+1 yılNeden bilmiyorum ama sanki karşımda cok tatlı hanim hanimcik bir kız var ve aklı biraz karışmış sanki... bak güzelim. .. diyelim ki dileğin gerçek oldu ve bitti o evlilik. .. benim eski evliligim de birinin cok parmağı vardi ve o senin gibi de değildi acik olarak sabote ediyordu. .. ayrıldım eşimden fakat biliuor musun ne var... Aşk insanın gözünü kor kulağını da sağır ediyor. O ise yarar biri olsa hiç birakilir mıydı? Bugün senin için karısını terkeden bir başkası için de seni terkeder! Seni kinamiyorum lakin. Allaha dua et onu kalbimden cikar de.. nitekim kalpler Allah'in elindedir! .
12 Yorumla
Soran+1 yılAma abla simdi herkes birbirinden ayrılıyor. Evli olmasa bile bekarlar da kaç tane eski sevgilisi var. O zamanda diyemeyiz ki düzgün biri olsa birakmazlardi diye
- +1 yıl
Sevgili bosamaya benzemez ama karisini bosamak! Bu iki şey arasında dağlar kadar fark var. şu an dalga geçiyor galiba dedirttin bana...
Sevgili işte... sevgili ciddiye alınacak birşey değildir herzaman! Evlilik öyle mi? Yavrum boşver ortalık tertemiz Çakı gibi delikanlı kaynıyor arayıp gönlünun prensini bulursun niye evli birine gönül bagliyorsun ki? Dışardan göründüğü hibi değil bazı şeyler keşke bunları anlasan keşke. ...
En İyi Cevaplar
+1 yılbir anlik gaflete dusup sonradan pisman olma lutfen yaa. Insanlarin hayatlariyla oynamayin ciddi manada sizin yuzunuzden anti depresan satimi artti cinayetler cogaldi olum tehditleri yayginlasti yeter artik. Sonrada kadin cinayeti neden oluyo iste bu yuzden butun kadinlarin adini lekeliyosun su an utaniyorum kadin olmaktan..
23 Yorumla
Soran+1 yılUtanma Pıtırcık Allah istemese bu aşkı kalbime koymazdı
- +1 yıl
Allah hidayet versin
Soran+1 yılVermiyo iste sorun orda. Vermek istese verirdi
uzun zamandır yorum yapmıyorum ama görünce değişik geldi. Herkes verir demiş ama ben katılmıyorum evli birine de aşık gayet tabi aşık olunabilir hele ki eşini aldatan onca bayan erkek ortalıkta dolaşırken. Ayrıca yuva kendiliğinden kolay kolay dağılmaz. Boşuna beklersin öylece. yine de hiç tasvip etmiyorum ya seviyosan söyle varsın ucunda cehennem olsun :)
saygılar11 Yorumla
Soran+1 yılTSK ederim görüşün icin
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılyaw git 3 kuruşa 5 köfte iste, mayonez yerine sarımsaklı mayonez iste, ketçap yerine extra range sos iste, ara radyonun birini sevdiklerin için bir şarkı iste. yapma böyle pis işler allah belanı verir mi vermez mi onun bileceği iş ama insana daha güzel düşünceler yakışıyor bence.
172 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim bu güzel saygılı görüşün için
- +1 yıl
faydalı olduysa ne mutlu bana eyvalla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Ya kız yıkmıycam diyo. Siz sanki hiç istemediniz sevdiğiniz birinin birlikte olduğu kişiden ayrılmasını veya sevinmediniz ayrılmasına. Niye versin ki Allah belanı. Insanlar ne kötü şeyler düşünüyor sonra harekete geciyo. Yuva yıkmak ayrı bisey. Bazen en yakın sandıgımız kisiler bile sen acı çekerken mutlu oluyor. O en korkuncu. senin tatlı bir nedenin var sadece kendince. kimseye zararın yok
33 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayan tek kişisin sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.
