+1 yılbenimde başıma geldi bu durum... ama yok ya o aşk olmuyo... ilkokuldan beri olan bir saplantı haline geliyo sadece.. yani tutkulu bir aşk yaşamıyosun.. ilk etapta ilk okuldan beri düşlediği insana sahip olmanın verdiği bir heyecanı yaşıyo ve o heyecan bitince seninde bir değerin kalmıyo... elde edince büyüsü kaçıyo... bunu çevremde çok gördüm birebir de yaşadım...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlattığının aynısı başıma geldi. Birinci sınıftan beri beni seven bir çocuk vardı lise 2 ye kadar beraber okuduk. Benimle çıkmak istedi ama reddettim. Aynı hisseleri paylaşmıyordum çünkü.
26 Yorumla
Soran+1 yılama tanımıyorsun aynı sınıftasınız aynı okulda ama kimdir nedir tam olarak bilmiyorsun hayalet gibi senin için
- +1 yıl
Yok ben tanıyordum. Ama öyle bişey olsaydı da cevabım farklı olmazdı.
Soran+1 yılnedenki sadece tipmi önemli?
- +1 yıl
Geleceğimi görmediğim bir erkekle çıkmam. Tabi tanımadan anlaşılmaz bu. Ama tipi bana hiç ama hiç çekici gelmediyse o zaman olmaz. Çünkü bir şeyin çekmesi gerekiyor. Okuldayken kendini bana bir şekilde tanıtmalıydı. Ama bu benim düşüncem. Bir çok kız bu şekilde düşünmez :)
Soran+1 yılteşekkürler görüşün için ^^
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ben evlendikten sonra annesi gelmiş anneme bizim çocuklar okulda birbirlerini seviyorlardı evlendirsek ne olur demiş.. Annem de geçmiş oldun geç kaldınız oğlum evlendi demiş. Annesi kıza dönüp gördünmü sana peşini bırakma kaçırırsın demiştim diyerek azarlamış..
01 Yorumla
Soran+1 yılabi seni seviyorum ben ya
Kızlar genelde böyle durumlarda istemezler, çok hoş bir çocuk bile olsa nasıl olsa geldi açıldı diye süründürürler.. Ama bir erkek olarak, güzel de bir kızsa kaçırma derim.. En azından dışarı çıkın takılın biraz.. Olmadı arkadaş olarak kalsın.. Zarar gelmez..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
bende orta okulda bı kızı platonik sevmiştim tam acılacagım haftada mı ne kız bıriyle çıkmaya başladı. Bu yaşında o gunu unutamıyorum. bence konuş derim şans ver kolay bişiy onun yaptıgıda o kadar zaman belli etmeden saklamak soyleyemek bir şans ver olmassa en azından olmadı dersınız
09 Yorumla
Soran+1 yılYa reyiz bunu söyleyen benim
Soran+1 yılKızı seven benim
Soran+1 yılSöyledim olmadı
Soran+1 yılTam unuttum dedim soru günün sorusu -,-
Soran+1 yılEtmelisin
Allahın belası ben yalnızlıktan geberirken nerdeydin? derdim.
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke oda öyle diyeydi
Soran+1 yılBen yalnız kalmak istiyorum dedi
Soran+1 yılOlabilir şimdide tam unuturken günün sorusu seçildi
+1 yılbenim üniversite bittikten sonra facebooktan ekledi ortaokuldan bir kız arkadaşım, ben zar zor hatırladım kızı ama aşıkmış o zamandan beri, bir kaç kez buluştuk sohbet ettik ama ben bişey hissedemedim ve bir daha görüşmek istemediğimi söyledim bitti..
