Sevgilim benim üstümde otorite kurmaya çalışıyor ve sert bir yapısı var asla hata affetmeyen birisi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum yardım?

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve hepimizin artık ezbere bildiği sıradan gençler gibi değilim özgürlüğüme düşkünüm ve birine itaat edercesine yaklaşamam... ya ben her bunaldığımda pink floyd dinleyip ya da diğer yabancı şarkıları dinleyip sabaha kadar içen bir adamım... kızlarda da ilk önem verdiğim şey zekasıdır sarışın ve seksi ama salak bir kadını ben şahsen sevemem çünkü kadın dediğin benim için cinsel bir obje değil... evet gelelim konumuza, ben geceleri arabamla dışarı çıkıyorum ve kıyamet kopuyor, bira almaya gidiyorum kursağımda kalıyor, ben nasıl diyeyim biraz amerikan kültürüyle büyümüş biriyim annemin yaptığı pilavı bile çoğu zaman yemeyip dışarda son parasıyla pizza yiyen ve 2 gun aç kalan biriyim bu kültürle bu düzenle büyümüş birine nasıl zincir vurabilirsiniz? ben hiçbir kızla 5 dk geçen muhabbetler edemezmişim, arkadaşlarımla bara, cafeye (gece 12den sonra) gidemezmişim, mesaj atmayı unutunca vefasız oluyormuşum, evet kız arkadaşımın bana söyledikleri romantik şeyler bunlar.. ama hakkını yemeyim çok sadık birisi ve sulu şakaları saçma sapan sohbetleri pek sevmez kısaca benim tam tersim ama çok çok iyi anlaşıyoruz... ben müzisyenim gitarla uğraşıyorum profesyonel değilim fırsatlarımı hep okul ders mevzuları yüzünden bir kenara ittim ama içimde hala o ateşi o özgürlük duygusunun verdiği anarşiyi hissedebiliyorum... anneme bile boyun eğmemişken yıllar sonra bir kız karşıma çıkıyor ve bana nasıl oluyorsa karşı koyuyor... son 1 aydır böyle bir limoniyiz sizce bendemi sorun var yoksa sevgilim bana güvenmek mi istemiyor? kendinizi kız arkadaşımın yerine koysanız ne yapardınız? böyle alışmışım böyle görmüşüm bu benim suçum mu? bu Arada üniversitede çok gördüm elin barzosu boynunda abaza kolyesi yanında taş gibi hatun? bu bana sadece cahillik gibi geliyor ya bir kadın parası var diye hödüğün tekinin koluna girip gezmemeli bence... evet arkadaşlar durumumu anlattım cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler bu arada ks'ye yeni üye oldum hayırlı ugurlu olsun :)
Sevgilim benim üstümde otorite kurmaya çalışıyor ve sert bir yapısı var asla hata affetmeyen birisi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum yardım?