Soran+1 yılAllah razi olsun senden
+1 yılGizli gizli çıkanların ayrılmasını istediğim olmuştu ama büyüynce ne biliyim şimdi öyle bişey düşünmüyorum, hatta evlenip ayrılmış erkeğin ruh problemleriyle uğraşılmaz bence.. daha bekarıyla başedemiyorz ayrılmışını düşünemiyorum.. ama yok hayır vermez bela falan olur mu öyle şey.. benim ilişkim yok kıskanıyorum elin kızını hoş adam almış diye normal :)
10 Yorumlaİşte kızlarını rahata alıştıran babaların igrenç bir şekilde ortaya saldıgı bir kız! daha.. Allah böyle babaların belasını versin. Allahından utan pis yosma. Değil senin belanı vermesini geç 7 kuşak dan olan tüm veledlerinin belasını verir Allah. Yuva en kutsal şeydir cehenneme git, babanıda götür.!
41 Yorumla
Soran+1 yılBen babamla buyumedim ki
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. onunla mutlu olmayı düşünürken bir yerden yanmasını istiyorsun. köprüden geçmek için arkanda kalanları yakıcaksın düşünsene :) bu ne kadar hayırlı olabilir ki senin için. arkadaşım allışkanlık hayranlık farklıdır aşk ayrıdır. adamla bir şey yaşamamışsın neyin duygularından bahsediyorsun. işine gücüne bak ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılİlla bisey mi yasamak lazim. Senin ask anlayışın buysa bisey diyemem
Soran+1 yılbir zokkadan anladığın yok
Soran+1 yılHe öylesin he
Soran+1 yılZiktir
Allahın yargılarını düşünmek hangi insan evladının elindeki cevaplasınlar. Aşk önüne geçilmeyen bir yığın duygu hormonunun aşırı çalışması işte bazende yanlış düşündürüyo bence düşünme ya da var sayalımki o adam senle ve senin ona asık olduğun gibi bir başkasıda ona aşık ve o kadında senin gibi düşünüyo hoşuna gidermi? Tabi gitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gider başkasının sahip olmadığı benimle derim
Allah'ın senin hakkında ne hüküm vereceğini biz bilemeyiz, ama bu tip şeylerle amelini tehlikeye atma. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına yapmamalısın. Bu yüzden Allah'ın gazabından kork.
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam sekeykiz
+1 yılBaşka adam mı kalmadı memlekette senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor kadın duysa eşinden şüphe eder be... Kendi denginde birini bul milletin yuvasına karışma. Yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna demiyorlar.. Ve inan şahit olduğum insanlar var.
23 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim yikmicam ayrilsinlar diye bekliyorum
- +1 yıl
Bak bu düşünce bile seni nelere sevk etmiş.. Ve platoniklik daha ilerler gider açılmak istersin boşver başka kişilere yönel ama bekar olsun
Soran+1 yılYoo kılımı kipirdatmicam. Ne kadar sürerse sursun beklicem
+1 yılYuva yikanin yuvasi olmaz derler bu durumda zaten allah belani vermis oluyo birde senin yaomana gerek yok istemen bu durumu boyle dusunmen bile cok gunah asiksin anliyoruz ama yapcak bisi yok yuva yikmayi falan dusunme sakim cikar aklindan
01 Yorumla
Soran+1 yılYıkmayı zaten dusunmuyom
+1 yılSenin gibilerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Sanane insanların mutlu yuvasından. Empati yap biride senin yuvanın yıkılmasını istese hoşuna gider mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılGitmez
Evli insanı ayirmak isteyene melekler gökten beddua edermis. Aşık olmak ayrı aptal olmak ayrı kaderiniz bir yazilsaydi zaten yazan kalem sizi bir araya getirirdi belki senin belki onun hakkindan hayirlisi boyledir belki beraber olsaniz mutsuz olcaktin sen hayatina sana yakisan hayatina yakisan Allahın yakistirdigi birini bul iste birilerinin ayrilip sana gelmesini degilki eger ayrilip gelirse sendende ayrilabilecegini unutma
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ahhh be güzelim şu ata sözünü hiç unutma bir yerine yaz aklının.''YUVA DAĞITANIN HİÇ BİR ZAMAN YUVASI OLMAZ.''Bunu sakın ama sakın düşünme bile..
11 Yorumla
Soran+1 yılAbicim dagitmicam zaten. Bekliyorum kendi kendilerine ayrilsinlar diye
Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı. Mutluluğun farklı yollarıda var... sen bu adamdan hoşlanıyorsan ayrılmalarına gerek yok seninlede aşk yaşayabilir... senin ruhun fahişe olmuş ne gerek var mutluluğa
00 Yorumlaİnsan yaşattığını yasamadan ölmezmiş bence gel vazgeç bu sevdadan ilerde her turlu cikar daha cok seversin olmaz dersin olur yeniden aşık. Olursun o zaman senin başına gelir ağalarsin söyleyim mutlularsa ayrilmazlarlar zaten bir yuva o kadar kolay dagilmaz soylemesi
00 YorumlaAşık değilsin niye günaha giriyosun bir adam için? Hoşlantıyı aşk zannetmeyi bırakın artık. Sen hep etrafında dolanıp adamın aklını alırsan ayrılıp sana gelir, ama öbür dünyada nasıl anlatırsın bilemicem.
00 Yorumla
+1 yılBoyle biseyi istemenin insanlikla alakasi yok plotonik askinida al uzak dur gunah belani muhakkak bulursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
erkek mi kalmadı da gidip evli barklı adama göz koyuyon
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkek misiniz
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz.
Önce şu soruların cevabını ver.
1-Adam eşinden memnun mu?
2-Senin onu sevdiğini biliyor mu?
3-Onun evli olduğunu başından beri biliyor muydun?
Bu soruların birine bile ''evet''dediyseniz, tebrikler karaktersiz birisiniz.03 Yorumla
Soran+1 yılAdam eşinden memnunsa ben niye karaktersiz oluyorum deli misin
- +1 yıl
Çünkü evli ve mutlu birinin yuvasına göz dikecek kadar alçaldığının göstergesidir bu durum.
Soran+1 yılİlişkimiz bile yok. adamın benden haberi yok.
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Birileri tüm ülkenin dağılmasını istiyor da allah belalarını vermiyor. Senin de vermez.
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılİğrençsin Allah belanı zaten vermiş ailene vermiş gerçi bela olarak seni sanada verir umarım senn gibisini
15 Yorumla
Soran+1 yılAgzinla salyalarini akita etrafa sactigin kin ve ofkeni alıp miktirip git
- +1 yıl
Bence sen bu duşunduğun şerefszlkle ve orspuluğunla buradan miktirmeden git keza kimse seni miksez umarım hayatın boyunca hep aldatılırsın. net
Soran+1 yılBu beddualar sana dönecek
- +1 yıl
Beddualarım hak edene gitsin o zaman bunu hak ediyorsam bana dönsün sen hak ediyorsan sende kalsın ;) ben hiç böyle bir şerefszlik düşünmedim sen duşun
Soran+1 yılOldu bb
aşık oldun diye yuvasının dağılmasını mı istiyosun sen ne kadar şerefsiz ahlaksız birisin aşık olduysan eğer içindeki aşkı bitirmen gerekiyo unutma evli bir adam o eşi var anlatabildim mi
17 Yorumla
Soran+1 yılİnsan aşkına kavuşmak ister
Soran+1 yılSen çok şerefli ahlaklisin
Soran+1 yılE istiyorum zaten
Soran+1 yılSöyleme ozaman ileri zekali
Şeytanın en sevdiği şeydir bir ailenin dağılması kendini kıyasla şimdi şeytanla sen öyle birimisin?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah büyük kime nasıl ne şekilde bela vereceğini bilir. annene bir bela vermiş yazık kadına.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi ne karistiriyon sarışın
+1 yılSeninki değişik birşey. Ama sen testmi yapıyorsun onu anlamaya çalışıyorum sadece.. normal bir düşünce değil çünkü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. Yok abiciğim bişey demedik ama hem soruyu sormuş hemde cevabı vermişsin :)))) verir verir yanında daha çok şey verir
00 Yorumlasenin askının ızdırabını bosansınlar isteyen kalbni beynini tavşanlar miksin emii..
05 Yorumla
Soran+1 yılBu dünyada ki en büyük kötülükmüs gibi neden davraniyosunuz
Soran+1 yılMutlu olduklarını nerden biliyorsun?
Soran+1 yılAldatmiyo. Söylersem aldatır.
Onun ve karısının arasına girmek istemiyorum
+1 yılsence harabenin üstüne gökdelen dikilirmi? Yanlış düşüncelere girme. Yuva yıkanın yuvası olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılGokdelene gerek yok mütevazı bir müstakil evde yeter
- +1 yıl
Mecazen bir kelimeyi anlamiyorsun fakat şeytanın insan şekline bürünmüş haliyle yuva yıkmayi düşünüyorsun yazik sana...
- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılALLAH belanı verırmı bılmem selamın kavlen dıyelım ama gercek olan durum sana beyın vermemıs
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
- +1 yıl
yuva yıkanın yuvası olmaz bunun ıcın ugrasacagına mutlu olması ıcın ugras kı sende bır gun yuva kurdugunda cok mutlu huzurlu ol bu yaptıgın gunah ve yanlıs
Soran+1 yılYuva yikmicam. Bekliyorum kendi kendine yikilsin diye
+1 yılBenden de aynı senin soru tarzın gibi bir soru bakalım senin soruna karşı benim tepkim neymiş anlıyacakmısın?
Moda'yı takip etmek için Moda'da (Kadıköy) mı oturmam gerekir işte senin mantık...02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be
- +1 yıl
Senin sorun da diyorum hiç olmamış bee yavrum..
+1 yılAllahta senin yuvanı yıkar amacın ne kızım ya git bekar adammı kalmadı memlekette.
23 Yorumla
Soran+1 yılYıkacam demedim
- +1 yıl
yıkmak istiyorum diyen kız ve yıkacam demedim dyen kız git hastanede saf oksijen baglattır beynine :)
Soran+1 yılYıkmak istiyorum mu yazmışım?/kendiliğinden dağılmasını istiyorum dağiticam mi dedim
+1 yılAllah belani vermez. Ama bunu karisi diyarsa bir yerine bu paylasimi yaptigin telefonu monteliycektir. He allah oyle itin kopegin duasinida kabul etmiyor havhavcim.
00 YorumlaYuva yikanin veya dalmasini isteyenlerin yuvasi olmaz derler ya. Iste sendede ayni öyle olur iste , sonucta kötü birsey istiyorsjn
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım gorcez
Yuva bozanın yuvasi olurmu hic tamam gene aşk yasa tat dibine kadar onu ama yuvayi dagtma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelip geçici bir duygu için bunu istersen Allah senin belanı en agirindan verir mutluluğunu kursaginda bırakır
01 Yorumla
Soran+1 yılOke
+1 yılaşk değildir o sekstir. aşık olsaydın gerçekten yuvasının dağılmasını istemezdin
03 Yorumla
Soran+1 yılHe kaç kere aşık oldun sanki Zekiye
- +1 yıl
koskoca adam sen gibi çocuklarla mutlu olacak değil ya, zekiyeymiş hahah:))
Soran+1 yıl:) kız sende beyin yok he
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılAyirmicam ki
+1 yılyaşın kaç önce cok merak ettim?
12 Yorumla
Soran+1 yıl20 ya
- +1 yıl
Onune ne adamlar çıkar. ! Da bu adam karşılık veriyorum okadar karaktersiz ve ucuz yani bu adam
Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Ne kadar Onursuz, Gurursuz kadinlarsiniz yaaa püüghhh senin gibilerin sifatinaa...
10 YorumlaKula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça bir kaşıntın varsa söyle olurmu öyle git başkasını bul
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olduk ama edepsiz gibi yuvası yıkılsın istemedik acımızı içeriye gömmesini bildik hanfendi
11 Yorumla
Soran+1 yılBırak simdi
“Üç kişiye Allah lanet etmiştir: Ana-babasından yüz çeviren, karı-kocanın arasına girip onları ayırmaya çalışan, bir de Müslüman toplumun arasına nifak sokmak için dedi-kodu yapmaya çalışan kimse.”
13 Yorumla
Soran+1 yılAyırmaya calismiyorum
Soran+1 yılEtmedim zaten?
başına her türlü be gelebilir. hem sadece hoşlanma diyorsun. yahu sonra nerede dürüst adam falan ne bu yaa? kendinize gelin bir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/n7VlLa.jpg
Bekle sen :D allah sevenleri ayırmaz01 Yorumla
Soran+1 yılKısmet bakalim
Köpeklerin istedigi kabul olsaydi gokten somun yagardi !
03 Yorumla
Soran+1 yılKemik değil miydi o
Soran+1 yılOke
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adamın belli bir düzeni var. Başkasının hakkında böyle düşünmek kötü bir şey. Yuva yıkanın yuvası olmaz demişler. Sen böyle istiyorsan senin için böyle isteyen biriside olur mutlaka.
01 Yorumla
Soran+1 yılKısmet canım ya
+1 yılYikmadim duyorsun ama yikilsin isdiyorsun beddua ediyorsun yarin birgun aynisi seninde basina gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etmiyorum onu nerden cikardin
- +1 yıl
Isdiyorsun ama ayrilmasini
Soran+1 yılİstemekle beddua etmek ayni mi?
- Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılverir
hatta aynısı basına gelir.
ben evli adama aşık falan olmadım. anlayamam seni.05 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamazsan bilmiş bilmiş yorum yapma
- +1 yıl
yaparım
Soran+1 yılÇünkü cahilsin
- +1 yıl
cahillik evli adama göz koymamaksa sen sozlugunde evet
Soran+1 yılHıhı ondan
nasıl bir mantık bu. insan olsan düşünemezzin bile böyle birşeyi.
09 Yorumla
Soran+1 yılAşığım
Soran+1 yılÇok aşığım
Soran+1 yılDeli gibi aşığım kara sevda
Soran+1 yılKötüyüm ben herkesi hasta ederim
Soran+1 yılSende
- Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz tabiki nasil boyle bisey dusunebiliosn anlamiorm
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk işte
- +1 yıl
Yaa ama senin basina gelse o kadinin yerine koy ileride uykularin kacar
Soran+1 yılBirisini kocaman aşık ne şanslı kadınım derdim. Onun istediği benim koynumda derdim
İnşallah verir tez zamanda ! Yuvası yıkılırsa eğer.
00 Yorumla
+1 yılİsteyebilirsin, normal de sadece iste. Eyleme dökmeyiver bir zahmet. :D
00 YorumlaVerebilir. Yuva yıkanın ( yıkilmasini istemende dahil) yavasi olmazmis
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yıladam belki karısı ile çok mutlu bence hiç bulaşma aşkını içinde tut ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini o kadinin yerine koy. insan, insanin kurdudur.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılAhahahah Allah cezamı verir mi nasıl sorudur. Hey Allahım 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılİçi dışı bir insanım knka
- +1 yıl
Helal olsun asdjs
- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılMiğdemmm bulaniyor..
Dunyada 7 milyar nufus var bunun yarisi erkek zaten.. pehhh01 Yorumla
Soran+1 yılBütün iyiler evli
sen nasıl mutlu olcan abla? Allah belanı verir valla :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyom ki canım ya :D
Boşa uğraşma o adam sana tıklar karıdan da ayrılmaz enayiiii yediğinle kalırsın :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTıklatmam
+1 yılah aldın mı mutlu olamazsın..
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...11 Yorumla
Soran+1 yılHe canim
Kahrol kadın şerefden yoksun insan siz kadınları en çok yine siz yollu kadınlar mahvediyorsunuz. Lanet olsun sizin gibi kevaşelere
07 Yorumla
Soran+1 yılOke
Soran+1 yılSen öyle yaptın herhalde. Güzel vurduyondur
Soran+1 yılKaç tane jigolan var gey baba
Soran+1 yılHahaha bedduaya bak ya
Allah belamı verir mi? ne günlere kaldık arkadaş ya :D
11 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği