılık metni istiyorum.

Sevdigim insandan ayrılmam gerek. o kadar bitik haldeyiz ki.. aynı yerlerde yasıyoruz ama farklı yerlerde okuyoruz. ama ona bir hafta daha gelemem demiştim. yinede erkenden geldim o da erken geldi diye memlekete. o da lütfen gel gibisinden seyler söyledi.. işte geldim. 1 hafta oldu görüsmedik. ve mesaj atmazsam atmıyor. yarında geri dönüyor . hani cok özlemişti beni görmeden gitmeyi göze almışsa. ayıp yazık ki o özlemek o sevmek o aşk gecen hafta telefon konusmalarında kaldı. heralde onda sevgi tükenebilcek kadar zayıf ki beni günlerce kırgın uykusuz bırakıyor. tabii ki gülümseyen yüzüm yerinde. sadece kendi başımayken şu anda size yazdıgım anlatabildigim kadar üzgünüm. durum bundan ibaret. elbet gitmeden görüsecegizdir sadece 5 dk. ben lafa baslayıp bitirmeliyim diye düşünüyorum.

maalesef ders calısır gibi olacak cünkü karsısında hic bir kelime bulamıyor o an sıfırlanıyor beynim.

edebiyat olsun bir nevi cevap veremesin çıkış bulamasın.)

samimi yardımcı olursanız inanın cok memnun olurum.

not. 1 yıllık sevgili 1 ay görüşmedik o 1 ayda 4-5 günde bir konustuk. alttan aldım dersleri yogundur diye. cok vaatlerde bulundu sehire geldigim günden planlar yapmıstı. uzaklık bitirmiş.
Sizden 5 dakikalık ayrılık metni istiyorum.