00 Yorumlaçıkarsanız ilerde ayrılırsanız aranız eskisi gbi olmaz benim de arkadasım 6 yıllık teklif etti cıkmadım şu an cok samimiyiz can cğer dostuz eğer ben onunla cıksaydım ileride ayrılırdık biliyorum dost kalırmıydık bnce kesinlikle hayır.. Şimdii toparlan sence dostluğunuz mu dha dengeli güzell eğlenceli.. yoksa cıkrsanız sizden iyi sevgili olur mu ilerde ayrılık olur mu diye düsün cückü ayrılırsanız ilerde bu kadar samimi olamayacağınız kesin :)
00 YorumlaYalan Söylemiş Eğer Utangaç Çekingen Değilse Kesinlikle Yalan Derim Çünkü Kimse O Kadar Beğenmez. Öğren Bakalım Son İlişkisi Ne Zamandı Belki Boşlukta Kaldı Ve Sende Hoşuna Gidiyorsun Diye Sana Böyle Demiş Olabilir
00 Yorumlaaynı şeyi yaşadım çocuk ağladı intihar ederim dedi samimi gelmedi bana intihar filan da etmedi bence kızın yakın arkadaşlarından güvendiğin birine sor doğru söylüyorsa mutlaka bilen bir kız arkadaşı vardır
016 Yorumla
Soran+1 yıltanıdığım kız arkadaşı yok
Soran+1 yılyeni ortamı var
Soran+1 yılhiçbirini hatırlamıyorumki onun dışında
Soran+1 yılya anlamadığın ben soruyorum kıza kız bana sormuyor -,-
Soran+1 yıl"İlkokuldan beri sana aşığım sürekli seni düşünüyorum bana bir şans verirmisin platonik olarak seviyordum şu an açılacak cesareti buldum " bunu kıza soran benim
Soran+1 yılkalbimi kırdın biliyomusun -,-
Soran+1 yılunut diyorsun yani
Soran+1 yılönemli değil
+1 yılÇocukluğunda ne yaşadında bu kadar için de tuttun derim asd
15 Yorumla
Soran+1 yılkomikmi juliet komikmi -,-
- +1 yıl
Direkt nikah dairesine o zaman *-*
Soran+1 yılkeşke oda senin gibi düşünseydi ^-^
- +1 yıl
Dalga mi gecseydi
Soran+1 yılnikah dairesine diyeydi -,-
Şaşırırdım. Eğer ona karşı bir şeyler hissedebileceğime inanıyorsam denemeyi kabul ederdim. Eğer böyle bir inancım ve isteğim yoksa, kalbini kırmadan gerçeği söylerdim. En mantıklısı bu olurdu sanırım.
00 YorumlaBen yasadim bunu ilkokuldan beri ayni okulda ayni sinifta oldugum bir arkadasim liseye gectigimiz kucuklukten beri bana asik oldugunu ama soylemedigini vs anlatmisti bana, gec kaldin dedim
022 Yorumla
Soran+1 yılilkokulda söyleseydi kabul edermiydin?
Soran+1 yılben düşünüyordum ama ilkokulda seviyordum baya bildiğin
Soran+1 yılderste döner ona bakardım arada kimseye belli etmeden
Soran+1 yılişte kavuşsam bunu yazmazdım onun gözlerine bakıyor olurdum ;-;
Soran+1 yılolay 1 ay önce yaşandı -,- ve hala seviyorum bilmiyorum
Soran+1 yılyüzyüze görüşemedim o kadar cesaret edemedim
Soran+1 yılsöyledim zaten ama yüzyüze söyleyemedim yüzyüze söyleseydim belki farklı olurdu herşey
Soran+1 yılyalnız kalmak istediğini söyledi daha sonra bilmiyorum
Soran+1 yılunutmaya çalıştıkça bir şekilde geliyor tekrar unutamıyorum
Soran+1 yılüniversiteye gideceğimde meçhul çulsuzun biri olucam sanırım
Soran+1 yıldiyetteyim ^-^
Soran+1 yılöyle yapıcam artık
+1 yıltabiiii tabiiii media.giphy.com/media/DFNd1yVyRjmF2/giphy.gif
00 Yorumla
+1 yılInanmazdim o kadar sene bana asik olsa ve ayni ortamdaysak gizleyemezdi soylemese bile hissederdim. Ask degil baska bir durumdur o belki begeniyordu sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşıma gelir gibi oldu ortaokul ve liseyi birlikte okuduğum bir arkadaşım kaç sene sonra karşılaştığımızda "senden çok hoşlanırdım, hala da hoşlanabilirim" demişti o ara bir şey düşünmediğimden espiriye vurmuştum. güldük geçtik kırıldımı bilmem.
00 Yorumla
+1 yılbu kadar sene bunu hissetmeyen birisine bunu demek cok sacma olur
10 Yorumlabende oyleyim şu an , lise 4 teyiz hala beraber okuyoruz ben kiza asigim hala ama o beni reddetti...
00 YorumlaBence ilgin varsa düşünebilirsin bu iyi bir şey bir süre konuş bence olursa olur zaten.
00 YorumlaUzaklaşırım benden soğuması için. Başıma gelmemiş şey değil...
00 Yorumla
+1 yıltuhaf hissederdim çünkü 1. sınıftan 13. sınıfa kadar aynı okuduğum kız arkadaşlarım var ve artık onu kız kardeşim olarak görmeye başladım
00 Yorumla
+1 yıloff olduu nasıl berbat bir duyguu benimki demedi ama daha da ilerisine yeltendi ama aşık oldugunu cok belli ediyo demesine gerek kalmıyo ki
10 YorumlaInsanlara ve özellikle Karşı cins ile olan arkadaşlıklara bir daha Asla güvenemezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kabul etmem ki. Çünkü ben onunla aynı duyguları hissetmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBunca sene anlamadıysan birşey hissetmediysen sal gitsin. O ilginin kurbanı olma
00 Yorumladedigine gore 12 yil. Ben inanmam sahsen. Cok yoklukta kalmis seni bosta gormus zannimca
00 YorumlaNe diyeceğimi ben de bilmiyorum. şimdi söyleyeceğim şeyle o zaman yapacağım şey farklı olurdu
00 Yorumla
+1 yılSevgili olurlarsa asık oldugunu dusunen kisinin askı bir anda bitiverir cunku onu elde etmistir.
10 YorumlaAşk bu arkadaş demek ki şimdi cesaret bulmuş ne yapcan
00 Yorumlahangi ilkokul arkadaşım hepsiyle ilişkim kesildi görsem tanımam :D
00 YorumlaBiraz korkarım şaşırırım :D Begenıyosam başlardım bıseylere.. Benı yıllardır seven bırı gurur duyardım..
00 YorumlaUsta geçte olsa cesaret etmiş söylemiş bir şans ver bence büyük cesaret örneği bence kacırma derim...
00 Yorumla
+1 yılEğer kalbinde kimse yoksa, ya da hoşlandığın kimse yoksa bir fırsat ver bence belki kaderin ondadır. Bir denemeni tavsiye ederim hocam
00 YorumlaYok ya bizim cocuklardan bir şey cikmaz kabul etmezdim :)
00 YorumlaBirseyler hissediyorsam olur ama hissetmiyorsam hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldedi ztn şakaya vurdum anlamamazlığa verdim. bir süre mesafe koydum aramıza o da eşşek değil anladı istemediğimi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bişeyler hissetmediğim sürece ömür boyu beni sevse birşey veremem ki.. saçma..
00 Yorumla
+1 yılKızların çoğu bu zamana kadar neredeydin felan derdim diyolar.
İlkokulda çocuktunuz mk sizemi teklif etsinler?00 Yorumlanedne olmasın bir şans verebilirsen ver dene istersen
010 Yorumla
Soran+1 yılişte soran benim
Soran+1 yılkaybettim zaten
Soran+1 yılhacı abi ayıp oluyor -,- ben onu hala seviyorum
Soran+1 yılolsun be abi
- +1 yıl
Soran+1 yılaçmıyor -,-
İlk okul da erkeklerden nefret ederdim iyi davranmazdim öyle bişe söz konusu değil :D
00 YorumlaGönlümün sesini dinlerim.. Heyecan varsa şans veririm. Yoksa boşuna ümit vermem ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Be gülüm bu zamana kadar niye açılmadın? Derim
Bu kadar çok seviyorsa kesinlikle bir şans veririm00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Boyle bisi olsa o kadar zaman icinde mutlaka acik verirdi hissettirirdi
00 Yorumla
+1 yılilk bakışmamız Ş:S şimdi ne oldu böylece bitti ama bende aynsını hisset istiyorum
00 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi, 11 ay önce haziran ayında buluştuk ve onunla işim olmayacağını söyledim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. bu kadar sene ıcınde saklayıp baskalarıyla olmamı kabul edecek bırıne evet demezdım
00 YorumlaArkadaş olarak kaldıysa gözümde o kadar yıl yine öyle kalır.
00 YorumlaBunu bende yaşadım reddettim ben senin hakkında hiç öyle bir şey dusunmedim sana o gözle bakmadım dedim içinden geleni yap bence
00 Yorumla
+1 yılSebi seveni zehir olsada yut seni sevmeyeni bal olsada unut kusura bakmasın beni seveni bende severim
00 YorumlaBence dumen o olay. Kesin eskiden cirkinsindir. Sonra guzellesmis/yakisiklilasmissindir. Bu da bir yurume taktigi işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuruma gore kafamda biri yoksa sans veririm varsa dusunurum ikiside degilse bosluktaysam etkilendiysem evet :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok etkilenirim gercekse. ama doğryyumu söylüyo anşamam lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim başıma geldi, o gün bugündür konuşmuyorum çocukla 😏
00 YorumlaÖyle bir şeyi hisseder ve ona göre davranırdım zaten.
00 Yorumla
+1 yılAyni durumu bende yaşadım. Aslında sendee hoslandiysan tanımak isteyebilirsin
00 YorumlaKesinlikle düşünürdüm, evlilik yaşıysa mantıklıysa kabul ederdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gülerim, inanmam çünkü çok saçma o kadar yıl sonra söylemesi
00 YorumlaYılların hatırına kırmadan kibarca konuşurdum bu konuyu. Olur ya da olmaz söylerdim.
00 YorumlaAynı şey başıma geldi
.. ama kabul etmedim..3 ilkokul arkadasimda teklif etti...😊00 Yorumla
+1 yılSevme beni güzelim. Seni sevemem derdim. Sevmeye karşıyım djjdjdn
00 Yorumlaçok iyi olur çünkü yıllardır arkadaş ve güvendiğim biridir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi bu kişinin tipi kılığı boyu posu neye benziyor ona göre değerlendirilir.
00 Yorumla
+1 yılBenmde başıma gelmişti ben arkadaş olarak gördüğüm için kibar bir dille o gözle bakmadığımı söyledim.
00 Yorumla
+1 yılherkes bir şansı hak eder tanımak için olursa olur olmazsa kırmadan dostça arkadaşca ayrılmak da önemli
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat